Osim tih most sklekova (kojih sam napravila cjelih dva :) ) nista nije neizvedivo. Veselim se nadolazecem kraju.
Naravno, ja sam pila nešto najblize pivi, neki topli radler :)
Printable View
hahahaha za mineralnu, jeste sve zatrudnile sad kad imate zegzi mišićava tjelesa :lool:
(doduše, da sam ja bila tu, isto bih bila mineralna team :lool: )
Bas super za druzenje
I pih na mineralnu
Ja bih bila ugjikohidratka isto :-)
Ja uspavala malu po drugi put danas jer je bubana i pocela wo6
Kad evo susjeda sa pneumatskom :roll:
I naravno da su ju zbudili nakon svega 10 minuta
Bas sam ljuta, nit mi se dijete naspavalo, nit sam osvjezbala :nope:
Mrzim zgrade, stalno netko neki klinac radi
I ja mrzim kad buše i lupaju u svako doba dana i noći. Srećom pa nas u zgradi ima brdo s djecom i dosta se pazi, ali je i cirkulacija podstanara velika i oni su ti koji ne paze nimalo.....
A imamo i jednog koji uči svirat trubu. Ajd, sad to još i podsjeća na nekakvu melodiju, ali donedavno je bio "Happy birthday" u krug.....
Ja imam već danas upalu zadnjeg lanca, baš se veselim. Sve mi se čini da bi se moglo dogoditi da sutra ne budem u stanju sjesti :mrgreen:
Danci :lool: za happy birthday
Kod nas nitko nista ne pazi...
Ja odradila wo6
Ajme, tezak, rit ce mi otpasti
Al mi se vise svidja od 5
S tim da neke vjezbe za trbusnjake modificir zbog dijastaze
Super za druzenje, curke!
Mineralna ccc...
Ja vas pozdravljam sa sjevera europe, znate sto se tu uz kavu pije :lool:
Sad je konacno gotov sluzbeni dio, ekipa me ceka za 15 min, idemo nesto pojesti i prodjirati.
Danas smo uspjeli do grada prije sastanka, bas je divno. Suncano i toplo, Brisel na kakvog nisam navikla :mrgreen:
Bjezim :*
Anci uživaj,zavidim!
Danci hahaha,da happy birthday!
mb i meni je zao sto im nisam blize ali eto,jednom mozda bude neka prilika...
Ipak sam ostala na jm i ripp on 30
Ne mogu ja be dovršiti,ovaj sajko u meni bi bio vrlo nesretan...
Odoh sad u tenisice odraditi svoje
O, danci, sretan rodjendan :*
Danas je danci rodjendan? ili to cestitas djetetu?
Zavidim na briselu! I tata bi sine!
Ja sam upravo napravila cardi shred 14, bedra mi gore al not in a nice way :mrgreen: oni reverse sqatovi me satrase.
Sutra je na redu ona bolestina sa 200 rock star burpeeja al mislim da cu je odgodit za vikend ili bar cetvrtak, jer ujutro ne mogu toliko skakat a popodne imam obveza.
Jel se sasa vratila iz evrope?
Ma to susjed vježba trubu uz happy birthday ali ne za Danci :lol:
Ja sam danas u komi, dijete ništa živo nije spavalo, evo sad je zaspala, valjda će duže od 15 min. Spremam se na w12 a nisam nešto raspoložena. Nešto mi se kuha u utrobi, imam filing da bi mogla dobit mengu prvu nakon poroda, bezveze...
Ajme betty, rock star jumps, burpiji, postoji li išta gore :cupakosu: Pa još 200 kom OMG!
Cubana i ivana s, citam kak ste na wo 11 i 12 i uopce si ne mogu zamisliti kakvi su to bolesni wo
Jer, tezi su od ovih, a ja samo sto ne crknem
Ginger, ja pamtim prelazak na w5 i w7 kao jako tesko. Ono kasnije nije tako tesko, tj prijelazi su laksi.
Shvati to kao matematiku, ako sad ne savladas razlomke docekat ce te u iducem razredu. I nemoj se plasiti, dok dodju ti kasniji workoutovi, bit ces spremna. Ja sam bila totalni tutlek za vjezbanje dok sam radila BR, sklekova sam mogla mozda 2, plitka. A ti vec sedam mozes, to je super baza, samo hrabro dalje.
Ivana i cubana, blizi vam se kraj! Super, super!
Thnx betty, nadam se da ce ici...
Samo, nisam uspjela ponoviti onih 7, samo 5 :-/
ja sam maloprije bila znatiželjna i poćirila wo11 da vidim na šta to liči
ajme majko zar ću ja to sve moć za par mjeseci :lool:
sinoć sam bila prekrepana, večeras me dijete tako lijepo molilo da se igram malo s njim, pokušat ću ujutro odradit barem pola cardia ako mi zvijezde budu naklonjene :scared:
dosla s trx-a. sve me boli i jedva hodam. a lijevi zglob me zeza vec desetak dana :/
BR-ašice (valjda se to tako može reći :mrgreen:), vidim da vam je prelaz na w5 I w7 najgori
a meni je to bila mila majka naspram w9 i w11
a i w 12
sad kad gledam iz ove perspektive zapravo je taj program super
iako je bilo momenata za riknuti, tipa ti most sklekovi, mislim da su mi 4 bila domet :lol:
i oni s pomicanjem, kako ih je Cubana gore fino objasnila, to npr. nikada nisam uspjela izvsti bez modifikacije
uglavnom, samo naprijed, svaka cast!!
ja pilam po ripped in 30, odlučila sam ga izvesti do kraja iako mi je na momente dosadnjikav
al nema odustajanja, ne traje to predugo, samo 4 tjedna
Bravo cure :klap:
Magriz nadam se da zglobu nije nista ~~~~~~~~
Sad kad si spomenila, ja vec 10ak dana osjetim jedan zglob kad radim sklekove i slucno :/
Jucer rest, bila sa sestrom u shopingu i setnji.
jutros KB #6
I meni tocno tako. A bojala sam se isto kao i vi cure da necu mocu do kraja, sve sam cekala da na jednom wo dodjem do tocke da ne mogu dalje. Ali ipak do ro je to sve slozeno i isplanirano da zapravo svi mogu doci do kraja.
Jucer sam w12, sasvim ok je osim mosta ali i to sam par ponavljanja napravila ali bilo je bas preko svih granica... Najstarije dijete mi danas nema nastavu pa bas lijepo uzivamo a i vrijeme ce biti super!
Ja prijavljujem da sam jučer prespavala.... čekala sam ležeći na tatamicama gdina "organizaciju" da preselimo blagovaonski stol na uobičajeno mjesto nakon feštanja (:psiholog:) da bih mogla odvježbat pred tv-om i tako zaspala :-o pa kad sam se zbudila zaključila da je već 10 do 10h i da se mogu komotno preselit u krevet :škartoc:
Moram smislit za večeras nešto doobrooo :mrgreen:
Zhang neki tvoj suludi? Možda da bacim oko na neki od Alek da odapnem....
zar i ti danči? :lool:
ja sam isto sinoć zaspala uspavljujući djecu
no, definitivno nisam trudna, prvi je dan ciklusa
eto sasa, nemaš brige :mrgreen:
LOL na zaspivanje, ja sam jutros mislila radit cardio2, ali je malena bila budna od 5 do 7, pa sam uspjela ispred nje napravit nekakav set vježbi po svom rasporedu, najviše vezan za plank. Nadam se da ću večeras uspjet nešto kako treba, ali vidim da za vježbanje 5 ili 6 puta tjedno nema šanse, 4 plafon
Drage moje,
evo da vam se malo javim, u Ankari bas uzivam.
Turci su odlicni domacini, druzeljubivi, hrana im je izvrsnaaa, vrijeme lijepo suncano.
Uglavnom smjestena sam u hotelu s 4 zvjezdice, odradila sam svoju prezentaciju jucer ujutro i vise nemam poslovnih obveza (osim sudjelovanja na radionici).
Jucerasnji dan: ujutro prefini dorucak sve neki specijaliteti, mljac,radionica do 16h, onda odlazak u hotelski Health Club (slozila sam si 40 minutni trening, 22-23 minute trcanja na traci pace 7 za kraj pojacala na 8, 8 min onaj orbitrek, zatim vjezbe za noge, ruke, trbusnjaci, uglavnom sjela sam na svaku spravu tamo a bilo ih je 10-ak :-), posteno sma se oznojila, sve sam radila bez pauze), mali predah u sobi, organizirani prijevoz za nas 10ak medjunarodnih strucnjaka u jedan od njihovih najboljih restorana, klopa za ne vjerovat u nekoliko slijedova, prestala brojat nakon 3-eg (nastojala sam se kontrolirat i uzet od svakog po malo), jako su dragi i topli ljudi, vode racuna o nama kao gostima samo tako. Ovo putovanje mi je bas otvorilo vidike.
Jutros malo razgibavanja i neke vjezbe za guzu i noge (mozda 10 min). Plan mi je krcat, nema bas pauza.
Plan za danas: kad zavrsi radionica, prvo jacuzzi u hotelu(saunu ne smijem zbog vena) i trening (nazalost nemam laptop), slozit cu nesto za 30 min, onda sightseening pjehaka s kolegama iz Austrije, pa shopping (uopce nisma stigla dosad), pa picence kakvo navece i jos sutra jutro imam slobodno.
Uz sve to za cijelo ovo zadovollstvo sam bolesno placena :-)
koja uzivancija cure moje vjezbacice
Odoh dalje... pozz
Lili zvuci fantasticno!! Uzivaj!!
tang, pa 4 puta tjedno je sasvim solidno, nemoj se opterećivati
Danci, zaspala si na tatamicama? :lol: :lool:
Onaj s dvije piramide je meni bio zahtjevan. Stavila sam popis vjezbi, vjv je par stranica prije.
Lili koja uzivancija!
tang, ja planiram 6 tjedno, al obicno ispadne ko i tebi
betty ipak nisi trudna, a? :mrgreen:
Danci, mozda si ti s obzirom na spavanac :lool:
Anci, jesi se vratila?
sasa, kak je bilo?
mb, bravo za shopping! sta si kupila?
zhang di si?
magriz, nadam se da ce brzo proci...
Cubana, je, pisala si vec i nadam se da si u pravu
flopi, sad si mi napravila zbrku u glavi :lool:
koliko dugo ces raditi ripped s obzirom da radis 3 puta tjedno?
i zaboravih sto sam jos htjela reci...
ja uspavljujem malo bolesno dijete i idem na c2
na pol snage sam jer je bebacica cijelu noc bila budna, bas se namucila :-(
Hvala cure je predobro je.
Nego prije sightseeinga (u 17h )bi odvjezbala, imate li mi neki link za neke vjezbe od 10-15min da gledam na mob samo da kliknem bez downloadanja, torenta i cuda.nemam utege.
hvala puno.
Ginger :love:
Nista nisam kupila. Sestra gledala namjestaj. Ali ipak sam se raspametila u adidas i nike outletu :lool: skulirala sam se jer stvarno ne tribam nista trenutno
lili i ja na mob pa nemam link, sorry
Lili, evo ovo ti je super. Mozes i manje rundi.
PART 2 https://www.youtube.com/watch?v=PD3InzR9viQ
4 RUNDE
1. MC- 20 REPS
2. AB SPLITTERS (peta, prsti, između nogu)- 10 reps total
3. PU JACK BURPEE (sklek s jack nogama, skok kao u burpee i opet plank…)- 10 reps
4. SIDE PLANK KNEE TUCK 10+10
Stigao Sime, krepana sam :mrgreen:
Danas 10 rundi:
10 half burpees (to bi bilo bez skleka, tko je onomad to spominjao :mrgreen:)
8 scorpion push ups
5+5 surrender squat
I onda sam se ubila u veceri. Ma-sa-kri-ra-la.
:mrgreen:
I workout because I like to eat. A lot.
I da, druzenje mi je bilo divno :heart:
Iako sam pila mineralnu :mrgreen:
E da, da, bila u harissi i kupila ocat od nara (sipka). To je perverzno fino.
jos sam napravila pecene paprike i jedan cili sam ispekla s njima i nasjeckala ga tako da ga ima u svakom zalogaju. Dakle, ljuti cili i sladak ocat, katapult ravno u nebo.
Zhang i ja vjezbam iz istog razloga :lool:
Veceras insanity :) upravo se otusirala i pijem smoothie
Bravo, zhang! Ja vidim tri vjezbe, hmm, pa tako malo. Kad ono 10 rundi :lool:
Ja odmaram sto se tice vjezbanja jucer i danas. Na sanse da vjezbam, totalno sam slomljena. Jela sam lose i svasta jer nisam bila u prilici nesto drugo. I tako.
Svasta stavila u sebe, kako bi sasa rekla :lool:
Sutra je novi dan. Mogu i ja malo pauzirati :mrgreen:
E da, neki dan sam pokusala jedan vikkin trening na trcanju. Kazem pokusala jer nisam uspjela planirano. Bilo mi je neocekivano tesko, ne znam sto mi je.
Trcala sam 4*800 m brze nego inace i covjek bi pomislio da je lako istrcati samo 800 m :lool:
Vala su dugi.
Nisam uspjela kako sam planirala, no to ne znaci da necu sljedeci put, jel tako?
uuuuuu zhang, njam!
Anci, ajde, oprosteno ti je :mrgreen:
Prijavak - ukupno 40 minuta cardio2 8-)
Pocela sam u podne kad sam uspavala malu i odradila 10 minuta
Taman pred kraj burpija zbudio ju je gadan kasalj, dalje mi je spala na rukama, micek mali
I onda drugi dio - oko 17h cijeli cardio2
Ajme, crkla sam
Ne bi bilo toliko tesko, al ja se jedva micem od prethodna dva dana (dotukli me petica i sestica)
Uglavnom, i dalje se jedva micem i bas sam si kul, he he
E da, i prijavljujem -1 kg, sad sam na 63
Prije dva tjedna sam se prestala obzderavati slatkim, sto znaci da u jednom popodnevu ne pojedem cijelu mlijecnu cokoladu, vec red tamne
Ili kolac-dva umjesto pol protvanja, i tak...