nema adiomare!
garant leži pod andolima zaradivši upalu mišića od vježbanja
ja sam napravila body rev. workout 3
mrzim sklekove i sve inačice istih!
ja sam neplanski pauzirala u petak, ali zato jucer i danas punom parom
treci tjedan gotov, jos jedan pa cu ispocetka, a onda probat turbo fire
U petak odradila 30DS level3, a subota i nedjelja ništa - dijete bilo bolesno pa smo probdjeli noć, pa smo imali još svašta nešto.
Meni je cardio od 30DSL2 bio ubitačan. Ali nakon ljeta na yogillianu, savim ok.
Prebacila sam se na Rin30, sviđa mi se. Zasad sam radila samo L1, sviđaju mi se trbušnjaci, baš su onako za žene koje su rađale, lol. Zaključila sam da ću neko vrijeme radit na unutrašnjima, jer kad radim one s podizanjem nogu, nikad nisam načisto je li si radim dobro ili loše. Imam dva prsta razmaka među trbušnjacima, koliko znam, to nije patološki, ali neki crvić mi ne da mira.
marta, nisi probala yogillian L2? Netko drugi? Zanima me ona jedna vježba s rotacijama trupa i rukama sklopljenim onako po indijsku. Padam na tu vježbu na sve strane, nikako uspostavit ravnotežu. Zanima me ima li kakav tehnički detalj u kojem griješim.
AdioMare, čekamo te!
Posljednje uređivanje od vertex : 12.11.2012. at 10:19
tu sam, tu sam
ja imam neke početničke probleme pa padam i dok na podu ležim, ali stići ću vas dogodine u ovo doba, obećajem :D
Padaš dok ležiš
Čini mi se da je Ripped in 30 bolji od 30 DS za početnike. Kardio dijelovi su manje ubitačni, trbušnjaci su nekako bazičniji...
skroz ste me izbudalile s tim nazivima, neću više ništa, hvala vam!
radim yogillian L1 i jedva sam do nje došla.
danas idem u bauhaus po bauštelske štitnike za koljena i uopće se ne šalim.
Vjerujem ti da smo te izludile, i vjerujem da se ne šališ, lol.
Meni bi trebali nekakvi štitnici za dlanove. Kao onerukavice za teretanu, ali s jastučićima. Poplave mi dlanovi od sklekova (kao da mi se krvne žile pomaknu s mjesta i nateku) i boli jako. Princeza na zrnu graška.
Jesu ovdje prijave za?
Konačno sam se nakanila. I skoro umrla. Odvježbala sam danas početnički 30ds i rekla bi da sam sa kondicijom u debelom minusu.
Oko 9. minute sam mislila da sam preselila na drugi svijet ali stisnula sam zube i uz poneku pauzicu stigla do kraja.
Ijuuu što je ovo teško! nakon koliko postaje lakše?
Eto, nadam se da ću biti redovita i vježbati svaki dan :pionir:
p.s Ima li ovdje postrojavanja, prozivki i toga? Da se zatefterim.
Ja danas nisam. Jucer smo imali epizodu s autom i prekasno dosli i dok sam sve porjesavala, bilo je kasno. Tako da ujutro nisam bila fit. Ali nadoknadit cu kroz tjedan..
AdioMare, polako i sigurno.
disciplina, jedan dan u tjednu odmor, nemoj se previse forsat u pocetku, to je to. Imam te na oku :zastrasujuca muzika:
pon: yoga meltdown L1 + JM body rev Cardio Ph1 (15 min) ... napravila glupost i nakon yoge (gdje sam umalo odapela), vjezbala kardio bosa i sjebala petu ili tetivu lijeve noge... morala sam prestati jer me uzasno boli
BTW, nikad ne bih rekla, meni je kardio lagan, svaki, ali me danas yogillian unistio.
Posljednje uređivanje od BusyBee : 12.11.2012. at 17:12
Nisam stigla danas vjezbat, prvo gosti, pa sprovod, pa nabavka, pa djecje aktivnosti, pa ja otpala s liste. Nadoknadit cu jednom....
Yogillian L1. Poslije se vise necu vratiti jer cu se onesvijestit u krevet. Laku noc.
Wooow,divim se samoj sebi. Odvjezbala. A ne volim navecer nikako. Sta ovo vjezbanje cini od ljudi!
Ccccc....
mi doma imamo neka dva plasticna cuda za radit sklekove, po jedno za svaku ruku. A to je u biti neka uzdignuta rucka, nesto kao naopako slovdo U, za koju se primis tako da ti dlanovi nisu na podu. Md je kad je to kupovao rekao da to bilderi naveliko preporucaju, jer da kao nije preporucljivo oslanjat se na dlanove. Mislim da smo to kupili za par dolara na deal-extremeu, il na e-bayu.
Ja danas bila na jogi, a za vikend brala masline, mislim da se i to racuna u vjezbanje. Sad kad nabavim malom sjedalicu za biciklu, i nosiljku za planinu, ima da svaki dan se vozikamo/secemo. Ako mu se svidi :drzifige:
Uf BusyBee :hug: nadam se da će brzo proći!
marta, super za volju!
Odradila pilates, pohvalila me trenerica
al nije ni čudo da san imala force koliko san kalorija danas utukla u se![]()
Danas nisam imala nikako volje vježbati i razvlačila sam se poslije posla ko slina po stanu, pa bih vježbala, pa ne bih i dođem i pročitam kako je marta napisala da nakon svega ipak ide vježbati, ma rekoh odoh onda i ja.
Odradila NMTZ. Hvala marta!
Posljednje uređivanje od mitovski : 12.11.2012. at 22:00
umrla sam na marta-niz
i ja odskakala cardio od 45 min
meni je cardio drazi od utega, znate vec, ples i to, pa se zanesem
sad mi vec svi primjecuju novu liniju, a ja cvatem :cool:
sutra nosim hlace suzavat, sve klapa
al pazim na prehranu, vikendom mrvicu prekrsim, al tijekom tjedna sam prilicno disciplinirana i pijem puno vode
vertex, da probas sklekove na utezima radit, da ti posluze umjesto ovog sta Jadranka ima?
i moj razmak trbusnih je blizu dva prsta
izbjegavam trbusnjake gdje se stomak napinje prema vani i radim cesto one pelvic tilts
al morala bi se time ozbiljnije pozabavit
Meni je iduci tjedan trebao biti rest week, ali mi se ovaj tjedan sve nekako poslozilo da cu odmor prebaciti za ovaj tjedan..inace pola tjedna ne bih stigla pa bi mi bilo bezveze sto propustam vjezbanje pa cu ovako...
iako, kad vidim martine postove, malo me sram
inace, sto se tice vjezbanja bosih nogu. Nikako to ne raditi (osim joge), tenisice obavezno, pogotovo za cardio. Cuvaju zglobove..
zhang, a zašto si se onda probudila ovako rano?!? spavaj ženo
ja jutros odradila svoju turu, ali opet jedva, mala se probudila pa je opet uspavljuj...uh
Jučer zumba.
Ja sam jučer zaspala s malom. A ni u nedilju nisan stigla vježbat. MM me probudio, kaže deset je. I onda sam fino odvježbala i obavila sve zaostatke po kući. Te se probudila u udobnom krevetu ušuškana i shvatila da sam to sanjala. Aaaaa!
Mogla bi probat sklekove s utezima ili tim postoljima, znam kako to izgleda. Iako mi se čini da je to više radi zaštite zgloba, meni se povrijedi donji dio dlana. Ali probat ću, hvala!
mene zanima kako postane moguće raditi sklekove? postoje li neke predvježbe za naučit?
s neba pa u rebra ne ide, a čini mi se da ako to ne naučim ikako (ne samo ispravno, nego ikako, nemam uopće snage u laktovima), 1/3 yoge mi je niškoristi.
ima, netko je objašnjavao prije. Počneš prema nekim višim podlogama, recimo prema zidu, pa kad to svladaš ideš niže, npr. naslonjač od kauča. Pa kad to svladaš spuštaš se na sjedalo od kauča.
2. dan 30ds.
jedva. od jučer imam upalu pa sam krknula andol.
Posljednje uređivanje od disciplina : 13.11.2012. at 11:50
meni su ruke slaba tocka, bas mrsave i u pocetku nisam mogla ni stat u polozaj za sklek a kamoli se spustit lol a dic uteg od kilu nekoliko puta u zrak je bio maksimum. nemam ni sad neke jake ruke, ali se misici lijepo vide (uzgajam) a ruke su mi puno, puno jace. samo polako.
to ti je prica sa sto trbusnjaka (npr.). ne mozes sto od jednom, ok, napravi svaki dan jedan vise. danas jedan, sutra dva... stoti dan -sto trbusnjaka, a neces imati dojam da si se satrala od vjezbanja.
Ja sam odvjezbala danas 30dsl1 i bilo mi je tesko. Probudila sam se s osjecajem da ce me zabolit uho, pa sam nakapala lavande na vatu, ugurala u uho i udribrigunaveselje.
AdioMare, uspjet ces ti s tim sklekovima. Da se to utrenirat. Ja mogu sad napravit 3 puta vise onijeh zemskih sklekova nego prije. Kad sam pocela vjezbat 5-6 je bio maks. Sad mogu 15. NIje neka brojka, al mene veseli. Mogu i 2-3 prava. Ja se stalno trudim s tim vjezbama, prijeci iz onog pocetnickog na tezi nivo. I zato stalno imam neku upalu misica, al to je drugi par cipela. Bar sam se sjetila da misice imam.
najgore kod vježbanja mi je što moram uspavati elu pa se onda polumrtva ustati i vježbati oko ponoći. pokušala sam ustati u 5 ujutro, ali ni to mi ne paše.
tako da ću dva puta tjedno (danas počinjem ozbiljno s tim) ići na lažni sport za mame. nekad sam stvarno išla vježbati, klinci se sjećaju toga, pa ću se malo pretvarati (spremim se , iziđem, šećem pola sata po kvartu a onda vježbam doma na miru). mislim da ovo baš nije priznanje za rodin forum-laže i napušta sitnu dječicu samo zato da bi se lakše utegnula.
mamitzi, rijesi se tog straha od rodinog foruma :kaze Storma i oplete bičem:
Idem poljubit dečke (sitnu dječicu, lol) i krećem. Mislim da ću Ripped in 30.
storma, kako bi se riješila straha kad sve ove žene imaju dva tijela: jednim vježbaju a drugim zabavljaju dječicu.
moje djeca ili spavaju dok skačem ili gledaju užasno loše sinhroniziranu seriju(kuća boga anubisa)
danas cardio 1, treći tjedan body revol.
Posljednje uređivanje od Anci : 13.11.2012. at 21:47
ponekad sin vježba samnom vježbe koje mu se sviđaju. nažalost utroje je opasno jer se žele tući mojim utezima i natezati oko podloške, tako da nikad ne odvježbam do kraja ako je ela u kombinaciji.
ja sam svome zamijesila "plastelin" da se zabavi dok ja vježbam. Obično biram vrijeme kad se on zaigra, jer mi nema gore nego kad mi se trpa na podlogu za vježbanje u pola posla.
Sad sam sebi odredila tri dana u tjednu kad vježbam no matter what, jer ako mogu odgodit, odgodim. Zasad ponavljam gradivo sa 30ds, odradila sam dva komada. U sklekovima sam skroz nazadovala zadnjih mjeseci, ali ostale vježbe mi idu čisto ok s obzirom na to da sam zabušavala dva ipo mjeseca.
Dok vjezbam dam maloj lezaljku za plazu da si i ona vjezba. Ponekad upali, a ponekad ju moram izguravati s podloge. Neki dan mi je prolazila iz ledja i spustila sam joj nogu direkt za glavu. Polako, al iznenadile smo se obje.
ja sam se spasila otkad vjezbam u maloj sobi
cim vidim da mrdaju kvaku, vicem, mama vjezba, mama vjezba, ne ulazite!
onda jos bacim koji kick u njihovom smjeru da se uvjere da je pogibeljno
zasad pali i na dici i na muzu
odradila lower body jam + ab jam
sva sam u jamu![]()
Posljednje uređivanje od summer : 13.11.2012. at 22:31
Jesam!
Pisala sam već, čini mi se, kako je A. napravio sva tri levela 30 DS odjednom. Mislio je da to tako treba. I odšetao, naravno. Ali mi se divio kako ne padam u warrior 3 pa sam bila puna sebe![]()