Nina drzim fige za sutrasnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Nina drzim fige za sutrasnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nina30 za sutrašnju veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Denny za što bezbolniju punkciju i tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a i Aurora* za pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ , mislim da ćemo nas 3 koke otprilike u isto vrijeme na punkcije :love:
i naravno svima ostalima za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neka ovo bude jedna prekrasna plodna jesen :heart:
mojoj dragoj cranky :kiss:
Drage moje, vidim da se ovdje pravo zaguzvalo. Saljem vam milione vibrica i zelim jako jako plodnu jesen- Kao sto mozete vidjeti iy prilozenog, ja uzivam u carima treceg tromjesecja, nikako ne mogu da spavam niti da e namjestim. Samo mi je dozvoljneno lezanje na lijevom boku, a vec mjesecima nisam legla na ledja (to mi je prvo zabranjeno). Mi smo vec laganini u 29.tt i za 7 dana aBd idemo u bolnicu da primimo bethametasone za malena pluca :zaljubljen::zaljubljen: za svaki slucaj a i rogham injekciju. Po procjeni dr od prije 3 dana gemini 1 je tezak cca 1500gr, a gemini 2 oko 1200gr,
pusice od nas troje :heart::heart::heart:
dobro jutro cure, uz kavicu ili neke druge tople napitke u ovo hladno jutro:coffee:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure u postupku,
sve one koje čekaju folikulometrije, sve one koje čekaju punkcije, transfere, sve one koje kreću u nove postupke, na konzultacije..................
Nina, kakve su vijesti?
Denny ~~~~~~~~~~~za sutra
Hvala draga! :* Što da kažem JAAAKO sam uzbuđena, i jedva čekam! Samo se nadam da će proći što brže i što bezbolnije.
Puse svima i puno vibrica vam šaljem! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
JURIIIŠŠŠ na lijepe stanice, plusiće i bete!!! :-D
evo i mogu doprinosa tome ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
denny, nestrpljivo čekamo tvoj sutrašnji izvještaj!
aurora*~~~~~~~~~~~~~za tvoje folikule, ima li već naznake o terminu punkcije?!
tibi, tiki_a,~~~~~~~~~~~~~~za vas je rezervirano mjesto u rujanskom vlakiću~~~~~~~~~~držim palčeve!
fato, pusice za vas troje, držite se zajedno još koji tjedan!
Denny S R E T N O sutra ~~~~~~ :-D ~~~~~~ :-D ~~~~~:-D~~~~~ :heart:
Mislim na tebe :*
Denny, sretno za sutra od srca! Jedva čekam tvoje vijesti s punkcije! Drži se, draga moja! Juuhuhuhu!!!
Sve koje ste na punkcijI sutra DENNY, VITTA 22 BRDO VIBRICA ZA VAS~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ za sto bezbolniju drage moje...
Evo me iz Maribora! Folikuli su OK, ima ih po 3, 4 na svakoj strani, velicine od 10 do 12 mm. Obzirom na njihovu velicinu i nakon sam jos malo razmislila o tome kako stimulaciju uzimam tek u 18h, cini mi se da bi moja punkcija mogla ipak biti u subotu, a ne u petak kako sam prvobitno racunala. No, o tome cu nadam se vise znati u srijedu kada imam sljedecu folikulometriju.
Ono sto me danas potpuno zateklo na UZ je to sto se na njemu prikazalo nesto sto bi po svoj prilici moglo biti polip! :-o
Bas me zanima sta ce mi u vezi toga reci na iducem UZ, a do tada ostajem i dalje dobre volje, raspolozena i s vjerom u dobar ishod ovog postupka. ;)
NINA30 cekamo da nam javis rezultat bete!
Denny sretno sutra! Nestrpljivo cemo ocekivati tvoj izvjestaj s punkcije.
tiki_a i Tibi javite se i vi sa svojim novostima.
Evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koji su u postupku!
Dobro jutro, da se malo javim : eto danas idemo na prvi pravi dogovor za postupak na SD, nadam se da nećemo čekati dugo. Voljela bi biti T još ovu kalendarsku godinu a i ovu moju 38-mu godinu života
Puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve u postupcima, puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trudnice
pusa
Aurora, Denny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepe folikuliće i bezbolnu punkciju i na kraju za veliku tetu betu!
Nina30 čekamo???
Tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! !!!!:heart:
Svima u postupcima, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!!
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~ da nema polipa
svima čekalicama svega i svačega~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora* nadam se da nije polip u pitanju i da će sve biti ok! Ima li možda kakvih novosti vezano za odgađanje postupaka u Mariboru?
Denny za bezbolnu i uspješnu punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za plodnu jesen ;-):heart:
Evo mene, preživjela svoju prvu punkciju! :-D Nije da nije bolilo, ali preživjela sam ja i gore stvari. Uostalom, bol je vrlo brzo prošla, jer je sve bilo dosta brzo, ali i učinkovito - dobili smo 12 oocita! :-D:-D
Ma bravo Denny!!!!!
Aurora nadam se da nije nikakav polip u igri...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za svih kojima trebaju!!!!!
Bravo Denny!!! A sad ~~~~~~~~~~~za tulum u labu!
bravo Denny!
pa to je super rezultat!
neka bude iz prve plusić na testu!
sretno!
Bravo Denny, sada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
Ja se vratila s SD neobavljena posla, doktora nema, bolestan
denny, čestitam na 12 js, to je sjajan rezultat, ~~~~~~~~~~~~~~~~za 3 blastice!
lambi, lijepo da si s nama!
aurora*,~~~~~~~~~~~~~za nastavak i pozitivan ishod postupka!
meni je sutra prvi uzv, pa nestrpljivo iščekujem bilancu stanja nakon 23 decapeptyla i 24 gonala!:-D
denny sjajan rezultat, evo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe blastice!
aurora* ~~~~~~~~~~~~~ za uspješan nastavak i najljepši rezultat
ivica_k ~~~~~~~~~ za dobru bilancu sutra
Svima u postupku od srca ~~~~~~~ za prepuni jesenski vlakić
Ma bravo, cranky, bas si to dobro rekla! :mrgreen: Sve ce biti super, sigurna sam! Evo tebi i tvom fazolicu jedna :kiss:.
Denny, dobila si idealan broj JS! Kad ti je ivica_k pozeljela 3 blastociste, odmah sam je htjela ispraviti i reci ne 3 nego 4, jer to bi bilo idealno, ali sam se na vrijeme sjetila naseg "divnog" zakona. :-x Zato cu reci, neka budu 2 savrsene blastociste i jos koja odlicna jajna stanica za zamrznuti.
Do sada ti je islo sve kako treba pa neka se tako i nastavi.
linalena suosjecam s tobom zbog frustracije koju izazivaju stvari poput ove sto se je tebi desila danas kada si se vratila iz klinike neobavljena posla.
Gabi25 na zalost ja nisam jucer nista pitala za iduce postupke u Mariboru, ali ako bude prilike pokusat cu to sutra.
tigrical, lucija83 hvala vam na vibricama, jedva cekam da i vi krenete u akciju!
ivica_k ja sam sutra narucena u 17:45 sto bi moglo znaciti da cemo se i ovaj put mimoci... Osim, ako vi zbog guzve ne budete malo duze cekali, a mi ne stignemo malo ranije... Da li putujete odmah nazad ili mozda ostajete u Mb?
ia30 kako je s tobom, kada si ti narucena za UZ?
Denny super... :)! Iako, koja šteta lijepe reakcije i toga da su samo tri u igri, valjda će odabrat najbolje. Ti si definitivno dobar responder, to bi bila nekakva ciljana i idealna reakcija u IVF-u, više od toga bi bilo put prema hiperstimulaciji.
*Aurora, nadam se da nije polip, ako stvarno je, možda ti predlože zamrzavanje svih embrija, tako su barem jednoj koju znam - prof. Vlaisavljević joj nije prekinuo postupak, ali taj put nisu radili transfer nego su sve zamrznuli, a transfer je uslijedio drugi put. Ako ne, možeš razmisliti o tome da vratiš jednoga (vjerojatno će ti, ako si mlada, i budeš dobila dobre embrije, ionako preporučiti vraćanje jednoga, to je kod njih standard), a ostale zamrzneš za drugi put, neke su teorije da polipi djeluju kao spirale i otežavaju implantaciju pa bi bilo šteta riskirat više njih.
Ivica_k, sretno!
Sretno svima i da se MB situacija što prije riješi na neki pozitivan način, sve su to udari - naš zakon, Maribor... Sve to otežava ljudima pristup ka normalnom IVF-u.
Deny BRAVO, odličan rezultat!
ivica_k neka bude sutra savršena "bilanca" SRETNO!
Aurora polipa nema, nema i nema! Biti će sutra sve 5! ako bude prilike malo ih priupitaj šta je sa nama koji smo u 10.mj na redu... Puno cura će ti biti zahvalno na info...
Cure da vam javim da od moje trudnoće ništa,..betu nisam ni vadila jučer jer sam prokletinju dobila jučer ujutro ...i tako jučer sam bila izbedirana danas sam bolje volje a što se može biti će bolje drugi puta nadam se.
Bez obzira na sve i dalje navijam za sve u postupku i očekujem vaše rezultate pusa velika svima
Joooj, hvala cure... tako ste me raznježile sa ovim željama za blastice! :zaljubljen: Na žalost biologicina rečenica "Transfer vjerojatno treći dan, možda, možda peti" ne ulijeva mi previše nade da će se ići na blastice. Dovraga, sad bi se rasplakala ko malo dijete! Ali ajde, opet sam odabrala vjerovati u čuda, i biologe, i tu famoznu ICSI-PICSI metodu... Ako odaberu tri zaista dobre, teoretski imam šanse nadati se bar jednoj blastici zar ne?
Jooooj, ajmo staničice, držite se hrabro! Nadam se da su naslijedile barem mrvu mog optimizma! ;-)
NINA30 jako, jako mi je žao! :love2:
Draga Denny~~~~~~~~za tulum u labu i za 1 ili 2 plava anđelka na mamu, zadrži pozitivu i bit će sve 5.:heart:
Nina:love2:
Aurora*, morala sam se nasmijati kad sam pročitala da procijenjuješ punkciju u subotu. Jer ovaj puta se baš pratimo. Kod mene obično sve brzo, a sada milimetar po milimetar, još bi mi se mogla i subota dogoditi (odgovaralo bi mi jako). Imam tri desno 13, 13, 12 i jedan lijevo 10 mm. Sutra uzv. Znači sutra uzv Aurora* i ivica_k~~~~~~~~~~~
Denny ma prekrasan je to rezultat, možda je dr (ili biolog) malo suzdržan onako reda radi. Jer mora u startu odabrati samo 3 :-x. Šaljem puno ~~~~~~za transfer blastica.
linalena miša mu!
fatamorgana :zaljubljen: :zaljubljen:~~~~~~za dalje
ina33 :heart:
NINA30 žao mi je :-(. Idući puta IVF?
Tibi, kako je kod tebe?~~~~~~~
Denny ne brini!
i treći dan je dobar transfer, ja sam tako dobila svoju curku.
Denny za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :yes:
tiki_a ja ti imam sutra uzv pa ću znati više. Doktor je komentirao da dobro napreduje i neće biti previše JS što mi je ok s obzirom na ovaj zakon :-x. Sretno i tebi draga ~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora* i ivica_k za sutrašnji pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . Aurora da te malo utješim, meni su 3 doktora rekla da imam polip i kad sam došla to odstraniti ispalo je da uopće nije polip. Za nekoliko dana više nije bilo ničega. Eto, nadam se da će tako biti i kod tebe :love:
svima za štogod vam treba puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Drage moje, za sada se, zbog hiperstimulacije koja je stvarno HIPER, mičem s odbrojavanja, ali mislim na sve vas, šaljem pusu i vraćam se brzo! :-)
Svima kojima je potrebno, puno pozitivnih vibrica šaljem!
[QUOTE
lambi, lijepo da si s nama!
[/QUOTE]
škicnem ja pomalo ,ipak mi je ovo najdraži podforum :heart:,samo sam na knap sa vremenom a to želim svima vama što prije ,držim ti fige za sutra;-)
Nina30, žao mi je! :love2:
Denny , mraaaak! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za skoru mamicu iz klase optimist!!!
Suzzie, samo se ti malo nama odmori! Kad se vratiš, biti ćeš nam malo jača i spremnija za dalje! :zaljubljen: Mislim na tebe!
...još samo par dana do 1. pikalice... Ufffff!