Zuska prvotno napisa
Imam i ja vagu, ali stoju u kutu, ali mi nikad nije palo na pamet vagati joj hranu. Čudim se, ne u negativnom smislu, nego onako, vi radite ovako, ja ovako.
Moja često jede različite količine hrane pa nekad bacim količinu koju inače pojede, a nekad moram smisliti šta da joj još dam jer hoće još nakon što sve pojede.
Polazim od nas odraslih, niti smo uvijek isto gladni, niti nam se uvijek jede sve u istim količinama... Pa se snalazimo odokativno i opisno.
Slažem se s Apri oko nuđenja hrane koju mi odrasli ne volimo - ja joj ponudila sve, čak i ono što mi je odvratno. Ispalo je da ne jede ciklu (na naše olakšanje), no, zato tamani mahune (koje ne volim čitam život).. a nisam ni neki jedač brokule i karfiola, osim u juhama i maneštrama...
Ali trudim se zbog nje da te neke namirnice budu često zastupljene i u fridžu i na tanjuru, pa makar u različitim kombinacijama da ne bude tako uočljivo da mi nismo fanovi pola stvari koje ona jede. I tako je ona pozitivno utjecala na naše prehrambene navike...:)