sto mozes danas, odgodi za sutra :mrgreen:
Printable View
sto mozes danas, odgodi za sutra :mrgreen:
Svasta ste nadrobile danas.
Ja sam u prvoj trudnoci dobila normabele od 2mg zbog kontrakcija, ucinak kao da sam tic tac pojela, nula bodova!
Lili i plima, odmarajte i izlijecite se do nedjelje!!!
Ivana s identicno bas tic tac isto dobivala u trudnoci a povremeno uzimala za san ucinak 0 bodova.
Ne mogu vise lezat ucrvala se. Izasla sam van prosetat do banke po eure.
znaci ipak si povremeno na kemiji :mrgreen:
a onda mozes i tic tac uzeti [emoji14]
:mrgreen: kad je huda sila i trebam brza rjesenja :-)
aj sad ubrzano zalijeci ovo i poslije malo uspori. ozljede su gadna stvar. i sprecavaju se samo pametnim doziranjem treninga :*
Na mene i tic tack djeluje tako da 2 mg bi ostavila kad.me privedu u jankomir :lool:.
Danas sam ponavljala osnovno kolsko znanje o klimi i vremenu. Ducani.
Ono sto se moze ostaviti za sutra ja ipak danas.. moze se svrstati u cijelo tijelo vjezbanje ukljucujuci i mozak.
Zhang, potpisujem Magriz :mrgreen:. Nije zec :mrgreen:.
Sto se diazepama tiče, ja ko Lili i Ivana s, dobila ga u trudnoći, onaj od 2 ništa nisam osjetila. Od 5 nisam probala.
Cardio 2 i ops core. Na 17 minutu, u po mountain climbersa ulazi mm u sobu, kažem mu još malo pa sam gotova (misleći na vrijeme). Pogleda me suosjećajno i kaže vidim :lol:.
J-la :lol:
Ja sam danas rest tj jogu sa adriene, ja sam tek na trecem danu. Silno je simpa, proletilo mi pola sata.
Imam upalu gluteusa i nogu od jucer, a kako je to slow burner, ocekujem da ce sutra bit jos gore
Ja ih nikada nisam pila pa valjda zato mislim da bi me sasilo.
A inace, ja sam poslusna pa sam preskocila ciscenje. Ali sam zato napravila cufte od 5kg mesa :lol:
5 kg mesa??? ti hranis cijelo selo sutra?
Zhang :lool: stvarno, koga to hranis sa toliko mesa?
J-la :lool: mogu mislit kako si izgledala :lool: :kiss:
Ja mrzim bilo kakve tablete ali kad me ubije nespavanje MM me nekad uspije nagovorit da popijem lekaton, mislim da je 5mg. Ali to samo navecer, ujutro budem ko nova bez obzira sta spavam malo (jer obicno popijem tek oko 3-4 ujutro :roll:).
Prijavak: BF (vec zaboravila koji wo je bio) i 6 km trcanja/hodanja. Bila sam bas umorna od BF ali cili dan u kuci, zazelila se zraka.
Ovaj edit istece prije nego ja skuzim greske :lool: dakle tila sam napisat lekotam, 1,5 mg ne 5, mislim da bi me 5 onesvijestilo na 2 dana :lool:
ja sam ipak danas odustala od trcanja. dosla sam doma iza 20. a otisla jutros u 6. ali sam u nedoba zorom odradila teretanu
Draga ma nije ovo moja sportska ozljeda nego ja radim gluposti.
Znam se to meni godinama dogodit a zašto? jer npr dok preglam ne da mi se sjesti pa se grbim, dok nešto ribam u kadi umjesto da malo pognem koljena ili kleknem ja sve opet stojećki ravnih nogu pogrbljene kralježnice, tako i dižem stvari s poda ravnih nogu umjesto da koljena savinem, maloga svoga koji više nije perce isto olako podižem u svakojakim pozicijama pa me od svih tih položaja znalo presjeći da se jedva poslije ispravim.
Al odsad ću pametnije nema više ništa bez savijanja koljena i olakšavanja sa stolicom/podlogom whatever. Onu ogromnu košaru s opranim vešom isto ću podizat od čučnja. Obično prođe odmah ili nakon par sati.
Nisam ništa pila poslije 13:30h (dakle u cijelom danu taj jedan ibuprofen i 1 normabel) i čini mi se da ide na bolje, sutra ujutro ću nakon prospavane noći znati više.
Bravo za sve vrijednice :klap:
J-la :lool: na muza i bravo za trening.
Tang, otkad je joga rest?
Mb, bravo za dvostruki trening! I Magriz za teretanu zorom.
Lili, nek sutra bude dobro!
Mmmm... ja volim sve te pain killere! Najdraze mi je kad se docepam necijih ultra jakih sto inace idu na recept! Sto je, srecom, skoro nikad!
Marinci :lool:
Lili jel bolje danas?
Moram samo prokomentirat da ne znam peglat sjedeci :lool:
jutro curke
ja sam naspavana od 22-07 pa mi s ečini da je cijeli svijet moj
još sam jučer kupila štikle, da da, ja kupila štikle
mislim da su mi ovo druge u životu ( inače nosim one što mi sestra proslijedi za hitne situacije)
neke tako slatke, mala peta cca 3 -4 cm, ma zaljubila sam se na prvi progled :zaljubljen:
nisam znala da ću doživjeti neplaniranu romansu sa štiklama u AM jučer :mrgreen:
danas se nadam trčanju, mislim neko kraće, ali razmišljam da probam intervale
i nakon kave idem odraditi bodyshred rise
j.la hahahhaaaa, muž ti je strašan!
Jadranka i ja volim te pain killere, a još kad su neki sa strane, milina :lol:
ali moram priznati da sam se iskulirala, ne pamtim kad sam popila zadnji put
normabel sam znala zbog nespavanja popiti, onaj mali, mene to smanta
nego, oko mene ljudi masovno troše te sedative, ono šakom i kapom :-o
baš sam nekako zgrožena što se trpaju time na dnevnoj bazi, ali mučim jer mi se ne da pametovati
o trčanju i vježbanju
summer draga, odlično što to ide na dobro, eto tebe laganini skoro s prijavcima!
i veselim se što ćeš nas bodriti u zadru!
Ginger molim i meni zadati km u čast te malešne Gingerice :heart:
Okeeeeeeeeeeeeej dakle od danas trazimo svi marince za Ginger :lool:
summer drago mi je da se oporavak vec primice.
Lili pamet u glavu, ponekad kocnica ima vise smisla nego gas, a ti volis po gasuuuuuuu. uspori.
Edit: uletila Flopi. Ako je AM ono sto mislim da je, tamo si se zaljubila i u onu krasnu haljinu.
Cure paaartyyy kod Zhang, bit će marinaca i ćufti :dancingfever::pivo:!
Lili pridružujem se pitanju MB.
jutro
zar itko pegla sjedeći?
što se marinaca tiče, jučer sam naučila Juru da ih radi kako spada, išlo mi na živce da se samo bacaka kraj mene dok vježbam, pa rekoh, kad već moraš smetati, ajd smetaj kako treba
presladak je :heart:
Lili, nadam se da je sve prošlo
ostavila sam i K. danas doma, mogle bi ići kupiti školsku torbu
idem tražiti onaj neki topic s tom temom
a ako stignem i ako čuvalica bude mogla, prije toga bi išla trčati, nisam sad opet dva tjedna trčala
možda na tim wingsima i ja budem pila kavu sa summer :lool:
Šta je AM?
Rahela, J. je sladak :heart:!
Moja gubi interesovanje, sad samo uleti, ugrabi utege od 1 kg, malo ih razbaca i kaže dosta je. Prije je znala samom provesti cijelo vrijeme.
sad još samo ja nemam štikle :drama:
edit: j-la, mojima je baš najdraže kad vježbam yogu, ko da znaju da je to pravo vrijeme za svađu, da im služim ko tunel u downward dogu...
rahela joooj, prvašica :zaljubljen:
bravo za mini marince!
sumnjam da ćeš ti sjediti na kavi, imam neki filing da ćeš oko 10 istrčati na wingsima
j-la, stižem
volim i marince i ćufte
ali kad bih morala birati, ćufte bi prevagnule, jel...
http://avenuemall.hr/
moja zna upaliti laptop i uzeti issto te od 1 kg, prostirku i udri!
i zna sjesti u joga pozu, prekriženih nogu
preslatko mi je kad prstiće stavi na koljena sa spojenim palcom i srednjakom i podignutim kažiprstom
flopi!!! kakve su to stikle od 3cm pete [emoji14]
Rahela, poznato mi je ovo za down dog :-)
Sladak je J.
Joj i ja imam prvasica ovu godinu. Kaze on meni neki dan da mu je to sve strasno brzo doslo.
Flopi, osim yoge sto jos vjezbas? Kakav je to bodyshred? Ono sto je spajka vjezbala?
J-la, za party kod zhang :lol:
rahela trci ko zmaj. nikakvu kavu ona nece piti u zadru
flopi AM ti je suden, ali daj neke stikle upikni
ja otplivala za danas i sad prisilni odmor do drugog tjedna
Sani ja sam vjezbala BR a ne BS.
Flopi ne slusaj ih, meni bi to takodjer bile stikle :lool:
Daj sliku :)
Rahela presladak ti je malac!
Svi su vam klinci slatki s tim pokusavanjem imitiranja, moji su vec bili veliki kad sam pocela vjezbat pa me uopce ne dozivljavaju :lool:
haha flopi, i ja se mislim da bih trebala o šoping po štikle
imam jedne jedine koje sam kupila kad me prvi put netko iz moje generacije pozvao na vjenčanje, i otad ih nosim na sva vjenčanja
teoretski pretpostavljam da su cipele kupljene prije 11 ipo godina možda izašle iz mode
stalno govorim da ću ih uslikat i poslat summer na provjeru :mrgreen: al zaboravim
moram prvo prašinu s njih pobrisat :lool:
rahela srculenko za J. i srculenko za K.
B. isto nekad radi što ja radim, pa bude i marinaca. Ali najčešća joj je aktivnost da mene potjera sa prostirke. Što možda ima neke veze s tim da sam jutros otkrila da imam ranu na trtici :lool: :russiantwist:
a što se tiče prvoškolaca, baš sam komentirala jučer s mužem da ne mogu vjerovat da je M. prije godinu dana još bio u vrtiću. Imam osjećaj da već deset godina ide u školu.
Danas nemaju normalnu nastavu, nego neki dan posvećen zdravoj prehrani, umjesto knjiga sa sobom je ponio jabuke, banane i mrkve :)
još sam nešto htjela komentirat, al se moram vratit. ionako sam vjerojatno potrošila sve smajliće
J-la, luda si skroz!!! Tulum s ćuftama i marincima :lol:
Loool na muža, baš si me nasmijala!
Rahela, ne vjerujem da nemaš bar jedne štikle! Mali marinac :heart:
I mi imamo prvašića to be, i trebamo kupit torbu. Izvidi pa javi kakvo je stanje, ima li gdje sniženja.
Flopi, daj sliku! Bolje da je manja peta za početak, pomalo dođeš ti i do desetke :-)
Lili i Plima, kako je? Mene grlo pecka, uh! I još sam vidjela da su nam pomaknuli start na 11 sati, i neki radovi su na mostu preko kojeg trebamo trčati, pitaj boga što nas još čeka :neznam:
Ivana s pa vi ćete možda imati trčanje s preprekama :lool:. A kako je most u pitanju možda vas i bicikli dočekaju pa bude triatlon :lool:
Nemoj se brinuti, rasturit ćeš ti to :-*
naišla na tekst o plivanju, tj. tek će biti o plivanju, ovo je uvod, pa vam stavim i kad bude o tehnikama
http://3sporta.com/skola-plivanja-ge...zasto-plivati/