je, stvarno se vidi da se trudi... :xCitiraj:
toffifeee prvotno napisa
mislim da je pametnije da više ne komentiram, jer bi mogla još nešto lanut...
Printable View
je, stvarno se vidi da se trudi... :xCitiraj:
toffifeee prvotno napisa
mislim da je pametnije da više ne komentiram, jer bi mogla još nešto lanut...
ma znam, svi mi kažu da sam blesava i glupa što mu nisam rekla da bira ili put ili mi ali tako nešto možeš dobiti samo jednom u životu(put).
Mislila sam da neću toliko o tome razmišljati.
E a ja ću lanuti i reći Pošten-je...
pa kako je onda baš taj "jednom u životu" put - dopao i dotičnu?Citiraj:
toffifeee prvotno napisa
očigledno troši šefa
ajme koja sapunica...Citiraj:
toffifeee prvotno napisa
ti pričaš o svom viđenju muškog svijeta, ja pričam o svom.... sve ok, poštujem da imaš drugačije mišljenje od mene. Ja ti samo velim da bi inat ("eo sad tebi djeca a ja odoh pit i zajebavat se s frendicama") kod mene doveo do puno gore situacije od recimo lijepe riječi ("baš mi žao što nismo kao obitelj bili dva tjedna skupa, ajmo sad iskoristit ovaj sunčani i lijepi vikend i idemo svi skupa negdje, uživat kao obitelj")...
Al da sam ja na tvom mjestu, bome ne bih pustio muža na put sa već dokazanom priležnicom (ako sam dobro razumio ovo "dotična")... imao bi na izbor:
- ideš sam samcat
- idem i ja
- ne ide nitko
:mrgreen: ;)
Ajd, drž se i sretno!
Citiraj:
Moover prvotno napisa
Neznam zakaj ali u meni se budi moj podznak, ja bi ju razbila prvom prilikom. I ne, nisam uopće djetinjasta, nisam čak ni posesivna, ali neznam kako bi se suzdražala a da je ne razbijem ko staru kantu.Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Nemoj slušati moj savjet :nope: , to sam ipak ja, a ti si ti i vjerovatnije si odlućila drugaćije riješiti sve ovo.Drži se i nedaj da netko od tebe radi bedaka.
bili ste pred teskim problemom, prosli strasnu krizu. i odlucili ste ostati zajedno i pokusati polako pokrpati sve sto se medju vama poremetilo. polako, ti si ranjena i osjetljiva prilicno, sve je to krkho i sklisko. i onda on ode na deset dana na put sa zenom s kojom te prevario, i to neizostavno mora ici, i jos se otamo ne javlja jer je na bazenu?!?! hmmmm, bolje da ne pisem dalje.
zelim ti stvarno svu srecu, ali otvori oci. ili ja imam bujnu mastu?
a ovo
razumijem, ali ne razumijem zasto nju.Citiraj:
ja bi ju razbila prvom prilikom
Kako rekoh, to sam samo JA i razlog zbog kojeg se tako osjećam se nemože izreći rijećima.
ma može... podsvjesno smatraš da je "ona" kriva...Citiraj:
rinama prvotno napisa
na takav način - upravo mu otvaraš slobodan put da u njegov život svaki put uđe neka nova osoba (jer je stara dobila batina od tebe).
a njemu to sigurno odgovara - jer za svoje postupke ne odgovara.
trudio se jako dugo zaraditi taj put i zaslužio ga je, a ja sam htjela ispasti fer a ne bitch. O i meni je ne jedanput došlo da kažem svima da urlam na sav glas, da odem tamo i razbijem ju, pa opet u svakoj takvoj navali bijesa su mi bila moja djeca na pameti i da se meni nešto desi umrla bih bez njih.Citiraj:
ivana7997 prvotno napisa
toffie
:love2:
toffifeee imaš svako pravo biti bitch. On bi se tebi trebao klanjati...a ne ovako... :nope:
Toffie, trebamo se upoznati i popiti jednu kavu da te malo preodgojim :mrgreen:
A zašto mi stalno neki glas u glavi govori da bijesom i ljutnjom neću postići ništa dobro? :(
naravno da nećeš, postoje i softiciranije metode
Ja sam uvijek spremna za učenje :)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
napisat ću ti opširan pp navečer
:*
toffi... pa on te je prevario! halooo!!! najnormalnija i najzdravija ljudska reakcija je ljutnja! ako treba nešto i razbij! :mrgreen: u njegovoj prisutnosti(ne ozlijediti ga ;) ) a onda uspostavi svoja pravila! imaš svako pravo na to! to ti je zapravo jedini pokazatelj misli li on ozbiljno ili ne. s druge strane se zapitaj da li je tebi potrebno zavlačenje s njegove strane? dok ti izigravaš tolerantnu ženu punu razumjevanja jer je on "taj put zaradio"?
osim toga onaj dio s glumom nisam ja izmislila! :mrgreen: to mi je rekla jedna bračna savjetnica! :mrgreen: "glumi dok ne okreneš vodu na svoj mlin"
Nadam se da je oprošteno kada lažeš za dobru stvar :mrgreen: jer sam mu smuljala da sam sinoć bila vani slavila martinje i došla kući oko 4..
Moš' misliti kako mi se da spremati i biti vani cijelu noć, kad sam kronično neispavana jer se moja srećica budi još uvijek dva tri puta po noći..
A bilo je i razbijanja, nastradao mi je mobitel :mrgreen:
sorry - ali ovo je za mene jako djetinjasto... :?Citiraj:
toffifeee prvotno napisa
koja je to "dobra stvar" koju želiš time napraviti?
(ostatak komentara sam pobrisala :x )
I, tko će se primit pisanja knjige o toff životnim mukama?
Pa većina vas koji se javljate sa supercool Teen/OK savjetima, ste bome u totalnoj banani... pretpostavljam da mrzite muški rod zbog osobnih iskustava... :*
Nakon posljednja dva komentara vidim da ipak imam na puno bolje stvari potrošiti svoje vrijeme :x
Svako dobro u Vašim pravilnim, odraslim i kakvim već načinima životima! :*
MOLIM MODERATORICE DA ZAKLJUČAJU OVAJ TOPIK!
Hvala
Na zahtjev forumašice koja je topic postavila, zaključavam ga.
Hvala svima na iznesenim mišljenjima.