:heart:
Printable View
Najgore mi je vidjeti suzice na licu malog djeteta. Pa neka mu nešto daju, očito još osjeća bolove.
A bubilica mala, a buhtlica mila:heart:
da nema suza~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dragom Lovri :love2::love2::heart:
Joj, kako li je strasno ovo i citati :-(
Pa ako ne znaju, neka mu daju nesto protiv bolova
Srceko malo :heart:
Bubek mali. ~~~~~~~~~~~~~ da ga sto manje buba! :heart:
Da što manje boli <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
Picek naš mali...vibramo da ne boli..puse
a maca mala :heart:
Da ne boli malog mišeka...~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj jadničak mali! ne mogu niti zamisliti koliko ovo sve mora biti teško mami gledati :(
:ghug::love2:
Kako je prošao dan danas?
Stalno virkam ima li što novo...
Ništa novo. Zaboravih da je vikend. Dijeta i dalje. Virnula sam danas u papirić s nalazom krvi - acidobazni profil. Ajme strava. Ne samo da odstupa od referentnih vrijednosti, već je naznačeno da su vrijednosti alarmantne.
sirius ne kompletno sauganje kroz kanilu, ili nosić - to jest refleksna reakcija. Ja pričam samo o stavljanju sonde 2 cm u usta da ne curi slina van nego da pokupim prije izlijevanja. Ili, kad samo prislonim cijev na vrh nosa (dakle, skinem sondu... kao kućni nosni aspirator). To mu ne bi smjelo biti čak ni nelagodno, a on baš reagira na to. Kao da ima averziju.
Uh, teško..... Držite se....
<3
~~~~~~~~~~~~~~ da bude bolje i da ne boli :heart:
drži se Lovro naš mali hrabri pajdo :heart:
šaljemo puno pusica i jedan :ghug:
o sunce malo,miš najdraži :-(:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo da ga ne boli,ljubimo vas i grlimo :kiss::kiss:
da ne boli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~<3
pajdo mali :heart:
Ljubav nasa forumska ❤️
citam sve ovo vec jako dugo...
svaki dan otvorim topic po par puta...pokusavala sam nesto napisati ali jednostavno suze krenu ...
muma-svaka cast tebi...neznam ni jednu mamu koja je toliko jaka kao ti...
ta snaga koju ti imas je nevjerovatna...u takvim situacijama dijete treba imati hrabru mamu...a ti si najhrabrija mama na svijetu...
koliko god je situacija teska,preteska nedopustas da to maleni lav osjeti.. kada si s njime pruzis mu najvecu ljubav svijeta...a maleni lav vjerujem osjeca to ...<3<3<3
Buhtlica nasa mala. Mislim svaki dan na vas... ~~~~~~~~~~~》
Lidać je sve lijepo napisala. Dođe mi da potpišem... ti si njegova snaga i ljubav i život. Najhrabrija mama. Samo on zna koliko mu je sad teško, mi možemo samo nagađati. Zato ga ljubi i mazi danas za sve nas odavde. Puno pusa šaljemo! :zaljubljen:
muma, mozda reagira na taj zvuk (ako ima zvuka)
drste se :heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar dan bez boli :heart:
Muma, vi ste pravi hrabri roditelji, a malac je stvarno borac :) Hoće se on što dulje maziti uz vas, sigurna sam :)
Ne znam što pametno napisati,i ja svaki dan čitam, i mislim na vas
bubilica naša mala...:heart: Je li dan malo bolji?
Stalno ste nam u mislima:ghug:
Drzite se, Muma!
~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
:heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ivarica nije ni zvuk upitan. A on vjerojatno više ne čuje. Prislonim mu sondu uz lice i ne reagira na to, ali čim mu stavim malo u usta, odmah skuplja usnice i krenu suze.
Ne znam uopće što bih više rekla kakav nam je dan. Nama se čini da je super, vitalne funkcije danas odlične, ali doktori kažu da nam to uopće nije odraz njegova stanja. Treba gledati srce i izljev jer to je ono što će biti ključno. I mi smo svjesni toga, ali ipak je lijepo vidjeti dobre brojčice na ekranu. :-)
Danas nam je sestra objasnila da je ovo na glavici edem, a stvorio se jer je češće glavom bio okrenut na tu stranu. Nije da se vidi, ali se lijepo opipa. I danas smo se kuuuuupali :heart:
tako mi je žao za suzice, mišonja mali... samo da ga ne boli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug:
Muma jesi ti u zg smjestena negdje il putujete svaki dan iz vz ?
Super za kupanje, neka ste se malo mazili s mirišljavom buhtlicom:heart:
Samo da nema suzica, bubilica naša mala:heart::heart::heart:
Držite se, jako puno mislimo na vas:ghug: