Jao, ja propustila....mini, cestitam!
Printable View
Jao, ja propustila....mini, cestitam!
Bravo za trcanje juce zhang a danas magriz!
Skuhala rucak, najeli se, ofarbali jos par jaja, s djecom ispekla 2 kolaca (onaj s jagodama vec napola pojeli :lool:), malo odmarala a sad cu na trk bas je fino zahladilo.
Sretan Uskrs i uzivajte sa svojim najdrazima!
prijavak
10 km
tri čokoladna hrskava, punjena jaja
Sve ste bile vrijedne :klap:
Flopi, ivana s bravo za trcanje!
Ja sam popodne malo citala i pila kavu :)
Upravo se vratila s trcanja. Zavidim vama koje mozete trcat po suncu, pa ja sam krepala!! I inace se dosta znojim a sad sam mokra ko mis!! Vruce je bas! Ukupno 7 km, intervali po km a izmedju malo trckaranja, malo hodanja.
mb i meni je bilo za crknuti, užasna sparina
ugl.prijavljujem još i dva komada kuglova
sutra bez steznih gaća ne izlazim :škartoc:
Flopi :lool: na stezne gaće.
Je l bila ona svadba? Ako jeste, znaš sta ti je činiti ;-).
Magriz bravo!
Ja ni danas ništa :o. Jest da mi fali ali se nisam mogla pokrenuti, sva sam usporena.
Ovdje kiša, nit vrućine nit sparine cijeli dan. Bravo za otrcano!
Vidim puno nas danas trcalo.i ja popodne :trci:
30 min 6 km na 4:57 onda
6 x 150m na 3:53
rastrcavanje nekih 7 min do doma na 5:19
Svoj trening iz glave odradila nekih 40 min oko 8 i sitno km. Bilo bas fino ugodno bez vrucine i sparine.isla u 17 h.
edit: mjerila sam sve s trakom da mogu tangerini usporedit. Sutra planiram odradit onaj obecani trening i javit broj potrosenih kcal.
Flopi :lool:
Je bas je sparno bilo! Najavljuju zahladjenje od sutra, vidit cemo..
J-la neka si odmorila :love:
Lili :naklon:
Ja bila s djecom na misi i sad smo vec u pidjamama :mrgreen: laku noc drage moje :kiss:
Laku noc MB i ostale cure :kiss:
Jucer po rasporedu upper i cardio.
Danas rest i pripremanje svega.
Ostavila sam sve za zadnji cas al tako mi je pasalo.
Prvi put da smo doma, sami, na miru. Sinoc i veceras super drustvo i mrak hrana!
Drage moje, uzivajte i odmorite ove dane :-)
Beavo svima a posebno magriz, ona je ipak bila na trci :-D
drage moje vježbačice želim vam mirne i pozitivne blagdane!
vjernicama sretan Uskrs!
upravo odradih bodyshred amplify, odoh pod tuš pa odnijeti jaja na blagoslov, radujem se ovoj nedjelji!
dok jaja ne dobiju blagoslov, biće dobra i banana :mrgreen:
cmok!
Flopice sasavko nasa :lool:
al si se rano digla i vec odvjezbala :naklon:
Ja jos ljeskarim u krevetu.
Sretan Uskrs, fino se druzite i papajte a bome i odmorite!
Sretan Uskrs curke :-)
Sretan Uskrs cure!! :kiss:
Sretan Uskrs cure!!!
Sent from my Moto G (4) using Tapatalk
Sretan Uskrs!
sretan uskrs!
Sretan Uskrs!
Ja odvjezbala prijepodne, dok se rucak pekao. Popodne sam imala u planu otici s klincima u setnju u sumu, ali nam je kisa omela planove. Nadm se da cemo sutra.
Ginger.....ima li novosti u tebe? :mrgreen:
Zhang, ne prizivaj danas novosti...puna sam hrane :lol:
:lool:
Ginger javi se!
Ja se nadam trcanju poslin, valjda nece bas pljusak. Nesto usitno pada al lipo je zahladilo, bit ce gust trcat!
Fakat Zhang ti bi da se izljujem.
Sretan Uskrs svima.
Ne, ja to iz straha :lol:
Ma nece cure Ginger danas, ona ce s pon na uto, cak prije uto. Vidjet cete.
Mi se upravo vracamo od mojih.
jeli fino zdravo umjereno, mogla bi sad ponovo.:mrgreen:
Kad dodjemo doma, nadam se treningu snage.
:lool:
ja jedem i spavam
danas ste bez brige ;-)
sretan Uskrs svima koji slave!
Srecan Uskrs! 10 dana joge, nije lose :) Juce i danas modifikovani weekend run, po 8.5mi svaki dan. To mi je krug 'oko malog ostrva.'
Ginger, valjushkaj se dok mozes :)
Sretan Uskrs i od mene :-)!
Kod mene ni danas ništa :lool:. Jest me krenulo. Al se za ovo tri dana osjećam turbo umorno i iscrpljeno!
Jelo mi danas nije omaklo ko vježbanje, tu sam konstantna :mrgreen:.
Sretan Uskrs curke :)
Too Magriz, o tome i ja pričam :-D!
Zhang trenutno mi je ovulacija, i ako misliš na trudnoću, nema od toga ništa zasad. Nije sto ne želimo, već se puno stvari poklopilo :-(.
Necu dalje. Znam da si nekad bila spominjala drugo pa sam pomislila... :heart:
J-la poklopit ce se na dobru stranu, kad-tad :kiss:
Za jelo koje ne omakne sve znas sta bi ja rekla :lool:
Nakon obilnog rucka sam cili dan lezala i citala knjigu. Maloprije istrcala 11km, pace 6:18. Spora sam al jako lagano sam trcala, tako mi je pasalo :)
Dakle, tangerina obećano-odrađeno -zvow 31 koji ste ti i rahelaradile nedavno.
Mjerila sam s trakom puls i potrošene kcal.
Ovaj zvow mi je baš simpa, sit ups meni osobno najdraži u tom treningu al potrošnja kcal nije ni blizu ovim što je rekla MB odokativno. Ja se jesam oznojila al nije mi posebno zahtjevan, što se vidi i po pulsu. Napravila sam usporedbu s mojim zadnjim treninzima trčanja, nemam tako kratak trening (18 min) za precizniju usporedbu :mrgreen:
Zvow 31 - 18,5 min 107 kcal HR prosječan 113 Running – 40 min, 8 i nešto km (p.5:00-5:20, ovisno o vrsti treninga) 435-455 kcal HR prosječan 152-164
Razlika izmedu trcanja i intervalnih treninga je u epoc-u i potrosnja kcal nije bas skroz usporediva.
MB pa baš super da si se natenatala i to na 11km :klap:
j-la ja ću ti samo reći da se neke stvari u životu događaju upravo kad trebaju, iako nekad ne znamo razloge zašto je to tako. Sve u svoje vrijeme, doći će i seka ili braco vašoj vragolanki N. :kiss: i onda ćeš nam se ovdje žaliti kako jedva stižeš vježbat uz njih dvoje ;-)
da slažem se al me opet iznenadilo da recimo na nekom tempo treningu srednjeg intenziteta izgubim svejedno toliko kalorija, ja bih očekivala manje.
a intervalni mi se isto razlikuju. nekad baš osjetim da mi tijelo poslije "radi" a nekad baš i ne.
Meni je kod trčanja puls najbolji pokazatelj, po načinu disanja znam koliko mi je teško.
al mi se nekako 220-270 kcal kod Zuzkinih treninga čini stvarno malo too much. Znam da svaki trener voli naglasit takve stvari da privuče vježbače no opet...
vidjela sam neku Cristine neki brutalni koji kao troši oko 205-300 kcal, pa mi dođa da isprobam i nju, radi mjerenja i usporedbe, baš volim brojke, al zapravo ne smijem gubit na kilaži, trebam čistu snagu.
Ne mogu se sad sitit koje su vjezbe u tom wo ali evo pogledala sam na fitbitu za onaj novogodisnji od nekidan - avg puls mi je 152 a potrosene kcal 240.
A onaj ubitacni 57 sam zapamtila da je manje od 200 kcal (jer sam mislila da ce but puno vise). Mislim da se ovih 220-270 kcal odnosi vise na one slozenije treninge koje sam radila dok sam bila pretplacena na zuzku a ti su bili i duzi i ukljucivali girju, utege itd.