Jao! Koliko račica! Prekrasno!
Uživajte! Čestitam! :D :D :D :D :heart: :heart: :heart: :heart:
Printable View
Jao! Koliko račica! Prekrasno!
Uživajte! Čestitam! :D :D :D :D :heart: :heart: :heart: :heart:
Čim dođeš doma ho-će-mo sli-ku!
Isabel, prekrasno, cestitam :love: !
A maloj zvjezdici velika pusa :*
Draga Isabel, čestitam i ovdje!
I ne brini, sve ćete znati, kao da ste oduvijek skupa, vidjet ćeš....
Ljubi zvjezdicu i uživajte u divnim trenucima, tako samsretna radi vas. :heart: :love:
Isabel, uživajte u svojoj zvjezdici! :love: :heart:
i mene je dugo poslije poroda taj osjećaj mučio.. onda malo po malo počela sam se opuštati...Citiraj:
Isabel prvotno napisa
to je tvoja sreća, tvoj smisao postojanja i vidjeti ćeš za par dana pitati ćeš se kako li si mogla živjeti cijeli svoj dosadašnji život bez nje :heart:
svaki dan joj se nanovo divim i zaljubljujem u nju....
odista... mislim da je bebica mene zaokružila kao ženu.. jednostavno sad je taj krug zatvoren..
Isabel :heart: ! Predivan avatar :heart: !
tako sam sretna zbog vas :love: :heart:
Isabel, tata i zvjezdica Nola! :heart: :love:
Isabel čestitam od :heart: tebi i TM na rođenju prekrasne male princeze (divna je) i želim joj veliku dobrodošlicu i cijeloj vašoj obitelji puno
:* :* :* :* :* :* :*
Tako si lijepo ovo napisala! Pa i jeste na vrhu svijeta, jer ako majčinstvo nakon toliko muke nije najbolje što ti se može dogoditi, ne znam što je i kakva bi se blaga mogla mjeriti s tim... Čestitam i uživajte u zvjezdici Noli, zaslužili ste! :love:Citiraj:
Isabel prvotno napisa
a nolić na avataru je :zaljubljen:
ajme tek sam sad vidjela avatar. nola je prekrasna :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :heart: :*
Oooo koja lijepa curica - iskreno čestitam roditeljima!
prekrasnu si nam priču ispričala s poroda
a Nola :zaljubljen:
Isabel :heart: :heart:
Nola :zaljubljen:
joj bas sam sretna zbog vas :love: drago mi je da je sve super proslo, nadam se da si se dobro oporavila. nola je prekrasa na avataru :heart:
Čestitam ti od sveg srca !
Pročitala sam tvoju priču s poroda i sva se rascmoljila
ČESTITAM vam na maloj štruci.
Nola, dobrodošla nam :sing: :joggler:
čestitam :heart: :love:
:heart: :heart:
:D čestitam!!!!
ajme isabel nolica je preeeedivna :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
cestitam dragi roditelji, bome ste zasluzili :* :heart:
čestitke od :heart: a Nolica nam je prekrasna :zaljubljen:
Procitala sve u jednom dahu!
Obuzme me sreca od ovakvih lijepih, iskrenih prica!
Cestitke svima :)
čestitam :heart:
riječi su suvišne :*
čestitam :heart: , Nola je :zaljubljen:
Da se malo opet javimo: mi smo super, Nola je odlicno, najvaznije i najdragocjenije od svega je to sto nam je ZDRAVA! Razvija se prekrasno, svaki dan primjetimo nesto novo, predivno ju je gledati kako polako upoznaje svijet oko sebe, kako iz dana u dan nauci nesto novo i kako stasa u pravu pravcatu princezicu :heart:. Evo recimo danas je po prvi puta zjevnula uz onaj preslatki popratni zvukic. Presmijesno ;). Vec se dugo glasno smije, i taj mi osmjeh i njen pogled svaki dan iznova ispuni srce :zaljubljen:. Velika je, papa jos uvijek samo mamino mljekeco, raste ko gljivica, puno se nosimo, uzivamo vani u setnjama, dobro spavamo i uzivamo! Nama je zvjezdica s neba stigla, u najljepsem mogucem obliku :zaljubljen: i smislu! Iako sam ocekivala da ce biti ovako nekako, i oduvjek znala da je majcinstvo moja zivotna uloga, za ovakvu srecu, radost, ljubav, ljubav i ljubav, i za ovako nesto covjek se ne moze pripremiti :heart:!
Isabel, pravi je užitak čitati tvoju :saint: priču. Uživaj i dalje maksimalno u svojoj curici Noli :zaljubljen: . Da li se mogu pogledati slikice? :)
Isabel, veselim se s vama :D :D
svakako nas izvješćuj kako mala Nola lijepo raste :heart:
E da, upravo radim album na Picasi, ali to traje s obzirom na ograniceno slobodno vrijeme :). Staviti cu link ovdje cim budem gotova.
Prekrasno, Isabel :heart: !
Isabel :zaljubljen:
Preslatka mi je slika na kojoj Mihael drzi Nolu za ruku! :heart: Mogu je ja staviti u nas album kad stignem?
:heart: !
Isabel i Nola :heart:
Isabel :heart: :love: :* :zaljubljen: ...uh tisuću puta :love: :* :heart: :zaljubljen: i sve ovo prenesi svojoj malenoj predivnoj princezi
Jedva čekam slike :D
Stavila sam u nas album sliku Mihaela i Nole kako se drze za ruke, pa tko zeli moze pogledati... pass je isti kao prije. :heart:Citiraj:
enya22 prvotno napisa
:saint: :saint: prekrasno... :heart:
ovo je predivna priča. Dok sam čitala plakala sam i smijala se. Sretno mami i maloj Noli :heart:
Isabel :love: :heart: :* princezica je preslatka!