Cubana pokojem to programu trčiš?
Ja sam spojila nekako 2km, jedno 30% od toga sam hodala.
Od ostalog neki izazov za dupence.
Printable View
Cubana pokojem to programu trčiš?
Ja sam spojila nekako 2km, jedno 30% od toga sam hodala.
Od ostalog neki izazov za dupence.
ehej djevojke!
ništa od mog lunjanja brdima, ružno je vrijeme
zato ću uživati u lijenoj nedjelji
s knjigom i ponešto druženja
odradila sam jedan girja trening u vl. aranžamanu:
5 rundi
20 swing
20 swing ne znam kako se zove, kad izmjenjuješ ruke u zamahu
20 figure 8 squat
20 russian twist
10 c&p svakom rukom
fino sam se oznojila, ali nisam se umorila uopće
e da, usred girjanja sam spoznala da mi je ovih 8 kg stvarno malo
osjećala sam se kao u srednjoškolskim danima kad sam spoznala da obožavani dečko najednom više nije tako obožavan
i da sam ga "prevazišla" :mrgreen:
ništa, skupljam novce za 12.ticu...
Tko u toj spoznaji odluci prodati osmicu, tu sam :mrgreen:
Odradila Isometrix. Po nazivu sam trebala znati da me čeka pola sata izdrzaja i balansa. Od juče me bole ramena, taman poslije ovog danas, sutra ću držati ruke uz tijelo :lool:.
Bravo flopi!!!!
E Cubana da je to tako jednostavno, girju nikad ne prerastes u smislu da je vise ne trebas samo u smislu da ti uz nju treba i teza :-)
Recimo 8-ica je ok za c&p i TGU, ne znam bas tko osim Danci i Zhang moze s 12 kg seriju od 10 ponavljanja ovih vjezbi.
ivanas ja znam tko ne moze
O bem mu i mob i sve
Sav post mi pojelo
Al je bit ostala :lool:
Mb u vrecici:http://global.ecco.com/en/kids/produ...n-780013-01255
Spajka lijepe su!!!
Plima, ides na Wings?
Tko jos ide osim Flopi, summer i mene? Lili sto si ti odlucila?
Rahela bravo za izazov!
Ja bih mozda isla na wings kao moralna podrska :mrgreen:
Umorna sam od hodanja ali sretna, klinci su hodali pet sati bez ijednog prigovora. :-D
Tako bih zeljela da zavole planinu. Mm i ja u tome uzivamo.
Cubana tih 12 min je zapravo 22. 5 min zagrijavanje +12 min trcanje +5 min cool down. Da se ne iznenadis kao ja prvi put :mrgreen:
Sani super :klap:
Rahela ajde, nije bitno koliko istrcis :klap:
Spajka cool patike, za tebe?
Ja veceras 18 km, za 2 sata. Spora sam al nema veze.
Plima nemoj bit tuzna, rest je sastavni dio treninga ;)
Ja prijavljujem jos 22 km na biciklu.
Oporavljala sam se s kolacem od jabuka, al se jos nisam oporavila :)
o mb, 18 km! svaka cast!
ja isto mogu na wings ko moralna podrska samo jer nisam otrcala 200 metara od studenog, a ni travanj bolje ne izgleda :)
rahela, mozemo skupa!
danas sam odradila jos jednu snagu, 40 min, bas sam gustala
isla sam i u shopping u nine west, snizenje je i super su cipele, ali od onoga sto trazim (salonke, peta ipak niza od 10 cm) nema moj pepeljugasti broj 36
zato sam kupila jaknu u tom tailora :mrgreen:
siva, http://www.tom-tailor.eu/index.php?g...50070/2645&a=0
sad cu peglati uz seriju, sutra cardio + abs, sat vremena skoro, zadnji put ta kombinacija po programu :)
idem ja ivana svakako.uplatila prije 4 mjeseca valjda :lol:
ako nisi napravila tipfeler, ovo je odlicno MB. Malo mi cudno da trcis naglo s 10km na 18km al super.
obicno ide 12-14-16-18km .
jesi uzbudjena zbog pm? Blizi se to sve brze.
mi taj dan slavimo kcerin rockas pa cu te se sjetit zasigurno :-)
Nije tipfeler, 18 km. Pa trcala sam vec preko 10 km :? Samo ne ovaj tjedan naravno :lool:
Prije da sam ustrasena kako cu ja to :lool:
Summer super jakna!
Cubana 22 km wow :naklon:
MB :rock:! 18 KM, svaka čast!
Cubana :lool:.
