Stranica 84 od 259 PrviPrvi ... 3474828384858694134184 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,151 do 4,200 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

je, t25 je malo laksi a i krace traje. ali uzmi u obzir da nisam radila gamu i betu, nego samo alfu di ne koristi nikakve utege.

mene bole bedra od fit testa, jedva sam pedalirala danas, sva sreca pa je sve ravno bilo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Jos jedno blesavo pitanje: jel ucinkovito raditi jedan trening ujutro i jedan popodne? Ili da obadva budu u isto vrijeme?
    U programu BR 0. tjedan je poticanje rada metabolizma i tu su 1.,2.,4. i 5, dan trenizni snage prije podne, a cardio poslije podne. 3. i 6. dana je cardio i prije podne i poslije podne.
    To je jedino što znam

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene je napala viroza. Nos mi je u komi. A i grlo.
    Tako da preskačem danas. Nadam se da će sutra nos biti prohodan.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih svakome, umjesto vaganja, preporučila upotrebu krojačkog metra
    Ja imam loša iskustva s njim. Jedno vrijeme sam hodala po svijetu sa zacrtanim mjestima za mjerenje (kemijskom po tijelu, pa opet podebljaj nakon tuširanja). I sve neki čudni rezultati. Pa sam mjerila triput zaredom, isto mjesto - tri rezultata. Odustah.. Ali se zato fotkam (za sad su sve iste, ali ne gubim nadu )

Kavofob thanks za link, dobro je podsjetiti se da nije vaga najvažnija. Ali ko što sasa veli, nije izgladnjivanje u pitanju pa mi se čini ok. Mislim, realno, ako ću si dobro izgledati s tri kile više nego si zamišljam, naravno da ću odma vratit čokoladu u prehranu .

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a vi koje prigovarate da smo mršave, ajd i vi na prijavak, idemo svi skupa

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Odradil zwow 55 i zwow 67. Oba amrapa od 12 minuta. Ja mislim da kod ovako kratkih treninga treba raditi dva za redom. Jer tek tu te savlada umorni radis preko granica.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam loša iskustva s njim. Jedno vrijeme sam hodala po svijetu sa zacrtanim mjestima za mjerenje (kemijskom po tijelu, pa opet podebljaj nakon tuširanja). I sve neki čudni rezultati. Pa sam mjerila triput zaredom, isto mjesto - tri rezultata. Odustah...
    na ovo pa opet podebljaj sam pišnula!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku
    a vi koje prigovarate da smo mršave, ajd i vi na prijavak, idemo svi skupa
    ja ću vas podržavati sa strane ...što se ishrane tiče tu sam vojnik kad odlučim, ali ne mogu garatovati da ću za dva mjeseca načiniti neke velike rezultate...ne mogu odrediti broj kila za taj period, ali ću vam redovno prijavljivati stanje...može tako?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

aqua, skroz kužim. taj članak sam valjda i pisala da sebe skinem s ovisnosti o vagi, da se sjetim zašto je to nepotrebno jer sam se vagala mjesecima ama baš svako jutro

u neko doba sam prestala, jednostavno mi je postalo svejedno koliko piše, prestala sam se i mjeriti metrom, brinuti i o broju hlača... a počela gola pred ogledalom pregledavati mišiće

puno mi je veća motivacija kad preživim neki ubojiti zwow nego što vaga kaže

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ću se večeras izvagati, no već i sad vidim da sam u zadnjih par tjedana nabacila malo zaštite oko bubrega, to da mi ne bude zima

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kavofob, jesi to ti na avataru?

ribice, uz tebe sam! imala sam nekad u ranim dvadesetima 63kg. sjećam se da sam imala upale obraze i da mi je roba visila, i svi su me pitali šta mi je
    no tad nisam ni vježbala ništa.mislim da sam si draža sad.

aqua, moj cilj je doći na 69. nekad, bez presinga i vremenskih određenja. mislim da kad počnem spavati cijelu noć (ili barem neki bolji dio noći), počnem raditi, naviknem dijete na jaslice itd, da ću možda moći ozbiljnije početi vježbati i jesti i približavati se cilju.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

tunice, nisam ja, samo sanjam da budem jednog dana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

izvagala se, imam 61,3 kg na 163 cm. Neću si postavljati ovdje cilj, dosta mi je što mi ga Wii traži kad se važem

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je napala viroza. Nos mi je u komi. A i grlo.
    Tako da preskačem danas. Nadam se da će sutra nos biti prohodan.
    Ipak sam odradila, mada mi nije bilo lijepo.

