Bubimitka :-D bravo!!!
Printable View
Bubimitka :-D bravo!!!
A ja ne bi čekala čak ni 30.05. Pa danas ti je već 11-ti dan. Ja bi malo krvi pustila već u ponedjeljak...ali to sam ja, izbor je na tebi :neznam:
Richy i ja bi betu vadila u ponedjeljak jer to ti je 14 dnt
Potpuno se slažem s curama, 14 dnt bi se beta trebala pokazati ako je došlo do implantacije. Sretno ~~~~~~~
Hvala cure na potpori! Meni je doktor A. u otpusnom pismu napisao da betu vadim na dan 30.05., pa zbog toga ni ja ne žurim?!Valjda ima neki razlog zašto nam je napisao taj dan, a ne koji dan prije?!ne znam...mani je to ipak prvi postupak, pa se nekako držim njegovih uputa!A ja da imam imalo hrabrosti ( što baš i nemam! ), ja bih mogla u ponedjeljak napraviti test...ali jednostavno ne želim se nervirati dva puta....ako bude šok, neka bude samo jednom!!Što je tu je, iz te kože nikuda...Strpljen,spašen!!pozdrav curke!
Ako si trudna biti ćeš i 28. i 30. trudna! ako ti M ne dođe, čekaj 30., zašto ne! Radi onako kako sama misliš da je dobro! (i ja bi pišnula test u pon., ali, kao i amyx, to sam samo ja)
Sretno!!!
Hvala ti Snekice!!:kiss:
Drage moje čekalice,ja kao i Richy vadim betu 30.5( bile smo isti dan na et) i ja ovako nestrpljiva 10dnt- u petak ujutro isla sam napravit test...i bila je samo 1 crtica :cry:
Bio mi je šok...nisam plakala ali sam cijeli dan imala nepodnošljivu glavobolju ( bolje bi mi bilo da sam se posteno isplakala!).S obzirom da mi je embrij 3.dan bio četverostanični možda je to ipak bilo malo prerano za test?!!! ili se ja to samo tako tješim:( koje je vaše mišljenje? Kupila sam ja još jedan test za ponedjeljak ujutro ali što taj pokaze vjerojatno će biti tako- kad izvadim betu. Držite mi fige!
Zeljka84 ja ti drzim fige da beta bude pozitivna! Ja sam isto sklona prerano raditi testove, ali iako znam da to nema smisla ne mogu si pomoci. 10dnt trodnevnih mrvica bi u nekom normalnom "skolskom" ciklusuu bilo 13 dana nakon ovulacije, i testovi su tada jos prilicno nepouzdani.
navijam za ponedjeljak :)
zeljka, samo mrvicu da te ispravim-et ti je bio drugi dan od punkcije (provjerila sam:-) i tad je dobro da su 4 stanice), evo ~~~~~~da je test bio prerano!
Istina, i sama pretpostavljam da si Željkice preuranjeno radila test...Sutrašnji dan bi već trebao pokazati realno stanje, jer ipak je to 14.dan!!meni je jučer bilo skroz dobro, nisam imala gotovo nikakvih simptoma ni bolova, pa ne znam da je i to baš dobro...nekako se baš i ne nadam da je to dobar znak...ali noćas sam malo osjećala neke smetnje u predjelu jajnika, danas ujutro sam se ustala sa laganim bolovima u predjelu jajnika, vruće mi je i neki me osjećaj hvata da bi mogla dobiti mengu?!!:-(:-( Ne bih to baš voljela da mi se desi prije bete....:-( Užasno sam nervozna, ali mislim da jednostavno ne mogu raditi test...bojim se!:scared::scared:
Richy i mene je bolilo ko da ću dobiti mengu, 11 dnt sam imala krvavi iscjedak, bila sam uvjerena menga, preznojavanje, 12 dnt krvarenje prestalo, 13 dnt popiškila + i 14 dnt vadila betu. Još uvijek me tokom dana probada.