Plima, MB ti je dobro rekla, odmor nam treba.
Summer je l ti ono ulaziš u finalnu sedmicu? Radujem se s tobom :-D.
to nas je garant proljetni umor zahvatio...ja danas isto rest (šetnju ne računam),nisam zadnji dan abs challenga odradila...ali sam zato barem stojički gledala kako svi jedu svekrvinu rozatu a ja odbila...to i kavu,skužila sam da me napuhuje i prekrižila sam ju....popodnevnu,jutarnja mi pak ne znam zašto ali OK sjedne...
Bravo bravo MB!!!
Ja danas planinarenje sa sinom i malo utega navece.
i predvece prelijepo druzenje s jednom nasom dragom forumasicom vjezbacicom :heart:
MB, braavoo!!
evo me u expaned izdanju :lol:
taj mob. me svaki put zezne i pojede mi post
uglavnom, 8-icu sam def prerasla a li ću je ostaviti za c&P
a kad je prerastem za c&p :mrgreen: onda ću ti je draga Cubana rado proslijediti
kao poklon
samo računaj da bi to moglo potrajati :lol:
i bravo za 22 km!
mb i za tvojih 18, ma svaka cast!
nadam se da ću na wingu moći istrčati 12...
spajka te su mi tene prekul, samo ne znam jesu mi ljepše narandžaste ili plave...
ja sam vrlo restriktivna s opremom I robom ove godine, pardon sezone
malo sam se zaigrala prije par mjeseci I shvatila sam da svega imam previse
ok. baš sportskog I nemam, pogotovo kad avs čitam, ali odlučila sam da ću iznositi ovo što imam
prije nego nabavim išta novo
ubijaju me puni ormari, ubijaju
moram opet na burzu stavljati stvari, a nemam fotki, pa mi je tlaka...
Hvala cure :kiss:
Lili super za druzenje :)
Flopi, da sam bar ja tako racionalna :lool: imam previse sportske odjece a stalno gledam nesto novo.
I meni definitivno treba i osmica, sigurno cu je nabavit kad-tad!
Skulirana, i mene malo muci taj proljetni umor. Ili je nespavanje :lool:
Bas gledam na fitbitu, prosjek spavanja mi je malo manji od 7 h i to sa vikend spavanjem kad znam i po 9 sati spavat. Recimo, nocas, 5,5 h, malo mi je to.
E da, zhang, vikki koliki nam ono otkucaji srca moraju bit u mirovanju? Usporedjujem jucer svoj i sestrin fitbit, meni su cak za 10 veci nego njoj :/
Flopice kuzim za ormare ja sam u full cistki i zapravo trebam dobro pazit koliko.mi ulazi jer onda mi niste ne vrijesi ovo sto izlazi :-)
Cubana odlicno za 22km!
Evo vam još jedne što ima pune ormare :lool:. Moj je problem što mi je sve žao baciti, i ono što se stvarno više ne može obući. Svaki komad me veže za nešto ili nekog, pa mi žao. Gotov sam ko ona forumašica što joj je žao spavaćice u kojoj se porodila.
Planirala sam proljetnu čistku od sljedećeg vikenda, ali mislim da će N. do tada izbiti koze. Strpljivo ih iščekujemo, jer je njen dragi i najbolji drug zaplatio.
Imam upalu gluteusa od juče, i velikog i srednjeg i malog! Jedva hodam. A ruke ne dižem, ne mogu :lool:.
Mb, Cubana fantasticne kilometraze!
I ja sam zadnjih mjesec dana slabo trcala, a taman sam spojila 2, 5 km. Tjesim se da nikad nije kasno poceti trcati :braces:
Jucer total synergistics, al mi je bilo malo pa sam isprobala ab intervals. Danas cu se ja opet spoticati, dok shaun i njegova ekipa budu rasturali speed. Ajd malo cu popraviti izazovom.
j-la :lool:
mb što je to fitbit ili kako već?
jutro, drage!
nisam se ni ja naspavala, točno osjećam da mi fali 45 minuta :mrgreen:
što se girji tiče, ja ih sad imam tri, ali nijednu ne bih prodavala.
osmica mi je za c&p, a jednom možda kao danci budem radila s dvije osmice :heart:
gdje je danci? moram je malo sms-nuti...
jutros sam trčala. sad mi je već dojadio burpee izazov :škartoc:, imam još valjda 4 dana :lool: i totalno mi se ne da, no napravit ću ga. sutra popodne idem na put do kraja tjedna. nadam se trčanju, dobrim tračevima s kolegicom, možda nekim poznatim ljudima koje nisam vidjela dugo.
