Roza, sretan rođendan tebi i curki :)
Kavofob....respect :naklon:
Danci29...da se bar meni tako naljutiti :)
Aqua bravo, bravo za ustrajnost i treninge, svaka čast!
ostale vježbačice i trkačice...svaka čast!
Anci...šibni slike pls!
Printable View
Roza, sretan rođendan tebi i curki :)
Kavofob....respect :naklon:
Danci29...da se bar meni tako naljutiti :)
Aqua bravo, bravo za ustrajnost i treninge, svaka čast!
ostale vježbačice i trkačice...svaka čast!
Anci...šibni slike pls!
Onda odradi nešto lagano, čisto da se zagriješ. Nemoj sad ko grlom u jagode pa ti se opet neki vrabac nakalemi. Slušaj me, imam ja staža po tom pitanju i vrćenju u krug s bolestima jer si nisam dopuštala odmor...
Danas odmaram 100% a mislim da ću sutra onda neki ubojiti, vjerojatno ovaj zadnji koji je Zhang radila - bad ass.
Btw. napravila sam nekakvu tablicu workout-a ali moram pronaći sva vremena da je popunim, neka nisam stigla nać jućer a znam da su cure radile...pa je pokeljim da vidite ;)
Danči, aj ti meni napravi tako neku tablicu :-)
danas mi je 18. dan sa Jillian
uzmi u obzir moje godine i sjedeće radno mjesto
E a sto mislite o crosfitu?
Evo prijavak. Zadnjih tjedan dana - tri puta zumba, tri dana odrađeno po redu iz Brasil Butt Lift (različite vježbe, ima dio cardio) i dan odmora.
apri isprazni inbox!
Švrćo :klap:, tebe dugo nije bilo :)
Cure, što imate od fitness opreme? Baš me zanima popis, čini mi se da zhang prednjači s brojem gadgeta?
Ja se za sad nemam čime hvaliti, imam samo bućice 1-5 kg i šipku za zgibove. Planiram kbell idućeg mjeseca :)
Imam podlogu i utege od kile i kile i po... I onu rastezljivu gumu.
Ne palim se na opremu, ja bi mišiće.
Nego, meni je krenuo 2 tjedan t25, još sam po planu i programu. Ne znam hoću li danas stići odraditi, jer mi je popodne totalno zakrčeno ili ću pomaknuti rest day. Sviđa mi se focus iako ne mogu sve napraviti. Mislim da 1/4 modificiram, tj. radim kao Tania, ili između nje i statka grupe. I svaki put budem gola voda. Pilata me Sofi neki dan zašto sam se zalila vodom.
ja nemam nista od opreme osim ovih programa skinutih na laptop :mrgreen:
zapravo imam negi bucice, tribalo bi ih nac
Ovo prvo je odlično i iz tjedna u tjedan bit će sve bolje ;)
A ovo drugo je za krepat :lol:
kavofob, ja imam podužu listu: girje 8 i 12kg, bugarska vreća 14kg, pull up bar, tatamice, 2 medicinke od 3kg, utege 2kg fiksne i 10kg one za sklapanje, sobni bic, vijaču, 2 elastične trake, HR monitor, yoga blok, pilates loptu, zblobne utege od 0,5 kg i 2kg. To je valjda to.....a voljela bih još i TRX, equilazer i slam ball ali mi realno kad pogledam baš i ne trebaju obzirom na što i kad vježbam (pogotovo slam ball :lol:).
Ma ja bih sad i u ponoć istrčala ako ne stignem prije, nemam problema s kilama, izgled mi nije najvažniji, ali mi kretanje i zrak trebaju za moje psihičko zdravlje. Uglavnom sam cijeli dan sama s djetetom, veći mi dio dana ode na njegovo vježbanje i nastojanje da ne plače stalno i baš mi treba sat vremena samo za sebe. Ne gledam TV, nažalost ne čitam otkad sam rodila, sad sam zapostavila i poslijediplomski, i trčanje ej jedino u danu što napravim baš za sebe. Pomirila sam se s tim da to ne može biti u vrijeme kad meni paše (naravno), ali bolje ikako nego nikako.
Od kuće do Svetica imam oko 1 km, tamo sam napravila nekoliko krugova i natrag 1 km. Kad stignem po danu onda u Maksimir (imam isto oko 1 km do samog parka).