Za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala Tikki, nadam se da je test stvarno bio nepouzdan!! a sutra cu definitivno radit ponovno.
Mare41, da u subotu ujutro je bila punkcija a et u ponedjeljak ujutro, to u principu i je 2 dana,hvala na trudu:) a ja negdje procitala (bar mislim da jesam jer neznam otkud mi to inace) da se racuna da mi je 3.dan bio et.... sad vise ni sama neznam otkud mi to! :zbunj:
Inace trenutno nemam bas nikakvih "trudnickih"simptoma ( a do prije par dana sam ih imala- vjerojatno od utrića) osim povisene temperature,umora i pojacanog znojenja..
Meni je dr.Alebić napisao da betu vadim 30.5. a ja je mislila izvadit u utorak pa sad neznam dal da mu javim u utorak ili u srijedu rezultat-bojim se da ce vikat na mene kaj ga nisam poslusala jer on je ipak dr. :durise: Cure što mislite,ima li koja iskustva s tim?
Richy,cim ti spomenes mengu odmah i ja imam taj osjecaj:)) Što se vise blizi datum sve smo nervoznije, to je normalno,...ali nadam se da ce sve biti ok:taps:
Zeljka,mare ti dobro kaze,i punkcija i et se racunaju kao 0.-ti dan,dakle vraceni su ti dvodnevni
geceta hvala, sad cu znat za ubuduce,znas kako je to 1x-lud, zbunjen normalan :) haha
lovekd-ma samo dan ranije cu vadit( to mi je vazno ako se vracam radit jer mi je 31.5.strka na poslu, a ovak bi se vratila vec 30.pa bila bar malo stigla bit u toku) tako da mislim da ako sam trudna 29. bit cu i 30.-og... ajme i ja bi bila presretna :-D
Drzite mi fige i ja cu vama svima:)
kaj bi ja bez vas curke :heart:
Ja vam se sutra pridruzujem:-D
Ja sam totalno happy sto si i tu sutra ponovno ovdje s nama:) koliko ti ih vraca?
Tri nadam se..pa bude valjda jedna se primila..
Curke maloprije bila na wc-u i pogledam papir kad :gaah: , crveno smeđi sluzavi trag, a danas mi je 28.dan ciklusa. i sad sam vec 100x ponovno prebrisala papirom nebi li pronašla jos sta crvveno ali za sada nista. Ajme kako sam se prepala!!!! Ima li jos koja cekalica takve probleme ili neka krvarenja????? (iskreno se nadam da nema!!)Nadam se da nije dosla menga!!! tako me strah!!! Cak mislim da bi sutra isla vadit betu jer je sutra 14dnt! Samo se nadam da se krvarenje nece nastaviti!!!!!!! Čitala sam po forumu da krvarenje ne mora znacit da nisam trudna ali strah me sada.:cry:
tikica78 ma naravno da će se primit i ostati uz mamicu svih 9mj, evo malo trudničkih vibrica za tebe~~~~~~~~~sretno
Željka, nemoj više utrogestane vaginalno, nego ih popij i sutra izvadi betu. Tako je i meni curkalo pa je bila pozitivna. Sretno!
ŽELJKA možeš danas slobodno izvaditi betu jer ti je 14 dnt...
meni se kod 1 transfera također pojavio smeđi iscjedak...
nemoj gubiti nadu jer beta je ta koja ima "zadnju riječ".... :))
utrogestane bi nastavila stavljati vaginalno...
javi nam lijepu vijest!!!
dali koja čekalica ide na Sv. Duh??
Konfuzija i Tina bojim se da nemam bas lijepu vijest :( danas sam popiskila testic i bila je ogromna 1 crta a ona druga se nije na testu pojavila ni nakon sta sam test ostavila 2 sata :cry: a na 14 dnt vec bi se itekako moglo na testu vidit ima li ista.....i opet mi je ujutro na papiru bila smeđa mrljica- kao ono kad mi menga vec odlazi... sutra cu definitivno napravit betu ali bojim se da ce pokazat kao i test..... ipak mi je 1x pa mi je nekako bilo nestvarno da odmah uspijem al svejedno jako zelim biti trudna!!! kao i sve vi bez obzira koji je broj postupaka iza vas.. utrice cu stavljat vaginalno jos danas,osim ak se ne pojaca krvarenje onda cu ih nastaviti piti. Bila sam u krevetu sve do sada, najrađe bi cijeli dan plakajuci prespavala...ali nakon duzeg razmisljanja ipak sam odlucila da se napravit laganu generalku po kuci ( u stilu bake od 90.god) jer se vjerojatno vracam radit i otic na pramenove koji su mi vec odavno prerasli (jer ako ostanem trudna mislila sam se vratit na prirodnu boju). Nadam se da bojanje ne smeta a i da to obavim prije menge.
Nadam se da ce ostale cekalice imati vise srece!! pusa
draga Željka... zaista ti od sveg srca želim da beta pokaže troznamenkasti broj...
ako i bude suprotno, znaj da će se i nama jednog dana osmijehnuti sreća i da ćemo jednog dana držati u naručju svoje malo blago koje toliko iščekujemo...
samo treba biti uporan i ne predati se lako...
prošli mjesec sam isplakala dušu... a evo ovaj mjesec opet čekam i potajno se nadam da će se ovaj moj mali smrzlić izboriti za život (iako realno male su mogućnosti)...
za razliku od prije, nemam nikakvih simptoma... samo konstantno JAKA PROBADANJA!!
ako i ovo ne uspije mislim da ću pričekati da mi se tijelo oporavi i pričekati usvajanje novog zakona koji je uvelike bolji od ovog starog...
Željkice, nije sve izgubljeno!!Možda beta ipak pokaže sasvim drugačije stanje stvari, nego je to napravio testić?!ja ti to od srca želim!! A, meni ti ide to tješenje drugih, ali sebi ne mogu pomoći...a to je ono najgore!Test nisam radila, iako mi je 14.dan...nemam hrabrosti jednostavno....simptoma gotovo nikakvih, posve se dobro osjećam...srijeda je blizu, tada vadim betu!!ne očekujem čudo, jer mi se čuda u životu baš i ne događaju....mada bih to voljela svim svojim srcem!!Sada sam se tek uvjerila da sve ovo prije što nosi postupak se nekako preživi i prođe brzo, ali ovo čekanje od dana transfera pa do bete....to doslovce ubija!!:-(:-(
Richy sretno u srijedu i nek ti se dogodi čudo....nek beta bude troznamenkasta....makar bi ja na tvom mjestu već sutra izvadila betu ja sam je vadila 12dnt i vidiš kolika je bila~~~~~~sretnoooooo:-)
Da Tina slazem se s tobom...i zelim srecu tvom malom smrzlicu:))) mozda je i dobro da nemas nikakvih simptoma za razliku od prije kod se nije dobro zavrsilo.ovaj puta mozda hoce, ne predaj se olako.. Ja se jos uvijek potajno nadam da ce beta bit ok, ali iskreno i realno svjesna sam da cu u jesen ponovno u borbu, novi postupak!
Richy :fige: :heart:
Hvala vam,najdraže moje!! :love:Ljubim vas!:*:*
curke, evo i mene k vama, od danas imam na čuvanju dvije dvodnevne 4-stanične mrvice.
Evo i mene ja čuvam tri mrvice..
ha, ima nas još...i ja čuvam tri mrvice ;)
Tikica, mislim na tebe cijeli dan i nikak da odem na forum. evo me sada. draga sretno, sretno....sad uzivaj i radi sve kao i prije...
tikica,sretno!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo!!!!cestitam,bubimitka:)!!!