Hvala ti ankice :-* potpisujem sve što si napisala. Želim puno uspjeha svima nama :-D ^^
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Printable View
Pozdrav curke! :ghug:
Prvo čestitam Taniti na srčeku!:zaljubljen:
Ives,sretno do neba! Nek uskoro budeš trbušasta :fige:
Baš kao i svaka redom na listi! Evo malo čarobne prašine...
♡~~~~~~~~~☆☆☆☆☆☆☆☆~~~~~~~~~☆ ☆☆☆☆☆☆☆~~~~~~~~~☆☆☆☆☆☆ ☆~~~~~~~~~☆☆☆☆☆☆☆☆☆~~~~~~~~~ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆~~~~~~~~~~~♡
dobro jutro :spava:
danas sam posebno nerazbuđena.
možda zbog hormona.
jučer je bila jedna brzinska F-metrija i niš posebno nismo vidjeli. Al sam zato dobila još dvije pikice menopura ( skroz neplanirane)
I valjda se bumo svičnuli s planiranog AIH na IVF jer se docu čini da bi moglo biti pokoji folikul više pa da ne napravimo koju bebicu previše.
Sad moram isplanirati dodatne dane na poslu i za eventualni transfer.
Malo mi je to sve naglo krenulo :) Mislila sam polako krenuti lahano s AIH da vidim koliko cu moci s posla bjezati...a sad ovak odmah žbam u glavu.
Da nisam toliko pospana vjerojatno bi se živcirala više :roll:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 17.6.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :naklon::klap:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 61.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 60.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :uteg::-D
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
petticoat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Hvala vam curke moje što mislite na mene :ghug:
Žužy baš nam je trebala prašinica ...hvala mila.
Eto ekipa, što kažete sad na novo odbrojavanje.. :) ? :mama:
amoooo,novo odbrojavanje,Tanitu se čekalo!!!!!:-D
Sto se mene tiče moze (iako sam trtaroš i ono ful mi je frka sta ako..)
Samo sto ja pišem s moba pa ne mogu otvorit, ili jednostavno ne znam kako.. Mozda tanita ili ti ives.. Ufff frka
Nije problem, mogu i ja ako se Tanita slaže.. juuuuj baš se veselim novom odbrojavanju ^^
Evogac ja mrdnula, cekam da dobijem M i onda na Rtg Hsg, bolit ce ali cu preživjeti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Petti,divno.
Eto svima nam je krenilo..
E sad HSG boli ali ne da nemožeš izdržat. Sve ovisi o doktoru i sestrama, ako su oni dobri odmah manje boli. Ma bit će sve ok.
Pod rizik da ću zvučati kao zloguki prorok... rtg hsg boli malo više od hssg-a jer je kontrast konkretno gušći pa samim time i teže putuje uzvodno. Pozitivna strana je što se kod rtg hsg dobije puno više informacija od samo utvrđivanja prohodnosti jajovoda, npr. baš jasan prikaz jajovoda, njihova duljina, širina, zavijenost i sl. I sve koje su to prošle su ga preživjele pa ćeš i ti. Izvidi samo što da uzmeš protiv bolova i SRETNO!
Da, kažu da Hsg-Uzv manje boli od Hsg-rtg, ali evo moja prijateljica je išla na rtg, i kaže da nije ništa posebno osjetila, više kao nelagodu i menstrualne grčeve, a tako je i meni bilo na uzv hsg. Ma sve ti to ovisi od žene do žene.
A gdje nam je Tanita nestala? :unsure:
Curke, tu sam, ali meni je kraj 6. mj uvijek full tempo pa se ne stizem javiti!
Odbrojavanje moze poceti! U petak skuham kavicu i prodjem zaostatke. Kisss
Joj, navirala sam se da jako boli ali pripremam tableta, imam i od muza normabel cijelu kutiju sto je dobio kad ga je kralježnica ukljestila haha, nece bol svladati mene. A i rekla je sestra da boli dosta ali da cu i tamo dobiti nesto protiv bolova
Sent from my iPhone using Tapatalk
*Novo odbrojavanje* :-D http://forum.roda.hr/threads/88209-O...-Dominikslatki :ghug: