Rahela, Zuzin bs se radi po tjedan dana. Ima ih 20. Preskocila bi one s opremom koju nemas, izuzev lopte, ona se uspjesno mijenja tabureom. Bar ja tako radim.
Printable View
Rahela, Zuzin bs se radi po tjedan dana. Ima ih 20. Preskocila bi one s opremom koju nemas, izuzev lopte, ona se uspjesno mijenja tabureom. Bar ja tako radim.
cure, super ste
ja jos ne znam sto bih
jedno vrijeme sam mislila focus (betu ili gammu), vuce me natrag i p90x3, imam na cekanju i 22 minute hard corps... a sigurno ima i nesto dosad neprobano sta bi mi bilo super :)
ko magarac izmedju stogova sijena :aparatic:
samo znam da mora biti oko pola sata trajanjem
jos cu razmisliti danas i sutra, odraditi zadnju chalene, a sutra cu ionako uzeti rest jer poslije posla imam neku obiteljsku proslavu i onda sestru & necakice na spavanju
Ginger :ghug:
Lili bravo za trening! Mene živcira što muškarcima ide sve puno lakše, barem što se tiče snage, ali zato im je kondicija koma ako ne rade na tome. Mm se tako izdefinirao, predobro, baš je tip top, 6 pack i to :-)
Meni trkači nisu baš prezgodni, malo su mi pretanašni ali ne družim se nešto pretjerano samo ovo što vidim u trku na nasipu. Joj, počele su i mušice ujutro....
summer a trčati malo, to bi ti odlično bilo, vjeruj meni ako ne vjeruješ lili :-)
a šta ćeš ivana ide im snaga al kondicija ipak teže :mrgreen:
ja sam jučer progutala prvu ovogodišnju mušicu fuj fuj al onako u trku sam nešto pričala i uletila mi a nisam je mogla nikako ispljunut jer je bila već duboko u grlu, pa sam ej morala progutat bljaki nema druge nego šutit a to ide najteže :mrgreen:
Tako je, summer slušaj ivanu s ajde ti opet malo na trčanje :-)
trcanje mi je najteze organizirati jer idem iz kuce
iako mi je super super pasalo kad sam isla
ne volim sama, a idem kasno jer drugacije ne mogu (mm ima svoje sportske obaveze tri puta tjedno, a djeca svoje)
idem bas pitati prijateljicu s kojom sam trcala hocemo li se opet malo aktivirati
ali ovo kucno vjezbanje mi je puno lakse
pola sata/sat uhvatim bez obzira tko je/nije doma, dok veceraju, igraju se, we
Prije posla, summer :)
Ja sam danas preskočila trčanje, po lilinoj preporuci. Sutra, naravno trčim. Odlučila sam svaki drugi dan.
Ovo kaj pričaš o nogama i guzi stoji, al kod mene je još zaliha na trbuhu.:lol:
Očito moram povećati dionice i pojačati tempo, ubaciti malo sprinteva. :trci:
I sad taman ak mi se i ne da ustati, kažem si, moram, kaj će lili reći, bu me špotala! Nema:spava:
Summer, ja odaberem trčanje da zbrišem od svih!:lol:
pa vec se dizem u 6:33! :cry: :aparatic:
morala bih u 5:33 da se stignem obuci, dovuci do znjana npr., otrcati pola sata i vratiti se
sta sam ja, zaposlena zena iz filmova? :aparatic:
To je i moje vrijeme buđenja, al sad se zbog trčanja prisilim u 6:45. Sretna sam i zadovoljna nakon trčanja iako mi teško ustati.
ma otkako se pomakao sat ni meni se ne ustaje, ne znam kako ću idući tjedan kad počnem (konačno) raditi
jer tih 06.30 je sad već realno 05.30 :-o
summer, pa probaj 22 minute tjedan dana da vidiš kako ti se sviđa :mrgreen:
zezam se, summer, totalno te kužim, zato meni trčanje nije u planu do daljnjega
da nije kućnih HIIT programa ne bi bilo ništa od moje fizičke aktivnosti, pa se lijepo zahvaljujem onima koji su ih izmislili
ma ljubi tebe tvoja Lili :kiss:, ja sam presretna ako sam ikoga ijednom uspjela motivirat da istrči par km a da joj se nije dalo. Otići će i s trbuha samo polako, ubaci sprinteve, radi trbušnjake. mijenjaj tempa neka je raznoliko.
Prijedlog 1 za našu turbo zaposlenu summer jer znam koliko si uživala u trčanju:
1) ako muž ima 3x tjedno svoje zašto ne bi i ti imala 2-3x tjedno svoje vrijeme za aktivnosti :mrgreen:
2) šta radiš dok su djeca na aktivnostima, izađi kao Anči van i udri u :trci: dok oni rade svoje, nisam jednom trčala dok je dijete bilo na gimnastici.
Za jutro te potpuno kužim, ja kad ne radim nije mi problem dići se ljeti rano i trčat uz more i jutarnje sunce (iako sma tad sporija nego naveče) a kad moram poslije na posao uh..rano mi..a nikako ustalit taj moj san od promjne sata, spavam po 6h a to mi nije dosta, moram leć prije 23h grr....sinoć sam se pripremala za prezentacije koje mi slijede next week, gomila materijala poslanih ko kupus, ništa razvrstano..:ljuta na sebe i organizatore:
ma skoro u svakoj seriji u nekoj epizodi pokazu da ekipa ima i zivot van ureda/bolnice/we
pa ih prikazu kako ranom zorom trce, vjezbaju yogu, poslije toga zdravi dorucak i onda upicanjeni, sa super frizurom dolaze na posao sa coffee to go i aktovkom u ruci
ja se jedva dignem, sudaram po stanu s ostatkom obitelji, u panici trazim stucne/gumice za kosu/tempere dok sa rucnikom na glavi hvatam zalogaje zobenih, posvadjam se dvaput s mm i optuzujemo tko je kriv za kasnjenje i dodjem na posao polumokre kose i nenasminkana pa to radim u uredu jer stignem pola sata prije ostalih
(benefit: bolje i raznolikije se sminkam nego doma u zurbi :))
trcanje prije posla meni zvuci savrseno
ali to je trenutno toliko van moje normalne rutine da imam dojam da bi bilo kratkog daha
citala sam negdje o tim promjenama i slozila se s dijelom gdje kazu kako (za vecinu) trebamo ici postepeno
ako zagrabimo odjednom previse, bit ce kratkog daha jer je promjena prevelika i trazi previse truda
iskreno, ako se godinama ne mogu prisliti da odvjezbam ujutro u vlastitom stanu, kako li cu tek na trcanje
prvo bih trebala postati redovniji trkac, onda mozda gledati kako ga bolje uklopiti u raspored ili zbog trcanja zrtvovati san
Ja sam odabrala trčanje jer sam lijena vježbati. Al pilates mi se jako dopao i na njega odlazim 2x/tj.
I ja znam zbaviti trčanje dok su moji na engleskom.
A znala sam odtrčati i na predavanje u knjižnicu i nazad, pa si napraviti malo duži put kad idem po dicu u vrtić...
Protrčala sam na moru. To je užitak, u zoru, kad još nema nikog vani, kad je sve mirno i tiho, kad izlazi sunce...
Sad kad sam se prijavila na cenera, moram trenirati. Ka cener i lili su mi motivatori!!! Jeeee!!!!
Ja sam neki dan nakon trčanja ošla mokre kose na posla, samo sam se zamotala maramom.
Ameri rade od 9 pa stignu odtrčati.
bravo go Nera go!
Summer ti ionako imaš prestresan tempo, molim te nemoj si oduzimat od sna, polako i postupno uvodi trčanje kad stigneš.
Meni se čini uzimajući u obzir tvoj raspored i da budeš premorena iza posla, možda trčanje pola sata oko 19-19:30h kao najizglednije vrijeme za odradit, za vikend je pak lakše.
summer, kužim te i ja sam cijeli život bila ne-jutarnji tip. Što god je trebalo napraviti, učiti sve sam radila navečer/noću jer ujutro sam bila koma. Ne samo na faksu i kasnije već i u srednjoj školi sam učila noću. Na jutarnje vježbanje/trčanje sam prešla jer mi je to jedino vrijeme kad ovisi isključivo o meni hoću li odraditi ili ne. Dosad je bilo masu situacija da imam u planu trening/trčanje pa uleti hrpa neplaniranih stvari, mm-u se oduži posao, dječje obaveze i sl. i onda mi propadne plan zbog neke više sile i to me frustriralo, užas. Ono kad već imaš volju a ne uspiješ realizirati. I tako se sad dižem u 5:45, otrčim, popijem kavu, otuširam se, djecu dižem u 7 i najkasnije 7:30 svi smo već na putu. I nemam osjećaj da zakidam djecu kad su već veliki dio dana u institucijama ne ostavljam ih još dodatno zbog svog gušta.
aaaaaa, poludit ću od vaših "ranih" ustajanja
ja se dižem u 5:40, i ako i vježbam to je 5 minutno i to samo ako ne moram prati kosu
da idem i trčati prije posla morala bih ustati najkasnije u 5 :danci: a to ipak ne mogu
moram prijavit da me bole gluteusi, tako da nisam jučer zabadava sjedala na stolicu :)
ivana s, svaka cast, to je ono sto ja kazem da mi savrseno zvuci
a gdje trcis, ides li npr. autom tamo ili ti je blizu? i koliko ono vremenski?
evo ja sam jucer na poslu bila od 7:30 do 18:15
rucala sam tek u 18:30 i naravno da nisam bila nizasta
vjezbati sam isla iza 21
ja bih trebala napraviti malo temeljitiju reorganizaciju za bolju iskoristivost vremena, al nemam vremena/volje da se reorganiziram :aparatic:
pa stalno guram po starom, linijom manjeg otpora
rahela, zasto tako rano?
ja idem spavati redovito iza ponoci
tang, hura za bolno dupe!
Tu imam sreće jer sam super locirana doma. Krenem ravno s vrata trčati, malo se zagrijem i razgibam unutra, imam 800 m do nasipa kroz kvart a ostalo po nasipu i natrag. Ukupno 30-tak min, 5 km. Vikendom ću odrađivati veće duljine. I ogromna prednost mi je što sam relativnu blizu posla iako idem tramvajem, ne gubim puno vremena na transport a i vrtići, jaslice škola sve mi je jako blizu.
Ti si def.predugo na poslu ali što možeš.
Rahela tebi je daleko posao ili radiš jako rano?
da summer ti si definitivno predugo na poslu ajooj satnice...
rahela radi od 7:00h.
ivana s super da si se uspjela prebacit na jutarnji mood, ja sam pak uvijek više voljela učit ujutro i sve radit tad al kažem rano mi se i ovako budit za posao a kamoli još ranije. Na faxu sam navijala sat da učim od 6:00h i do podne bih toliko toga naučila da sam mogla odmarat ostatak dana to sam obožavala. :-)
eh da ja isto imam super lokaciju, čim izađem idem trčat bilo uz potok do Jaruna ili na kontra stranu i tih pola sata što izađem meni doma ni ne primjete da sam izašla, misle valjda da bacam smeće ili sam u podrumu :lol: kad idem an treninge s klubom isto mi niej daleko al me nema po sat i pol.
Ajme kakav trening me čeka u sub uz svo pakiranje pred put, sat i 40 min na tempu 5:30 i ju ju bit će veselja,a nisu mi baš dobre stare tenisice a one nove još na reklamaciji, treba s takvim tenisicama istrčat 18ak km. Idem zvat Nike i provjerit što se događa...
lili i ivana s, živila sam u tim vašim krajevima (na Jarunu i NZ), i tu je puno lakše bit trkač nego na ovom vrhu svijeta :lool: di smo summer i ja
odavde do Žnjana nije daleko, ali je strmo nizbrdo 15 minuta, a treba se i vratit kući :facepalm: i još uz dosta prometnu cestu, osjećaj samo tako osvježavajući. naš grad je cijeli gore-dolje
ajme sad sam se sjetila da sam sanjala neku večer da mi je magriz poslala poruku da je u Splitu, u centru, i di bi joj bilo zgodno otić trčat, s tim da joj je do Marjana daleko :lool:
kad sam jutarnja smjena radim od 7.30
najkasnije u 7 krećem iz kuće, jer zbog jutarnje gužve na cesti stvori se čep, pa ako krenem 5 minuta kasnije, kasnim 15 minuta
dakle, ja ustanem u 5:40, u 6 ustaje muž
do 6.25 obavim po kući što trebam, objesim veš, spremim sendvič velikom za školu, sebi napravim gablec, malcima što će obući...
klince dižem u 6.25 i tih pola sata još prije nego krenemo, oni se oblače, jedu, peru zube...
idem spavati uglavnom između 22.30 i 23h i to mi je nekako ok.
ali da sam na poslu ovako kao summer, mislim da bih krepala
10 i pol sati je fakat puuuno
pitam samo vas spličanke nemate li vi tam kakav park ili školu s atletskom stazom ili igralištem blizu kuće.
ja kad trčim idem iz kuće oko 6.15, dižem se uvijek prije 6, jer ujutro kuham, kad trčim stavim napol kuhat pa završim kad se vratim, s time da tad stavim kuhat na struju, pa to još dugo krčka nakon gašenja.
Bravo za izazov!
Odradi vježbu bez trake ako je moguće. Ako nije, preskoči vježbu.
Ja sam radila 3-4 puta pa onda rest pa onda sljedeću. Kad mi se nije restalo lamatala sam girjom.
Bunny slope je odličan za lagani povratak u formu.
Danas upper focus i treći dan Tatinog abs izazova. Inače izazove ne prijavljujem, ali ovaj je vrijedan prijavka :-)
Idem sad dalje sve pročitati.
Ja ne idem nikud posebno. Trcim po kvartu. Otkrila sam i neki nasip uz neki potok :mrgreen: al to je za vikend i neke značajnije duzine.
Trcim kroz svoje selo, kroz koje i psa nekad secem u piđami.
Srama nemam, to je isto znacajno, pa me zaboli tko će me i u kojem izdanju vidjeti.
I imam 20 km do posla na koji idem javnim prijevozom.
Cilj mi je od slijedeceg tjedna trcati od 5i45.
Plus je sto djecu probudim i zatim su prepusteni sami sebi. Dakle, sve to obavljam dok oni spavaju.
Kako su cure jučer pisale..pročitala jesam ali zapamtila pola nisam :lol:
Summer razumijem tvoju nedoumicu oko programa.
Ponekad me baš frustrira koliko programa ima a ne znam kojeg bi radila prije.
Slažem se s Willow, možda da probaš Tony-ev 22 min hard corps. Bit ćeš marinac :anci:
Moji su na Skalicama pa je mm poludio prošle godine kad smo bili tamo. Rekao je da ima osjećaj da je svaki dan na brdskom trčanju a da je promet nenormalan.
Doduše, mi smo bili u 6.mjesecu.
Bravo za sve ranojutarnje trkačice i vježbačice!!
nije meni svaki dan 10 i po sati, ispalila bih
ali od 7:30 - 17 je tipican dan, znaci 9:30 sati :)
u kvartu imam mali park i da trcim oko njega do***dilo bi mi za pet minuta jer bih napravila vec tri kruga
nemamo atletsku stazu u blizinu, imamo malo djecje betonsko skolsko igraliste bez staze, samo igraliste, slicno ko i s parkom
kako tang kaze, kvart je brdovit i mozes trcati uz prometnice ili po stepenicama i puteljcima medju zgradama, ne hvala
znjan i lijepa staza uz more su stvarno blizu, ali autom, inace izgubis puno vremena na odlazak/vracanje
tako da su super inace, ali ne bas prije posla, zbog vremenskog ogranicenja
vidi li se da mi je danas laganiji dan? :)
u splitu je koma za trcanje, ono sto bi ja birala tamo je marjan, znjan, ili tamo oko zvoncaca.
ali i marjan ima svojih nagiba, jednom sam se napazljivo pustila na rolama. od tad znam tocno kako je nizbrdo/uzbrdo.
kod nas na selu dosta ekipe trci, ja se jos nisam odlucila, mozda samo mozda koje jutro odlucim na stazu kod srednje skole. al mi to trcanje u krug daje osjecaj kao da sam hrcak :lool:
jucer sam se sjettila ukljuciti endo kad sam belarinu vodlia na engleski. obiteljski pace nam je 10:25 :lool: mislim da je oko 3 km vamo tamo.
Spajka palo je i meni napamet to trčanje kod srednje. Ali brzo sam odustala.
MM trči do groblja i kaže da je ok.
:lol: ajme vama je stavrno avantura otići na trčanje, jedino ako preferirate brdske treninge :mrgreen:
A jel ima šanse odmah poslije posla otići istrčat negdje okolo pa produžit doma? nemam pojma kako to kod vas izgleda u real life-u pa možda lupetam.
ajEdit: uh kolik oste napisale...idem čitat preskočial pola