palči, i meni su one fivefingers preružne
a palačinkice - ja tako radim slatke, samo zamijenim brašno sa mljevenim orasima/bademima/lješnjacima i dodam malo stevije. Uf, predobro!
Danas Insanity Plyo Cardio Circuit. Napokon nesto jace. Lijena sam ko krava u zadnje vrijeme.
nisam, majkemi
Anci, moraš probat da sama procijeniš
Šalu na stranu, vježbe u IWRS nisu teške, sve se može napraviti i super brze su izmjene.
Ovi neki workouti što je Danči utabličila... uf, gledala i sumnjam da ću moć. U nekima su sklekovi na jednoj ruci i lijevoj trepavici pa sandbag od sto kila i svašta nešto. Nemrem to![]()
odvozila sam biciklu danas tako da je vjezbanje za danas odradjeno![]()
zato postoje modifikacijeonda to lijepo zapišemo. Slijedeći put napraviš 1 sklek na trepavici i ostalih 9 na nožnim prstima, al ti zato onaj 3. put kad ga radiš treba 3min manje sa 7 sklekova na trepavici
you get it, i know you doono što si me dosad naučila je da od tebe mogu očekivat da ne odustaješ nikad, hrliš napred, pa makar s dve lijeve noge
![]()
evo, ja se slažem s danci! fakat sam bila uvjerena da neću moći swimming i nisam htjela ni probati. i baš mi je drago da sam radila modificirani. planiram ga svakako ponoviti od 20. hebate, jedva čekam da ga probam
danas sam prilično zadovoljna odrađenim. ujutro onaj sasin zwow. koji nije 61ali je dobar. sad sam napravila beta core cardio. shaun i njegov mužić me prilično oznoje
ispekla djeci palačinke, nisam pojela nijednu. skuhala ručak. dovršila knjigu. navečer me čeka nova epoizoda true detectiva. jao, gdje mi je kraj danas![]()
bravo Anci za sve, al posebno za palačinke!!!!!!
Viš što radi endorfin od swimminga, vraćaš se po još i još i još....
koji mu je mužić od ona 2?
kavofob, a što moš od mene očekivat, znaš me već
i da, nisam radila burpee torture...hmmmm, a mogla bi![]()
odradila drugi dan levela 2
dvojila sam da li doživjeti moždani ili srčani udar
Anci,svaka cast! Tvoj dan kao da ima vise od 24 sata-di utrpas to sve?!
Apri,sta si odabrala? Hihi,nasmijala si me dobro
I ja danas napravila trening- napokon..
kruzni sa sipkom i utezima 45 min.bez odmora..
I ozbiljno razmisljam o crosfitu iduci tjedan..blizu mi je i u to vrijeme dragi moze pricuvat sina i zelja mi je probat..
uzela sam neke tenisice prastare, ali jako se kliže
zadnje dvije kardio vježbe sam jedva odradila, noge bježe okolo ko helikopter
ali, dajem si šansu do subote
dont push!
Milasova
Multitasking
Vozim se tramvajem dva puta po pola sata svaki dan i tad uvijek citam.
Danci, scott mu je muz.
I da dodam: nije isto imati doma bebu i skolsko dijete. Koje takodjer ima svoje potrebe i imas neke druge obveze, ali su neke stvari puno lakse. Sami se igraju, zabavljaju, hrane...
povremeno vas škicnem i vidim je sve puno nekih čudnih kratica
ja prijavljujem 3,75km trčanja i 12km bicikle
odmor do petka
ja danas prvi put vježbala BR W7, više mi nije išlo nego što je išlo
na supermanu se nisam mogla ni pomaknuti s utezima![]()
Super, super zwow! No 40.
litealloy.com/workouts/640
Vrijeme: 11:23, kao zuzi.
Zao mi je da ne stignem jos jedan. Zabiljezila sam si i 37, ali nesto cu popodne. Sad brzo tus, dorucak, ZET![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.01.2014. at 07:58
sve luđakinja do luđakinje
muževi će vas istjerati iz kuće
Jučer popodne prvo masaža 90 minuta (uživancija i dobro zagrijavanje mišića) i poslije toga zumba, ali neki žestoki trening bio i odradila s lakoćom. Koji gušt.
Cure, za one koje zanima TRX ima povoljna ponuda nečeg sličnog.
http://www.kupime.hr/ponuda/revoluci...0fb9-293280094
Posljednje uređivanje od Švrćo : 23.01.2014. at 09:39
jutros P90X3 Triometrics. Peku kvadri, zadnja loža, guza..... odličan! Htjela ja još, navukla se dok sam bila doma na bo, ali moram se zbrojit. 40min ujutro (sa zagrijavanjem/istezanjem) je max koji si mogu dopustit inače će me mm stvarno ostavit doma koji dan, ionako se već prijeti naveliko.....
palčice, ajd mi reci malo više o tom magnezijevom kloridu i tim kupkama
je, to je plyo, ili kako on kaže plyo na treću
Tony je posložio na način da se radi ista vježba u 3 varijante: od najlakše ka najtežoj. Prve 2 se rade 30sec, a najteža 20sec. Ima dosta vježbi na jednoj nozi. Mislim, općenito je u P90X3 ubacio puno vježbi u kojima je balance jako važan...
evo i mene...
nakon 7 nevježbačkih dana vraćam se punom parom...doduše punom parom psihički jer sam još fizički loša...odrađen alpha cardio iz 3. tjedna kojeg ću od ponedjeljka ponoviti...
čitala sam vas cijelo vrijeme, ali ne mogu se sjetiti posebnih rezultata...zato, bravo svim postignutim rezultatima...
Koji je Scott, nešto sam znatiželjna danas, a družim se s njim vec godinu dana, al nisam upoznala muza.
scott je onaj plavkasti što se pored tanie pojavljuje u svakom videu...njemu ne može reći: ti nisi danas po redu...
Onaj plavi, iza je.
Valjda radi link :plavusa:
http://itskoyoababy.tumblr.com/post/...-scott-blokker
Ja sam jučer izgubila dan.
Al u blagu obranu hodala sam od zvijezde do HNK.
I mislim si, nije to neka udaljenost, al što me umori!!!
Maruška, ne dam ti da odustaneš od BR!!!
ili da citiram arsena dedića: ja neću imati s kim ostati mlad ako svi ostarite![]()
ja pauziram par dana, uhvatila sam neku grlobolju i opcenito se malaksalo osjecam
i vec me panika hvata, ne vjezbam!
prije bi vjezbala jednom tjedno i smatrala se vjezbacicom, sad nakon dva dana pauze sizim
inace sam prevalila pola drugog ponavljanja alphe i malo mi je dosadilo, jedva cekam betu
Svrco,to je skuuuupo,imas ih vec od 180kn na Njuskalu! Bez tih fancy popratnih gadgeta naravno...
Sjecam se da sam lani na staroj temi negdje napisala koje su mi mjere,nasla sam taj post:
"...dosta vas je sitnih,i ja sam u tom klubu,na cca 53-54kg na 169cm,sise cca 84-85cm, struk oko 73-74cm (em siri prirodno + spekec...uf) a bokovi 93cm...
a sto bi ja rado reorganizirala ove prve 2 mjere i uzela iz sredine i nastukala gore..."
to je bilo u srpnju, dakle nakon 6mj: kg isti, sise iste(dobro je,moglo je poc u minus), struk na 70cm (a sad stvarno vise nema puno viska,mislim da mi je 68cm najmanje sto mogu ic ,tako sam gradjena i zavezi ga tu) a bokovi 91cm....
pada li vam na pamet neka vjezba ciljano za listove? u gymu bi prije pumpala po leg pressu, ne znam kako ih doma aktivirat?![]()
Za listove je anci linkala clanak sa fitness.com
Ja imala isti upit jer genetski nemam listove
cure ima koja provjereni link za insanity?
super!!!!! A što bi ja dala da ostanem ovakva ali da mi se dio cica vrati....barem jedan mali broj
za listove je meni super jedna vježba iz starog P90: uzmeš uteg u ruku u stranu koju radiš i dižeš se s tom nogom na prste što više možeš, polako gore, polako dole. Drugu nogu nasloniš na skočni zglob noge koja radi. Odlično aktivira![]()
skulirana, supeeer!
ja nemam zapisane svoje mjere. možda negdje na ovoj temi, ali tko zna gdje je to
moram se malo pohvaliti: napravila sam ponovno swimming, ovaj put od 20-11. ktbell nemam, uteg mi je najteži 2.5 kg. no, meni su tu burpeeji najveći izazov.
tajming mi je 28:40! baš sam stisla. zadala sam si da budem ispod 40 minuta (dok se muž ne vrati s trčanjada me ne kori :D)
na kraju sam bila brža i baš sam hepi.
s tim da sam danas i onaj zwow 40 napravila.
edit: a zbrajala sam burpeeje: ima ih 155 :shock:
sa sklekom :zhang:
Posljednje uređivanje od Anci : 23.01.2014. at 19:39
Skulirana,bravo za centeja se nikad nisam mjerila,meam pojma koje su mi mjere..izmjerim se pa napisem..
Anci,cestitam!!
155 burpeeja,woooow..
Mislim da bi me nakon toga MD kupio po sobi![]()
anci wow!! svaka cast!!
ja danas samo 100 cucnjeva i 50 sklekova, drugo nisam stigla.
ako neko ima link s kojeg je skinuo insanity nek mi posalje na pp pliz!
Ja sam jucer zwow 28 i 56. A danas 42- super je!, i 12.
Anci svaka cast! Kakvo vrijeme!
Anci
ne može ona, jelte
od sada si na popisu svih paklenjaka
Ja sam odradila Burpee Torture za 22:09 (zwow 23)
Idem još high knees, fali mi skakanje
Hvala, cure! Puno mi znaci kad to cujem od vas
Sasa, bas cu pogledati ove zwow-e mada nisam sigurna da cu ujutro vjezbati. Osjecam se iscijedjeno. Al daleko je jutro
Kavofob, bravo!! Samo ime vec zasluzuje respekt!
Anci
kavofob me navukla na neplanirani Burpee torture (vrijeme 14'26''). Nakon toga planirane girje: 3min max reps swing alt L&R svakih 5 (12kg)/1 min rest/ 3min max reps snatch alt L&R svakih 5(8kg)/1min rest/ 40 renegade row (2kg)/30sec rest/ 30sec max reps mountain climbers/ 30sec rest/ 30 sec mountain jumpers.