spajko vještice![]()
tnx krumpi na objašnjenju, zbilja nezgodno
ja od rođenja imam problem sa kukovima (od neizrasle čašice i 6 mjeseci remenja, a na godišnje kontrole sam išla valjda skoro do kraja osnovne škole)
pa me ustvari strah uopće otići da mi ne nađu svašta i ne kažu da ne smijem ništa
spajka
Jadranka, ti si friška rodilja, ti ćeš isto odlepršat čim kreneš malo redovitije, al u Zadru možemo skupa
Ajme krumpi zvuci gadno, drago mi je da se situacija popravila
U Zadru mozes i hodat![]()
Bas ce nas puno bit, jako se veselim!
Rahela ajme, s jedne strane te razumim al ako te bude opet bolilo nemoj se zezat![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 06.04.2017. at 13:44
joj, krumpi, nadam se da ce mali misici preuzeti dostojno zadacu...
tang, i ja planiram u zadar, ali kao podrska, otisla bih do sestre na vikend i onda popila kavu s curama i navijala
ako se plan izjalovi, pijemo kavu u splitu i daljinski navijamo![]()
Lili daj ne umišljaj da te bole leđa, nije ti ništa
Ja se skroz razbolila, promukla, jedva gledam koliko me peku oči i sinusi bole.. glavno da su noge dobro
Bila sinoć na treningu, doslovno se vukla 5 km.
Tang pa dođi i ti skupa sa summer na wingse navijati.
Krumpiric i cubana dobrodošle natrag, sad će i drugi pospanci doći kad još malo zatopli.
Bravo svima za odvježbano!
Krupmi, nadam se da si dobro rehabilitovana i da ćeš trčati u Zadru.
Ja ću za vas navijati daljinski!
ajme sad jedva cekam zadar. bas ce nam biti super, bar na kavi. hodanje je vec problem. a valjda cemo i to odguliti. a ako i ne sjediti u birtiji isto nije lose i jesti sladoled
a vas dvije koje idete u budimpestu, molim do sutra prijavke da ste u naponu snage
Posljednje uređivanje od spajalica : 06.04.2017. at 14:04
oj plima zar i ti?! majko mila šta je ovo, ja došla doma ležim, surfam, jedem njoke s piletinom i pancetom iz dostave (carboloading), na nogama imam flastere od nekih žuljeva i tako lijep prizor! al ne damo se mi , ima da prođe. Ne žlim ni pomisli tad ću morat odustat no vidjet ćemo sve je za ljude.
Drmnula sam j-la koktel ibuprofen i normabel najjače doze, pa mi se sad spava.
krumpi bome gadno za kuk al rješit ćeš ti to!
Lili je li popustilo?
mb bravo bravo na intervalima!!!
Ja ih se bojim, nisam ih nikad radila, imam bas blokadu a znam da bih trebala...
I ja dolazim na wingse, pa tu ce biti pola foruma, supeeeer!
rahela lol na dijagnoze!
I moje disanje je svakakvo i slazem se da joga cuda radi i po tom pitanju
Jucer ujutro yoga, popodne 8 km, pace iznad 6
Bio je dan tezak i sparan, skoro sam ostala na fotelji
Pa sam se odlucila otici na 5 km pa eto, nije lose
Danas sve preskacem
Otisla sam iz kuce u 5 a necu doci prije 19:00
Zato sutra i bodyshred i trcanje planiram...
Krumpiric bas koma to s kukom, mene lijevi kvadri znaju gadno zatezati ali mislim da je to zbog nedovoljnog istezanja nakon trcanja, iako se i s yogom zadnjih mjesec i pol posteno istegnem
J-la
Flopi bravo za 8 km! Probaj intervale, meni je puno zanimljivije tako trcat
Plima nadam se da si i ti ko nova do ned!
Ovde sve nesto kisa krene pa stane, planiram se izlezavat i citat knjigu, malo surfat, nesto robe opeglat... vidit cu jps ocu li vjezbat ili trcat, ovisno o vremenu.
Lili os ti doma biciklom? sad kad u nekom grmu malo otkunjas
OK edit vidim da si dosla doma.
sad za ozbiljno jesi se ti konzultirala s nekim oko tog normabela? ako si ga dobila bez recepta to bas i nije OK od strane ljekarnika. sorry mogu ti ici na zivce ali meni to nije za zezati se. kemikalije svih vrsta dozivljavam ozbiljno.
Posljednje uređivanje od spajalica : 06.04.2017. at 14:51
Natipkale ste ohoho...ne mogu sve pohvatati.
Lili, vibram da bol skroz nestane!
Krumpi, uf, drzim fige da se stanje popravi.
Danas lower. Ovaj tjedan silujem donji dio tijela. Fino sam se izmucila i oznojila.
Fakat lili, najjacu dozu normabela? Ja kad zbog koljena popijem 2 mg vidim mjesec i zvijezde.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 06.04.2017. at 14:50
Normabeli se daju uz tablete protiv bolova da opuste ukljesteni misic. Nazalost previse puta sam na inekcijama bila. Vjerovatno je mislila na brufen jacu dozu.Nije bas da normalno funkcioniras nakon togavibram da prodje
Ej cure krivo napisala srednji normabel od 5mg, onaj od 2mg ni ne osjetim i ibuprofen u granulama. Sve na recept.
Htjela sam silno odspavat jer sinoc nisam nista
Ja ne volim "kemiju"/tablete i ... no sad je iznimka.
J-la muscoflex nisu imali.
Bila sam i u jednom obliznjem fizio kabinwtu pa mi je fizioterapeut rekao da napravit neke pokrete i ako me to ne boli nije zivac.nije bolilo.mogu bit razni razlozi.
Fakat bez auta nisam mogla jahat jav.prijevozom na drugi kraj grada do klubskog.
Mirujem i odmaram.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.04.2017. at 17:13
lili sacuvaj koji normabel pa udijeli i meni koji. nisam to nikad probala a nije da me ne privlaci
Krumpi i Lili, zelim brz oporavak.
Ja danas restam, trenutno pijem kavu i surfam. I razmisljam bih li spremanje ipak odgodila za subotu![]()
Svasta ste nadrobile danas.
Ja sam u prvoj trudnoci dobila normabele od 2mg zbog kontrakcija, ucinak kao da sam tic tac pojela, nula bodova!
Lili i plima, odmarajte i izlijecite se do nedjelje!!!
Ivana s identicno bas tic tac isto dobivala u trudnoci a povremeno uzimala za san ucinak 0 bodova.
Ne mogu vise lezat ucrvala se. Izasla sam van prosetat do banke po eure.
znaci ipak si povremeno na kemiji
a onda mozes i tic tac uzeti [emoji14]
aj sad ubrzano zalijeci ovo i poslije malo uspori. ozljede su gadna stvar. i sprecavaju se samo pametnim doziranjem treninga![]()
Na mene i tic tack djeluje tako da 2 mg bi ostavila kad.me privedu u jankomir.
Danas sam ponavljala osnovno kolsko znanje o klimi i vremenu. Ducani.
Ono sto se moze ostaviti za sutra ja ipak danas.. moze se svrstati u cijelo tijelo vjezbanje ukljucujuci i mozak.
Zhang, potpisujem Magriz. Nije zec
.
Sto se diazepama tiče, ja ko Lili i Ivana s, dobila ga u trudnoći, onaj od 2 ništa nisam osjetila. Od 5 nisam probala.
Cardio 2 i ops core. Na 17 minutu, u po mountain climbersa ulazi mm u sobu, kažem mu još malo pa sam gotova (misleći na vrijeme). Pogleda me suosjećajno i kaže vidim.
J-la
Ja sam danas rest tj jogu sa adriene, ja sam tek na trecem danu. Silno je simpa, proletilo mi pola sata.
Imam upalu gluteusa i nogu od jucer, a kako je to slow burner, ocekujem da ce sutra bit jos gore
Ja ih nikada nisam pila pa valjda zato mislim da bi me sasilo.
A inace, ja sam poslusna pa sam preskocila ciscenje. Ali sam zato napravila cufte od 5kg mesa![]()
Zhangstvarno, koga to hranis sa toliko mesa?
J-lamogu mislit kako si izgledala
![]()
Ja mrzim bilo kakve tablete ali kad me ubije nespavanje MM me nekad uspije nagovorit da popijem lekaton, mislim da je 5mg. Ali to samo navecer, ujutro budem ko nova bez obzira sta spavam malo (jer obicno popijem tek oko 3-4 ujutro).
Prijavak: BF (vec zaboravila koji wo je bio) i 6 km trcanja/hodanja. Bila sam bas umorna od BF ali cili dan u kuci, zazelila se zraka.
Ovaj edit istece prije nego ja skuzim greskedakle tila sam napisat lekotam, 1,5 mg ne 5, mislim da bi me 5 onesvijestilo na 2 dana
![]()
ja sam ipak danas odustala od trcanja. dosla sam doma iza 20. a otisla jutros u 6. ali sam u nedoba zorom odradila teretanu
Draga ma nije ovo moja sportska ozljeda nego ja radim gluposti.
Znam se to meni godinama dogodit a zašto? jer npr dok preglam ne da mi se sjesti pa se grbim, dok nešto ribam u kadi umjesto da malo pognem koljena ili kleknem ja sve opet stojećki ravnih nogu pogrbljene kralježnice, tako i dižem stvari s poda ravnih nogu umjesto da koljena savinem, maloga svoga koji više nije perce isto olako podižem u svakojakim pozicijama pa me od svih tih položaja znalo presjeći da se jedva poslije ispravim.
Al odsad ću pametnije nema više ništa bez savijanja koljena i olakšavanja sa stolicom/podlogom whatever. Onu ogromnu košaru s opranim vešom isto ću podizat od čučnja. Obično prođe odmah ili nakon par sati.
Nisam ništa pila poslije 13:30h (dakle u cijelom danu taj jedan ibuprofen i 1 normabel) i čini mi se da ide na bolje, sutra ujutro ću nakon prospavane noći znati više.
Bravo za sve vrijednice![]()
J-lana muza i bravo za trening.
Tang, otkad je joga rest?
Mb, bravo za dvostruki trening! I Magriz za teretanu zorom.
Lili, nek sutra bude dobro!
Mmmm... ja volim sve te pain killere! Najdraze mi je kad se docepam necijih ultra jakih sto inace idu na recept! Sto je, srecom, skoro nikad!
Marinci
Lili jel bolje danas?
Moram samo prokomentirat da ne znam peglat sjedeci![]()
jutro curke
ja sam naspavana od 22-07 pa mi s ečini da je cijeli svijet moj
još sam jučer kupila štikle, da da, ja kupila štikle
mislim da su mi ovo druge u životu ( inače nosim one što mi sestra proslijedi za hitne situacije)
neke tako slatke, mala peta cca 3 -4 cm, ma zaljubila sam se na prvi progled
nisam znala da ću doživjeti neplaniranu romansu sa štiklama u AM jučer
danas se nadam trčanju, mislim neko kraće, ali razmišljam da probam intervale
i nakon kave idem odraditi bodyshred rise
j.la hahahhaaaa, muž ti je strašan!
Jadranka i ja volim te pain killere, a još kad su neki sa strane, milina
ali moram priznati da sam se iskulirala, ne pamtim kad sam popila zadnji put
normabel sam znala zbog nespavanja popiti, onaj mali, mene to smanta
nego, oko mene ljudi masovno troše te sedative, ono šakom i kapom
baš sam nekako zgrožena što se trpaju time na dnevnoj bazi, ali mučim jer mi se ne da pametovati
o trčanju i vježbanju
summer draga, odlično što to ide na dobro, eto tebe laganini skoro s prijavcima!
i veselim se što ćeš nas bodriti u zadru!
Ginger molim i meni zadati km u čast te malešne Gingerice![]()
Okeeeeeeeeeeeeej dakle od danas trazimo svi marince za Ginger
summer drago mi je da se oporavak vec primice.
Lili pamet u glavu, ponekad kocnica ima vise smisla nego gas, a ti volis po gasuuuuuuu. uspori.
Edit: uletila Flopi. Ako je AM ono sto mislim da je, tamo si se zaljubila i u onu krasnu haljinu.
Posljednje uređivanje od spajalica : 07.04.2017. at 07:24
Cure paaartyyy kod Zhang, bit će marinaca i ćufti!
Lili pridružujem se pitanju MB.
jutro
zar itko pegla sjedeći?
što se marinaca tiče, jučer sam naučila Juru da ih radi kako spada, išlo mi na živce da se samo bacaka kraj mene dok vježbam, pa rekoh, kad već moraš smetati, ajd smetaj kako treba
presladak je
Lili, nadam se da je sve prošlo
ostavila sam i K. danas doma, mogle bi ići kupiti školsku torbu
idem tražiti onaj neki topic s tom temom
a ako stignem i ako čuvalica bude mogla, prije toga bi išla trčati, nisam sad opet dva tjedna trčala
možda na tim wingsima i ja budem pila kavu sa summer![]()
Šta je AM?
Rahela, J. je sladak!
Moja gubi interesovanje, sad samo uleti, ugrabi utege od 1 kg, malo ih razbaca i kaže dosta je. Prije je znala samom provesti cijelo vrijeme.
sad još samo ja nemam štikle
edit: j-la, mojima je baš najdraže kad vježbam yogu, ko da znaju da je to pravo vrijeme za svađu, da im služim ko tunel u downward dogu...
Posljednje uređivanje od rahela : 07.04.2017. at 07:33
rahela joooj, prvašica
bravo za mini marince!
sumnjam da ćeš ti sjediti na kavi, imam neki filing da ćeš oko 10 istrčati na wingsima
j-la, stižem
volim i marince i ćufte
ali kad bih morala birati, ćufte bi prevagnule, jel...
http://avenuemall.hr/
moja zna upaliti laptop i uzeti issto te od 1 kg, prostirku i udri!
i zna sjesti u joga pozu, prekriženih nogu
preslatko mi je kad prstiće stavi na koljena sa spojenim palcom i srednjakom i podignutim kažiprstom