Ipak se ne mogu dvije godine trčanja tek tako poništiti trudnoćom, moram priznati da se forma vraća puno brže nego što sam mislila. Što se klope tiče, nažalost ne smijem još ni jogurte ni orašasto (proljevi i osip kod dojenčeta, nemam pojma što mu smeta), inače dosta čisto jedem. Tako da nemam pojma što pojesti na brzinu u par zalogaja a da ima neku energetsku vrijednost.
Apri, 18. dan s Jillian je super!
Ja sam nekoliko puta počinjala, između ostalog i s Jillian, i izdržala tek nekoliko dana.
I onda su trebali mjeseci da opet krenem.
a, ne
odlučila sam
jedino me sada muči kako ću na skijanju
ali, smislit ću već nešto
Odabereš par vježbica koje si zapamtila koje su ti sjele i odradiš svaki dan, ne moraš se baš slijepo držati programa ako ti nije zgodno.
A kad se vratiš nastaviš po programu.
misliš da za 18 dana nisam sve naučila napamet?
:mrgreen: Onda nemaš problema. Mislila sam da su različiti treninzi po danima :)
A ako skijaš, možda ti je skijanje dovoljno.
Sretan rođendan Roza :-)
Ja sam jučer imala dan odmora, danas krećem po prvi put s W5. Malo sam preletila preko treninga i vidim da ima dosta vježbi s elastičnom gumom s ručkama.
Ja imam samo elastičnu traku bez ručki. U prošlom workoutu je bila jedna takva vježba pa sam se poslužila s tom trakom no ne baš uspješno.
Ne znam što ću sad kad nemam tu traku s ručkama .
Hvala na čestitkama za ročkas! nadam se da ću se javiti s novim prijavcima idući tjedan, u ovakvoj situaciji s feštama to zaista nema smisla :-(
ti nisi normalna - kupi ski kartu i skijaj - pa nećeš valjda vježbati na skijanju. Svaka rekreacija na zraku puno više vrijedi.
Ja svako malo ovdje škicnem i osim što ništa ne razumijem, ne kužim niti kako nađete vremena za vježbanje. moj naklon svima vama. Ja skijam ;), jednom godišnje ;) i to penzionerski. Ok, i plivam malo ;) isto jednom godišnje, ali par dana za redom :)
apri - dati ću ti ja novce uza ski kartu. Ponavljam - nisi normalna kaj tamo ne skijaš. A i O. bi builo drago koji put spuštati se s mamom, pa ju prestizatim, pa se zabijati u nju ;), pa s njom skakati prek hupsera - propuštaš svašta pa i padove i na žalost lomove :(
ja sam danas zwow 22
bio mi je super do onih rdl squat twist... padala sam na sve strane pa sam skužila da sam totalno izmorena od jučer i odustala sam
umjesto njih sam malo cardia - Ancine high knees 8 minuta u 30/10 intervalu. tako su mi pasali, mislim da ću ih probati svaki dan odmah kad se probudim :)
Kavofob, ja danas na kraju nisam nista. Ujutro nisam planirala, a poslijepodne je neplanirano uletio posjet stomatologu. Sad sam tek usla u stan i nemam ni zelje ni snage za vjezbanje.
Imala sam stresan dan na poslu.
Mislim ujutro odraditi dug :D i poslijepodne normalno sutrasnju vjezbu.
Ja danas opetnista:-(
Em uzasno bolna M, em je maleni dušu ispovracao pa ga vodili pedici..sav je iscrpljen jadnicak pa sam stalno.oko njega..
Nadam.se sutra boljem.danu
level 2 je koma kad nemaš tenisice
moram kupiti
milasova :love2: ~~~~~ za mišića da mu bude brzo bolje!
zanimljiviji od jedinice
i brže mi je prošao
ali sam više dahtala i stenjala
i više se znojila
šta ono nisam mogla?
nešto, sjetit ću se sutra opet :-)
Anci, ima takvih dana... ne daj se, budeš sutra.
A ne bih baš rekla da je 8 minuta high kneesa dosta za cijeli dan, haha, možda uz pošten zwow, to da :)
milasova, drži se
Uf, Apri, obavezno po tenisice, ovako riskiraš ozljede. Taman je Storma napisala super tekst kako kupiti dobre tenisice za vježbanje, ali nisam još stigla objaviti... pošaljem ti na pp.