skužila sam da ja uopće nemam ravnih cipela. imam pete i tenisice.
sve ću to ponijeti, što sad. utege neću :mrgreen: jer se mislim tih dana malo koncentrirati na trčanje.
j-la super za gluteuse, ja sma neki dan čak osjećala da me zatežu gluteusi i baš me naživciralo što se ne mogu sjetit što sma to radila da sma ih uspjela "osjetit" dan poslije, ja bih naravno to ponovila al od mojih mixeva svega, ne mogu se sjetit što je bilo :lol:
prazni te ormare, ne treba ti to, baš sma napisala onoj o spavaćici, ajme...šta će joj krvava naslijeđena spavaćaica, prastara,...
uživaj na putu Anči, meni je trčanje najljepše negdje na novom terenu pa onda istražujem, lijepo se podruži, mene čeka put za vikend al na cijeli tjedan.
Posve mi je jasno da čovjeku dojade izazovi koji predugo traju.
btw obećala sam javit kakav mi je ab wheeler, sviđa mi se, onako usputno ga zgrabim i wheelam po tepihu, strah me parket da ne uništim, jako je lagan i lako rasklopljiv pa razmišljam ponijet ga sa sobom na put :mrgreen: totalno fora. Jutros sam prije posla malo s njim vježbala al mislim da niš od one moje jutarnje rutine vježbanja, samo mislim šta sve trebam napravit priej izlaska iz kuće a volim ujutro odrijemat (opet legla kasno oko ponoći grrr....), puno mi je lakše to kroz dan odradit ili predveče (ono moje "usputno").
Prolazim kraj TV-a zgrabim koji uteg, prolazim s balkona odradim par sklekova pa nastavim dalje i tako :lol:
P.S.
glupo ograničenje smajlića.
flopi, sat-narukvica koja mjeri aktivnosti :) dobila sam od brata za rodjendan :)
izmedju ostalog mjeri i otkucaje srca, kvalitetu sna, mozes ubacivati i sta si jela pa da vidis jesi li u deficitu ili suficitu kalorija (ovo mi se neda, lina sam),
mozes upisati koliko si vode popila pa pratit... svasta nesto. jedini minus je sta nema gps pa nije primarno za trcanje, vise za druge aktivnosti. zanimljivo
je vidjeti koliko koja vjezba zbilja trosi kalorija :mrgreen:
anci, uzivaj na putu :kiss:
danci je u guzvi :) javit ce se ona sigurno kad bude mogla. mislim da ni vikki nema vec duze?
e da, moram jos napisat da sam sinoc trcala u novim tenisicama i jako sam zadovoljna :)
jutro cure...ja se pridružujem onima koje su restale ovaj vikend, u petak sam odradila odličan trening pa sam si valjda umislila da mi treba odmor:lol:
u subotu je stariji imao utakmicu pa smo bili s njim nakon toga išli kupiti vešmašinu ( stara crkla mjesec dana nakon isteka garancije:evil: ), malo sam škicala tene ali nisam na kraju niš kupila
onda je trebalo montirati mašinu, počistiti...
jučer sam kuhala, prala robu i šetala, mogla sam i vježbati ali mi se stvarno nije dalo,
summer super jakna, baš mi se sviđa
I ja sam katastrofa spavala sinoć, jer sam se uništila poslijepodnevnim drijemežom od 2 sata. Još onaj moj sinoć, šuška, otvara pivu :gaah:. Jutros mi je objasnio da je to sve radio ne bi li se uspavao, a to što je mene razbudio ništa :-x.
Kako bi i ja na neki put! Pa makar slušala o kvantnoj fizici! Nas nigdje službeno ne šalju, eventualno neki jednodnevni seminar.
MB fora ti je taj sat.
summer, odlična jakna :)
mb i ostale trkačice - bravo :)
j-la, jel to od isometrixa? ja se na isometrixu znojim kao da radim neki žešći cardio trening, baš je naporan ali odličan :)
Anči, ništa ne izvještavaš o 22 minute, kako ti se čini nakon tjedan dana?
zhang, ti nisi probala?
mi danas imamo brdo za nadoknađivati još od prošlog tjedna, uh, baš je nezgodno kad se školarac razboli...
dosta je samostalan ali opet svako malo zove - mama...
krenula sam šesti tjedan p90x3 (iako ja planiram raditi P60x3 :lol:)
https://www.fitbit.com/eu/surge
Ima takav i sa gps. To si ja želim.