Tri nadam se..pa bude valjda jedna se primila..
Curke maloprije bila na wc-u i pogledam papir kad, crveno smeđi sluzavi trag, a danas mi je 28.dan ciklusa. i sad sam vec 100x ponovno prebrisala papirom nebi li pronašla jos sta crvveno ali za sada nista. Ajme kako sam se prepala!!!! Ima li jos koja cekalica takve probleme ili neka krvarenja????? (iskreno se nadam da nema!!)Nadam se da nije dosla menga!!! tako me strah!!! Cak mislim da bi sutra isla vadit betu jer je sutra 14dnt! Samo se nadam da se krvarenje nece nastaviti!!!!!!! Čitala sam po forumu da krvarenje ne mora znacit da nisam trudna ali strah me sada.
![]()
tikica78 ma naravno da će se primit i ostati uz mamicu svih 9mj, evo malo trudničkih vibrica za tebe~~~~~~~~~sretno
Željka, nemoj više utrogestane vaginalno, nego ih popij i sutra izvadi betu. Tako je i meni curkalo pa je bila pozitivna. Sretno!
ŽELJKA možeš danas slobodno izvaditi betu jer ti je 14 dnt...
meni se kod 1 transfera također pojavio smeđi iscjedak...
nemoj gubiti nadu jer beta je ta koja ima "zadnju riječ"....)
utrogestane bi nastavila stavljati vaginalno...
javi nam lijepu vijest!!!
dali koja čekalica ide na Sv. Duh??
Posljednje uređivanje od *TINA* : 28.05.2012. at 10:10
Konfuzija i Tina bojim se da nemam bas lijepu vijestdanas sam popiskila testic i bila je ogromna 1 crta a ona druga se nije na testu pojavila ni nakon sta sam test ostavila 2 sata
a na 14 dnt vec bi se itekako moglo na testu vidit ima li ista.....i opet mi je ujutro na papiru bila smeđa mrljica- kao ono kad mi menga vec odlazi... sutra cu definitivno napravit betu ali bojim se da ce pokazat kao i test..... ipak mi je 1x pa mi je nekako bilo nestvarno da odmah uspijem al svejedno jako zelim biti trudna!!! kao i sve vi bez obzira koji je broj postupaka iza vas.. utrice cu stavljat vaginalno jos danas,osim ak se ne pojaca krvarenje onda cu ih nastaviti piti. Bila sam u krevetu sve do sada, najrađe bi cijeli dan plakajuci prespavala...ali nakon duzeg razmisljanja ipak sam odlucila da se napravit laganu generalku po kuci ( u stilu bake od 90.god) jer se vjerojatno vracam radit i otic na pramenove koji su mi vec odavno prerasli (jer ako ostanem trudna mislila sam se vratit na prirodnu boju). Nadam se da bojanje ne smeta a i da to obavim prije menge.
Nadam se da ce ostale cekalice imati vise srece!! pusa
draga Željka... zaista ti od sveg srca želim da beta pokaže troznamenkasti broj...
ako i bude suprotno, znaj da će se i nama jednog dana osmijehnuti sreća i da ćemo jednog dana držati u naručju svoje malo blago koje toliko iščekujemo...
samo treba biti uporan i ne predati se lako...
prošli mjesec sam isplakala dušu... a evo ovaj mjesec opet čekam i potajno se nadam da će se ovaj moj mali smrzlić izboriti za život (iako realno male su mogućnosti)...
za razliku od prije, nemam nikakvih simptoma... samo konstantno JAKA PROBADANJA!!
ako i ovo ne uspije mislim da ću pričekati da mi se tijelo oporavi i pričekati usvajanje novog zakona koji je uvelike bolji od ovog starog...
Željkice, nije sve izgubljeno!!Možda beta ipak pokaže sasvim drugačije stanje stvari, nego je to napravio testić?!ja ti to od srca želim!! A, meni ti ide to tješenje drugih, ali sebi ne mogu pomoći...a to je ono najgore!Test nisam radila, iako mi je 14.dan...nemam hrabrosti jednostavno....simptoma gotovo nikakvih, posve se dobro osjećam...srijeda je blizu, tada vadim betu!!ne očekujem čudo, jer mi se čuda u životu baš i ne događaju....mada bih to voljela svim svojim srcem!!Sada sam se tek uvjerila da sve ovo prije što nosi postupak se nekako preživi i prođe brzo, ali ovo čekanje od dana transfera pa do bete....to doslovce ubija!!![]()
Richy sretno u srijedu i nek ti se dogodi čudo....nek beta bude troznamenkasta....makar bi ja na tvom mjestu već sutra izvadila betu ja sam je vadila 12dnt i vidiš kolika je bila~~~~~~sretnoooooo![]()
Da Tina slazem se s tobom...i zelim srecu tvom malom smrzlicu)) mozda je i dobro da nemas nikakvih simptoma za razliku od prije kod se nije dobro zavrsilo.ovaj puta mozda hoce, ne predaj se olako.. Ja se jos uvijek potajno nadam da ce beta bit ok, ali iskreno i realno svjesna sam da cu u jesen ponovno u borbu, novi postupak!
Richy![]()
![]()
curke, evo i mene k vama, od danas imam na čuvanju dvije dvodnevne 4-stanične mrvice.
Tikica, mislim na tebe cijeli dan i nikak da odem na forum. evo me sada. draga sretno, sretno....sad uzivaj i radi sve kao i prije...
Bravo!!!!cestitam,bubimitka!!!
sretno tikica, kitty i mala maja !!!dobro ih cuvajte mazite i pazite
bubimitka cestitam!
ja cu sutra na vađenje bete, poslije 2 negativna testa, mozda mi beta bude treca sreca)
zeljka84 sretno sutra, nek te beta iznenadi!
Bubimitka81, e pa ovo je već beturina, mirno i školski do kraja!
Dobro jutro,svimakuham si vec drugu kavicu pa ako ima ikog budnog i svidi mu se taj miris,nek mi se pridruzi
![]()
Gaceta, mmm što je fina kavica... i kako lijepo paše....
Željka84, sretno danas...
Bubimitka, superiška, laganini do kraja....
jutro svima..
kiarad draga hvala ti..
bubi super za beturinu! sad se opusti..
geceta kad se ti dižeš ujutro tako rano?? kava se ohladila .
imam par pitanja za vas cure da li prvi dan danas da bas samo lezim? i da li da lezim na ledjima?
planiram provesti tri dana ovak mirno a onda back to life..
Ma daj!nikak ne spavam a nocas sam posebno lose,zaspala s bolovima dolje otkad sam stavila utrice a probudila me nemirnica i bolovi u ledima.zapravo sam htjela vidjeti sto ima na tv
Ja sam prvi dan skroz prelezala,drugi sam hodala po kuci,treci sam isla na kavu i u duckas.inace sam u svakom postupku na ledima,povremeno na lijevom boku.
ma mene ništa ne boli i ovaj put nisam ni napuhana..osjećam se super ali nemam mira... a valjda cu izdrzati lezati cijeli dan
Samoj mi je u biti isto tako ovaj puta,nist niti nabreklo nit napuhano,jedino kak i sama kazes,neki nemir.podsvijest radi svoje![]()
Geceta hvala za kavicu
Nadam se da su ti ovi "simptomi" pravi, mogli bi biti.. Držim ti ručnonožne
Tikice ja nisam ležala ni 5 min., osim kad stavim utriće.. A 2 dpt mi je bio roćkas koji nisam slavila, ali su od ujutro do popodne stalno dolazili u naletima da mi čestitaju pa sam šetala van-unutra, kuhala kavice, sokiće i što već... Baš su me našetali.. Treći dan laganini, a četvrti smo otputovali.. I eto![]()
e to sam htjela čuti! hvala ti BUbi!
ma nisam ni ja prošli put i tad mi je uspjelo ..a kad god sam bila zaljepljena za krevet nije uspjelo.
ali nekako sam zaboravila da li sam prošli put ležala prvih par dana??
ma lagano ću se ja kretati ..a u petak na posao.
Ma baš tako, Luči mi je rekao da su najbitniji 2 i 3 dpt, tj. oni dani kad si pikaš brev. i decap. i ako će se primiti tada će se primiti, nakon toga sve u normalu.
Iako mi se još uvijek podrazumijeva da ne teglim neke terete, ne trčim i tako to...
ma da pa to normalno do kraja ne bi.. ali znači ta prva tri dana kad se bocka pažljivo. super hvala ti što si mi to rekla.
ja se sjećam prošli put da sam 4dpt bila na poslu kad su mi krenuli neki bolovi, tak da sam i kući otišla i to je bila implantacija sigurna sam.
jer drugi dan je potpuno bol prošla.
hehe i ja se nadam.
kad ti imaš prvi uzv? hoćeš ići kod L.?
Bila jučer kod svog socijalca da mi može pisati bolovanje, vidio je vrećicu od 4,7 mm..
Luči je rekao da ne moram dolaziti kod njega, ja mislila da se to podrazumijeva.. Tako da sad ne znam šta ćemo.. Voljela bih kod njega vidjeti srčeko prvi puta, ali iskreno, ne voza mi se do tamo za 5 min. pregleda...
Jesi ti išla?
jesam na prvi uzv, nismo još tad vidjeli srčeko a onda kasnije nisam ..
super za GV!![]()
Evo cure da vam javim, ujutro vadila krv za betu i veli mi zenska da su mi sutra oko 13h gotovi nalazi?!!!??? SUTRA!!? pa ja mislila da je to odmah gotovo i sad sam povukla neke veze i vezice i nadam se da cu danas do 15 h znat kolika je! inace cu poludit do sutra! a jos mi u međuvremenu nakon dva dana smeđeg iscjedka danas pocela i lagana krv ici.... neznam dali da se uopce cemu jos nadam![]()
zeljka84, drži se, ništa nije gotovo dok beta ne kaže svoje, ~~~ da te ipak iznenadi! a ovo za nalaz da će biti tek sutra - treba žicati primarnog ginića da na uputnicu napiše hitno, onda bude gotovo za sat-dva. ili izvadiš privatno.
Posljednje uređivanje od kitty : 29.05.2012. at 12:52
Drage moje, puno vas sve pozdravljam.
Dugo se već družim s vama čitajući vas, ali evo prvi put vam pišem.
Iza nas je 9. postupak, danas smo saznali neuspješan.
Svima vam želim puno sreće, Bozjeg blagoslova i snage za dalje.
Zeljka,trebala si se raspitati koji tebi najblizi lab napravi cim prije nalaze.ja moram prijeci 50km za to al isplati se.sretno!
cure evo samo da vam svima zavibramneka vam sve bude u najboljem redu i beturine i srčeka i sve dalje
posebno vibram tikici78, draga, tako me je dirnula zadnja rečenica u tvom potpisu. sretno!
a hvala kitty,sad cu znat za drudi putanije mi napisala hitno, a nisam je ni trazila jer nisam znala da to treba naglasit....ovo nisu moji dani definitivno!
evo curke, sad me zvala kolegica,ipak je preko veze uspjela doc do nalaza i beta je manja od 1.2![]()
odoh se dobro isplakat pa nazvat doktora da vidimo sta dalje
svima zelim da imate vise srece od mene i da vam se mrvice uhvate!
pusa![]()
Nazalost,previse nas je to vec proslozao mi je, draga
drzi se i dobro se isplaci! Nadam se da ces sto prije moci pokusati ponovo
mone isćekivanje bete nije sretno završilo. Danas dobila......