Palčica,meni se cini da ti tako fiiino kuhas:-) off topic,ali morala sam..
Ovo se cini fino,probat cu..
Ljudi su prelijeni,pa im je vjezbanje prwkomplicirano..pa rade odu pod noz..
Printable View
Palčica,meni se cini da ti tako fiiino kuhas:-) off topic,ali morala sam..
Ovo se cini fino,probat cu..
Ljudi su prelijeni,pa im je vjezbanje prwkomplicirano..pa rade odu pod noz..
Palčice, čemu destilirana voda?
Vjerujem da nisi upoznala Cathe Friedrich http://cathe.com/about/about-cathe ili Boba Harpera i njegovu seriju od 4 dvd-a Inside Out Method http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss...20out%20method
Ou, jea, bejbe, bring mi d pejn.
Ovvvajjj, kak se krate linkovi? Onak seksi pametno, samo napišeš "Cathe", ili "Bob", ili "ovdje", ja ne znam:lol:
chris, Katu imam skinutu 100god, znam da je svi hvale al ja nikako da probam :oops:, a za Boba čula puno puta al ga nsiam skinula, još :lol:
što se linka tiče: u ovom kvadratiću za brzi odgovor odmah kućica nakon smileića ti je neki globus sa "infinity" znakom. Napišeš riječ koju želiš da bude link, klikneš na nju pa na taj globus, tu di te traži URL zaljepi link i eto ga ;)
e, ajde proooobaaaaj bilo koji njezin pa mi reci (ako piše hard, ili max ili heavy - tim teže) :)
dogovoreno ;)
A Bob je neprikosnoveni kralj, to ćemo kad skineš, npr. Pure Burn Super Strength ili CC Cardio Conditioning su:naklon:
vidim da mi je ostao skriven jedan potpuno nov svijet :)
chris, koliko traju ti workouti?
Nećurećiodaneodustanešodmah:durise:
a dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj........plssssss ssssssssssssss
ja sam ti dosta tvrdoglava i ne odustajem baš od treninga kad ga započnem, ali ako okinem na mjestu, mislim da će te mm doć tražit :lol:
Cubana - ma može obična, koju god piješ ili mlijeko za mršavice. Mada mljeveni bademi i voda učine sami po sebi fino mlijeko. Ne znam ni zašto sam napisala, ona iz vrča sa filtrom jer je pije dijete, a žica svaki smoothie pa zato.
milasova8 - trudnoća me već navela (prije je mm sve kuhao) da počnem više istraživati o hrani pa sam spojila svoju kreativnost sa željom da svi doma jedemo jako zdravo i fino, a i učim djetetu ponuditi zdravu alternativu umjesto instant stvari iz vrećica i kutija. Da budem na sve spremna kad počnemo odbijati nuđene gluposti.
vikki - mislim da si spomenula kako tražiš nešto brzo i energično za pojesti kad si sa bebom sama doma - kad mi negdje idemo ubacimo u blender sjemenke (suncokret, sezam, buča, lan ili po želji), dodamo malo heljdinog brašna (može i zobeno/od pira/... vjerujem ili ne mora nikakvo) i dva domaća jaja (ili kao zamjena chia sjemenke) i na masni papir veličine velike žlice, tanje na 10, 15 min. Volim hrskavije pa produžim pečenje. Premirisno, fino, jako zasitno (dva su dosta za neki obrok uz jogurt) i možeš napraviti navečer za sutradan pa u posudicu i u šetnju. Doduše, frendica je probala i potamanila svih 12 kom. odjednom. :-o
Danči - a divna ti je ćerca! Kad ona kaže sigurno si u njima jako lijepa! :-)
Roza - sretan vam objema ročkas!
Opreme baš i nemam, podloga za yogu koja mi je dosadila pa stoji i čeka kad je se zaželim, kbella doduše imamo i kod bake, drže balkonska vrata, šipka i to je to. Vijača - ljeti za kratke i znojne treninge dušu dala. Ostalo ima mm pa si mislim što je njegovo to je i moje, mada je i meni tijelo najbolja alatka - čuda se mogu napraviti. I tenisice su mi samo za trčanje. Ove dvoranske treninge radimo bosi. Da kupujem nešto za vježbanje kod kuće izabrala bih one fivefingers, kažu jako udobne, najprirodnije, no meni jako i ružne hm, naprave? za noge.
Aaa... Ja sam mislila da ju ono, baš prokuhavaš, a kako si naglasila da je destilirana mislila sam da je važno zbog nečega da bude takva :)
Sasa - Da, al ja sam negje između znojenja i stenjanja odustala od sklekova. Dio su polu-burpeeji, a to ne važi. Tako da cijelo moje vrijeme ne važi i moram opet :evil:
Danči - Bob je cca 1 sat s istezanjem i zagrijavanjem.
betty blue - pričaj mi o jaaako bolnim grčevima tijekom noći - znala sam se buditi uz urlike, genetika. Spasio me magnezij klorid (nigari sol) iz bio. U vodu je staviš i praviš si kupke za stopalca. Više pomaže od ikakve tablete.
sasa, jesi radila kad zwow 22?
ima 2 x 50 burpeeja
ne znam mogu li to preživjeti, a danas mi je na redu
i da, potvrđujem da je swimming prilično teži od iwrs
Ažurno ;)
Workout kavo zhang sasa anci evey chris danci IWRS 44'00'' 55'03'' B+ 45'20'' 27'21'' 600 rep bad ass 35'31'' 26'15'' 600 rep fat burner 600 rep workout 300 rep nightmare Burpee fusion Swimming in my own sweat 30'44'' 33'05'' 32'50'' 23'-15/6 35'19'' 33'53'' do 1 22'24'' New 400 rep workout - great for six pack ;) 365 rep belly blaster 300 reps of brutality zwow 100 :)
palči, i meni su one fivefingers preružne :lol:
a palačinkice - ja tako radim slatke, samo zamijenim brašno sa mljevenim orasima/bademima/lješnjacima i dodam malo stevije. Uf, predobro!
Danas Insanity Plyo Cardio Circuit. Napokon nesto jace. Lijena sam ko krava u zadnje vrijeme.
:lol:
nisam, majkemi
:lol:
Anci, moraš probat da sama procijeniš :mrgreen:
Šalu na stranu, vježbe u IWRS nisu teške, sve se može napraviti i super brze su izmjene.
Ovi neki workouti što je Danči utabličila... uf, gledala i sumnjam da ću moć. U nekima su sklekovi na jednoj ruci i lijevoj trepavici pa sandbag od sto kila i svašta nešto. Nemrem to :-o
odvozila sam biciklu danas tako da je vjezbanje za danas odradjeno :)
zato postoje modifikacije ;) onda to lijepo zapišemo. Slijedeći put napraviš 1 sklek na trepavici i ostalih 9 na nožnim prstima, al ti zato onaj 3. put kad ga radiš treba 3min manje sa 7 sklekova na trepavici :lol:
you get it, i know you do ;-) ono što si me dosad naučila je da od tebe mogu očekivat da ne odustaješ nikad, hrliš napred, pa makar s dve lijeve noge :yes:
evo, ja se slažem s danci! fakat sam bila uvjerena da neću moći swimming i nisam htjela ni probati. i baš mi je drago da sam radila modificirani. planiram ga svakako ponoviti od 20. hebate, jedva čekam da ga probam :lool:
danas sam prilično zadovoljna odrađenim. ujutro onaj sasin zwow. koji nije 61 :lool: ali je dobar. sad sam napravila beta core cardio. shaun i njegov mužić me prilično oznoje :mrgreen:
ispekla djeci palačinke, nisam pojela nijednu. skuhala ručak. dovršila knjigu. navečer me čeka nova epoizoda true detectiva. jao, gdje mi je kraj danas :lool:
Sve te gledam ;)
bravo Anci za sve, al posebno za palačinke!!!!!!
Viš što radi endorfin od swimminga, vraćaš se po još i još i još.... :lol:
koji mu je mužić od ona 2?
kavofob, a što moš od mene očekivat, znaš me već :mrgreen:
i da, nisam radila burpee torture...hmmmm, a mogla bi :mrgreen:
odradila drugi dan levela 2
dvojila sam da li doživjeti moždani ili srčani udar
Anci,svaka cast! Tvoj dan kao da ima vise od 24 sata-di utrpas to sve?!
Apri,sta si odabrala? Hihi,nasmijala si me dobro;-)
I ja danas napravila trening- napokon..
kruzni sa sipkom i utezima 45 min.bez odmora..
I ozbiljno razmisljam o crosfitu iduci tjedan..blizu mi je i u to vrijeme dragi moze pricuvat sina i zelja mi je probat..
uzela sam neke tenisice prastare, ali jako se kliže
zadnje dvije kardio vježbe sam jedva odradila, noge bježe okolo ko helikopter
ali, dajem si šansu do subote
A od subote skijaš, nadam se :)
dont push!
Milasova :)
Multitasking :mrgreen:
Vozim se tramvajem dva puta po pola sata svaki dan i tad uvijek citam.
Danci, scott mu je muz.
I da dodam: nije isto imati doma bebu i skolsko dijete. Koje takodjer ima svoje potrebe i imas neke druge obveze, ali su neke stvari puno lakse. Sami se igraju, zabavljaju, hrane...
povremeno vas škicnem i vidim je sve puno nekih čudnih kratica :mrgreen:
ja prijavljujem 3,75km trčanja i 12km bicikle
odmor do petka
ja danas prvi put vježbala BR W7, više mi nije išlo nego što je išlo :raspa:
na supermanu se nisam mogla ni pomaknuti s utezima :škartoc: