ne radi mi link,evo ovo: http://www.leanitup.com/wp-content/u...-dem-0032.jpeg
Printable View
ne radi mi link,evo ovo: http://www.leanitup.com/wp-content/u...-dem-0032.jpeg
i ja sam jednom i isprobala TRX trake 8-)
Dijete je bilo na par penjačkih rođendana u fitnes centru a roditelji su u to vrijeme mogli vježbati.
Tako smo nas par mama malo šarale po spravama, jedna je ozbiljna vježbačica na TRX-u pa nam je malo pokazala i TRX, naravno da nisam gotovo ništa mogla napraviti :roll:
skulirana, ja se nadala da ćeš reć: "ma to ti bez veze". Ovako eno opet bube u mom uhu, a bliži mi se rođendan :lol:
odo malo pronjuškat :mrgreen:
mm radi svašta na našem trx-u. milina za gledati :mrgreen:. preporučam. on je isto zadovoljan. vježbe mogu biti lagane, a mogu i koma teške. a klinci si zakvače noge pa koriste ko ljuljačku (što uglavnom sputavamo).
ako želiš mogu na pp slati kod koga smo mi kupili.
i još jedna preporuka. mi na stropu imamo spušteni knauf pa smo izbušili rupu i umetnuli jednu kockastu razvodnu kutiju, a u njoj izbušili rupu do betona i ušarafili kuku. tako da kad skinemo trx vratimo poklopac na tu razvodnu i niš se ne kuži na stropu. ideja za one kojima je to moguće (i ako je još nekome bitno da ne viri kuka iz stropa 24/7)
162cm i nisam za slikanje, eventualno dosta mišićave ruke možete dobiti. Trbuh mi je horor, znate i same, carski i ogromna bebuška. Slika će biti, znate da hoće, samo da se stanjim. mala sam i svaka kila je jako vidljiva.
Prijavljujem po sat vremena bweighta i sat kbella i bonus šest krasnih žuljeva, ljubičasto-ružičasta i oteknuta dva zapešća od kbella. Ali sam zadovoljna, pogotovo kada nešto na bweightu mogu najbolje napraviti (čit. kad nema ženske koja je bila profi sportašica). 8-)
Odradjen army aerobic.. Proucit cu Zuzku pa se nadam sljedeci mjesec od doma vjezbat..nisam ji pogledala njene vjezbe, Jill mi je nekako predosadna..mogla bih onda svaki dan po pola sata.
.cilj mi je rjesit se trbuha..struk imam, misici se nadziru, gornji red trbusnjaka fino vidljiv ali po sredini trbuha jos imam viska i to nikako da ode.
Fino sam se oblikovala od vjezbanja, bedra malo jaca ali eto, takve sam građe.
Ne znam kosi li se sa pravilima foruma ali uskoro će u ZG-u biti i jedna petosatna radionica kbella, osnove i tako to.
Prijavljujem lower body večeras, 5 serija po 5 vježbi i ženski sklekovi 4 serije po osam komada.
I prijavljujem da sam upoznala kavofobicu i baš je zgodna :-)
I da mi je super grudnjak sa SD-a, pogodila sam broj :-)
ZS, interval timer, da, zaboravila sam ovo interval. Probala sam par puta s običnim satom pratiti vrijeme, ali je to nemoguća misija kad su kratki intervali u pitanju, ode koncentracija na vježbu.
Malo me bole koljena, nisam sigurna je li od trčanja, tj. dok se malo noge ne naviknu, ili krivo radim čučnjeve i iskorake :/
Ma tih dva kilometra su mi zgodna dionica doslovno od vrata kuce, a imam bebu od 3 mj. Kilavim se s ta 2km vec par godina, otrcim dvaput pa pauza od pola godine.
Sad sam bas htjela vidjeti koliko mi je prolazno nakon par sesiona s Jilainkom. A htjela sam i barem neke brojke ovdje okacit:-)
Dosada jedini sportski trenutak u mom zivotu, ne racunajuci protekli mjesec, je pred 14 :-o godina, kad sam bas s gustom skoro svaki dan trcala izmedju Cvjetnog naselja i utrinskog mosta i nazad.
I nakon samo ove jedne jucerasnje trke vidim da mi je trcanje puno draze. Draze mi je brojati bandere nego minute do kraja videa, draze mi je biti bar dvanaest minuta sasvim sama, nego u drustvu Anite, Natalie I Jil.
Dobro, vjerujem da mi se ljubav za kucno vjezbanje tek treba probudit.
Koliko i kako bi trebala trcati da je to usporedivo s recimo 30DS (citaj: da mrsavim)? Koliko cesto, zasto najcesce pise 2-3 puta tjedno?
I da, u clanku pise: Dobro je poznato da za trkača morate imati snažan trbušni zid.
A moji su trbusni ka-ta-stro-fa. Nepostojeci. Imate li neki program, sto kraci, koji bi mogla radit bas usmjereno na trbusnjake uz trcanje? 6 week 6 pack?
Tu te razumijem, i meni je trčanje puno draže otkad sam otkrila svježi zrak, tj. trčanje mi je za psihičko zdravlje, a kućni treninzi za dobar izgled :mrgreen:
Ako uspoređuješ samo gubljenje kalorija, trčanje troši više od 30DS. Naravno, ovisi o trajanju i intenzitetu, ne može se baš uspoređivati. Bilo bi ti najbolje kombinirati trčanje (gubitak masti) i vježbe doma (oblikovanje). 2-3 puta tjedno je optimalno da ne riskiraš ozljede, da se tijelo odmori i da se može kvalitetnije napredovati, a ostalim danima radiš nešto drugo (Jillian, bicikl, pješačenje, što već voliš).
Trbušnjaci rade i u mnogim drugim vježbama, ne samo ovim ciljano za njih (i kod čučnja, iskoraka, sklekova...) tako da se ne moraš zamarati striktnim programom za trbuh. Mislim da je najbolje raditi cijelo tijelo. No ima ovdje i iskusnijih, pa možda tko ima bolju ideju :)
Probajte malo guglati ultramaraton:Ran 350 miles (560 km) in 80 hours and 44 minutes without sleep
A najbolje mi je (iz jednog drugog clanka) kako se tip krijepi dok trci: Speaking about his long-distance mileage and nutrition, Karnazes related a story about his favorite way to eat on the run. He says that he keeps Round Table Pizza on speed dial. Then he calls them and gives them the intersection where he will be in thirty minutes. He revealed that the secret to eating pizza ‘on the run’ is to ask the restaurant to NOT cut the pizza into slices. That way the pizza can be rolled into a big type of ‘burrito’ and eaten on the go.
Sad sam pogledala Zuzku..njene vjezbe ja radim na aerobicu..samo da mi se naviknuti vjezbat od doma..malo organizacije
turkish getups su dusu dali za core :)
Prekjučer bila na kettlebell treningu.
Jučer napokon probala Jillian s girjama :) - Shred it with weights, nije loš program, fora je. Prošlo mi začas vrijeme, odjednom kaže ona cool down, a ja ne mogu vjerovati da je već gotovo.
U jednom dijelu radi i ove turkish getupse, ali sam tu zbrljavila jer ih još ne znam. Moram za sljedeći put proučiti dobro kako se rade.
Ja ću info na pp - mogu vam srediti bolji tretman. :lol:
samo se drži dobre forme, nemoj nju pratit, jer njoj forma kod ketl nije baš da se od nje uči....
Palčice, ja sam 160/53kg, tu smo negdje...
potpisujem chris, TGU je mrak za core!!!! Uf, uvik krepam od njega :lol:
lunja, meni je toliko stravično ovo 350miles bez spavanja da bi uopće doživila ovu pizzu "on the go"
acqua, hvala ti za trx, ako se odlučim, svakako ću te tražit kontakt. Imam još mjesec dana do rođendana pa ću smišljat do tad što bi mi najbolje sjelo :mrgreen:. MM mrzi bušit zidove pa mi malo kuka predstavlja problem, šteta što nemam knauf - super vam je ideja!
ne znam jel netko vidio bettyin link vezano za povremeni post:
http://istineilaziohrani.blogspot.co...t-uz-lchf.html
malo sam to pogledala i privukao me dio gdje kaže da se troše masne naslage :mrgreen:
jedino što ja nisam na lchf pa ispada da bi mi to bilo neprimjenjivo? :lool:
ja imam jaku želju :mrgreen: potrošiti masne naslage na trbuhu. sad... koji mi je najbolji recept, pisali smo više puta, ali ne zham zašto mi ne ide :lool:
da izbacim večeru totalno iz prehrane? kao sasa (kojoj to ne paše, istina, a meni večera paše :lool:)
trenirat ću više, tj. stavit ću si duže i jače treninge, ne samo jedan zwow od 15 min.
Danči29 šibni i meni sliku ako ti se da, sigurna sam da su samo brojke približne u našem slučaju. :mrgreen:
izbacivanje večere neće niš pomoći ukoliko ostatak dana pojedeš i ono što bi inače pojela za večeru. Dakle, nema nekog smisla osim ako nećeš jesti sve isto ko do sad pa onda krepat do jutra bez hrane :-P mislim da ti je varijanta: dodat još jedan kraći zwow bolja od ove s izbacivanjem večere ;-) ja svoju večeru ne dam nikom :njam:
a sad idem i ja gledat link, sviđa mi se ovaj dio za masne naslage :lol:
veli meni mm upravo (na tel) da se ne uzrujavam toliko oko kila (jutros opet isto), kad je on počeo trenirati (prije par godina) i digo ručnu na obroke, rezultati su se počeli vidjeti tek nakon par mjeseci (i vaga i odjeća). a kako meni obično sve duže traje, meni će se vidjeti tek za šest mjeseci. ha???? nemrem ja tak dugo bez rezultata, pa poludit ću prije toga!
doduše, kad bolje razmislim, evo već mjesec i pol vježbam svaki dan (izuzev par dana zbog crijevne viroze) i niš ne vidim. ma mislim, osjetim da sam jača i dobro se osjećam baš zato što radim dobru svar za sebe. ali izvana, nula. pa ajd, znači da možda nije još šest nego valjda još četiri i pol mjeseca? uh :-(
kakva su vaša iskustva po tom pitanju?
ma da... ne prežderavam se ja. ali doručak mi je stvarno bitan. nisam od onih koji mogu popiti kavu i ne jesti do ručka.
ja oduvijek, otkako sam bila mala, jedem čim se probudim.
hvala ti na savjetu, mislim da ću se držati jačeg treninga, a paziti da navečer više ne jedem ono što jedu djeca, ukljikohidratni ovisnici :D
Danči29 - kakva transformacija, odlično izgledaš i zaista se vidi velika razlika - djeluješ mi sada puno, puno mlađe! I dalje puno mršavije djeluješ od mene. :-)
Budem se ponovila. :)
mislim da u nasim godinama i sa nasom visinom nema nista od mrsavljenja bez ozbiljne restrikcije kalorija.
izracunaj dnevni unos i vidjeti ces da unosis puno previse da bi ozbiljno gubila na tezini .
1500 kcl dnevno uz vjezbanje je maksimum za unos da bi bilo rezultata na gubitku masti.
evey - evo članka i uputa za tursko https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vj...a-tehnika.aspx
ovo sa povremenim postom je super, to bi mogla probati. ja nisam tip od doručka, zato večeru rijetko preskačem. Znamo se zezat ako vikendom zabrazdimo uz društvo ili tv da se sve nakon ponoći zapravo računa pod doručak.
Sinoć odrađen total body circuit, ali zato je bio prvi dan menge i pojela sam vagon hrane. U devet sam iz objesti pojela sendvič koji je ostao malcu, a na slatkiše koje sam strusila ne smijem ni pomisliti.
ja sam odlučila povremeni post uvesti jednom tjedno
dobar je za disciplinu i za osvješćivanje koliko se ustvari jede
koliko toga pojedemo a da ni ne znamo
ja opet nisam vježbala jutros a nisam ni jučer
pišem ovaj post već predugo, jer je na poslu užasna gužva
i onda mi je gužva doma kad dođem
u 10 sati, kad djeca konačno zaspu, imam osjećaj da bih se mogla onesvjestiti, a čeka me još peglanje/suđe/mašina
i tako svaki dan
baš sam umorna
jeva čekam da mm-u završi ovaj semestar :drama:
ja vas samo čitam jer sam već drugi dan vam pogona...juče povišena temperatura i gnojna angina, danas prešlo na crijeva...čini mi se ništa od vježbanja ni sutra :-(...
sirius jesi ti na lchf?meni, izgleda, on ne odgovara za gubljenje kila...jest zdrav način ishrane ali meni opet puno kalorija...već drugi mjesec stagniram sa težinom, a i centimetrima...
betty :hug:
j-la ozdravi brzo ~~~~~~~~~~
aqua rezultati ce doc, samo ti vjezbaj.
ja sam OPET izgubila papiric s mjerama pa sad opet ne znam ima li rezultata ili nema :/
danas insanity, ne znam jos sta.
sta ekipa odluci (obicno ja odlucim)
:mrgreen:
sutra rest day. mazi je sutra rodjendan pa ionako nebi nista stigla.
moram procitat ovaj link o postu kad uhvatim komp.
doruckujem obavezno, najcesce zobene. danas za rucak riba i blitva.
vecera ne znam jos. jaja ili nesto sa povrcem, vidit cemo
j-la, LCHF ti je sper za skidanje kila, ne daj da te zbune kalorije
ja sam na LCHF-u prošle godine skinula 10ak kg u dva mjeseca
još ako dojiš, kile se samo tope
vidim da ti bebica nije mala, moja je imala oko 7-8 mjeseci kada sam krenula s LCHF, dojila sam cijelo vrijeme i ništa joj nije smetalo
ne znam da li se baš strogo držiš lchf-a ili povremeno (ili svakodnevno) skrećeš s puta :mrgreen:
ali probaj se držati strogo režima bar 10 dana, sigurna sam da rezultati neće izostati
MB, i ja ama stalno gubila te papiriće, najbolje ti je da u neku bilježnicu počenš pisati
ja ne znam sto bih rekla za te male viškove kila. iskustvo mojih frendica je da su uz trening- sličan mom, morale srezat klopu dosta. doduše, ja sam imala dojam da puno jedu. ja ne kužim kako netko tko je pojeo normalan ručak mora jesti ugljihodiratnu večeru. ja mislim anci ako si gladna da trebas pojesti jogurt i basta. vjerovatno zvučim rigorozno, ali nece otic mast samo zzuzkom. pogotovo ne ta neka minimalna i tvrdokorna.
:lool: sasa
Hvala ti :)
Moja djeca pojedu kruh i namaz i onda sam im se znala prikljuciti i pojesti dvije kriske kruha i putra.
Ili tri palacinke s orasima :skartoc:
Ali ocito ovo malo sala ne ide dolje niti uz trening. Jucer nisam nista jela od rucka. Popila kavu i dva caja :lool: i prezivjela.
Ne bih se skozila da je lchf kljuc za sve.
Meni je otislo 7-8 kg , a nakon toga - nista mjesecima.
kod nekih treba i unos kalorija srezati i gotovo. Pogotovo za zadnjih 10 kg viska.
da tri palačinke s orasima:-o:mrgreen::angel:
ni ne kažem da je lchf ključ
ali u j-la-inom (o majketi :lool: ) slučaju bi mogao bar potaknuti gubitak kg
inače, puno se brže mršavi ako se ima puno kg viška
to se najbolje vidi u onim američkim emisijama o transformacijama, kada nekom 200-kilašu zadaju da izgubi 50 kg u tri mjeseca
i većina uspije
a one zadnje kile su najgore, i ja to po sebi vidim
onih prvih 10 sam izgubila vrlo lako, čak i uz povremne izlete
a sada trebam biti baš jako disciplinirana i ući u pravu ketozu da bi se nešto promjenilo
anci, odradila si pola "povremenog posta, da jutros nisi doručkovala (i da su te kave i čajevi bili bez šećera) to bi ti bilo to