Stranica 95 od 275 PrviPrvi ... 45859394959697105145195 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,701 do 4,750 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Znate da ja moram bodrit svoje trkačice pa stoga
    B R A V O za Neru, Marušku, Flopicu i Cubanu

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Znam, to bi bili triceps pushups.
    Sad sam u fazi da ne mogu ni jedne ni druge :/
    Nadam se danas biti lili i u pauzi od sat vremena otrcati pola sata. I nadati se da se necu izgubiti
    Joj baš si me raznježila postala sam sinonim za trčanje

i ja smišljam kako da izvedem trening koji je trebao biti danas ili sutra jer su mi krcata oba dana i općenito mi je luda kuća sad pred put, uh,....

Sani, Willow, Rahela, J-la, summer bravo za vježbanje! ne zamjerite ako sam koga preskočila, ne stignem koncentrirano čitat.

anči đes'ba ti nestala? uživaš na moru jel šta vježbaš?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili ti si super pa sve stigneš komentarisati.

Ja sve pročitam, pa se ismijem, uskliknem na uspjehe, malo se rastužim kad pročitam o bolestima, i kad trebam pisati sve zaboravim .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Lili ti si super pa sve stigneš komentarisati.

Ja sve pročitam, pa se ismijem, uskliknem na uspjehe, malo se rastužim kad pročitam o bolestima, i kad trebam pisati sve zaboravim .
    ja isto rikavam samo tako na ovom topicu.

Jučer sam se sama sa sobom naglas smijala u liftu jer sam zamišljala Cubanino lice dok izgovara: Hmura? ili kako je ono neki dan komentirala sve moguće komplikacije bolesti na koje je naišla na ovom topicu

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nek ja bar uveseljavam, kad vec nemam slike sixpacka za pokazati

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cubana
    ja sam ti se isto zaboravila zahvaliti za info o 21 day fix extreme, vjerujem da je zahtjevan
    i meni je sve zahtjevno ali moram priznati, što više vježbam ipak postaje mrvicu manje zahtjevno

a trbuha ima tu svakakvih, ne brini, bitno da nisu trbušine

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Radila sam pilates iz P90X3. Svašta mi je padalo na pamet dok sam gledala šta Tonyeva cura može s nogama . Očito dugo radim šestog tibetanca .
    A što se pilatesa tiče, trebao ga nazvati abs ili nešto tako da znam da će mi jadni trbuh patit .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Nek ja bar uveseljavam, kad vec nemam slike sixpacka za pokazati
    Ti si legenda!!!

Bome ja nisam izdrzala od ove vrucine i tempa na nasipu tako da sam se skinula i trcala u topu pokazujuci kornjacicu ne ozbiljno skinula bih se da imam i 90kg koliko je bilo vruce.

Dakle fartlek 50 min:
    30 min-p 5:15 pa 8x 30 sekundi na 4:53 (ok to ne mozes precizno s pauzom 90 sek na 5:15)+ 5 min 5:15.
    opet jedina cura koja je zavrsila s deckima :ponosna: ostatak se rasuo.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bravo lili!

Ja sam radila warrior workout od proslog tjedna di se vjezba pistole
    Probala sam sa knjigom, nisam ni blizu taj kalibar, probala na kauc, i to mi je pretesko, pa sam vjezbala na stolici. Negdje treba poceti

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lili super!

Tang odlican ti je stav.

j-la bravo za pilates! Tek ce sutra trbuh patiti.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

J-la, kod mene isto sto se tice komentiranja svih ponaosob!! Sve procitam al kad treba pisati nis vise neznam,a uvijek u zurbi..!! Tako da isprike moje dame, nije nista osobno, sve ste vrijedne i za svaku pohvalu!
    Moj prijavak:
    2 min vijaca (izazov)
    Tatini absi day2
    10 min Hiit sa blendera
    Zuzka 5 min butt wo
    Jesam ih izmijesala, nema sta

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

upravo sam odradila 40 min snage, zadnje od chalene ovom turom
    jos sutra cardio + yoga
    ruke mi lagano drhture, uzivancija

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Svejedno ti hvala
    Vjerujem da je tako. Sigurna sam da bi me veselilo imati vrt.
    Prije dvije godine na terasi smo posadili cvijece i jagode. Nazalost, cvijece je propalo zbog nekoliko razloga a jagode su imale tu i tamo koji cvijet.
    Vec sam od svega digla ruke i razocarana nisam neko vrijeme izlazila na terasu. Na dan dolaska iz bolnice s najmanjim, na stolu me docekalo 5 jagoda s terase.
    Toliko simbolike i ljepote je bilo u tim jagodama da se i sad sva najezim kad se sjetim
    Tak je kod nas bilo preko 20 godina oko par jagoda koje su rasle na balkonu, jos su tamo a sada je red na nase klince da ih pojedu
    Bravo za treninge !
    I danas vrt+jutarnji polusatni trening na podu, odradim pola h pa skoro bez pauze. Sklekovi, plankovi, razne poze. Dovoljno ce valjda biti do gyma.
    Cini mi se da je neki napredak tu pa cu se sutra izmjeriti, vaga mi se stalno vraća i kada bi ju slusala ispada na nisam gotovo dva mjeseca nista skinula :/
    A hlace pokazuju drugo...izluditi vise.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tigric,,summer odlicni treninzi!
    Kris nis ne vjerujem tvojoj vagi opipala sam te i puna si misica a taj slojic preko ode tijekom ljeta

evo malo motivacije za trkacice: cure moje kako je zatoplilo tako smo poceli trenirati sa sve manje odjece.
    Kako cure trkacice imaju dobre noge i guze !!! ono fino oblikovane misicave a ima ih i s 50 god ...

Odmah prepoznam tijelo trkaca. Onako cvrste, uspravnog drzanja, krasnih ramena a vjerujem i trbuha (njih jos nisam puno vidjela) to za mjesec dana kad bude neizdrzivo vruce

zato ajmo cure trcite i
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.04.2016. at 07:53

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

j-la, ​jel da ima gipku curu
    dosta je zahtjevan pilates u P90x3, a za trbuh probaj ono što sam linkala, peče cijeli trbuh

Lili za glasnogovornicu, nego daj ti nama reci jesu li čemu ti trkači, ne zanimaju nas trkačice

Kris, hlače pokazuju pravo stanje
    evo negdje sam pročitala da ni metar nije mjerilo već najbolje se fotografirati pa tako pratiti napredak
    meni svi viču da sam se vidno utegnula a vaga isto pokazuje cijelo vrijeme,
    struk isto stoji na mjestu ali bome se sve učvrstilo, čak i špek

summer, jel ti ono sitno brojiš?

bravo za treninge i pistolse (e to bi trebala punooo vježbati)

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

moj challenge je prosao odlicno, prve cetiri serije po 10 pravih i 10 sklekova na koljenima. kasnije po 10 na povisenju i 10 na koljenima. pullup nula bodova, ali gumu sam rastegla valjda 200 puta.

Summer jesi li odlucila sto ces dalje?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jutros odmah nakon ustajanja pola izazova 6. dan, squats, lunges i burpees
    ovi burpeeji su mi sve draži, sve mi bolje idu :jeeej:

jučer sam odradila bila 5. dan izazova i još sam s klincima po dvorištu izvodila razne vježbe, od handstanda, crow poze, zvijezda nebrojeno, preskakivanja grede (na koju imam ideju ne samo preskočiti, nego i skočiti na nju, ali još nisam probala)

Sani, baš sam i mislila početi bunny slope, ali gledala sam dvojku, pa nemam onu resistance bend (ili kako već) - što da koristim umjesto toga?
    ili koju vježbu da radim?
    ili da preskočim dvojku?
    i koliko dugo radim svaku (5 dana, pa rest, pa sljedeću?)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

samo da vam svima posaljem
    jako ste vrijedne, bravo!
    ja naravno jos nista ne radim, a ne znam ni kad, niti sto cu....

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

gingeeeer

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Lili za glasnogovornicu, nego daj ti nama reci jesu li čemu ti trkači, ne zanimaju nas trkačice
    Pa ovako oni koji rade snagu su super, mišićave ruke, prsa, trbuh (noge su im svima ok) no oni koji ne rade snagu su za moj ukus pretanašni, ja volim više muškarce ko od stijene odvaljene širokih ramena (dlakavih jakih prsa, to pod obavezno ), jakih nogu i ruku. Uh kako ja volim lijep muški torzo....to mi je ono naj sexy poslastica.

Rahela svašta ti nešto izvodiš ko akrobata

Ja sam jučer počela s onim plank izazovom i to s danom 9. (1 min) pa idem do 22. dana jer ono preko toga mi je stvarno too much (mislim 4 min hellooo...), jutros sam malo i radila s mojim ab wheelerom, super mi je fora. Ne smatram se tipom za izazove, stalno ponavljat nešto isto,al ovo bar kratko traje pa ću probat.

Ginger draga žao mi je drži se.

Edit:
    ovaj MM čovječe rastura sklekove i zgibove ja ostala paf, bit će on vježba dok mene nema doma ja sam ok sa sklekovima al ne mogu one s paralelnim rukama samo s okomitim.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.04.2016. at 10:03

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam taman sad na poslu napravila još 5 burpeeja, jer je kolegica pitala kako se rade

i ne sjećam se kad sam išla liftom na poslu, obavezno idem stepenicama (2 su kata, ali visinom i brojem stepenica kao 4) i još kad idem gore svaki put stražnju nogu dignem i stisnem glutse

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Rahela, Zuzin bs se radi po tjedan dana. Ima ih 20. Preskocila bi one s opremom koju nemas, izuzev lopte, ona se uspjesno mijenja tabureom. Bar ja tako radim.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

cure, super ste

ja jos ne znam sto bih
    jedno vrijeme sam mislila focus (betu ili gammu), vuce me natrag i p90x3, imam na cekanju i 22 minute hard corps... a sigurno ima i nesto dosad neprobano sta bi mi bilo super
    ko magarac izmedju stogova sijena
    samo znam da mora biti oko pola sata trajanjem

jos cu razmisliti danas i sutra, odraditi zadnju chalene, a sutra cu ionako uzeti rest jer poslije posla imam neku obiteljsku proslavu i onda sestru & necakice na spavanju

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    Rahela, Zuzin bs se radi po tjedan dana. Ima ih 20. Preskocila bi one s opremom koju nemas, izuzev lopte, ona se uspjesno mijenja tabureom. Bar ja tako radim.
    tnx
    loptu imam
    onda krećem danas popodne s tim

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ginger

Lili bravo za trening! Mene živcira što muškarcima ide sve puno lakše, barem što se tiče snage, ali zato im je kondicija koma ako ne rade na tome. Mm se tako izdefinirao, predobro, baš je tip top, 6 pack i to

Meni trkači nisu baš prezgodni, malo su mi pretanašni ali ne družim se nešto pretjerano samo ovo što vidim u trku na nasipu. Joj, počele su i mušice ujutro....

summer a trčati malo, to bi ti odlično bilo, vjeruj meni ako ne vjeruješ lili

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku

Lili bravo za trening! Mene živcira što muškarcima ide sve puno lakše, barem što se tiče snage, ali zato im je kondicija koma ako ne rade na tome. Mm se tako izdefinirao, predobro, baš je tip top, 6 pack i to

Meni trkači nisu baš prezgodni, malo su mi pretanašni ali ne družim se nešto pretjerano samo ovo što vidim u trku na nasipu. Joj, počele su i mušice ujutro....

summer a trčati malo, to bi ti odlično bilo, vjeruj meni ako ne vjeruješ lili
    a šta ćeš ivana ide im snaga al kondicija ipak teže

ja sam jučer progutala prvu ovogodišnju mušicu fuj fuj al onako u trku sam nešto pričala i uletila mi a nisam je mogla nikako ispljunut jer je bila već duboko u grlu, pa sam ej morala progutat bljaki nema druge nego šutit a to ide najteže

Tako je, summer slušaj ivanu s ajde ti opet malo na trčanje

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

trcanje mi je najteze organizirati jer idem iz kuce
    iako mi je super super pasalo kad sam isla
    ne volim sama, a idem kasno jer drugacije ne mogu (mm ima svoje sportske obaveze tri puta tjedno, a djeca svoje)
    idem bas pitati prijateljicu s kojom sam trcala hocemo li se opet malo aktivirati

ali ovo kucno vjezbanje mi je puno lakse
    pola sata/sat uhvatim bez obzira tko je/nije doma, dok veceraju, igraju se, we

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Prije posla, summer

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam danas preskočila trčanje, po lilinoj preporuci. Sutra, naravno trčim. Odlučila sam svaki drugi dan.
    Ovo kaj pričaš o nogama i guzi stoji, al kod mene je još zaliha na trbuhu.
    Očito moram povećati dionice i pojačati tempo, ubaciti malo sprinteva.
    I sad taman ak mi se i ne da ustati, kažem si, moram, kaj će lili reći, bu me špotala! Nema

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Summer, ja odaberem trčanje da zbrišem od svih!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa vec se dizem u 6:33!

morala bih u 5:33 da se stignem obuci, dovuci do znjana npr., otrcati pola sata i vratiti se
    sta sam ja, zaposlena zena iz filmova?

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je i moje vrijeme buđenja, al sad se zbog trčanja prisilim u 6:45. Sretna sam i zadovoljna nakon trčanja iako mi teško ustati.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma otkako se pomakao sat ni meni se ne ustaje, ne znam kako ću idući tjedan kad počnem (konačno) raditi

jer tih 06.30 je sad već realno 05.30

summer, pa probaj 22 minute tjedan dana da vidiš kako ti se sviđa

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    pa vec se dizem u 6:33!

morala bih u 5:33 da se stignem obuci, dovuci do znjana npr., otrcati pola sata i vratiti se
    sta sam ja, zaposlena zena iz filmova?
    Robin Wright iz House of cards
    doduše ona nema djece i trči navečer

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

zezam se, summer, totalno te kužim, zato meni trčanje nije u planu do daljnjega
    da nije kućnih HIIT programa ne bi bilo ništa od moje fizičke aktivnosti, pa se lijepo zahvaljujem onima koji su ih izmislili

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas preskočila trčanje, po lilinoj preporuci. Sutra, naravno trčim. Odlučila sam svaki drugi dan.
    Ovo kaj pričaš o nogama i guzi stoji, al kod mene je još zaliha na trbuhu.
    Očito moram povećati dionice i pojačati tempo, ubaciti malo sprinteva.
    I sad taman ak mi se i ne da ustati, kažem si, moram, kaj će lili reći, bu me špotala! Nema
    ma ljubi tebe tvoja Lili , ja sam presretna ako sam ikoga ijednom uspjela motivirat da istrči par km a da joj se nije dalo. Otići će i s trbuha samo polako, ubaci sprinteve, radi trbušnjake. mijenjaj tempa neka je raznoliko.

trcanje mi je najteze organizirati jer idem iz kuce
    iako mi je super super pasalo kad sam isla
    ne volim sama, a idem kasno jer drugacije ne mogu (mm ima svoje sportske obaveze tri puta tjedno, a djeca svoje)
    idem bas pitati prijateljicu s kojom sam trcala hocemo li se opet malo aktivirati

ali ovo kucno vjezbanje mi je puno lakse
    pola sata/sat uhvatim bez obzira tko je/nije doma, dok veceraju, igraju se, we
    Prijedlog 1 za našu turbo zaposlenu summer jer znam koliko si uživala u trčanju:
    1) ako muž ima 3x tjedno svoje zašto ne bi i ti imala 2-3x tjedno svoje vrijeme za aktivnosti
    2) šta radiš dok su djeca na aktivnostima, izađi kao Anči van i udri u dok oni rade svoje, nisam jednom trčala dok je dijete bilo na gimnastici.

Za jutro te potpuno kužim, ja kad ne radim nije mi problem dići se ljeti rano i trčat uz more i jutarnje sunce (iako sma tad sporija nego naveče) a kad moram poslije na posao uh..rano mi..a nikako ustalit taj moj san od promjne sata, spavam po 6h a to mi nije dosta, moram leć prije 23h grr....sinoć sam se pripremala za prezentacije koje mi slijede next week, gomila materijala poslanih ko kupus, ništa razvrstano..:ljuta na sebe i organizatore:
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.04.2016. at 12:38

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma skoro u svakoj seriji u nekoj epizodi pokazu da ekipa ima i zivot van ureda/bolnice/we
    pa ih prikazu kako ranom zorom trce, vjezbaju yogu, poslije toga zdravi dorucak i onda upicanjeni, sa super frizurom dolaze na posao sa coffee to go i aktovkom u ruci

ja se jedva dignem, sudaram po stanu s ostatkom obitelji, u panici trazim stucne/gumice za kosu/tempere dok sa rucnikom na glavi hvatam zalogaje zobenih, posvadjam se dvaput s mm i optuzujemo tko je kriv za kasnjenje i dodjem na posao polumokre kose i nenasminkana pa to radim u uredu jer stignem pola sata prije ostalih
    (benefit: bolje i raznolikije se sminkam nego doma u zurbi )

trcanje prije posla meni zvuci savrseno
    ali to je trenutno toliko van moje normalne rutine da imam dojam da bi bilo kratkog daha
    citala sam negdje o tim promjenama i slozila se s dijelom gdje kazu kako (za vecinu) trebamo ici postepeno
    ako zagrabimo odjednom previse, bit ce kratkog daha jer je promjena prevelika i trazi previse truda
    iskreno, ako se godinama ne mogu prisliti da odvjezbam ujutro u vlastitom stanu, kako li cu tek na trcanje
    prvo bih trebala postati redovniji trkac, onda mozda gledati kako ga bolje uklopiti u raspored ili zbog trcanja zrtvovati san

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam odabrala trčanje jer sam lijena vježbati. Al pilates mi se jako dopao i na njega odlazim 2x/tj.
    I ja znam zbaviti trčanje dok su moji na engleskom.
    A znala sam odtrčati i na predavanje u knjižnicu i nazad, pa si napraviti malo duži put kad idem po dicu u vrtić...
    Protrčala sam na moru. To je užitak, u zoru, kad još nema nikog vani, kad je sve mirno i tiho, kad izlazi sunce...
    Sad kad sam se prijavila na cenera, moram trenirati. Ka cener i lili su mi motivatori!!! Jeeee!!!!

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam neki dan nakon trčanja ošla mokre kose na posla, samo sam se zamotala maramom.
    Ameri rade od 9 pa stignu odtrčati.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bravo go Nera go!

Summer ti ionako imaš prestresan tempo, molim te nemoj si oduzimat od sna, polako i postupno uvodi trčanje kad stigneš.
    Meni se čini uzimajući u obzir tvoj raspored i da budeš premorena iza posla, možda trčanje pola sata oko 19-19:30h kao najizglednije vrijeme za odradit, za vikend je pak lakše.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.04.2016. at 12:54

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

summer, kužim te i ja sam cijeli život bila ne-jutarnji tip. Što god je trebalo napraviti, učiti sve sam radila navečer/noću jer ujutro sam bila koma. Ne samo na faksu i kasnije već i u srednjoj školi sam učila noću. Na jutarnje vježbanje/trčanje sam prešla jer mi je to jedino vrijeme kad ovisi isključivo o meni hoću li odraditi ili ne. Dosad je bilo masu situacija da imam u planu trening/trčanje pa uleti hrpa neplaniranih stvari, mm-u se oduži posao, dječje obaveze i sl. i onda mi propadne plan zbog neke više sile i to me frustriralo, užas. Ono kad već imaš volju a ne uspiješ realizirati. I tako se sad dižem u 5:45, otrčim, popijem kavu, otuširam se, djecu dižem u 7 i najkasnije 7:30 svi smo već na putu. I nemam osjećaj da zakidam djecu kad su već veliki dio dana u institucijama ne ostavljam ih još dodatno zbog svog gušta.
    Posljednje uređivanje od ivana s : 14.04.2016. at 13:01

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

aaaaaa, poludit ću od vaših "ranih" ustajanja
    ja se dižem u 5:40, i ako i vježbam to je 5 minutno i to samo ako ne moram prati kosu
    da idem i trčati prije posla morala bih ustati najkasnije u 5 :danci: a to ipak ne mogu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moram prijavit da me bole gluteusi, tako da nisam jučer zabadava sjedala na stolicu

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ivana s, svaka cast, to je ono sto ja kazem da mi savrseno zvuci
    a gdje trcis, ides li npr. autom tamo ili ti je blizu? i koliko ono vremenski?

evo ja sam jucer na poslu bila od 7:30 do 18:15
    rucala sam tek u 18:30 i naravno da nisam bila nizasta
    vjezbati sam isla iza 21
    ja bih trebala napraviti malo temeljitiju reorganizaciju za bolju iskoristivost vremena, al nemam vremena/volje da se reorganiziram
    pa stalno guram po starom, linijom manjeg otpora

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

rahela, zasto tako rano?
    ja idem spavati redovito iza ponoci

tang, hura za bolno dupe!
    Posljednje uređivanje od summer : 14.04.2016. at 13:18

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ivana s, svaka cast, to je ono sto ja kazem da mi savrseno zvuci
    a gdje trcis, ides li npr. autom tamo ili ti je blizu? i koliko ono vremenski?
    Tu imam sreće jer sam super locirana doma. Krenem ravno s vrata trčati, malo se zagrijem i razgibam unutra, imam 800 m do nasipa kroz kvart a ostalo po nasipu i natrag. Ukupno 30-tak min, 5 km. Vikendom ću odrađivati veće duljine. I ogromna prednost mi je što sam relativnu blizu posla iako idem tramvajem, ne gubim puno vremena na transport a i vrtići, jaslice škola sve mi je jako blizu.
    Ti si def.predugo na poslu ali što možeš.
    Rahela tebi je daleko posao ili radiš jako rano?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da summer ti si definitivno predugo na poslu ajooj satnice...

rahela radi od 7:00h.

ivana s super da si se uspjela prebacit na jutarnji mood, ja sam pak uvijek više voljela učit ujutro i sve radit tad al kažem rano mi se i ovako budit za posao a kamoli još ranije. Na faxu sam navijala sat da učim od 6:00h i do podne bih toliko toga naučila da sam mogla odmarat ostatak dana to sam obožavala.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

eh da ja isto imam super lokaciju, čim izađem idem trčat bilo uz potok do Jaruna ili na kontra stranu i tih pola sata što izađem meni doma ni ne primjete da sam izašla, misle valjda da bacam smeće ili sam u podrumu kad idem an treninge s klubom isto mi niej daleko al me nema po sat i pol.

Ajme kakav trening me čeka u sub uz svo pakiranje pred put, sat i 40 min na tempu 5:30 i ju ju bit će veselja,a nisu mi baš dobre stare tenisice a one nove još na reklamaciji, treba s takvim tenisicama istrčat 18ak km. Idem zvat Nike i provjerit što se događa...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.04.2016. at 14:00

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

lili i ivana s, živila sam u tim vašim krajevima (na Jarunu i NZ), i tu je puno lakše bit trkač nego na ovom vrhu svijeta di smo summer i ja

odavde do Žnjana nije daleko, ali je strmo nizbrdo 15 minuta, a treba se i vratit kući i još uz dosta prometnu cestu, osjećaj samo tako osvježavajući. naš grad je cijeli gore-dolje

ajme sad sam se sjetila da sam sanjala neku večer da mi je magriz poslala poruku da je u Splitu, u centru, i di bi joj bilo zgodno otić trčat, s tim da joj je do Marjana daleko

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kad sam jutarnja smjena radim od 7.30
    najkasnije u 7 krećem iz kuće, jer zbog jutarnje gužve na cesti stvori se čep, pa ako krenem 5 minuta kasnije, kasnim 15 minuta
    dakle, ja ustanem u 5:40, u 6 ustaje muž
    do 6.25 obavim po kući što trebam, objesim veš, spremim sendvič velikom za školu, sebi napravim gablec, malcima što će obući...
    klince dižem u 6.25 i tih pola sata još prije nego krenemo, oni se oblače, jedu, peru zube...
    idem spavati uglavnom između 22.30 i 23h i to mi je nekako ok.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ali da sam na poslu ovako kao summer, mislim da bih krepala
    10 i pol sati je fakat puuuno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •