Još samo 24 h do bete jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, blizu smo i da su tri broja!!!![]()
Još samo 24 h do bete jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, blizu smo i da su tri broja!!!![]()
Još samo 24 h do bete jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee, blizu smo i da su tri broja!!!
Laki još jedno, a za čekalice skačem
puta!
Lakičestitam, draga
laki čestitam
ja nemam nikakvih simptoma, čak više nisam ni napuhana, ni grudi me ne bole, ništa.
što znači da ne moram ni vaditi betu.. poznam svoje tijelo.
gotovo je.
Tikica nije nista jos gotovo!!! Kazem ti da ce te velika beta iznenaditdat ce Bog..sretno od srca
lijepa moja milasova, hvala ti draga.
da nisam bila prije par mjeseci trudna i uspjela još bi smogla naći tračak nade , ovako znam...
nema veze preživjet ću , prošla sam i gore..
Ja ti vjerujem u moc pozitivnih misli..vjerujem da je to teako,tko zna kakva cu ja biti,ali treba se truditi mislit pozitivno..negativne misli odbacit sto dalje..
Kao.sto kazes prosla si i gore,tako da najmanje 2-3 tjedna biti sa svojim mrvama je pravi uzitak i razlog za srecu..
Draga,opusti se ovih par dana do bete i budi mi sretna zbog svojih mrvica..pusa
je imaš pravo , sigurno je tako.
jedva čekam tvoj postupak i bingo! evo za tebe draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala ti draga,vrijeme mi leti tako da ce brzo i 9 mj.da dobim lijekove..
Eto nadam se da si malo bar bolje volje..velika pusa
Tikice iš iš sa crnim mislima.. Ništa to ne znači do bete...
Bubi mama zna, osobito ja.
možda je vrijeme da stavim točku na sve.
Tikice, generacijo.......ma kakva točka, kakve su to negativne misli??!!![]()
još 7 dana do bete, a ti govoriš da je gotovo, e draga moja NIJE!![]()
suprug otišao po nalaz.... ja nemam hrabrosti....![]()
evo da javim betu 227, 12 dpt
sutra vadim ponovo
pa jelda je to - to???
neumorna bravo!!!!
Tina vibramo dok ne dođe nalaz! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jao Tina
držim figice!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj cure kako sam sretna kad tako dobro počne dan s vašim lijepim betama! odmah se dignem sa dna!![]()
neumorna cestitam!!!!![]()
curke, jedan dan me nema ovdje i dočekaju me ovakve lijepe bete... Laki i neumorna čestitam i ~~~~~~~~~ za duplanje!
*TINA* ~~~~~~ da beta bude troznamenkasta!
meni danas 8.dnt, uh tko će dočekati tu betu...
ma ja ti imam standardno bolne boobies, i nekakve kao grčiće povremeno u donjem dijelu trbuha ali ništa značajno, i ništa što bih mogla povezati kao pravi trudnički simptom. prošli put mi je bar herpes iskočio na 6.dnt pa mi je to bio kao neki pozitivan znak.
ali mislim da ti "simptomi" nemaju nikakve veze, svaka žena je drugačija a i svaka trudnoća kod iste žene je drugačija. tako da glavu gore i ne misliti da je gotovo dok god beta ne kaže svoje! (iako je mislim da ću pišnuti testić za 2-3 dana...)
neumorna,prvi put pišem ovdje i odmah lijepe vijest
čestitam od srcaaaaa,beta je super!!!želim ti bezbriznu i ugodnu trudnoču
TINA držim fige za pozitivnu i veeeliku betu
i ostalim curama puuno sreće!!!
meni danas 5dnt![]()
da javim.... beta 0![]()
ah Tina :/
žao mi je
uf kako mi je žao
drži se i glavu gore!!!!!!!!!!!
TINICE
žao mi je jako...nažalost znamo kako ti je i želim ti da otuguješ i hrabro u nove planove i pobjede
Tina jako mi je žao..
nadam se da ćeš skupiti snage za dalje..
*TINA*
glavu gore i hrabro naprijed
Tina,,jako te dobro razumijem sad ;(
Laki, neumorna čestitam od
TINA jako mi je žao,sad se isplači i hrabro dalje..pusa
Evo i mene. Pratim vas već nekoliko dana.
Meni danas 8 dnt dva 4d zametka.
Od simptoma hm, svaša i ništa - povremena probadanja u jajnicima i bolne grudi.
Čestitke svim velikim betama i plusićima, a strpljenja i pozitivnih misli svim čekalicama.
Svima iza kojih su neuspješni postupci..... ali i puno nade u buduće pozitivne rezultate.
![]()
jutro cure!
ja ko luda, jedan dan plačem jedan sam super, hormoni me valjda dokusurili!
danas mi je dobar dan i nada još stoji... 9dpt...
bravo tikicenada je uvijek tu..
evo ja u petak prva folikumetrija,pa ćemo vidjeti kakvo je stanje
Posljednje uređivanje od kiki30 : 06.06.2012. at 08:38
znači šljaka! super probat ćemo , ali pustim još dan dva da ovo ispari.. a kad pogledaš pa onda bi i test mogla napraviti jer će mi biti 11dpt.
bravo tikice, nema očajavanja dok postoji nada!
ja vam moram priznati da sam sinoć (8 dnt 2d) išla piškati testić i pojavila se neka sjena od plusića, doduše toliko svijetla da više nisam ni sigurna jel to stvarno bio plusić ili sam ga ja izmislila... sutra ujutro ponavljam pa ću biti pametnija...
Super Kitty, nadam se da će taj plusić biti pravi za koji dan.. I beta troznamenkasta...![]()