anci, ti si meni tako zgodnaaaaaaaaa!!!!!! Komad i po!!!!!!! A tvoj trbuh...daaaaaaaaa, kako da ne, salo na sve strane :lol: ludice jedna!
Printable View
anci, ti si meni tako zgodnaaaaaaaaa!!!!!! Komad i po!!!!!!! A tvoj trbuh...daaaaaaaaa, kako da ne, salo na sve strane :lol: ludice jedna!
našla sam na nekoliko mjesta isti recept za post pa bi to mogao biti taj....ovdje
anci, ni ja na slikama nisam vidila to salo :P
jucer t25 speed 3. ajme jedva sam povatala!
nakon toga insane abbs.
danas rest day.
Hvala vam :cmok:
Nije da "pecam komplimente" no bas mi znaci kad to od vas cujem.
Curke, jel ima negdje popis vježbi i broj ponavljanja za It will rain sweat?
Ja ću danas raditi Swimming in my own sweat, ali burpeeje do 11, ne do 1 (chris :mrgreen:)
IWRS ostavljam za koji dan poslije.
ima. ide ovako.
10 burpija (ali bez skleka)
10 jump squats sa opterećenjem
10 push ups
10 toe touch sit ups
10 dips na stolcu
10 tuck jumps
10 jump lunges
10 plank jax
10 leg drops
10 squat thrusts
i tako 10 puta
ja cu danas. strah me. još mi je i prvi dan menstruacije.
kaj nisi ti već radila swiiming?
tnx sasa :)
jedva čekam da javiš kako je bilo!
nisam još swimming, danas ću. a previše me boli dupe i kvadri od 100 pistolsa prekjučer da bih se usudila IWRS. mislim da ću tek poslije rest daya, znači za 5 dana :mrgreen:
ja nemam pojma zašto sam od ovo znoj čitala slatko :lool::lool:...kontam, maaajke ti šta tu ima slatko, pa to je za krepat :lool:...ma vidi se da sam još pod temperaturom...
Danas mi je trebao biti rest day, al sam odustala.
Trcala sam, krace je nego inace, ali sam trcala u intervalim. 2 minute brzinim izmedju 6-7 min/km i onda minuta 5-6 min/km.
Nisam izdrzala dulje od 20 min, zacrvenila sam se jako, pocela osjecati mucninu. Uzas :lool:
Poslije jos malo sklekovi.
j-la, ja ga stalno zovem sweet umjesto sweat :lol:
htjela sam još reći: meni je "plivanje" teže od IWRS. IWRS je 10 ponavljanja po vježbi koje se brzinski izmjenjuju i super su posložene tako da svaka opterećuje druge mišiće. Taman pomisliš "uf, dosta mi je" i trebaš krenut na drugu vježbu ;)
ja sam danas odradila 4 put bfbm, dotukla me :-)
danas je mm radio samnom, bio je mooookar. ali ne toliko uspuhan kao ja, pih.
za sad se držim lchf-a i baš se dobro osjećam zbog sveg tog dobrog kaj radim za sebe :-)
Danči, baš si me utješila :-P
I sad sumnjam da ću nagovoriti Anci i na jedno i na drugo :lol:
eeeeeee, miša mu!! Drugi ću put začepit gubicu :škartoc:
bravo aqua!!!! :-D to je taj feeling!!!!
danči pa tebi jeste sweet kad si ga rasturila ;-)...
aqua :klap:...
meni fali vježbanje, osjećam prazninu u dnevnom rasporedu :-(...
Ja sam pomislila da je aqua u jednom danu napravila 4 puta bfbm :lool:
aqua stvarno bravo. nije bfbm ni tako lagan, ali najgore što mu nikad kraja
stvarno treba volja 4 dana zaredom :)
Aqua, ma bravo!
Dodajem: ta vjezba nije laka. A i traje. Zato svaka cast na sva cetiri puta.
Odradjen IWRS. 55:03. Nisam bas zadovoljna. Dobra strana je da sam bila malo brza nego zadnji puta.
Uf zhang, ja se sada ne usudim raditi. Koliko ti je trebalo prvi put... i kad si ga radila?
Ja sam sa swimmingom upravo završila. Je, bio je težak, ali mi je onaj za staru godinu bio teži workout. Vrijeme mi je 30'44''
Baš sam happy što sam mjerila pa ću pratiti napredak za par mjeseci.
Aaaaaaaaa :cupakosu: pa oni su radili pola burpija. Hebem im da im hebem. A ja sa sklekom.... i jos se cudim da mi treba dvjesto gladnih godina... i da mi je poboljsanje nikakvo.
nista, radim ga opet u skoroj buducnosti. Da burpee, a bez skleka. Pih.
Prvi put sat i 6 (ili 8 min), drugi puta 58min.
ali sam tada vjerojatno radila samo pola burpija jer sam gledala upute...
zhang, ovo je za krepat od smijeha, opet ti burpiji bez skleka :-)
:cupakosu: burpee, a bez skleka
:cupakosu:
:mrgreen:
Pri kraju su mi se kod skelova tresle ruke. Nije ni cudo. 200sklekova i 100 dipseva.
točno sam pretpostavila da bi se ovo moglo dogodit, jer sam i ja prvi put kad sam ga radila radila sa sklekom, a u uputama lijepo piše: 1/2 burpee.....pa sam čupala kosu....i mislim si da napišem ili ne. Koji sam ja....uffff, trebala sam naglasit bez obzira.....
Niš Zhang, treba gledat na to kao odrađen fenomenalan trening sa 200 sklekova od kojih će ti se ruke tako lijepo oblikovat da to nije nomalo ;-)
Ja sam danas odradila Accelerator (plankovi me ubili) i onda Susan day 3 (prva vježba mi je trajala 100 godina, baš mi je užasna)...
Danci, to se zove optimistican pogled na situaciju. :-*
hvala cure :love2:
Kavofob, bravoo!
Zhang :lool: :lool: