Stranica 92 od 123 PrviPrvi ... 42829091929394102 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,551 do 4,600 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Čekamo Lucy i Bambinu da prekinu ovo loše vrijeme i niz!
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 12.12.2021. at 10:16

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Nekako sam mislila da sa don.jaj.st.uspijeva,a ja već dvaput trudna i dvaput pakao prolazim kad bude pobačaj.
    Bolje da ni nisam bila trudna,puno manja bol.
    Bili su blizanci sad 2.put,pa šok kad sam prokrvarila u 7.tjednu,jedan otišao,drugi srce kucalo,sve super. . .
    I bez nekih znakova lošega u 13.tjednu embriju nema srčane funkcije.
    Draga Senka,dušo,čuvaj sebe i bebu,samo naprijed.
    Nažalost,ja sam još starija od tebe,a muž viš neće čut. . .njemu je isto teško jako,sve nam se srušilo.
    Sretno curkama što čekaju betu,ostalima koje su trudne i mamama koje su sretno rodile iz Sistine.
    Sretno i onima koje idu dalje. . .ne znam hoću li.
    Volim vas sve

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jojj Kaja grlimo te

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Kaja1976, skroz te razumijem. I sama za koji dan punim 42. Jedino sto ja idem s donorskim sjemenom, a bojim se da je vrijeme mozda i za donorske jajne stanice. Imam jos 2 zamrznuta embrija. Ne mogu niti razmisljat sad o tome i uopce o daljnjem ivf-u.
    A moj suprug je digao ruke od postupaka nakon 1. pokusaja u Mk. Umorile su ga 2 operacije i 4 ivf-a u RH. Ova zadnja 3 postupka u Mk sam prosla sama, kao i sve posli. Uzasno je tesko....

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Branca samo hrabro dalje po svoja 2 embrija

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cure, Kaja, znam da je teško i nitko tko nije prošao ne može razumjeti, ali molim vas čuvajte vaše zdravlje. Čuvajte vaše najmilije, teško je to, za nas, za naš odnos sa partnerima, teško je.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure moje jako mi je zao.Znam sto prolazite.Jer sam i sama prosla nazalost to.Trebat ce vremena da emocije sijednu nazalost.Sad izbacite svu tugu iz sebe,govorim iz nekog iskustva.Jako sam tuzna zbog vas.Saljem vam zagrljaj ❤

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Da,odtugovati treba,vrijeme curi. . .
    Cure koje ste išle sa doniranim jaj.stanicama,jel ima veze što donorica nije bila moja krvna grupa?
    Jesu vaše imale istu krvnu grupu?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Kaja,nema veze.Ni ova sad sto smo od nje dobili jc nije bila ista krvna grupa kao ja

ERA avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Branca, uzasno mi je zao. Citam tvoje postove i ne mogu vjerovati, još sam neki dan muzu rekla kako je "jednoj super curi s foruma upalilo u Makedoniji".
    Uzmi si vremena, skupi snage i polako dalje. Maleni te još čekaju u Makedoniji.
    Kajo1976, nemam riječi, 13.tjedan, toliko borbe... Cure drzite se, pratimo vas iz prikrajka i radujemo se Vasim uspjesima

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Cure,hvala svima na podršci,utjesi,savjetima. . .
    Senka draga,do kraja sretno,Branca,u novom transferu bingo,Medo,Iva,Mala,LF. .Sigurno još puno cura koje prate,hvala i sretno!!!

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Cure tako mi je žao zbog svih vas.
    Nisam mogla vjerovati kad sam čitala.

Nadam se da ćete pronaći snage za prebroditi ovo i za slijedeće postupke koji će biti uspješni.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Hvala Kaja.Kad se sve malo slegne,snaga za dalje ce doci sama od sebe veruj mi❤

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, sve do ti jedna, hvala vam na rijecima utjehe...potpisujem sve sto je i Kaja rekla. Ne mogu vjerovati da smo isti dan objavile i sretnu i onda ovu groznu vijest.
    Svakih 5 minuta kad se sjetim sto se događa zeludac mi se okrene, mucnina krene, jednostavno ne mogu vjerovati. Jedan tren si u oblacima, najsretniji na svijetu i trudan, i obozavas tu malu mrvicu, a onda u drugom trenu, samo u jednom trenu, sve nestane....horor....A to jutro sam citala o 8 tjednu trudnoce i razmisljala kako je moja beba sad mala malina....
    Era draga, uvik nađes prave riječi, hvala ti za svaku....
    Posljednje uređivanje od branca_i : 12.12.2021. at 23:41

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Kaja1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Da,odtugovati treba,vrijeme curi. . .
    Cure koje ste išle sa doniranim jaj.stanicama,jel ima veze što donorica nije bila moja krvna grupa?
    Jesu vaše imale istu krvnu grupu?
    Nije ni naša imala moju krvnu grupu.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 13.12.2021. at 09:48

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Žao mi je zbog svih.. držite se i probajte svakako ponovo, nemojte odustati.
    Žene drage jel kojoj od vas tijelo podrhtavalo? Meni kao da se noge tresu, neku slabost osjecam.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Drage Branca i Kaja,samo onaj ko je svoju bebicu video na UZ i potom mu se desi strahota,moze da zna koja je to unutrasnja bol.Neopisiva.Vama dvema hocu da kazem da ima od goreg gore.Zamislite kad sam ja u 16.nedelji trudnoce potpisala papir da se bebi zaustavi srce jer mu nema zivota.Mozda zvuci bezveze al nek vam za utehu bude da je vasim bebama srce stalo samo od sebe a ja ujutru uvece mislim kako sam ja kriva za to.BOG da snagu za dalje a tuga ce nam ostati zauvek.
    Mala85,mene je sve vreme cekanja do bete podilazila jeza i neka drhtavica a vani bilo 40 stepeni.Opusti se i pokusaj da odagnas misli koliko god to nemoguce bilo jer i to cekanje ima svoju draž.
    Pozdravljam vas sve i zelim najbolje od❤

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage Branca i Kaja,samo onaj ko je svoju bebicu video na UZ i potom mu se desi strahota,moze da zna koja je to unutrasnja bol.Neopisiva.Vama dvema hocu da kazem da ima od goreg gore.Zamislite kad sam ja u 16.nedelji trudnoce potpisala papir da se bebi zaustavi srce jer mu nema zivota.Mozda zvuci bezveze al nek vam za utehu bude da je vasim bebama srce stalo samo od sebe a ja ujutru uvece mislim kako sam ja kriva za to.BOG da snagu za dalje a tuga ce nam ostati zauvek.
    Mala85,mene je sve vreme cekanja do bete podilazila jeza i neka drhtavica a vani bilo 40 stepeni.Opusti se i pokusaj da odagnas misli koliko god to nemoguce bilo jer i to cekanje ima svoju draž.
    Pozdravljam vas sve i zelim najbolje od❤
    I mene tako te zimnice/treskavice uhvate a jucer i danas neka slabosta, imam osjecaj kao da nemam snage a jos sam na poslu moram radit.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Mala,ne znam kakva ti je narav posla ali nije loše misli preusmjeriti,no ostaje tebi podsvjesnontaj unutarnji nemir i strah od negativnog ishoda. . .
    Možda se zato treskaš i slaba si.
    Trebale bi sve mi naučiti tehnike dubokog i svjesnog disanja i metode opuštanja.
    Mislim da je to sve od toga grča,naša psiha čuda čini.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Nažalost, ni ja nemam lepe vesti. 14 dnt, beta 0. Bila sam spremna na oba ishoda ali nije lako.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Hvala svim devojkama na savetima, lepim rečima, vi ste bile nezamenljivi deo ovog puta.
    Mi ćemo se na proleće vratiti u SK po naše blastice.
    Želim svima puno sreće gde god ste sada na svom putu.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Draga Lucy, jooooj,žao mi je jako. . .pa to je stvarno igra živaca.
    Ostaje samo utjeha da je bolje tako nego da budeš- pa ne budep trudna.
    Proljeće će donijeti plodnu energiju.
    Sretno!!!

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Branca, Kaja, Lucy, zao mi je. Ali nema predaje..
    Kod mene je novo da sam trudna. 13.dan od transfera 900 Nadam se da ćete me razumijeti, malo cu se povući s foruma. Sve me to stresira, muči i napreže kada čitam objave. Želim vam sve najbolje naj naj i da sve budu okrugle

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Draga Bambina, puno mi je drago zbog tebe jer sam te i upoznala i sećam se da si nam rekla da vam je ovo poslednji par embrija.
    Ma samo se tu povuci sada i nek sve bude kako treba, zaslužila si.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Bambina1 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene je novo da sam trudna. 13.dan od transfera 900 Nadam se da ćete me razumijeti, malo cu se povući s foruma. Sve me to stresira, muči i napreže kada čitam objave. Želim vam sve najbolje naj naj i da sve budu okrugle
    Bambina čestitam i od sveg srca želim ti da sve bude kako treba. Naravno da ćemo razumjeti al sjeti nas se ponekad pa nam se javi

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Lucy10 prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost, ni ja nemam lepe vesti. 14 dnt, beta 0. Bila sam spremna na oba ishoda ali nije lako.
    Lucy žao mi je zbog negativne bete

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Čestitam Bambina i bolje da se makneš malo, nemoj više ništa čitati, sada samo uživaj. Ja sam isto katastrota po tom pitanju, čim pročitam da nekome nije uspjelo odmah se bacim u bed.
    Lucy žao mi je jako, samo pozitiva, na proljece je tvoje vrijeme...
    Kod tebe me zanima zašto nisi išla preko HZZO da ti oni plate postupak?
    Ja sam sad na cekanju bete... uff ako bude negativna znam da cu pasti u depresiju jer ove koje su ostale nisu tako dobre bile.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Lucy10,bas mi je zao sto je beta nula.Nista,odmori telo i mozak pa u novi postupak.Prolece ce brzo doci.
    Bambina cestitke i sve najbolje❤

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Bambina1, cestitam! Sad samo polako i uzivaj.
    Lucy10, zao mi je. Glavu gore i drzi se!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Kako ste si davale inekcije? Clexane i Prolutex, ravno ili ukoso?

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Mala,ja sam lagano ukoso,tj.muž koji me pikao.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Bambina,imaš pravo,treba ti mir više nego ikad.
    Loše vijesti mogu biti stres,
    Sretno draga i nadalje u trudnoći.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

cure jako me rastužilo sve što sam sad pročitala nakon nekoliko dana pauze od foruma... žao mi je što to prolazite, ne mogu ni zamisliti kako vam je... držite se...

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Bambina1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitam i zelim ti svu srecu koju zasluzujes napokon.Lucy zao mi je..odmori glava i ides dalje u nove pobjede i u novu godinu❤

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Lucy bas mi je zao,drzi se❤Bambina1 cestitam ti i zelim ti puno srece i sto manje stresa..za mene je ovo stvarno stresno ,sad sam po njihovom 13+1,iduci tjedan imam kontrolu ,al za vikend sam imala smeckasti iscjedak i malo svijetle krvi i opet tako nocas,danas cu zvat dr da vidim sto da radim,da budem mirnija,jer rekli su mi na hitnu nemoj dolazit dok ulozak doslovno nije pun,kod mene nije tako,bude malo,al me je bas strah i nije ugodno nimalo

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Iva,meni isto tak bilo,jedan blizanac otišao,drugi je bio ok sa srčekom 145 otkucaja u min.
    Polako,samo mirno. . .

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Iva83, idite samo na hitnu ako imate krvarenje, to je vaša beba i imate pravo sve napraviti za nju! Uvijek možete i malo preuveličati stvar ako mislite da vas neće primiti. Ali moraju vas primiti!
    I ja sam prokrvarila u 13.tt i otišla na hitnu, s bebom je sve bilo ok, vjerojatno me dr prerano skinuo s utrogestana i dr u bolnici je preporučio i dalje uzimati. Nakon toga se krvarenje smirilo. Sad sam u 30.tt.
    Prije 10 dana sam isto otišla na hitnu zbog bolova. Bolje otići i uvjeriti se da je sve ok nego ne otići i ne bude ok.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Kaja1976,špelkica..isla sam doktoru,hvala Bogu sve je u redu

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Dali je netko od vas imao užasne grčeve u nogama? I dali se smije uzimat magnezij direkt? Dali je netko imao pa mi može odgovorit, za vrijeme terapije i čekanje bete.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Je,ja sam imala grčeve u nogama u obje moje kratke trudnoće.
    Mala,i prije i poslije poz.bete.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I ja sam imala grčeve odmah nekako po pozitivnom testu I uzimala sam magnezij uvečer kako mi je dr. L rekao.
    Magnezij citrat od Solgara.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mala85, slobodno možeš uzimati magnezij, uzimam ga povremeno kroz trudnoću. Nemoj ništ brinuti, ja sam kroz ranu trudnoću svašta konzumirala, čak sam i poticala menstruaciju raznim metodama jer nije mi na kraj pameti bilo da sam trudna . I cijepila se drugom dozom i imala nuspojave. Ako je sve ok s bebom (genetski) i uvjeti u maternici su ok vanjski utjecaji su sporedni (osim ako baš s nečim ne pretjerujete).

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Drage Makedonke,
    još uvijek imam nekoliko kutija Prolutex-a i Impryl-a pa ako nekome treba neka se javi.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Hvala svima na odgovoru za magnezij...
    Imam sad još jedno pitanje, ako beta bude pozitivna po forumu sam vidjela da vas je vecina nastavljala onda terapiju prolutex inekcija. Mene sad zanima jeste imale u Hrv problem oko nabavke istog? Jel to ide na recept ili kako?

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Citiraj mala85 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima na odgovoru za magnezij...
    Imam sad još jedno pitanje, ako beta bude pozitivna po forumu sam vidjela da vas je vecina nastavljala onda terapiju prolutex inekcija. Mene sad zanima jeste imale u Hrv problem oko nabavke istog? Jel to ide na recept ili kako?
    Poštovana,
    ostalo mi je Prolutex-a od prošlog neuspjelog postupka pa se slobodno javite. Meni nažalost više neće trebati.
    Mail . . . kosuta364ster@gmail.com

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Žene pomagajte molim vas...
    Implantacija je kod mene vec prosla (ako se dogodila) a sad vidim 2 dana pred menzu (u nedjelju je 28 dan) imam svjetlo smeđi iscjedak i osjeti se onako miris krvi... šta vi mislite?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

A nije baš ni smeđe nego više žuti iscjedak.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Mala,može biti znak i dobrog i lošeg. . .nadaj se dobrom i opuštaj se više jer sa velikom brigom stavljaš se u stresnu situaciju koja je loša za ishod.
    To je moje mišljenje.
    Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ne mogu se sada opustit nikako, brine me to.
    Jel itko imao u ranoj trudnoci vodenasto žuti iscjedak (prije vađenja bete) ?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj mala85 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu se sada opustit nikako, brine me to.
    Jel itko imao u ranoj trudnoci vodenasto žuti iscjedak (prije vađenja bete) ?
    Mala koji ti je danas dan od transfera?
    Transfer je nulti dan i ne broji se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •