miconja mali naš... puno ljubimo...da vratić prođe brzo i da više ne buba... a kakva je to kvrga sad opet?
svima
miconja mali naš... puno ljubimo...da vratić prođe brzo i da više ne buba... a kakva je to kvrga sad opet?
svima
a mišić naš mali, a bubilica mala
is is is kvrga i pečenje~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za dan bez suza~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drži se maleni![]()
Kako se jadan muciu mojim ste molitvama
Sent from my iPad using Tapatalk
a mišić mali, šaljem tone i more vibrica da ga ništa ne buba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Snazni nas pajdo, saljem mu puno cvrstih i toplih zagrljaja... Muma![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za divnu obitelj i malog borca <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ milijun vibrica za malog hrabrića da ga ništa ne boli..
A Isuse pa kaj mu ne mogu barem tu olakšati da miša ne boli,uh
Ljubi mi ga punosrce malo naše
Muma mislim na vas![]()
Za kvrgu je specijalizant rekao da je nekakav edem. Moramo danas pitati intenzvista jer ipak ima vise iskustva. Pa nije da se malac lupio negdje! Valjda ima neki smisleni razlog. Vrat mu citav sad mazemo s nekom njihovom kremom. Nadam se da ce danas biti bolje. Ja ustvari sad vise ne znam da li on osjeca kakve bolove zbog opceg stanja... reagira na sauganje sline i previjanje kanile sa suzama i stiskanjem usnica, ali ostatak vremena je smiren. Kazu da je valjda mozak ostecen u toj mjeri da nista ne osjeca, ali kako onda reagira na sauganje. Ne znam...![]()
Mis mali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto manje boli a sve vise mazenja !
Nadam se da ćete danas dobiti neki zadovoljavajući odgovor glede edema. Mucek mali, ajde, bar je vratek bolje.
Šaljemo puno pusa, zagrljaja, ljubavi, snage, molitava... samo da ne buba i da ne idu suzice![]()
![]()
![]()
Najgore mi je vidjeti suzice na licu malog djeteta. Pa neka mu nešto daju, očito još osjeća bolove.
A bubilica mala, a buhtlica mila
da nema suza~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od perla5 : 24.01.2015. at 16:02
Joj, kako li je strasno ovo i citati
Pa ako ne znaju, neka mu daju nesto protiv bolova
Srceko malo![]()
Bubek mali. ~~~~~~~~~~~~~ da ga sto manje buba!![]()
Joj jadničak mali! ne mogu niti zamisliti koliko ovo sve mora biti teško mami gledati
![]()
Ništa novo. Zaboravih da je vikend. Dijeta i dalje. Virnula sam danas u papirić s nalazom krvi - acidobazni profil. Ajme strava. Ne samo da odstupa od referentnih vrijednosti, već je naznačeno da su vrijednosti alarmantne.
sirius ne kompletno sauganje kroz kanilu, ili nosić - to jest refleksna reakcija. Ja pričam samo o stavljanju sonde 2 cm u usta da ne curi slina van nego da pokupim prije izlijevanja. Ili, kad samo prislonim cijev na vrh nosa (dakle, skinem sondu... kao kućni nosni aspirator). To mu ne bi smjelo biti čak ni nelagodno, a on baš reagira na to. Kao da ima averziju.
Posljednje uređivanje od Muma : 24.01.2015. at 23:44
~~~~~~~~~~~~~~ da bude bolje i da ne boli
drži se Lovro naš mali hrabri pajdo
šaljemo puno pusica i jedan![]()
o sunce malo,miš najdraži![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo da ga ne boli,ljubimo vas i grlimo![]()
da ne boli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~<3
citam sve ovo vec jako dugo...
svaki dan otvorim topic po par puta...pokusavala sam nesto napisati ali jednostavno suze krenu ...
muma-svaka cast tebi...neznam ni jednu mamu koja je toliko jaka kao ti...
ta snaga koju ti imas je nevjerovatna...u takvim situacijama dijete treba imati hrabru mamu...a ti si najhrabrija mama na svijetu...
koliko god je situacija teska,preteska nedopustas da to maleni lav osjeti.. kada si s njime pruzis mu najvecu ljubav svijeta...a maleni lav vjerujem osjeca to ...<3<3<3
Buhtlica nasa mala. Mislim svaki dan na vas... ~~~~~~~~~~~》
Lidać je sve lijepo napisala. Dođe mi da potpišem... ti si njegova snaga i ljubav i život. Najhrabrija mama. Samo on zna koliko mu je sad teško, mi možemo samo nagađati. Zato ga ljubi i mazi danas za sve nas odavde. Puno pusa šaljemo!![]()
muma, mozda reagira na taj zvuk (ako ima zvuka)
drste se![]()
Muma, vi ste pravi hrabri roditelji, a malac je stvarno boracHoće se on što dulje maziti uz vas, sigurna sam
Ne znam što pametno napisati,i ja svaki dan čitam, i mislim na vas
bubilica naša mala...Je li dan malo bolji?
Stalno ste nam u mislima![]()
Drzite se, Muma!
~~~~~~~~~~~~~~~~![]()