Stranica 10 od 29 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 1410

Tema: Testovi za rano otkrivanje trudnoce..2.dio

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

tinna, koj ti je dc, ili još bolje, koj ti je dpo (dan poslije ovulacije)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tinna, sutra bi trebala biti nova beta, jel tako? koliko vidim, danas ti je zapravo neki 28. dan ciklusa?

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

da,danas mi je 28 dan ciklusa,a mengu inače dobijem najkasnije 27 dan,doktor mi je rekao da sam prerano sve to išla mjeriti i test raditi,u ponedjeljak nova beta,a doktor za neplodnost mi je dr.Čanić,a moja doktorica je dr.Beljo

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tina pa cestitam )! Beta ce rasti, budi pozitivna ! Neznam gdje zivis , u zagrebu, u breyer laboratoriju mozes betu izvaditi, i rezultat je za par sati! Javi nam se sa novostima!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Ivana :) prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, nova sam na forumu i ovo je moj prvi post. , Moj problem je sljedeći . Zadnju menstruaciju sam dobila 1.05. . Ciklus mi uvijek traje točno 28 dana. Poslje ovulacije (točno 20.05) prokrvarila sam na jedan dan, poput menstruacije , dan prije i dan poslje toga imala sam smećkasti iscjedak . Posjetila sam ginekologa koji mi je rekao kako je vjerojatno došlo do pucanja ciste i od tud ta krv. Danas je 1.06. i još nisam dobila menstruaciju (32. DC ) Nikada mi toliko nije kasnila i sada sam zabrinuta. Napominjem da imam redovne seksualne odnose ali se štitimo s metodom da "ne idemo do kraja" Posoji li mogućnost da sam trudna? Simptome PMS-a imala sam nekoliko dana prije nego sam trebala dobiti, od tada se sva bol iz grudi povukla i ne osječan apsolutno ništa.
    Ivana, da postoji mogucnost da si trudna po svom opisu! Da ne duljim jer eto nije me bilo nekoliko dana, imal li sto novoga ?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Daloria,
    Kako si, jesi bila na pregledu? Kako bebica

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

cureeeeeeee beta je 209,77 danas sam dobila nalaz,vrlo sam sretna a i zbunjena od svega toga i naravno hvala vam na podršci

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tinna, čestitam!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tinna čestitke od srca!

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

tinna čestitam

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

super !!

Daloria avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Daloria,
    Kako si, jesi bila na pregledu? Kako bebica
    evo da vam se javim konačno! hvala na pitanju, dobro sam, zatvorena, krvna slika ok, beba ok. U četvrtak će mi biti 10 tjedana.

cure na ovom forumu si mi prve javile da sam trudna i jako sam sretna što postojite. jos jednom hvala.

da se malo odužim ljudima s ovog foruma, za sve one koji rade na bebi imam par savjeta, tj. naputaka koji su meni pomogli.
    svako jutro prije posla skuhala sam si čaj pola vrkute/ pola marulje i pila na poslu. samoinicijativno. kad bi došla s posla popila bi čaj od vrkute ili malinovog lista, ovisno o raspoloženju. (marulja se pije nakon mjesečnice pa do plodnih dana, vrkuta stalno.). Mjesec dana prije toga sam pila samo vrkutu al evo kad sam ubacila marulju, ostala sam trudna. Također, mislim da je dobro imati zdrav život - ja svako jutro dan započinjem svježe ocijeđenim sokom od naranča (sigurno već 6-7 godina, fizički sam aktivna - planinarenje, bicikl, tenis.., ne pušim i ne pijem ni alkohol ni kavu ). Kad su mi bili plodni dani uzela sam godišnji. Znam za onu metodu mjerenja tjelesne temperature i ali ju nisam stigla provesti. Uglavnom, ovdje je stranica preko koje sam narucila testove za utvrđivanje plodnih dana (a koji su stigli naknadno s 5 gratis testova za otkrivanje rane trudnoće) testovi: http://stores.ebay.co.uk/klackstar. Testovi su pouzdani a jako jeftini i dolaze u roku od tjedan dana i manje na kucnu adresu. Za kraj, osobno mislim da je najvise pomogla molitva. (dodala bih i da sam otvorenih svjetonazora, nisam udata). Znam da sam svašta natrabunjala ali zato da dobijete sliku nekakvu o stvarnoj osobi. Šaljem vam svima pozitivnu energiju i magic baby dust!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Daloria, Tina zelim vam skolsku trudnocu ! Uzivajte

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

joj cure moje svašta sam ja prošla ovih dana i veliki stres,bila sam u bolnici jer se sumnjalo na vanmaterničnu trudnoću,tjedan dana mučenja al na sreću ipak je sve ok beta mi je juče bila 2265 i vidjeli su mi juče plod u maternici i pustili me doma napokon

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tinna da dalje bude sve ok!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    tinna da dalje bude sve ok!
    X
    javljaj nam kako ide

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo i mene ovdje ko bi reko...
    evo ovako, M mi kasni danas 4 dana..prošli mjesec sam dobila sa 3 dana kašnjenja.. e sad,moguće je zbog promjene klime jer sam prošlu subotu bila na moru pa mislim da je veća vjerovatnost da mi kasni zbog toga nego zbog trudnoće..em nemam simptome,em dragi ima lošu dijagnozu..ali opet,čuda su moguća..
    inače svi ciklusi do prošlog su mi trajali 25-27 dan..malo sam i zabrinuta da mi se nije neš pošeremetilo s hormonima i to..iako sam u 3 mj.sve nalaze nove vadila zbog postupka MPO gdje smo naručeni za 10/12 i sve je bilo 5+..
    e sad imam jedan testić u torbi (Primastick) i strah me pišnuti..uf...mogu li s popodnevnim urinom ili da rađe čekam jutro?

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja bih radije sačekala jutr0 jer je k0ncentracija ß hcg-a najveća u jutarnjem urinu.
    J0j,sretn0 i neka te iznenadi plusić

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

milasova radije sacekaj jutro, pogotovo ako ti je jedini testic sretno i

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala drage moje...budem sačekala...nisam nestrpljiva sad začudo tako da bez problema mogu sačekati..
    nadam se da neće doći do tad iako su male jako šanse ali dobro...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Test napravljen- negativan..realno nisam ni ocekivala pozitivan test,to bi bio sok..kamo srece da sam se sokirala malocas,ali sta je tu je..
    Sad jedva cekam da dobim,a od Menge ni M..

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam se baš p0nadala

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eh, milasova, vidim ja da ćemo nas dvije zajedno u 10.mjesecu...i ja se tako svako mjesec nadam iz kućne radinosti, a ono

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Test napravljen- negativan..realno nisam ni ocekivala pozitivan test,to bi bio sok..kamo srece da sam se sokirala malocas,ali sta je tu je..
    Sad jedva cekam da dobim,a od Menge ni M..
    I ja očekujem takav scenarij sutra

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    I ja očekujem takav scenarij sutra
    Drzim figiceeee

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Muma,držim fige da bude suprotno tvom očekivanju

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Minus...kao što sam i očekivala. Nisam razočarana, znala sam jednostavno da ne mogu računati na AIH. Nastavak na jesen

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma,zao mi je
    Tetadoktor, 10 mj.je nas kad od kucne radinosti nista,kod nas vec evo godinu i pol..a trudimo se jako,jako..nije da se zalim..hihi
    Ma bude uspjelo,pouzdam se u MPO.

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

koji je najosjetljiviji test ...odakle ih narucujete?koliko rano se moze uciniti/hvala

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Napravila sam Chronolab Pregnancy Test (jutarnji urin) koji mi je za doslovno desetak sekundi pokazao prvo T zonu, a onda C. Obje crtice su vidljive, s tim da je C jačeg intenziteta.
    U upustvima piše da se nakon 5 minuta pokaže C, a u slučaju trudnoće T crtica. Zbunjena sam jer u slučaju nevažećeg testa piše da se oboji samo T zona :nezna:
    Naručila sam se kod ginekologa u petak ujutro, ali u međuvremenu me zanima da li je netko imao takvu situaciju...

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jedno pitanje...mengu trebam dobiti 09.08.dakle u cetvrtak..danas sam radila test koji je slabo pozitivan,dakle 2 dana prije ocekivane m...testna linija(znak da je test ispravno sproveden je debela),a crta za T je tanka kao kemijskom iscrtana i blijeda...vidljiva normalno,nije sjena..dali to moze biti t?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

melanie ukoliko nije rijec o clearblue test, skoro sigurno mogu reci da tvoje tijelo luci bhcg - hormon trudnoce

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    melanie ukoliko nije rijec o clearblue test, skoro sigurno mogu reci da tvoje tijelo luci bhcg - hormon trudnoce
    nije nego onaj sa nesta pregnancy test od 10 ummol osjetljivosti

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vrlo vjerojatno je rijec o trudnoci ponovi test sutra/prekosutra, crtica ce vjerojatno tamniti, ali ako ostane i svijetla - nemoj da te to uzruja - nekim curama se desavalo da crtice na tim testovima s neta uvijek budu svijetle (mislim na testnu crticu). sretno!
    Posljednje uređivanje od bubekica : 07.08.2012. at 17:21

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hocu sa prvim jutarnjim.hvala

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

radila i danas test bio bljedo pozitivan..i sada navecer dobijem menstruaciju .neznam sta da mislim..samo me zabolio stomak u vrijeme kada je trebala doci i eto vjestice...sutra cu zvati gin da pitam o cem je bila rijec,a kada zavrsi krvarenje cu se opet testirati testom iz ljekarne

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Melanie, najbolje bi bilo da ti sutra ginekolog da uptnicu da izvadiš beta HCG iz krvi, tako ćete znati gdje ste...(inače znaju biokemijske trudnoće imati takvu sliku, al bez vrijednosti bete ne zna se).

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moram ovdje samo pohvaliti Clearblue digitalni test (ne onaj koji pokazuje i tjedne trudnoće nego samo digitalac, košta 10 kn više od običnog Clearblue-a)
    Dakle taj test mi je pokazao + na 20 dan ciklusa, 10 dana nakon odnosa

A čisto me zanimalo a i imala sam ih doma: oni testovi trakice (sa velikom senzibilnošću, navodno) mi ni 10 dana nakon ovog testa nisu pokazivali pozitivan rezultat

Moj glas za Clearblue digitalac, bar jasno daje rezultate (a bome i brzo!)

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozdrav cure... nova sam u ovome svemu i imam nekoliko pitanja... nakon svakog spolnog odnosa mi m kasni 3-4 dana... Ali sad je nema vec 13 dana... molim vas da mi preporucite neki test jer ja stvarno neznam koji da kupim... citala sam malo po internetu i po forumima, al nema bas nekog konkretnijeg odgovora...

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Melanie, najbolje bi bilo da ti sutra ginekolog da uptnicu da izvadiš beta HCG iz krvi, tako ćete znati gdje ste...(inače znaju biokemijske trudnoće imati takvu sliku, al bez vrijednosti bete ne zna se).
    da se javim sto je bilo...biokemijska trudnoca,iako betu nisu dali da vadim,samo radili uzv pregled,dosla sam 2 dana kasnije kada se kraverenje smirilo i doktor je rekao da je najvjerojatnije bila biokemijska i da se samo ocistilo...taj dan nisam vise krvarila.znaci 2 dana sam krvarila i onda je bilo sukrvice samo na papiru.moje mrvice vise nema...to je tako cudno.i sam dan krvarenja mi je bio pozitivan test...i lh trakice.lh trakice vise nisu,a testova nemam...trebam naruciti.jeli tko imao slican slucaj...sto je najgore umisljam da se trdunoca mozda nekako odrzala jer jos uvijek imam bolne grudi i napadaje mucnine

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    moram ovdje samo pohvaliti Clearblue digitalni test (ne onaj koji pokazuje i tjedne trudnoće nego samo digitalac, košta 10 kn više od običnog Clearblue-a)
    Dakle taj test mi je pokazao + na 20 dan ciklusa, 10 dana nakon odnosa

A čisto me zanimalo a i imala sam ih doma: oni testovi trakice (sa velikom senzibilnošću, navodno) mi ni 10 dana nakon ovog testa nisu pokazivali pozitivan rezultat

Moj glas za Clearblue digitalac, bar jasno daje rezultate (a bome i brzo!)
    majuska,dakle lh testovi nisu pouzdan indikator trudnoce..jer citala sam da su ih mnoge cure koristile kao test za trudnocu?
    tebi nije bila poz a bila si trudna?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj riana2294 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure... nova sam u ovome svemu i imam nekoliko pitanja... nakon svakog spolnog odnosa mi m kasni 3-4 dana... Ali sad je nema vec 13 dana... molim vas da mi preporucite neki test jer ja stvarno neznam koji da kupim... citala sam malo po internetu i po forumima, al nema bas nekog konkretnijeg odgovora...
    a gle,pošto ti kasni već skoro dva tjedna,mislim da bi eventualnu trudnoču pokazao bilo koji test.tak da,otiđi u ljekarnu i kupi makar onaj najosjetljiviji za svaki slučaj.javi rezultat,pozdrav i sretno!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Melanie, nisu bile u pitanju LH trakice nego baš testovi na trudnoću ali u obliku trakica (dobila sam ih uz LH trakice)

Držim ti fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Dobro jutro i veliki pozdrav svima koliko god vas ima trebam savjet sigurna sam da mi tu netko može pomoći oko testova za trudnoću. Priča počinje od 29.08.12 (datum mog rođendana) još prija 2 tjedna počele su me grudi jako boliti i nekako su mi se povečale (mada se povečaju uvijek kad trebam dobiti) ali ovaj put je sve bilo tako jako bolno da nisam mogla nisiti grudnjak, ponadala sam se da tu to simptomi trudnoće i naravno da napravim test želja je bila prevelika ali sam se nekako uspjela nagovoriti da pričekam par dana i tak je prošlo 2 tjedna i dodje moj ročkas i ja odlučim kupiti test i provjeriti kad ono pokazuje pozitivu i ja naravno van sebe od sreće mjesečnica mi je kasnila i sve se nekako se posložilo da je to to e sad kad sam malo došla k sebi me počeo mučiti taj rezultat testa jer imam neki smeđkasti iscjedak ponekad je i krv vidljiva ali u jako malim količinama i sad gledam taj test Clearblue i pokazuje u malom prozorčicu da je minus dok je u drugom crtica koja označava minus izražajnija nego ona koja čini plus mada sam pročitala upute već 100 put i tak je i na njima prikazano da se jedna vidi bolje od druge, ja jasno da nemam mira i sad me to brine dali je uistinu riječ o pozitivnom testu ili negativnom uz to imam simptome kao što su bol u leđima (isto sam imala svaki 2. dan minust. dok ovo traje, i naravno tu je umor, glavobolja i potreba za povračanjem mada nije toliko jaka nego kao da osjećam potrebu da bi trebala zagrliti wc školjku ali opet nije toliko jaka da bi to uistinu morala ići obaviti...sad me muči taj test i ovo slabo krvarenje čitala sam kao da je normalno da traje 4 dana ali kod mene je još uvijek prisutno a gin. ce me tek primiti za 2 tjedna e sad razmisljam dali da napravim još koji test a nisam sigurna u ponovni rezultat pa sam malo u strahu btw. rodila sam 1. put prija 5 god. i naravno bez ikakvih simptoma je sve prošlo... nadam se vašoj pomoći kroz savjete unaprijed velika hvala...

Datum pristupanja
    Sep 2012
    Posljednje uređivanje od čokolada : 01.09.2012. at 14:34

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mami to je jako pozitivan test! cestitam od s obzirom da spominjes blaga krvarenja, predlazem ti da inzistiras na ranijem pregledu, mozda je potrebno da pocnes uzimati terapiju poput utrogestana ili dabrostona. sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozzz bubekica, evo nisam imala mira danas ujutro je počelo krvarenje i posljepodne sam otišla na hitnu vadili su mi krv test na urin je bio pozitivan sve skupa me je 3 sata čekanja koštalo...doktorica mi je rekla da ako mi bude lose i osjetim neke bolove da joj se javim i evo prija cca. 1h išla sam na wc i uočila sam da kroz krv imam i neke grumene kao nekaj sluzavo samo kaj je gusto bilo za svaki slučaj sam poslikala sad neznam dali je pametno to tu na forumu pokazivati ugl. to me sad plaši neznam dali da sutra opet zbog toga idem k doktoru ovo krvarenje je slično menustraciji samo kaj nije obilno kao kad dobijem sad sam još više zbunjena neznam kaj se događa (((

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mami koliko shvacam vadila si krv, koliko iznosi bhcg?
    oprosti, nisam ranije vidjela post...
    Posljednje uređivanje od bubekica : 04.09.2012. at 10:29

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hye sve ok da vadila sam i evo upravo sam se vratila od ginekol. i danas sam vadila krv ponovno i ispalo je da je hCG u nedelju bio 164,52 a danas je 154,26 na UZ danas se ništa nije vidjelo valjda je to bio pobačaj smrc.... nije mi jasno nakon prve super trudnoće usljedi ovako nešto pitam se samo zašto? (((

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •