kris, ajde ti doktoru...
anci, evo jedan review, pise 10 min za core
http://kathireuter.com/22-minute-har...-1-and-core-1/
majo, znas gdje :)
kad dodjem doma mogu ti linkat
zavrsit cu chalean pa cu to od polovine cetvrtog, odlucih
Printable View
kris, ajde ti doktoru...
anci, evo jedan review, pise 10 min za core
http://kathireuter.com/22-minute-har...-1-and-core-1/
majo, znas gdje :)
kad dodjem doma mogu ti linkat
zavrsit cu chalean pa cu to od polovine cetvrtog, odlucih
linkaj mi pliz :)
samo gomilam te programe na laptopu :lool:
Anči i summer, šaljite i meni link :)
ja sam našla jedan online, izgleda cardio 1
https://rutube.ru/video/1ff4ae435fda...f6/?ref=search
ako stignem, danas probam
dakle po planu ide na dane kad je cardio 22 min + core 10 min.
a kad je resistance 22 min. obavezno je zagrijavanje 10 min.
sve u svemu 32 min. dnevno osim ako ćeš se zagrijavati dodatno i prije cardija
pozdrav cure,
vi ste mi motivacija kad mi ponestane volje...inače idem tri put tjedno na crossfit ali mi se sad sve nešto posložilo pa tri tjedna nisam bila, ali sam se natjerala malo trčati
i u subotu sam započela sa 4 izazova ( abbs, guzica, burpee i squat ) a danas idem i na trening...:uteg: ...vidjet ću kako će to funkcionirati - poželite mi sreću:mrgreen:
Slično je uradio i sa P90, na dane kada je cardio dodavao se onaj AB ripper.
Ja ne mogu probati, ne da mi štreber u meni da preskočim raspored P90X3 :mrgreen:
a, super! nisam to skužila jer nisam gledala trajanje. još bolje :mrgreen:
32 minute mogu! super.
Anci, mozes ti i 44 :mrgreen:
sretno valchy
crossfit je odličan trening cijelog tijela, da nemam 3x tjedno trčanje sigurno bih išla na crossfit, predobra su mi sva ta čuda koja koriste od gajbi, šipki, medicinki i haaj.
oh da Anči možeš ti to itekako.
Cure ja sam naručila SVOJ laptop, nema više prčkanja po muževima pa fali ovo pa fali ono,pa nema za CD, vjerujem da ću počet na svom laptopu pohranjivat linkove i programe, fino sortirat da se sve zna gdje što stoji :-)
jedva čekam, dolazi mi bijeli, 15 incha, 1.5 (nemam pojma šta to znači :lol:) Toshiba sutra ili prekosutra u HG Spot u kvartu. :-D
j-la, nema brige, odradila sam najprije eccentric upper, imam osjećaj da nije to to bez pull up bara,
ali ajde, dobro je i ovako :)
hard corps cardio 1 = burpeeji pa malo drugih vježbi pa opet burpeeji i tako redom, ima ukupno 60 burpeeja ako sam dobro zapamtila,
nije ni čudo s obzirom da je "military", dosta je zahtjevno ali opet ne kao insanity max ;)
nekako mi je kratko, zato je valjda još i dodao core
uglavnom, noge me boluckaju od jučer a sad još gore, bit će sutra veselo :lol:
Lili sestro po laptopu. :-)
Ja imam bijelu Toshibu. Super je!
Ti si zvijer! Nakon toliko girje ne imati upalu. Super!
Anci, ja sam si u glavi posložila da si mislila da nemaš vremena vježbati 45 minuta, jer sam sigurna da snage za to imaš. :yes:
Summer, Anci pošaljite link na Tony-a.
Summer pa ti si uskoro gotova s programom! Bravo!!!
Tang nadam se da si bila kod doktorice. Čim prije ozdravi :hug:
Flopi bravo za izazov! Kako ti se sviđa?
j-la taman kad završiš p90x3 kreneš na ovaj novi program. Ima da Willow i ti maturirate gospona Hortona.
Willow žao mi je zbog kozica. Drž te se!
Bravo za hard corps!!!
Odrađen core cardio. Sviđa mi se. Pojedine vježbe su išle malo teže jer štedim koljeno. Ali čim se ono skroz zaliječi ići će to kao podmazano.
Izazov ne bilježim svaki dan ovdje ali ga svaki dan pokorno odradim. Danas bih trebala 65 burpija ali ne vjerujem da ću uspjeti zbog koljena.
Sani ja ću ga i magistrirat s obzirom da sam do P90X3, radila P90 :lol:.
Meni je beta puno draža od alphe, i sad mi nekad dođe da odradim koji trening.
Prijavljujem se u klub vlasnica Toshibe, doduše moja nije bijela, ali me služi punih 5 godina. Prošle godine je morala jedino na mehaničko čišćenje. Opet bi vjerovatno, kada bi birala i kupovala novi, uzela Toshibu :-).
Willlow vibram da koze prođu što bezbolnije.
Vidjele ste na drugoj temi da je mala od Ginger završila u bolnici :-(? Baš ih je krenulo :-(.
j-la pa bome hoćeš :lol:Neka, dobri su njegovi programi.
A jadna curka od Ginger. Nisam vidjela temu. Što god da je neka čim prije prođe! :hug:
Joj sad sam pročitala. Ginger drž te se svi skupa.
Maloj mišici puno vibrica da čim prije krene na bolje!
ovako sam se i ja citavo vrijeme osjecala kod p90x3, oni stalno na toj sipki, dusu ispustaju, a ja natezem traku, al di je traka di su moji kili :mrgreen:
zato sam sklekove zdusno odradjivala
je, sani, jos 7 treninga i gotovo, tri mjeseca chalean odradjena :)
ginger, joj, drzite se ~~~~~~~~~~~~~~
j-la :lol:
iste smo, ja sam isto pokušavala na spravama za klince u parku, bilo je - ha ha ha, ni blizu nisam
inače imam vrlo slabe ruke, ovo sad je wow stanje za moje prirodno stanje, a sad mi se vidi i trapezius :-o
Sani, bravo, meni je beta najdraža od cijelog focusa
summer, ti isto rasturaš, još malo pa gotovo :mrgreen:
ostale zvijeri :uteg:
Kris, jesi otišla doktoru?
Tang, hug
Ginger, vibrice za malenu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja odradila jutros 5. dan Tatinog izazova
uglavnom radim begginer verziju gdje se može, pa ću za koji mjesec ponoviti izazov baš da vidim jel išta lakše i mogu li advance verziju
sve ostale redovnice, bravo!
ajme sta je bilo kod ginger? ginger, ozdravite brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nakmladja ima koze, na njih infekciju a jos i sarlah da ne usfali pikica. Koma.
Summer bravo za ustrajnost!
Spajka vjezbas li?
Idem s deckima igrati nogac :-)
hej curke!
vidim da su vjezbacice dosle na onu temu pa da vam mahnem
eto, sad mi se onaj problem dugog nevjezbanja uopce ne cini kao problem...
malenoj se inficirala kozica i kroz nju usla bakterija pa je zaradila bakerijemiju...srecom, dosli smo na vrijeme
tu su onda vidjeli i sarlah
najstarijoj se isto zakompliciralo, ona je na oralnim antibioticima...i tak...
pusa i hvala svima!
vi mi budite vrijedne
Ja sjedim u miru prvi put u danu :lool:
Trcala sam kraj glazbene sad, kupila znojna biljeznice za matematiku, presvukla se u wc-u u skoli i doma :mrgreen:
Pojela sam sad najveci sladoled koji postoji u skrinji, jedva sam ga dovrsila :lool:
44 min? Mislila sam oboje, i izdrzljivost i vrijeme za 44 minute.
Jedva cekam probati, najradije bih sad kad dodjem doma :škartoc:
Ginger vibrice da bude bolje.
Isla sam do doc ali prekasno sam dosla jer smo bili na nastupu.
Nije vise tako strasno kao jutros, mislim da ce biti ok s oblozima i mirovanjem.
Ginger ~~~~~~~~~
Zavrsila sam izazov. Sutra pocinjem novi sto sam linkala neki dan. Danas sam i yogux odradila.
Upravo s :trci: Jarun 47 min pace 5:30 kilimetre nisam gledala :-)
cardio Challenge. kako sam imala pauzu crkla sam. max out na 9:15, prosle godine je to bilo puno puno bolje. odlucla sam da za moj stikla dan izgledam pristojno. za to imam 2 mjeseca.
nadam se da cu ovo izgurati do kraja. ukidam moje najdraze bobi ribice. one su me kroz par mjeseci spasavale, cokoladu ostavljam.
Ma nije mi nista rekla jer nisam uopce dosla do nje. Nisu vise primali. Poslusala sam svoju gym buddy koja je bila na operaciji koljena i uci o anatomiji u sklopu programa za fitness instruktora da stavljam obloge i drzim nogu u elevaciji. Vidjet cu kako ce sutra biti.
Ajme Ginger.... uf. Vibram da prođe što brže.
Jučer hodanje i košnja budućeg vrta. Ručno, kosom.
Otpadaju mi ramena i ruke.
Kaže stara da što nisam flaksericom. E, kako bih to onda ubrojila u upper snagu :mrgreen:
Danas rest. Sutra nastavljam s endomondo trening planom za 5 km u kolovozu, hahahaha.
Razvukla sam ga što se moglo duže. Računam da mi se nikuda ne žuri pa onda mogu i polako.
Cubana legendo! :lool:
Ovo je dosad najbolja ideja za upper koju sam cula.
Svaka cast!
Hi vrijedne vjezbacice
Ja sam danas dobila dva antibiotika, imam gnojni apsces iza krajnika. Nadam se da ce bol uskoro postat proslost
Nigdje vise cudnih bolesti i komplikacija nego na ovom topiku???
Cubana :lool: da, zaredale smo ove god
Tangerina ajde s antibiotikom ces brzo ko nova bit :love:
Ginger ajme, drzi se ~~~~~ i da malena brzo ozdravi ~~~~~~~~
Spajka uopce ne sumnjam da ti to mozes!!
Anci nadam se da se salis :mrgreen:
Al ako probas ocekujemo izvjestaj :lool:
Bolje da vam ne pricam moje avanture veceras :lool: al uglavnom na kraju sa pauzama 11 km, ukupni pace 6:06. Ako nista, bar sam tvrdoglava, to mi se mora priznat
I mislim, ovo ogranicenje sa smajlicima me uzasno nervira!!
Tang grgljaj razrjedjeni jabucni ocat. Meni je pomogao da oporavak bude brzi i olaksavao gutanje.
Uf tang neka čim prije prođe!
Uzimaj obavezno probiotike. Ipak su dva antibotika u igri.
Mb :-D za 11 km!!!
Anamar je l to ova yoga iz P90X3? I ja sam je večeras odradila, pravo mi se ne sviđa. Definitivno nisam ljubitelj yoge, a i iz ove njegove mi se ne sviđa ekipa. Nije mi sjela.
Spajka mene su ribice i njihove drugarice zdebljale oko 5 kg za par mjeseci. Kad se samo sjetim sta sam sve znala pojesti za jedan dan, užas! Kad sam se oprostila od jutarnjeg grickanja tad sam počela mrsat.
MB bravo za kilometražu :-D! I slažem se za ove smajlice, nekad mi rečenica gubi smisao bez onog sto se kida od smijeha. Evo ovog :lol:.
Tang vibram da već sutra bude lakše.
Cubana :lool:. Pošten trening.
I kod nas kozice od srijede kod mlađeg (11 mjeseci ). Ostalo nisam još pročitala..
Uspjela sam 4x ić trčat prošli tjedan, al kašljem navečer full.
Sad jel alergija il što je - ne znam.
Ginger, mb - držite se, proći će, šaljem pozitivne vibre!
Svima veliki pozdrav!
Bože, koliko nas ima kozice! Za ne povjerovat!
Svima sve najbolje i brz oporavak!