joj cure kako sam sretna kad tako dobro počne dan s vašim lijepim betama! odmah se dignem sa dna! :-D
Printable View
joj cure kako sam sretna kad tako dobro počne dan s vašim lijepim betama! odmah se dignem sa dna! :-D
neumorna cestitam!!!! ;)
curke, jedan dan me nema ovdje i dočekaju me ovakve lijepe bete :-D... Laki i neumorna čestitam i ~~~~~~~~~ za duplanje!
*TINA* ~~~~~~ da beta bude troznamenkasta!
meni danas 8.dnt, uh tko će dočekati tu betu...
kitty i meni , jel imaš kakve simptače? ja ništa!
neumorna,bravo !! :-D
ma ja ti imam standardno bolne boobies, i nekakve kao grčiće povremeno u donjem dijelu trbuha ali ništa značajno, i ništa što bih mogla povezati kao pravi trudnički simptom. prošli put mi je bar herpes iskočio na 6.dnt pa mi je to bio kao neki pozitivan znak ;-).
ali mislim da ti "simptomi" nemaju nikakve veze, svaka žena je drugačija a i svaka trudnoća kod iste žene je drugačija. tako da glavu gore i ne misliti da je gotovo dok god beta ne kaže svoje! (iako je mislim da ću pišnuti testić za 2-3 dana...)
neumorna,prvi put pišem ovdje i odmah lijepe vijest:-D:-D
čestitam od srcaaaaa,beta je super!!!želim ti bezbriznu i ugodnu trudnoču:klap:
TINA držim fige za pozitivnu i veeeliku betu:fige:
i ostalim curama puuno sreće!!!
meni danas 5dnt:cekam:
heheh.. i ja mislim tako...da riješimo zagonetku..:lol:
hehe,mrvicu kasne opstovi al naviknut ću se:-)
da javim.... beta 0 :cry:
ah Tina :/
žao mi je
uf kako mi je žao
drži se i glavu gore!!!!!!!!!!!
*TINA*, baš mi je žao draga :love2::cry:...
tina,baš mi je žao.. :-( :-(
TINICE:(
žao mi je jako...nažalost znamo kako ti je i želim ti da otuguješ i hrabro u nove planove i pobjede
Tina jako mi je žao..:love2:
nadam se da ćeš skupiti snage za dalje..
*TINA* :-(
glavu gore i hrabro naprijed
tina žao mi je:-(
Tina, :love2: ,jako te dobro razumijem sad ;(
Tina, žao mi je :cry:
Želim ti svu snagu za dalje........
Laki, neumorna čestitam od :heart:
TINA jako mi je žao,sad se isplači i hrabro dalje..pusa
Tina :love2:
Evo i mene. Pratim vas već nekoliko dana.
Meni danas 8 dnt dva 4d zametka.
Od simptoma hm, svaša i ništa - povremena probadanja u jajnicima i bolne grudi.
Čestitke svim velikim betama i plusićima :-D, a strpljenja i pozitivnih misli svim čekalicama.
Svima iza kojih su neuspješni postupci :-( ..... ali i puno nade u buduće pozitivne rezultate.
:bye:
jutro cure!
ja ko luda, jedan dan plačem jedan sam super, hormoni me valjda dokusurili! :lol:
danas mi je dobar dan i nada još stoji... 9dpt...
bravo tikice :-) nada je uvijek tu..
evo ja u petak prva folikumetrija,pa ćemo vidjeti kakvo je stanje
znači šljaka! super probat ćemo , ali pustim još dan dva da ovo ispari.. a kad pogledaš pa onda bi i test mogla napraviti jer će mi biti 11dpt.
bravo tikice, nema očajavanja dok postoji nada ;-)!
ja vam moram priznati da sam sinoć (8 dnt 2d) išla piškati testić i pojavila se neka sjena od plusića, doduše toliko svijetla da više nisam ni sigurna jel to stvarno bio plusić ili sam ga ja izmislila :?::?:... sutra ujutro ponavljam pa ću biti pametnija...
Super Kitty, nadam se da će taj plusić biti pravi za koji dan.. I beta troznamenkasta... :-)
kitty a jesi ti primila na 7dpt inekciju?
ne, ja sam Brevactide dobila samo na dan punkcije.
Betica izvađena i čekamo rezultat iza 13.00h wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, neka bude sa tri brojaaaaaaaaaaaaaaaa!
u super pa tvoj plusić je onda stvarno tu! :-D
blijed je a kakav mora i biti kad ti je tek 9dpt kao i meni.
Majice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
nadam se da će i ostati, užasno me strah da ne bude opet biokemijska...
iš iš takve mislim, nije i neće biti!
ovo je bebica samo takva vidjet ćeš!
:love: :-*
Kitty, drzim ti fige da je to to :)
geceta još dva dana!! jesu se pojavili kakvi simptomi? znam da si izgubila nadu ali ja nisam , ja se za tebe nadam još!