Kriszg necemo kvariti :mrgreen: samo nek ovako ostane
Printable View
Kriszg necemo kvariti :mrgreen: samo nek ovako ostane
Kontrola dobro prošla! Cervix skracen dosta, ali isto koliko i prosli mj, otvorena nisam...kaze da su 3 tj jos kriticna i to jos strogo moram odmirovati. Bebica ima 950 gr i debeli trbuscic da vec ima :)
Odahnula sam malo
Jel ima netko secer? Ja sam žedna ko graba! Ne znam koji su simptomi
Blueone i ja sam strasno zedna al radila sam OGTT i uredno je! Jesi ti radila ?
hej! nemoj paničariti. ja sam sad 32+4, a bebica je u ponedjeljak na kontroli bila za 34+5, 2303 gr. i tak je od početka, žedna sam non-stop, al to je zato kaj sam naviknuta da pijem i inače puno vode i jednostavno me organizam traži vodu, a i tlak mi je prilično nizak pa i radi toga dodatno žeđam. a šećer - školski. nemoj čitati preveć simptome po netu jer sam to i ja radila i samo sam brinula i brinula i brinula, elem - evo me u ovoj grupi :D i onda mi je ginekologica rekla da bebica sve te naše strahove i brige osjeća i sve to prenosimo na njih i da to ne radim. istina je da jedva preživljavam od kontrole do kontrole, ali se nekako hranim pozitivom maksimalno moguće i trudim se ne gledat na svaki događaj kao na simptom nečega. držim ti fige da ti je sve okej i da čim dulje izdržiš 2u1, isto ko i svi mi ;)
puseeeee!!!
p.s.ogtt ti može napraviti doma poliklinika-analiza lab ako si iz zg, nalaz ti je gotov isti dan.
suuuupeeerrr!!!! onda ti je ta ukočenost skroz normalna. proći će kad rodiš malo zlato ;)
i kod mene je tako, zapravo skoro tako, mene muči niski tlak pa tu i tam malo zviznem u nesvjest, ali sve ostalo je u granicama normalnoga. sad je počelo ( 32+4tt) zapuhivanje i teško disanje i tak pa je pokretljivost malo smanjena, al sve u svemu ja sam zadovoljna :)
Mury neka bebica lupa i lupa, a ti samo odmaraj i sve 4 u zrak. Rijetko naletim na forum pa sad vidim novosti.
Jopice jako mi je žao.
Ja očekujem s nestrpljenjem pregled u petak. Prošli put je posteljica bila bliže ušću pa se nadamo da se sada podigla.
Ja se jakooo borim s nesanicom. Ne znam kako funkcioniram već četvrti dan sa po 3 sata spavanja. San neće ni danu ni noću. Noćas zaspala tek pred jutro oko 5i probudila se u 8. Vani divan tmuran kišni dan idealan za spavanje, ali ništa. Od muke sam već sto puta proplakala.
Krtice dobrodosla u klub nespavaca!!! Ko zombi sam. Rijetki su trenutci kad bar popodne odspavam. Ko les sam
I ja se pridružujem klubu nespavaca. Koma sam. A bebač još nije ni stigao. Jooooj.....
A vele da nek se sad naspavamo jer ne budemo mogle kad beba dode :-D
spavanje...? što je to?:facepalm:
Zadnji put sam prespavala cijelu noc negdje oko 20og tjedna. Od onda se ne sjecam bas kak to zgleda spavati...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure moje,zamislite,moj cx jutros 34 mm!!!!!!!U soku sam presretna....ali ostajem u bolnici zbog psiholoske sigurnosti bar do 30tt,dalje cemo vidjeti!!!!!Bog nadamnom cidi cuda velika,prvo spontana trudnoca,sada ovo....ma Bog je velik i cini cuda velika!!!!!
Mury,baš mi je drago !! Samo tako dalje!!
:-DMury
Mury,baš mi je drago!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Mury :heart:
Mi jucer na pregledu bili, samo vaginalni...nalaz nepromjenjen cervix 1 clanak, zatvoren.
Cek, cek...sada se ja sjetila...a koliko bi zapravo cervix trebao biti?? Na anomaly scanu mi je bio 4cm...kaj to nije vise od 1 clanka?
Moja gin kaze da je to ok nalaz, cak ni ne pise da sam uloziva za vrh prsta a znam da jesam jer su na merkuru tak rekli prije mjesec.
Bravo Mury :)!!! Divna vijest
Bravo Mury prekrasne vijesti!
KrisZg meni dr rekao da mi cx dužine 1 čl i da bi on rekao da je oko 25mm to. Ugl. danas bila na kontroli,sve je isto ko i prije 10 dana,veli dr da je zadovoljan. Sad jos u pon samo put doma.
Mury predivne vijesti! Bravo! :-D:kiss:
Mury - bravo!! :-D
Sutra idem na UZV. Jedva čekam da vidim bebača... :heart:
Bili mi danas doma napraviti OGTT i povišen je. Dijeta kaže dr.
'bemu sve!
Floridita
Nemam i nitko mi nije ništa dao.
Hvala ti puno!
Di ti mogu poslati mail?
Mury :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeste li vi radile IAT (test senzibilizacije)? Navodno se on radi dva puta??
mury bravo!!! Dragi Bog se za sve pobrine, samo treba vjerovati i biti strpljiv. samo pozitivno! :) :)
Ja sam danas mahala mojoj CURICI!!!! Doktor gotovo siguran da je curica. Danas sam točno 18 tt. Jooj kako lijepo maše nogicama, rukicu strpala u usta. I najbitnije posteljica se podigla pa nema više strahova za mene.
Protiv nesanice dr mi prepisao normabel pa kaže ako ne zaspem i krene nervoza neka ga popijem, od 2mg. Za dva tjedna radim ogtt i vadim tsh da vidimo malo kako radi štitnjača.
evo mene
mi smo kuci , imali smo zuticu pa smo bili na pedijatriji , sad je sve ok,
mazimo se , spavamo, jedemo , i predivno nesto
osjecaj neopisiv
svima zelim da ovo dozive, sve trudnoce nek sretno zavrse
mi smo ovaj dar dugo cekali i svasta prosli, 5 i pol mjeseci u bolnici, sve se isplatilo...
crvenkapice,od srca ti čestitam na tvojoj srečici,toliko željenoj i čekanoj <3
Crvenkapice moja,samo uzivaj,napokon su oni teski i tmurni dani iza vas i doslo je vase sunce koje ce vam svakim danom sve vise sjati :heart:....sada kada sam u bolnici,samo tvoju pricu imam u glavi koja me gura dalje i dalje......
Mury odlično! Drži se u bolnici. Vjerujem da nije ni to lako.
Crvenkapice baš sam sretna zbog vas! Uživajte.