2. dan 30ds.
jedva. od jučer imam upalu pa sam krknula andol.
Printable View
2. dan 30ds.
jedva. od jučer imam upalu pa sam krknula andol.
vidiš...
hvala tangerina, to mi zvuči obećavajuće.
meni su ruke slaba tocka, bas mrsave i u pocetku nisam mogla ni stat u polozaj za sklek a kamoli se spustit lol a dic uteg od kilu nekoliko puta u zrak je bio maksimum. nemam ni sad neke jake ruke, ali se misici lijepo vide (uzgajam) a ruke su mi puno, puno jace. samo polako.
to ti je prica sa sto trbusnjaka (npr.). ne mozes sto od jednom, ok, napravi svaki dan jedan vise. danas jedan, sutra dva... stoti dan -sto trbusnjaka, a neces imati dojam da si se satrala od vjezbanja.
nesto ste utihnule :storma:
Ja sam odvjezbala danas 30dsl1 i bilo mi je tesko. Probudila sam se s osjecajem da ce me zabolit uho, pa sam nakapala lavande na vatu, ugurala u uho i udribrigunaveselje.
AdioMare, uspjet ces ti s tim sklekovima. Da se to utrenirat. Ja mogu sad napravit 3 puta vise onijeh zemskih sklekova nego prije. Kad sam pocela vjezbat 5-6 je bio maks. Sad mogu 15. NIje neka brojka, al mene veseli. Mogu i 2-3 prava. Ja se stalno trudim s tim vjezbama, prijeci iz onog pocetnickog na tezi nivo. I zato stalno imam neku upalu misica, al to je drugi par cipela. Bar sam se sjetila da misice imam.
najgore kod vježbanja mi je što moram uspavati elu pa se onda polumrtva ustati i vježbati oko ponoći. pokušala sam ustati u 5 ujutro, ali ni to mi ne paše.
tako da ću dva puta tjedno (danas počinjem ozbiljno s tim) ići na lažni sport za mame. nekad sam stvarno išla vježbati, klinci se sjećaju toga, pa ću se malo pretvarati (spremim se , iziđem, šećem pola sata po kvartu a onda vježbam doma na miru). mislim da ovo baš nije priznanje za rodin forum-laže i napušta sitnu dječicu samo zato da bi se lakše utegnula.
mamitzi, rijesi se tog straha od rodinog foruma :kaze Storma i oplete bičem:
Idem poljubit dečke (sitnu dječicu, lol) i krećem. Mislim da ću Ripped in 30.
storma, kako bi se riješila straha kad sve ove žene imaju dva tijela: jednim vježbaju a drugim zabavljaju dječicu.
moje djeca ili spavaju dok skačem ili gledaju užasno loše sinhroniziranu seriju :škartoc: (kuća boga anubisa)
danas cardio 1, treći tjedan body revol.
ponekad sin vježba samnom vježbe koje mu se sviđaju. nažalost utroje je opasno jer se žele tući mojim utezima i natezati oko podloške, tako da nikad ne odvježbam do kraja ako je ela u kombinaciji.
ja sam svome zamijesila "plastelin" da se zabavi dok ja vježbam. Obično biram vrijeme kad se on zaigra, jer mi nema gore nego kad mi se trpa na podlogu za vježbanje u pola posla.
Sad sam sebi odredila tri dana u tjednu kad vježbam no matter what, jer ako mogu odgodit, odgodim. Zasad ponavljam gradivo sa 30ds, odradila sam dva komada. U sklekovima sam skroz nazadovala zadnjih mjeseci, ali ostale vježbe mi idu čisto ok s obzirom na to da sam zabušavala dva ipo mjeseca.
Dok vjezbam dam maloj lezaljku za plazu da si i ona vjezba. Ponekad upali, a ponekad ju moram izguravati s podloge. Neki dan mi je prolazila iz ledja i spustila sam joj nogu direkt za glavu. Polako, al iznenadile smo se obje.
ja sam se spasila otkad vjezbam u maloj sobi
cim vidim da mrdaju kvaku, vicem, mama vjezba, mama vjezba, ne ulazite!
onda jos bacim koji kick u njihovom smjeru da se uvjere da je pogibeljno
zasad pali i na dici i na muzu :mrgreen:
odradila lower body jam + ab jam
sva sam u jamu :mrgreen:
Jesam!
Pisala sam već, čini mi se, kako je A. napravio sva tri levela 30 DS odjednom. Mislio je da to tako treba. I odšetao, naravno. Ali mi se divio kako ne padam u warrior 3 pa sam bila puna sebe :mrgreen:
summer, mogla si mi za nedjelju pribavit te tvoje plesne, a? Ali nemoj ako traju uru, to nema šanse da stižem. 45 minuta najviše.
Ja završavam 2 tj body rev, menga me podsjetila da pauziram par dana, od sutra samo naprijed.
Doma mi je užas, muž na bolovanju i leži na garnituru pokraj mene a ja skačem i znojim se pa mi se ruga..svinja jedna :evil:
A djeca ili sa mnom vježbaju, ili smetaju, tada ih ni crtići ne privlače više od mame koja se ludira ispred kompa...ah di su dani kada sam solo vježbala u miru :-(
Ribice, potpisujem od rijeci do rijeci. I za muza (komentira), i za malog Zmaja koji isto hoce skakati pored i oko mene. I nista ju ne moze privuci u to vrijeme.
Sasana moramo mantrati ...ništa nam neće ovo vježbanje pokvarit.. vapšuvarivari, vapšuvarivari :sing:
Cure što pijete protiv bolova? Andol ne pomaže. Imam jaku upalu mišića i ne mogu hodati, jedva silazim niz stepenice:drama:
Imam danas jedan važan posao za odraditi di ću morati biti brza i pokretna. A ja sam sve samo to ne.
Pon i utroak nisam vježbala - službeni put i kasni dolazak, ali dnas nastavljam. Mislim da mi je na redu 8 ili 9 dan 30 ds lev 2
disciplina, andol si trebala početi piti preventivno, par sati prije nego si uopće počela s vježbanjem, pa nastaviti kroz par dana.
preventivno pomaže, ovako ne.
preostaje ti vjj nešto jače protiv bolova, ali ja nisam uzimala u tu svrhu, pa ne znam koristi li.
Istina... I moja cura vježba sa mnom, samo si donese svoje utege (kutijice od pez bombona, po jednu u svaku ruku) i kad završimo lijepo ih složi pored mojih utega.
Je da ju nekad trebam izgurati s podloge ili paziti kako radim sklekove jer se ona podvukla meni ispod trbuha i igra se :lol: Uglavnom, zabava za sve. Ili kad me zagrli negdje u pola i kaže "mama, mokra si" i obriše ruku u moju majicu.
Odradila jučer 30 DS level3, 6.dan.
Odvjezbala.
Mene stalno boli. :drHouse:
Pocela sam ljetos, pa ozlijedila tetivu, pa cekala da se zalijeci, pa docekala deseti mjesec. Ja stalno otkrivam neke nove misice.
zhabice, dok se rucak kuha, a djeca urlaju, mlate se i opcenito rjesavaju stresa iz skole, a da ne bih i ja urlala s njima, ja lijepo vjezbam. I onda nemam volje, zelje ni snage urlat na njih i svima dobro. Osim mojim jadnim misicima.
:drama:
ja sam mislila da će ovo proći za dan,dva
Pa mozda i hoce, ja stalno dodajem nesto, nema sanse da prodje samo tako. Ne boli mene stalno isto.
Imam jednu poslasticu, al samo za one koje su odvjezbale. Ko nije, ne smije otvorit, jer cu vas tuzakat Stormi.
http://www.youtube.com/watch?v=2NJHi9MY34Q
deal! ma oni ti se kombiniraju, zato duze traju
inace najduze traje cardio 3, iz drugog seta, 50 min
sprzim pa procijeni
ja sam sve odvjezbala, ovaj put se i perioda smilovala pa prosla bez grceva, sta smo iskoristili za vjezbu
vidjeh broj na vagi koji nisam oooodavno, morala sam se sagnit do vage da si povjerujem okicama/lecama :mrgreen:
aaa marta :drama: