Salji broj u inbox. Kao sto rekoh, pobrkala sam imena sa nickovima i vise ne znam koja je koja...
Bed mi da krivoj ne posaljem;)
Ako smo tipkale vec, posalji mi poruku na mob.
Printable View
ginger, draga :love2:
samo ti ozdravi, a na vježbalački vlak ćeš se brzo ukrcat
ja prijavljujem od sinoć summer shred #3, nekako sam ga ugurala između svih moranja i trebanja, kako bi rekla flopi - jednu devedesetšestinu dana za sebe
jutros sam se probudila s užasnom grloboljom i odlučila ostat doma
jooj tang
kud sad kad sve završava :love2:
ja pijem kafe pa idem na izazov day 1:sing:
tang pametno si odlucila.
Ne dozvoli grlobolji da uzme zamah. Caj,propolis...sve redom.
Bravo za summer shred!
Go, Flopi, go!
Tang, shit. Odmaraj...
Flopi, javi se poslije. Super mi je kako smo na hrpi na izazovu :heart:
Ja sam jucer napravila dan 5, no nesto me pred kraj omelo, falilo mi je da drugi put ponovim trecu rundu. To je cca 100 swings i 100 jump lunges i 50 iskoraka. Nije mi se poslije uopce dalo, bilo je prekasno i nisam vise imala ni motiva ni snage.
Jutros dva dana burpee izazova :lool: , sva sam se pogubila u zaostacima! Danas sam napravila plank i 75 burpees. Navecer jos dan 6 i gotova sam s booty challenge.
Anci je l ti to danas radiš zaostatke burpee izazova od juče, ili sam pogrešno pročitala :lool:? Na kojem si danu, odnosno koliko je to burpeea danas?
Ginger vidjela sam na drugoj temi da si na antibioticima :-(. Zhang, naša učiteljica ti je sve rekla za povratak na vježbanje :-).
Tang grlim, odmaraj!
Kris divna, diiivnaa!
Sani, curama vjerujem, ali neću tražit slike, jer nemam šta ponudit.
Sinoć sam odradila planirani rest, ali sam osjećala krivicu, pa pred spavanje nabrzinu uradila 50 čučnjeva.
jutro curke :)
evo i ja ću na tatin izazov, inače mi je guza prirodno nepostojeća:
(I (ovakvo je moje prirodno stanje, naprijed trbuščić a guza plosnata :lol: a trebalo bi obrnuto )
Mene danas ceka samo burpee izazov.
Ostalo rest. Ne vjerujem ni da bih imala snage nakon izazova.
Sani, daj slikice na wa (imaš broj, jel da?)
Kris je prekrasna u haljini, totalno romantična :heart:
Ginger :hug:
i moja gripa s komplikacijama je trajala 2 mjeseca
sad sam počela opet vježbati i moram reći da jučer nisam stigla odraditi izazov i taaaako mi je to falilo
ali, nisam ja summer pa da krenem u pol 10 navečer kad svi pozaspu
Tang, dobro da si ostala doma danas, veća je šansa da će proći brže
plima, ti i vježbaš i trčiš, svaka čast!
willow, ja nemam ni trbuh, a ni riticu, sva sam ravna ko letva
ni cice nemam
kad sam bila kratko ošišana, mama je izjavila da sam njen najslađi sin :mrgreen:
j-la :lool:
da, sva sam u zaostacima :lool:
nisam jučer stigla burpee izazov pa sam danas.
a jučer sam kasnila s dupe izazovom pa sam jučer dva :lool:
jedva čekam vikend :psiholog:
Ginger, bas mi je koma to sto bas je uhvatilo :(
Najbitnije je sad da prodje, da das tijelu sansu da se oporavi, lako za vjezbanje! Ti nisi pocetnik i neka te ne brine to dal ces se uspjeti vratit, jer hoces i to brzo :)
Rahela :lool:
Najsladji sin :D
tang ozdravi brzo :love:
bravo cure za zaostatke, izazove i redovno vjezbanje :klap:
nisam trcala, vjezbala sam jer sam cili dan bila van kuce pa sam tek iza 21 h zapocela. spavala sam samo 3,5 h pa ako uspijem popodne odspavat
bar po ure ic cu trcat. inace, najradije bi prespavala koji mjesec...
Sani
imaš moj mail u inboxu.
Ginger draga drži mi se :ghug:
Tang isto tako :ghug:
plima bravo za trčanje, vidim da si se aktivirala.
draga uf premalo si spavala...
rahela ma kakav dečkić.
willow a jesi se opisala "naopako" :lol:
Curke,
Prijavila sam se za jednu radionicu s girjom (Sparta Gym), idem sutra u 12h, baš se veselim :-)
tu idem: http://spartagym.hr/ i prijavila sma davanced level, možda sam trebala beginner al nema veze.
Lili super za radionicu, javi kako je bilo!
Sani je mrak!!
koje noge, koja guza, leđa!!
i trbuh je super, al guza je bome top!
Sani,
postajem nestrpljiva, šalji mi fotke :-)
Rahela :lool: na sina!
Anci :rock:!
Kod mene je slično kao kod Willow, imam trbuh, cica nigdje, a guza je povelika ali bez nekog oblika. Nisam kao Rahlea, najslađi sin, nekako više vučem na drvosječu :lool:!
ola zene
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bolesne
odmorite se i oporavite, bit ce vremena za vjezbanje
ja sam sinoc do kasno radila, onda odradila svojih 44 minute snage
ali sam zaspala jako kasno (iza 01) i onda se jos za sat vremena probudila pa vrtila pola sata bar
tako da i ja mastam o krevetu od ranog jutra
postala sam sinoc i na fejs svoj kalendar ovog mjeseca vjezbanja
bas sam ponosna na sebe
4-5 treninga tjedno, prosjecnog trajanja 45 min
druga stvar je sto je kalendar cheat days jos i gusci :) na tome moram poraditi
e da, ja imam prsi na jos uvijek solidnoj trojci, imam dupe, srecom i neki struk
otkad vjezbam, dupe je postojano bolje od trovremenskog tafta :mrgreen:
samo da jos malo snizim bf ja cu biti prezadovoljna
stomak sam davno otpisala, visak koze nije strasan, ali ni ne napreduje bas, to ce zauvijek ostati slaba tocka
summer ti si legenda i super si napredovala, ustrajna,redovita, rezultati su tu!
Nego dobila sam fotkice od Sani, prezgodna je.
ma sve ti je super, super (leđa, onaj dio oko lopatica, ruke, noge,trbuh), oduševljena sam. i maleni pog nogama :heart:
Trebale bi se tako sve slikat da imamo za uspomenu i poslije za usporedit napredak.
Bravo curke!!!
Summer ti po mojim kriterijima prava ženska :zaljubljen:! Sve na tebi je taman.
uh, ja sam zaboravila komentirati sani, oooodlicno dupe!
a ni ostatak nije za bacit :mrgreen:
salim se, imas bas vitko, utegnuto tijelo, super!
j-la, hvala :-*
i ja volim taj tip zene, srecom, jer neki drugi ne mogu ni postici :lol:
summer je sva divna :inlove: a ova j-la nije ni blizu drvosjeci, nista je ne slusajte sta prica
Hvala MB :-*!
Ali jesam drvosječa, ramena su mi široka, svo salo mi se nakuplja na trbuhu, i imam, što bi brat i ja rekli, brdske noge :lool: (one jake što ti trebaju za povuć uz brdo)! I naravno nemam cice. Imam sliku s jednog ljetovanja, na meni dvodjelni kupaći, gornji dio samo oni trokutovi, bez postave, izgledala sam kao trasvestit :lool:!
joj, j-la, umirem, nitko nas nece opisat kao mi same sebe, koja samokriticnost :mrgreen:
ni mene se nitko ne libi pitat za pomoc pri teskim radovima :)
Summer, odlicna si stvarno!
Ustrajna i u 23 sto nije nitko na ovoj temi! Bravo :)
I izgledas mrak :heart:
J-la, jesi opicena :lool:
Ja sam isto sirokih ramena, ne bas tankih nogu i ravnih prsa. Transvestit :lool:
I ja sam za gradjevinske radove, ne znas imam li jace ruke ili noge :lool:
Grozne smo :lool:
Ludace :lool:
Ako se mene pita ja sam previse zaobljena sva :mrgreen:
Danas putujem i prijavljujem rest do daljnjega, Zhang jel me cujes :-)
Mozda malo potrcim sutra.
Na ovoj temi se onda uglavnom okupljaju građevinci :lool:!
Sve ste vi meni zgodnice :-*!
a baš, ova viče zaobljena a ono mršavica, ova viče puno kila a žena taman,
tko bi nas žene razumio :lol:
neka mi fino vježbamo i činimo prvo nešto odlično za svoje zdravlje a bit će onda i za izgled ;)
btw. ja odvježbala CVX, ajme što je postalo vruće, totalno sam se uznojila, što će biti za mjesec-dva :-o
p.s. summer, ja sam 100% sigurna da se za tobom okreću na plaži ;)
Cure hvala vam :kiss:
Napravila sam burpee izazov, oprala pločice u kupaoni i sredila terasu.
Večeras ću se posvetiti yogi, fali mi da se dobro istegnem.
Veselim se nedjelji i planinarenju na Snježnik :-D
Rikavam na j-lu i drvosječu :lol:
Summer, što se tebe tiče, potpisujem Willow :-)
Ajd sad malo na vježbanje :mrgreen:.
Na torentu ima onaj novi Tonyev program - 22 minute corps ili već kako. Mene je malo strah tog programa, čim je svaki wo nazvao pravim imenom, Cardio 1, Cardio 2, Core 1, Core 2, a ne onako umjetnički k'o u P90X3, Total Synergistics ili Agility :lool:.
Najviše me prepala recenzija onog parrota.
Al možda ga nekad i probam :-).
Evo official trailer
https://www.yandex.com/video/search?...orps&path=main
Malo sam gledala, pa i nije čudo što krepavaju kad skaču po onom suncu :lool:.
j-la, to ćemo poslije P90x3 ;)
moguće da je nešto slično insanity max 30?
u svakom slučaju, opet imaju iste trikove kao T25, tih 22 min. je bez zagrijavanja od 10 min.
a 2 ili 3 puta tjedno se još radi i core od 10 min.
Ostaje nam Spajka da riješi misteriju jer je čini mi se radila Insanity max 30 :mrgreen:.
urnebesne ste cure sa svojim samokritičnostima
ko neki dan tigrić, koja je zgodna i mišićava za poludit, ima trbuh za koji bih ubila, divne noge, guzu, ramena i ruke... ali smeta je neki mali dio iznad koljena
a nisam ni sama ništa bolja, većinu vremena vidim samo ono čime nisam zadovoljna, i uvjerena sam da bi ljudi u biti reagirali u stilu "nakon toliko vježbanja, i ne izgledaš baš nešto" :psiholog:
for the record, ja sam koma! prespavala sam pola dana, grlo me boli toliko da stisnem oči kad gutam, imam temperaturu do 38, a ni ovo jugo ne pomaže. srećom muž je preuzeo malu i poslao me u krevet
U zadnjih mjesec dana sam dobila pola kile i sad sam u depresiji i neda mi se vježbati. Kako je moguće vježbati 6 puta tjedno 2 do 3 puta na dan i ne smršaviti? Čak i na prehranu pazim, slatkiši samo jednom tjedno.