Cure,hvala svima na podršci,utjesi,savjetima. . .
Senka draga,do kraja sretno,Branca,u novom transferu bingo,Medo,Iva,Mala,LF. .Sigurno još puno cura koje prate,hvala i sretno!!!
Printable View
Cure,hvala svima na podršci,utjesi,savjetima. . .
Senka draga,do kraja sretno,Branca,u novom transferu bingo,Medo,Iva,Mala,LF. .Sigurno još puno cura koje prate,hvala i sretno!!!
Cure tako mi je žao zbog svih vas.
Nisam mogla vjerovati kad sam čitala.
Nadam se da ćete pronaći snage za prebroditi ovo i za slijedeće postupke koji će biti uspješni.
Hvala Kaja.Kad se sve malo slegne,snaga za dalje ce doci sama od sebe veruj mi❤
Cure, sve do ti jedna, hvala vam na rijecima utjehe...potpisujem sve sto je i Kaja rekla. Ne mogu vjerovati da smo isti dan objavile i sretnu i onda ovu groznu vijest.
Svakih 5 minuta kad se sjetim sto se događa zeludac mi se okrene, mucnina krene, jednostavno ne mogu vjerovati. Jedan tren si u oblacima, najsretniji na svijetu i trudan, i obozavas tu malu mrvicu, a onda u drugom trenu, samo u jednom trenu, sve nestane....horor....A to jutro sam citala o 8 tjednu trudnoce i razmisljala kako je moja beba sad mala malina....:-(
Era draga, uvik nađes prave riječi, hvala ti za svaku....:heart::heart::heart:
Žao mi je zbog svih.. držite se i probajte svakako ponovo, nemojte odustati.
Žene drage jel kojoj od vas tijelo podrhtavalo? Meni kao da se noge tresu, neku slabost osjecam.
Drage Branca i Kaja,samo onaj ko je svoju bebicu video na UZ i potom mu se desi strahota,moze da zna koja je to unutrasnja bol.Neopisiva.Vama dvema hocu da kazem da ima od goreg gore.Zamislite kad sam ja u 16.nedelji trudnoce potpisala papir da se bebi zaustavi srce jer mu nema zivota.Mozda zvuci bezveze al nek vam za utehu bude da je vasim bebama srce stalo samo od sebe a ja ujutru uvece mislim kako sam ja kriva za to.BOG da snagu za dalje a tuga ce nam ostati zauvek.
Mala85,mene je sve vreme cekanja do bete podilazila jeza i neka drhtavica a vani bilo 40 stepeni.Opusti se i pokusaj da odagnas misli koliko god to nemoguce bilo jer i to cekanje ima svoju draž.
Pozdravljam vas sve i zelim najbolje od❤
Mala,ne znam kakva ti je narav posla ali nije loše misli preusmjeriti,no ostaje tebi podsvjesnontaj unutarnji nemir i strah od negativnog ishoda. . .
Možda se zato treskaš i slaba si.
Trebale bi sve mi naučiti tehnike dubokog i svjesnog disanja i metode opuštanja.
Mislim da je to sve od toga grča,naša psiha čuda čini.
Nažalost, ni ja nemam lepe vesti. 14 dnt, beta 0. Bila sam spremna na oba ishoda ali nije lako.
Hvala svim devojkama na savetima, lepim rečima, vi ste bile nezamenljivi deo ovog puta.
Mi ćemo se na proleće vratiti u SK po naše blastice.
Želim svima puno sreće gde god ste sada na svom putu.
Draga Lucy, jooooj,žao mi je jako. . .pa to je stvarno igra živaca.
Ostaje samo utjeha da je bolje tako nego da budeš- pa ne budep trudna.
Proljeće će donijeti plodnu energiju.
Sretno!!!
Branca, Kaja, Lucy, zao mi je. Ali nema predaje..
Kod mene je novo da sam trudna. 13.dan od transfera 900 :-D Nadam se da ćete me razumijeti, malo cu se povući s foruma. Sve me to stresira, muči i napreže kada čitam objave. Želim vam sve najbolje naj naj i da sve budu okrugle
Draga Bambina, puno mi je drago zbog tebe jer sam te i upoznala i sećam se da si nam rekla da vam je ovo poslednji par embrija.
Ma samo se tu povuci sada i nek sve bude kako treba, zaslužila si.
Čestitam Bambina i bolje da se makneš malo, nemoj više ništa čitati, sada samo uživaj. Ja sam isto katastrota po tom pitanju, čim pročitam da nekome nije uspjelo odmah se bacim u bed.
Lucy žao mi je jako, samo pozitiva, na proljece je tvoje vrijeme...
Kod tebe me zanima zašto nisi išla preko HZZO da ti oni plate postupak?
Ja sam sad na cekanju bete... uff ako bude negativna znam da cu pasti u depresiju jer ove koje su ostale nisu tako dobre bile.
Lucy10,bas mi je zao sto je beta nula.Nista,odmori telo i mozak pa u novi postupak.Prolece ce brzo doci.
Bambina cestitke i sve najbolje❤
Bambina1, cestitam! Sad samo polako i uzivaj. :heart:
Lucy10, zao mi je. Glavu gore i drzi se! :heart:
Kako ste si davale inekcije? Clexane i Prolutex, ravno ili ukoso?
Mala,ja sam lagano ukoso,tj.muž koji me pikao.
Bambina,imaš pravo,treba ti mir više nego ikad.
Loše vijesti mogu biti stres,
Sretno draga i nadalje u trudnoći.
cure jako me rastužilo sve što sam sad pročitala nakon nekoliko dana pauze od foruma... žao mi je što to prolazite, ne mogu ni zamisliti kako vam je... držite se...
Lucy bas mi je zao,drzi se❤Bambina1 cestitam ti i zelim ti puno srece i sto manje stresa..za mene je ovo stvarno stresno ,sad sam po njihovom 13+1,iduci tjedan imam kontrolu ,al za vikend sam imala smeckasti iscjedak i malo svijetle krvi i opet tako nocas,danas cu zvat dr da vidim sto da radim,da budem mirnija,jer rekli su mi na hitnu nemoj dolazit dok ulozak doslovno nije pun,kod mene nije tako,bude malo,al me je bas strah i nije ugodno nimalo
Iva,meni isto tak bilo,jedan blizanac otišao,drugi je bio ok sa srčekom 145 otkucaja u min.
Polako,samo mirno. . .
Iva83, idite samo na hitnu ako imate krvarenje, to je vaša beba i imate pravo sve napraviti za nju! Uvijek možete i malo preuveličati stvar ako mislite da vas neće primiti. Ali moraju vas primiti!
I ja sam prokrvarila u 13.tt i otišla na hitnu, s bebom je sve bilo ok, vjerojatno me dr prerano skinuo s utrogestana i dr u bolnici je preporučio i dalje uzimati. Nakon toga se krvarenje smirilo. Sad sam u 30.tt.
Prije 10 dana sam isto otišla na hitnu zbog bolova. Bolje otići i uvjeriti se da je sve ok nego ne otići i ne bude ok.
Kaja1976,špelkica..isla sam doktoru,hvala Bogu sve je u redu
Dali je netko od vas imao užasne grčeve u nogama? I dali se smije uzimat magnezij direkt? Dali je netko imao pa mi može odgovorit, za vrijeme terapije i čekanje bete.
Je,ja sam imala grčeve u nogama u obje moje kratke trudnoće.
Mala,i prije i poslije poz.bete.
I ja sam imala grčeve odmah nekako po pozitivnom testu I uzimala sam magnezij uvečer kako mi je dr. L rekao.
Magnezij citrat od Solgara.
Mala85, slobodno možeš uzimati magnezij, uzimam ga povremeno kroz trudnoću. Nemoj ništ brinuti, ja sam kroz ranu trudnoću svašta konzumirala, čak sam i poticala menstruaciju raznim metodama jer nije mi na kraj pameti bilo da sam trudna . I cijepila se drugom dozom i imala nuspojave. Ako je sve ok s bebom (genetski) i uvjeti u maternici su ok vanjski utjecaji su sporedni (osim ako baš s nečim ne pretjerujete).
Drage Makedonke,
još uvijek imam nekoliko kutija Prolutex-a i Impryl-a pa ako nekome treba neka se javi.
Hvala svima na odgovoru za magnezij...
Imam sad još jedno pitanje, ako beta bude pozitivna po forumu sam vidjela da vas je vecina nastavljala onda terapiju prolutex inekcija. Mene sad zanima jeste imale u Hrv problem oko nabavke istog? Jel to ide na recept ili kako?
Poštovana,
ostalo mi je Prolutex-a od prošlog neuspjelog postupka pa se slobodno javite. Meni nažalost više neće trebati.
Mail . . . kosuta364ster@gmail.com
Žene pomagajte molim vas...
Implantacija je kod mene vec prosla (ako se dogodila) a sad vidim 2 dana pred menzu (u nedjelju je 28 dan) imam svjetlo smeđi iscjedak i osjeti se onako miris krvi... šta vi mislite?
A nije baš ni smeđe nego više žuti iscjedak.
Mala,može biti znak i dobrog i lošeg. . .nadaj se dobrom i opuštaj se više jer sa velikom brigom stavljaš se u stresnu situaciju koja je loša za ishod.
To je moje mišljenje.
Sretno
Ne mogu se sada opustit nikako, brine me to.
Jel itko imao u ranoj trudnoci vodenasto žuti iscjedak (prije vađenja bete) ?