Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo me iz Maribora! Folikuli su OK, ima ih po 3, 4 na svakoj strani, velicine od 10 do 12 mm. Obzirom na njihovu velicinu i nakon sam jos malo razmislila o tome kako stimulaciju uzimam tek u 18h, cini mi se da bi moja punkcija mogla ipak biti u subotu, a ne u petak kako sam prvobitno racunala. No, o tome cu nadam se vise znati u srijedu kada imam sljedecu folikulometriju.

Ono sto me danas potpuno zateklo na UZ je to sto se na njemu prikazalo nesto sto bi po svoj prilici moglo biti polip!

Bas me zanima sta ce mi u vezi toga reci na iducem UZ, a do tada ostajem i dalje dobre volje, raspolozena i s vjerom u dobar ishod ovog postupka.

NINA30 cekamo da nam javis rezultat bete!

Denny sretno sutra! Nestrpljivo cemo ocekivati tvoj izvjestaj s punkcije.

tiki_a i Tibi javite se i vi sa svojim novostima.

Evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koji su u postupku!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Aurora* ma koji sad fucking polip Bit će to sve suuuupeeeeer vidjet ćeš, nisam te ja bez veze za nos vukla
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    NINA30 cekamo da nam javis rezultat bete!

Denny sretno sutra! Nestrpljivo cemo ocekivati tvoj izvjestaj s punkcije.

tiki_a i Tibi javite se i vi sa svojim novostima.

Evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koji su u postupku!
    Potpis X

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Aurora* ma koji sad fucking polip Bit će to sve suuuupeeeeer vidjet ćeš, nisam te ja bez veze za nos vukla
    Ma bravo, cranky, bas si to dobro rekla! Sve ce biti super, sigurna sam! Evo tebi i tvom fazolicu jedna .

Denny, dobila si idealan broj JS! Kad ti je ivica_k pozeljela 3 blastociste, odmah sam je htjela ispraviti i reci ne 3 nego 4, jer to bi bilo idealno, ali sam se na vrijeme sjetila naseg "divnog" zakona. Zato cu reci, neka budu 2 savrsene blastociste i jos koja odlicna jajna stanica za zamrznuti.

Do sada ti je islo sve kako treba pa neka se tako i nastavi.

linalena suosjecam s tobom zbog frustracije koju izazivaju stvari poput ove sto se je tebi desila danas kada si se vratila iz klinike neobavljena posla.

Gabi25 na zalost ja nisam jucer nista pitala za iduce postupke u Mariboru, ali ako bude prilike pokusat cu to sutra.

tigrical, lucija83 hvala vam na vibricama, jedva cekam da i vi krenete u akciju!

ivica_k ja sam sutra narucena u 17:45 sto bi moglo znaciti da cemo se i ovaj put mimoci... Osim, ako vi zbog guzve ne budete malo duze cekali, a mi ne stignemo malo ranije... Da li putujete odmah nazad ili mozda ostajete u Mb?

ia30 kako je s tobom, kada si ti narucena za UZ?

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku

ivica_k ja sam sutra narucena u 17:45 sto bi moglo znaciti da cemo se i ovaj put mimoci... Osim, ako vi zbog guzve ne budete malo duze cekali, a mi ne stignemo malo ranije... Da li putujete odmah nazad ili mozda ostajete u Mb?
    tek sad vidim što si me pitala...mi smo danas stigli malo ranije, i bili odmah na redu, tako da smo u pola 5 već bili na gasu našoj kućici!
    punkcija je zakazana u subotu, 7:30h, jesmo li u istoj grupi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •