Ayan hvala ti i mislila sam otići al strah me onoga negativnog jer toliko smo toga prošli s pretragama da nas je taj plusić tako usrećio,a u 8 mjesecu bi trebali krenuti na inseminaciju
Printable View
razumijem te, znam kako je to kad iz mjeseca u mjesec popiškiš negativan plus.:love2:
a što ako izvadiš betu i pokaže da si trudna? ja ne bi mogla živjeti u neizvjesnosti, pa makar jedna od opcija bio i negativan rezultat. nije to najgora stvar u životu, makar ti se možda sad čini da je.
samo hrabro i pozitivno, i mi smo trebali ponovno na inseminaciju, ali rezultat možeš vidjeti u mojem potpisu. :zaljubljen:
tinna, čekamo betu ili novi test i držimo fige!
hvala vam cure na podršci,a čekam dan menge pa ću vidjeti oće li se zacrveniti ili ne inače mi je točna u dan,kupit ću sutra drugi test.držite mi fige
da znam da to nije najgora stvar u životu al vidim da znaš kako je to kad želiš to malo slatko stvorenje i da te netko zove mama,ja u životu trenutno želim samo to,a ako bude pozitivno bit ću beskrajno sretna kao i moj muž
tinna :fige: do neba!!!
tinna tu smo i razumijemo. :kiss:
cure stigao nalaz bete i rezultat je7.5 i još neznam šta je negativan nije,a doktorica mi kaže da je to normalno ako je tek počeo 2 tjedan trudnoće,a tako nekako bi i bilo po mojoj računici od plodnih dana,eto bumo vidjeli oće li beta rasti,znači još malo čekanja:-D,hvala vam curke što ste tu kad vas trebam pusaaaaaa
tinna, koj ti je dc, ili još bolje, koj ti je dpo (dan poslije ovulacije)
tinna, sutra bi trebala biti nova beta, jel tako? koliko vidim, danas ti je zapravo neki 28. dan ciklusa?
da,danas mi je 28 dan ciklusa,a mengu inače dobijem najkasnije 27 dan,doktor mi je rekao da sam prerano sve to išla mjeriti i test raditi,u ponedjeljak nova beta,a doktor za neplodnost mi je dr.Čanić,a moja doktorica je dr.Beljo
Tina pa cestitam :))! Beta ce rasti, budi pozitivna :)! Neznam gdje zivis , u zagrebu, u breyer laboratoriju mozes betu izvaditi, i rezultat je za par sati! Javi nam se sa novostima!
Daloria,
Kako si, jesi bila na pregledu? Kako bebica :)
cureeeeeeee beta je 209,77 danas sam dobila nalaz,vrlo sam sretna a i zbunjena od svega toga i naravno hvala vam na podršci
tinna, čestitam!!!!!!!!
tinna čestitke od srca! :love2:
tinna čestitam
super !!
evo da vam se javim konačno! hvala na pitanju, dobro sam, zatvorena, krvna slika ok, beba ok. U četvrtak će mi biti 10 tjedana. :-)
cure na ovom forumu si mi prve javile da sam trudna i jako sam sretna što postojite. jos jednom hvala.
da se malo odužim ljudima s ovog foruma, za sve one koji rade na bebi imam par savjeta, tj. naputaka koji su meni pomogli.
svako jutro prije posla skuhala sam si čaj pola vrkute/ pola marulje i pila na poslu. samoinicijativno. kad bi došla s posla popila bi čaj od vrkute ili malinovog lista, ovisno o raspoloženju. (marulja se pije nakon mjesečnice pa do plodnih dana, vrkuta stalno.). Mjesec dana prije toga sam pila samo vrkutu al evo kad sam ubacila marulju, ostala sam trudna. Također, mislim da je dobro imati zdrav život - ja svako jutro dan započinjem svježe ocijeđenim sokom od naranča (sigurno već 6-7 godina, fizički sam aktivna - planinarenje, bicikl, tenis.., ne pušim i ne pijem ni alkohol ni kavu :)). Kad su mi bili plodni dani uzela sam godišnji. Znam za onu metodu mjerenja tjelesne temperature i ali ju nisam stigla provesti. Uglavnom, ovdje je stranica preko koje sam narucila testove za utvrđivanje plodnih dana (a koji su stigli naknadno s 5 gratis testova za otkrivanje rane trudnoće) testovi: http://stores.ebay.co.uk/klackstar. Testovi su pouzdani a jako jeftini i dolaze u roku od tjedan dana i manje na kucnu adresu. Za kraj, osobno mislim da je najvise pomogla molitva. (dodala bih i da sam otvorenih svjetonazora, nisam udata). Znam da sam svašta natrabunjala ali zato da dobijete sliku nekakvu o stvarnoj osobi. Šaljem vam svima pozitivnu energiju i magic baby dust! :saint:
Daloria, Tina zelim vam skolsku trudnocu :)! Uzivajte :)
joj cure moje svašta sam ja prošla ovih dana i veliki stres,bila sam u bolnici jer se sumnjalo na vanmaterničnu trudnoću,tjedan dana mučenja al na sreću ipak je sve ok beta mi je juče bila 2265 i vidjeli su mi juče plod u maternici i pustili me doma napokon
tinna :fige: da dalje bude sve ok!
evo i mene ovdje:) ko bi reko...
evo ovako, M mi kasni danas 4 dana..prošli mjesec sam dobila sa 3 dana kašnjenja.. e sad,moguće je zbog promjene klime jer sam prošlu subotu bila na moru pa mislim da je veća vjerovatnost da mi kasni zbog toga nego zbog trudnoće..em nemam simptome,em dragi ima lošu dijagnozu..ali opet,čuda su moguća..
inače svi ciklusi do prošlog su mi trajali 25-27 dan..malo sam i zabrinuta da mi se nije neš pošeremetilo s hormonima i to..iako sam u 3 mj.sve nalaze nove vadila zbog postupka MPO gdje smo naručeni za 10/12 i sve je bilo 5+..
e sad imam jedan testić u torbi (Primastick) i strah me pišnuti..uf...mogu li s popodnevnim urinom ili da rađe čekam jutro?
Ja bih radije sačekala jutr0 jer je k0ncentracija ß hcg-a najveća u jutarnjem urinu.
J0j,sretn0 i neka te iznenadi plusić
milasova radije sacekaj jutro, pogotovo ako ti je jedini testic ;-) sretno i :fige:
hvala drage moje...budem sačekala...nisam nestrpljiva sad začudo tako da bez problema mogu sačekati..
nadam se da neće doći do tad:) iako su male jako šanse ali dobro...
Test napravljen- negativan..realno nisam ni ocekivala pozitivan test,to bi bio sok..kamo srece da sam se sokirala malocas,ali sta je tu je..
Sad jedva cekam da dobim,a od Menge ni M..
:-(
Ja sam se baš p0nadala :-/
eh, milasova, vidim ja da ćemo nas dvije zajedno u 10.mjesecu...i ja se tako svako mjesec nadam iz kućne radinosti, a ono:cupakosu:
Muma,držim fige da bude suprotno tvom očekivanju ;-)
Minus...kao što sam i očekivala. Nisam razočarana, znala sam jednostavno da ne mogu računati na AIH. Nastavak na jesen :-)
Muma,zao mi je:(
Tetadoktor, 10 mj.je nas:) kad od kucne radinosti nista,kod nas vec evo godinu i pol..a trudimo se jako,jako..nije da se zalim..hihi
Ma bude uspjelo,pouzdam se u MPO.
koji je najosjetljiviji test ...odakle ih narucujete?koliko rano se moze uciniti/hvala