Što se mjerenja tiče, imam ista iskustva. Svaki put drugi broj.
    Al zato imam par hlača u koje treba uči. I par u koje sam ušla nakon ljeta
    To mi je dovoljna mjera.
    A vagu nosim u spremište. I važem se tek nakon 30DS:

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    kavofob, zhang, i naravno tko god se želi priključiti, hoćemo "It will rain sweet" kao jači Zuzkin trening ovaj tjedan?

e da, meni danas odmor
    ja sam za, ali u petak ili za vikend.
    pred m sam i danas mi je bilo nekako teško odraditi trening, pa možda sutra uzmem odmor.

ali petak ili vikend bi mi bilo skroz ok..

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    nakon 4, slovima č e t i r i dana netreniranja

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku

ali petak ili vikend bi mi bilo skroz ok..
    može, može vikend

danas sam na alfi vidjela da sopćem i da još nisam sva svoja, nije mi bilo toliko teško nego neki čudan osjećaj kao da vježbam u dimu, neka maglica pred očima...

zhang, ti biraj dan

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

odlično jer sam i ja večeras u komi. Narasla temp i sve me živo boli ko da me tramvaj pregazio....

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajmo onda jos dogovoriti naknadno...vidjet cemo i kako ce danci biti.
    Cak i da ne napravimo u isti dan je ok, bitno da se muvamo jedna oko druge

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam isto u igri

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danas trčanje: 5,12 km, 34:44 min, pejs 6:47. Malo me uhvatio mrak u Maksimiru pa je ovaj put bilo bez pauze od jedne minute na polovici rute

Curke, bravo za planove! Koji god program odabrale, dobro ste odabrale, super je opet biti u formi

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vikki
    Ja sam tako jednom u predvecerje trcala brzo kao nikad

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

već vidim koji će mi biti recept za najbolji pejs

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure, za ovo plivanje u znoju, radite burpees sa sklekom ili bez skleka?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Burpee bez skleka je pola burpeea.

I anci je u igri
    Posljednje uređivanje od zhang : 15.01.2014. at 23:31

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto u igri

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I anci je u igri
    znala sam

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

za sasu nisam ni sumnjala

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Burpee bez skleka je pola burpeea.

I anci je u igri

Loool! Tek citam i sokiravam se opisima i brojkama

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sinoc sam, na prvom danu drugog levela 30DS nesto napravila s ramenom i stvarno danas nije za vjezbanje. Pa sam trcala, nakon dugo vremena. Ca 2 km, ca 12 minuta (mjereno na googlemaps i s gledanjem na mobitel, tek sam poslije skuzila da imam stopericu na njemu ).
    Posljednje uređivanje od lunja : 15.01.2014. at 23:58

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lunja, to je super! Znaci da ti za 6 min treba da pretrcis 1km. Ilitiga pace ti je 6. Super

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nego, trkacice, slobodno se smijte, ali kako se zapravo pravilno trci? peta prsti ili prsti prvo? ima li to veze podlogom? ili obucom? ili distancom?
    Sake opustene ili stisnute? Koliko masete rukama? Vilica opustena, zar ne?
    Kako je moguce da vam je hladno dok trcite, na bilo kojoj temperaturi? Nosite li ikad ista sa sobom (torbicu, mobitel, bocicu vode)?
    Imate li kakav savjet, mozda dobar link?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lunja, to je super! Znaci da ti za 6 min treba da pretrcis 1km. Ilitiga pace ti je 6. Super
    Pa nisam bas sigurna u mjerenja, ali vidim napredak u usporedbi s pokusajima nakon prosle trudnoce, a sve zahvaljujuci jilki.
    Posljednje uređivanje od lunja : 16.01.2014. at 00:20

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

danas sam ipak odradila lower focus...al sam mu zato i psovala...u jednoj ruci maramica i opleti po bilo čemu što mi je u tom momentu bilo na pameti...nisam mogla ne trenirati,da li što sam štreber pa se strogo držim rasporeda ili zato što sam se već navukla na ovu drogu ...nadam se da ću sutra biti bolje za cardio...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Loool! Tek citam i sokiravam se opisima i brojkama
    sad ti je gotovo. Ja sam te usosila

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam ipak odradila lower focus...al sam mu zato i psovala...u jednoj ruci maramica i opleti po bilo čemu što mi je u tom momentu bilo na pameti...nisam mogla ne trenirati,da li što sam štreber pa se strogo držim rasporeda ili zato što sam se već navukla na ovu drogu ...nadam se da ću sutra biti bolje za cardio...
    ja najcesce vjezbam ako mi je samo nos zastopan. Uglavnom se vodim po nekom opcem stanju: ako mogu sve nprmalno raditi samo mi nos ide na zivce jer je zastopan, onda vjezbam. Ali ako se osjecam onako malaksalo, onda preskacem...

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, trkacice, slobodno se smijte, ali kako se zapravo pravilno trci? peta prsti ili prsti prvo? ima li to veze podlogom? ili obucom? ili distancom?
    Sake opustene ili stisnute? Koliko masete rukama? Vilica opustena, zar ne?
    Kako je moguce da vam je hladno dok trcite, na bilo kojoj temperaturi? Nosite li ikad ista sa sobom (torbicu, mobitel, bocicu vode)?
    Imate li kakav savjet, mozda dobar link?
    Ne razmišljam kako trčim (prsti peta ili obrnuto). Šake su mi stisnute, rukama mašem također bez razmišljanja, kako mi prirodno dođe. Hladno mi je za glavu i vrat, hladno mi je i kad mi se sva odjeća namoči znojem a vani nešto hladno zapuhne. Na 2 km, po ovoj temperaturi nemaš takvih problema. Sa sobom nosim samo ključ i maramice jer mi od alergije nos curi stalno, pogotovo kad krene zelenilo. Vodu ne nosim, mislim da mi na relacijama ispod 10 km ne treba. Kad sam trčala 15 km, stala sam u kafiću i zamolila čašu vode.
    Meni su bitne slušalice u ušima i muzika, obično trčim kroz šumu pa se bojim svih zvukova i šumova i krckanja (pa sam zaključila da sam hrabrija kad to ne čujem).
    I kupila sam jako dobre (i skupe) tenisice, vrijede svake lipe (mizuno). Imam artrozu na stopalu pa znam o čemu pričam.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Danas trčanje: 5,12 km, 34:44 min, pejs 6:47. Malo me uhvatio mrak u Maksimiru pa je ovaj put bilo bez pauze od jedne minute na polovici rute
    Jel koristiš runkeeper? Ako da, pošaljem ti friend request...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    Jel koristiš runkeeper? Ako da, pošaljem ti friend request...
    Ne, imam endomondo, javim se kad skinem runkeeper

Lunja, 6 min/km je dosta brzo za rekreatvino trčanje. Zašto samo 2 km? Trčiš već duže ili...? Ako si tek počela bilo bi dobro da usporiš s brzinom i produžiš kilometražu.
    Ja sam se dočekivala na prste prije i brzo bi me zaboljeli tabani. Sad kad sam ponovno krenula, doskakujem sredinom tabana i to mi je puno bolje, manje se i tabani i noge umaraju. Trčim s poluotvorenim šakama (kao da držim bočicu vode), prsti skupljeni jedan uz drugi, palac odvojen. I rukama mašem isto kako mi je prirodno. Držim ravna leđa i isprsim se, ali cijelim tijelom lagano pognuta naprijed. U biti mislim da je najbolje trčati kako ti je najprirodnije, ako si baš jako pogrbljena ili tako nešto, treba pripaziti na posturu.
    Vodu nosim samo ljeti, kad je iznad 30 stupnjeva. Imam slušalice u ušima, i mobitel radi aplikacije za trčanje. Također i pulsmetar, on mi pomaže da ne pretjeram s treningom i usporim ili ubrzam po potrebi. Ovih dana trčim bez kape i rukavica jer se brzo zagrijem.
    Slažem se s Rozom, tenisice su jako važne, i moje su Mizuno (za asfalt, ali su mi super i za šumu) i imam jedne salomonke za šumu koje su malo trvđe, ali također vrlo udobne (rađene za visok nožni luk kakav imam). Materijal na meni dri-fit tako da znoj isparava, da se mokri pamuk ne lijepi na kožu.
    No ako si početnik, to su sve detaljčići, vidjet ćeš s vremenom što ti paše i što trebaš. Za početak su važne dobre tenisice, da izbjegneš ozljede. Ne moraju niti biti preskupe, samo da su za trčanje (moje prve reebokice od 300 kn su se raspale nakon mjesec i pol trčanja, sadašnje sam prala i u veš mašini i trčala s njima po snijegu i još se drže).

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja volim vagu i volim svoju opsesiju vagom što mogu, volim te brojke dok god mi nešto znače
    jednog dana kad narastem i budem kavofob/sasa/zhang/anci i u budem u stanju da u ogledalu uopće vidim mišiće, a kamoli da mjerim njihovu veličinu, vjerujem da će mi tada i vaga i metar biti nebitni
    do tad, pustite mi moju opsesiju

i neću sad pisati kako već jutros imam par grama manje (iako imam ) nego sam htjela pohvaliti onu foru s povremenim postom, koju sam jučer linkala, jer sam je isprobala i jako mi se sviđa i odsad planiram jednom tjedno uvesti tu vrstu posta
    ovo se naravno tiče onih koji žele smršaviti (i ne doje, nisam sigurna smiju li dojilje tako)
    meni je baš lijepo osvijetlilo koliko ustvari žderem tijekom dana, jer sam sinoć sto pita posegnula za nečim i onda se sjetim da sam rekla da neću

a opet, nije da nisam ništa jela cijeli dan, doručkovala sam i ručala, samo nisam ništa jela nakon ručka i pila sam puno vode
    svakako prepopručam ovom svom taboru opsesivnih

on topik, jutros sam spavala, a danas mi je dan za alpha cardio, vidijet ću hoće li djeca dopustiti da se izvede popodne

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

bb, sve mi se čini da ću te dočekati za w7.
    Jučer opet nisam stigla: A. je bio rođendan, pa sam odmah nakon posla krenula s pripremama. Gosti se razišli iza 9, dok sam sredila kuhinju... Navila sat za 6:15 pa ga prebacila na 7. Koma.
    Sad već imam dva treninga za nadoknaditi u ovom tjednu. Ako ostale i odradim po programu, ne znam kad bi ubacila ove nadoknade (u subotu nevečer imam odbojku (trening), nedjelja popodne - turnir).

A onaj dio o opsesiji vagom, potpisujem skroz.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ja volim vagu i volim svoju opsesiju vagom što mogu, volim te brojke dok god mi nešto znače
    jednog dana kad narastem i budem kavofob/sasa/zhang/anci i u budem u stanju da u ogledalu uopće vidim mišiće, a kamoli da mjerim njihovu veličinu, vjerujem da će mi tada i vaga i metar biti nebitni
    do tad, pustite mi moju opsesiju
    isto, isto!

ja sam jutros odradila drugi put bfbm!
    ovaj put me nije iznenadilo što mi je nakon 35 min bilo već dosta, samo mi je bilo smiješno kako mi se osjećaj javio u isto vrijeme kao jučer. ali sam progurala. nije skroz grozno jako teško, više je dugotrajno teško i znojno

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

aqua, sliči li bfbm na 30ds? ili je to samo cardio?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

prija par godina sam radila jedno 20 minuta bfbm-a i neki pilates program, baš mi je pasala ta kombinacija ali trebalo mi je cca sat vremena.
    Jučer sam odradila total body circuit plus pms bez slatkog ( ali sam čvarke ko bombone jela)
    betty ja sam vagu prije NG kupila i to prvi puta digitalnu, sad se svi važemo svaki dan .
    S obzirom da sam u pms kad inače imam 1-2 kg više a moja vagica pokazuje manje od 63 ja sam prezadovoljna.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ja najcesce vjezbam ako mi je samo nos zastopan. Uglavnom se vodim po nekom opcem stanju: ako mogu sve nprmalno raditi samo mi nos ide na zivce jer je zastopan, onda vjezbam. Ali ako se osjecam onako malaksalo, onda preskacem...
    lako bi bilo da je samo nos...iscrpljena sam i ne naspavana, a osjećam se kao da još jednu sebe nosim na ramenima...zato mi je i bilo čudno za vježbanje...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Maruska, nije ti to samo cardio. To su klasicne jilline vjezbe, ako me pamcenje dobro sluzi. No izmori dostavi dobar je program.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moram skinuti pet kila, ali meni to ide sporo nakon poroda pa ne znam s tim datumima. Do ljeta bih voljela. Sa 55 na 50.

Također broj i pol veće mizuno za asfalt, čarape deblje za trčanje, tajice dry plus, takav grudnjak, takva majica dugih rukava i šuškavac. Mp3 u ušima, ljeti ga zaguram u grudnjak , zimi u šuškavac. Ljeti žalim što nemam i donje rublje dry plus jer mi budu kao mokra krpa na men, sada što nemam traku za uši. Vodu nosim u maloj bočici, čekam pojas za bocu. Pijem gutljaje, nekad samo promućkam malo vode. Prethodno popijem veliku čašu vode. Oprezno s tim da nemaš osjećaj mučnine od previše vode. Nadam se satu sa GPS-om za ročkas. Maratončevi savjeti; šake lagano stisnute, da su malo palčevisvinuti, ne tipično za žene preopuštena ramena pa mlatiti rukama (zaboli i nepotrebno trošenje energije) lagano ih ukrutiti, ruke svinute u laktovima.
    Kad sam u autu znam vidjeti trkače koji tako nepravilno trče da me počne od gledanja sve boliti - koljena se sudaraju, ruke idu u svim smjerovima, ....

Evo dobrog članka http://www.bazaclanaka.com/sport-rek...avilno-trcati/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Maruska, nije ti to samo cardio. To su klasicne jilline vjezbe, ako me pamcenje dobro sluzi. No izmori dostavi dobar je program.
    Tenks.
    Ipak je to predugo za mene.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Maruška, bfbm je meni jako sličan 30ds, brze izmjene vježbi (što znači da svaku mogu izgurati do kraja pa ne vježbam odustajanje), fora vježbe i Jillian koja je divna i grozna
    ali je zapravo sve u kardio stilu, sve je neko muvanje, srce stalno lupa, razlika je samo jel lupa jače ili manje. na 30ds su bile vježbe (npr trbušnjaci) pri kojima bi se srce prilično primirilo. ovdje toga gotovo i nema.
    a što se tiče intenziteta, zapravo i tu ima varijacija pa se svatko sigurno može pronaći. meni je (nakon odrađenih 30ds) sredina sasvim ok. izazovno, ali ne toliko da odustanem.
    na kraju budem prilično mokra, ali se jako brzo ponovno dignem (već za par min) i sam gledam čega bi se prvog primila nije mi da bi se legla i umrla i tako ostala. nego da bi krenula u život. i to mi je super

A program je duži, to je istina. Meni je promjena bila postupna, mislim da je 30ds bio oko 30 min, ovaj ripped in 30 koji sam radila desetak dana je bio 37 min, a ovo je 54. al nekako sam odlučila to pregrmit. ma kad već vježbam pol sata, mogu još dvajst minuta na to, kaj ti u danu znači dvajst minuta?? pa to potrošiš na malo duži posjet wc-u (s knjigom) uostalom, ne trebaju ti utezi, pa uštedim par minuta na tome da ih uzmem i pospremim

Al računam da će mi ovaj program brže pomoći da istopim višak s kojim me strah ić na skijanje. I planiram ga radit (samo) pet puta tjedno. Pa mi djeluje prihvatljivo.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni puno znači jel vježba 30-ak ili 50-ak minuta
    budući da vježbam ujutro prije posla, na kojem se ne tolerira kašnjenje, 50 minuta mi ispada previše :/

Maruška, i ja sam u zaostatku, u ponedjeljak nisam vježbala, a ne znam hoću li danas stići...nadam se da ću uspjeti, ipak je s djecom lakše raditi cardio nego nešto s utezima

nego, dobila sam notebook, na kojem je na prednjici ugravirano "a year of no maybes" i "I am not a maybe" i unutra su ubačeni listovi s motivirajućim porukama
    pa sam je odlučila koristiti kao dnevnik vježbanja/prehrane, tj. svega onoga što pokušavam postići ove godine
    možda upisivati i rezultate zuzkinih zwow-a?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •