Odradjen 2.dan!!
Kako ste vrijedne, bravo bravo!
Ja nisam
A nije mi ni bed ako cu iskreno
Trebalo mi da se odmorim
Sutra zato jedva cekam neki jutarnji s girjom!
Noc!
Anci kad radis Jamieve hambije stavljas li krekere u smjesu? Ako da, koje?
Pretpostavljam da moraju biti neslani.
Malo svrljam po njegovim receptima, a ovi hambiji zvuce fora.
Tigric super!
Flopi, nase zvijeri kazu da je odmor sastavni dio vjezbanja![]()
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 30.03.2016. at 23:46
MB draga hvala sto mislis na menenoga je dobro, jucer ledila i restala, danas odradila trening dionice.
zadao nam 2 km(5:15)+4km(4:55) +2 km (5:20)
C R K LA
ali nisam odustala (neki jesu) jedina sam zenska koja je ostala s 3-4 muska i istrcala do kraja, bas sam bila ponosna na sebe (8km prosjek 5:06).
Lili
Bravo!
Bravo, cure, koje ste na izazovu! J danas, nazalost, nisam stigla
Bio je predivan dan pa sam popodne provela vani s mm i mladjom dok joj je sister bila u skoli. Poslije sam se sjetila da sam danas dogovorila u onom gymu da bih dosla na ogledni sat. Nije lose, no dosta je sporo i meni je to vise kao za dane resta i istezanja. Nisam se bas ni uznojila
Navecer serija s mm (OJ Simpson, odlicna) i sad idem spavati.
Zakljucila sam da gym nije za mene. I jako puno vremena mi ode, ne stignem ja to.
Nadam se ustati ranije, naoraviti day 4. izazova, a navecer day 5.
Da budem po rasporedu i imam slobodan vikend :D
Sani, odusevljena sam tvojim napretkom i ustrajnosti!
Bravo, bravo, bravo!![]()
Kris super za haljinu
Oces nam pokazat?
Lili bravo!!
Flopi treba i odmorit
Ja cu danas napokon na trcanje!
Anci napravit ces dva puta u istom danu ONAJ izazov?!![]()
[QUOTE=Sani1612;2867592]Anci kad radis Jamieve hambije stavljas li krekere u smjesu? Ako da, koje?
Pretpostavljam da moraju biti neslani.
Malo svrljam po njegovim receptima, a ovi hambiji zvuce fora.
Anci help
i hvala ti!Zbilja se trudim i dajem sve od sebe. Lakše je sad, kad baš osjetim da mi fali, i da se nakon vježbe bolje osjećam.
Što se tiče gym-a, vidjela si, probala i sad možeš mirne duše nastaviti dalje.
Lili bravo za nogu i za dionice! Ti da odustaneš..nema šanse
Kris thanks!
Nije meni problem bio ustrajati na prehrani jer sam primjetila kad jedem svašta i kad jedem u neka čudna doba da sam toliko bezvoljna i živčana da je to strahota.
Čak mi je mm ove blagdane rekao da nek pazim da se ne trpam slatkim jer sam onda nemoguća.
Pozdrav svima!
Ja sam bila na go. Prejedanje pokusavala neutralizirati trčanjem i vožnjom biciklom.
I danas cu trcati. Nisam ujutro jer se jos nisam priviknula na pomicanje sata.
nija se još nisam privikla na pomicanje sata, plus iz određenih razloga ovaj tjedan moram i ranije ustajat za posao, neku večer sam čekala sina do kasno... all in all, i muž i ja užasno nenaspavani. izbio mi herpes neki dan
tako da jučer opet rest, zaspala sam s malom u 8, ustala u 9ipo, otuširala se, prebacila veliko dijete u krevet i nastavila spavat :kokoš:
I mene je zeznulo pomicanje sata, mračno je u 6 za trčanje.
Sani, bravo, odlični rezultati! Nemoj se zaboraviti slikati, najdraže mi je gledati slike napretka naših vježbačica jer znam da je realno. Kod ovih raznoraznih na netu sve mislim ko zna što je istina :nevjerniToma:
Ginger, javi nam se!!!
Jučer sam landrala vani cijelo popodne pa nisam odradila izazov. Ali boliii, jedva sam se uspela stepenicama jutros, neznam jel mi gore penjanje ili spuštanje.
Jutros speed, još dva danaDosadna sam, znam, sorry, ali baš se veselim kad nešto privedem kraju.
Kris, drago mi je da si pronašla haljinu!
Lili neumorno dalje, samo pametno da se ne ozljediš. Tvoji treninzi meni već vuku na nešto više od čiste rekreacije zato se bojim ozljeda, ali ipak si pod stručnim vodstvom pa bi trebala biti sigurna.
Jutros
60 swing
60 deadlift
60 figure 8 squat
60 rt
60 c&p (30 svaka ruka)
Dobro za prije posla..
Kris super super!
Sani respect, odlični rezultati!
Radi pomicanja sata već dva jutra kasnim na posao. Ujutro alarm uopšte ne čujem, pa me crkveno zvono budi u vrijeme kad bi već trebala biti u autu i krenuti.
Inače sam i naspavana, za vikend smo malo više spavali.
Tang za herpes, udarne doze kompleks B vitamina. Bar meni pomogne, i brže prođe.
Ivana s radujem se s tobom!
Kris, kad ćemo vidjeti haljinu? :babe:
sreća moja da sam ovaj tjedan doma pa da dođem sebi od pomicanja sata, ovo nije normalno...
a tek klinci ujutro, ne možeš ih probuditi za školu uhhhh
ivana s, i meni su te slike fora ali ove službene od test grupa znaju biti malo "dotjerane",
plus što su vjerojatno bili pod ekstra nadzorom i što se tiče prehrane i vjerojatno nekih suplemenata
ali svakako se dobro poslikati jer se bolje vidi napredak na fotki nego ovako, zato sam se ja i tako iznenadila na rezultat sa (svojih) leđa
Sani, nastavljam ja s P90x3, ne brini, baš mi je motivirajući Tony (dobrodržeći gospon od skoro 60 g., moram priznati da mi je malo![]()
)
i svaki dan me nešto zateže i bolucka, to bi danči rekla da je dobar znak
Sani, oprosti!
Ja stavljam obicne slane krekere, vic ili neke druge, ne pazim puno na to koje stavljam
U nedostatku krekera, posluzile su i prezle, krusne mrvice.
Hambiji su mrak, vidjet ces.
Moja djeca i mm obozavaju.
Jutros day 4. Pistoli do pola, swing sa 16 kg je bio secer za kraj i umrla sam.
Tang, grlim za herpes. Ne ljubim
Ja i to lijecim propolisom.
https://www.youtube.com/watch?v=2y1TZXc5DiY
viđe tonyja u mladim danima(pred kraj videa)
Ja sam opet lakovjerna, sve kontam kako su one fotke testnih grupa istina. Ono daš sve od sebe na treningu, malo povedeš računa o prehrani i to je to. Zaboravila sam na marketing i ostale fore koje prodaju sve te programe.
S ovim boldanim se slažem, a za ovo iza boldanog u zagradi! Meni je samo simpatičan, ipak je samo godinu mlađi od mog tate, pa valjda ne može drugačije
.
I mene svaki dan nešto zateže i bolucka, mada sam prvu sedmicu izgledala kao bolesna. Svaki dan sam ustajala sa bolovima u cijelom tijelu. Neki dan me kolega pita što se vučem uz stepenice, mislim se, i ti bi da imaš upalu gluteusa kao ja![]()
Sani, bravo!!
i ja hoćem slike kad se poslikaš, sigurno se vidi napredak
Kris, super za haljinu
i te slike hoćem
flopi, anci, dobro vi to ranojutarnje razgibavanje imate
sinoć sam odradila 2. dan Tatinog izazova
jutros jedva sjedam, ali jedva čekam danas popodne 3. dan
Haha ma na vjesalici ne izgleda kao na menibudem nekaj smislila pa stavim na fejs?
Uglavnom unikat je, do koljena, dolje svila gore cipka. Njezna, meni zenstvena jako.
Bravo za treninge !
Sani, nije tesko kada se uzivis i jos kada napredak bude.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Draga, hvala ti što misliš al ja se zapravo nisam nikad ozlijedila na trčanju u ovih 11 mjeseci koliko se bavim trčanjem (ja izvrnem nogu dok šećem po Beču i Sljemenu) Ispravak jesam jednom nezgodno stala u neku rupu i prošlo za dan i pol, al zapravo sam jedna od rijetkih bez ozljedakuc-kuc jer dosta trkača ima raznorazne ozljede, mislim da me spašava upravo vodstvo (trener) i to što radim vježbe snage (zahvaljujući vama
).
Ivana s bome i ti rasturaš!
Sani, ma što reći odlično za napredak!!!
Kris ja bih voljela vidjet haljinu!
ja se nikako naviknut na taj sat naveče, prekasno legnem (ponoć) a to ne volim nikako jer znamo koliko je san bitan za organizam(pravi babac sam)
Cure moje kad ja vidim ovo sunce, topim se od sreće![]()
ola zene
bravo, bravo za sve odradjeno i super rezultate!
ja sam jucer prema planu odmarala
veceras zapocinjem predzadnji tjedan chalean extreme
uz manje prekide (vecinom zbog puta ili periode) stvarno sam redovito vjezbala ova tri mjeseca programa i bas mi je dobar
prvi put da sam zavolila utege
zato cu vjj nastaviti necim slicnim
zhang, zaboravila sam komentirati, nema sanse da ti je toliki %bf
ja mislim da sam ja izmedju 25 i 30% (blize 30) a ti si cvrsca i utegnutija od mene
Lilli ajde ja saljem tebi fotku a ti salji daljemoze?
taman mi se tony počeo sviđati a on na pilates dovede curu, svašta
zahtjevan je pilates, moram se malo prisjetiti, nekad davno sam išla...
Svoju curu? Vidjela sam da mu je profilna na FB sa vjenčanja, ono hrane se tortom. Izgleda je friško vjenčan
.
Kris i ja bi fotku haljine. Mada, ovako po opisu već vjerujem da je divna![]()
Willow nemoj biti ljubomornama pilates baš zna biti zeznut, još pogotovo kad je Tony-ev.
Rahela imam samo bočnu fotku, jer me zanimalo kako to izgleda s bokaJoš doma nemam ogledalo, da imam bilo bi i fotki. Al šibnem ti tu ako želiš.
Anci thanks! Raditi ću ih za večeruZa prvi put ću raditi točno po receptu a onda ću vidjeti da li ću im drugi put išta dodavati.
Moj naklon za pistolse a bome i za 16-cu, mene je moja od 12 neki dan umorila pošteno.
Flopi nice! Ono, ništa joj se ne da, a onda rasturi s girjom!
Cure bravo za sve treninge!
Ajde saljite u inbox broj pa cu poslati preko vibera.Ne mogu povezati tko je tko po nickovima
Evo saljem na mob tko je poslao poruku i stavljam na fejs za ostale![]()
Kris divna si u haljini.Moram to i ovdje napisati.
Izazov završen! Sa stilomSatralo me. Diagonal back lunge jump up mi je skurio i guzicu i noge.
Kako su neke curke prije pisale sutra piškim u kadu
Poslikala sam guzu ( na nju sam ponosna) i kćer me fotkala odozada.
Sani di su slike
Kris prekrasna si u haljini![]()
Sani, cekam u reduBravo za izazov!!!
Kris je divna!
Sani izgleda genijalno!!! Bravo, svaka cast!!![]()
Hvala cure
Sada sam skoro sve skinula sa dnevnog reda. Cipele su bas za tu priliku, ne vjerujem da cu ih igdje nositi viseNadam se da sam vas sve pokrila sa slikama, sve mi se pomjesalo sa nickovima.
Sani hocu i ja sliku napretka.
Kris draga ja danas bila bez neta tek sad sve vidim. Prekrasna ti je i haljina i cipele.
sani fotkicu molim u inbox hvala.
Sani, i ja sam znatizeljna!
Molim fotku.
Kris, haljina je![]()
Podsjeti me imam li tvoj broj
Ako imas moj posalji mi poruku ako nemas, salji u inbox.
Anci hamburgeri su odlicni! Fino sam se pocastila za kraj izazova![]()
Kris divna haljinica!
Sani molim slike!
Sve se nesto jedan u izazove ali evo, odlučih da se od sutra pridružim u ovom od Tatiane!
Malo me strah
Flopi nemas straha.
Izazov je super i svidjeti ce ti se sigurno.