polina prvotno napisa
Evo drage cure ja se vratila od Lucingera.gledao me na uzv i mozda vidio i 1 cistu koju nitko nije dosad vidio.moram napravit sve dodatne nalaze za ivf i moj mm. zvat ga 1 dc da me pogleda 3 dc.uglavnom, rekao je da moj amh i nije nista mali s obzirom da imam 42 godine.vise ga muci fsh 13.misli da idemo na ivf, realno mi je rekao da je postotak sretnog zavrsetka ( tu misli na zdravo rodjeno dijete) u mojim godinama nizak, da je imao 1 pacijenticu od 45g. koja je rodila.nije puno pricao, stalno je netko ulazio.platila sam uzv i pregled 500 kn.rekao je da ce vidjeti koliku stimulaciju ce mi dati,s obzirom na godine sigurno necu reagirati kao mlada zenska. Izvadit cemo sve nalaze pa idemo u akciju, mozda inseminacijj ili ivf.nije jos odlucio ni rekao tocno. naravno da je rekao da je postotak uspjesnosti kod njega u zena nakon 40-te 10-20 posto i da budem toga svjesna.itekako jesam, ali cu pokusati sve da budem mirna.tako mi je pao grah, prekasno sam upoznala svog dragog.u mene sve kasno, nisam ganjala karijeru.tako je ispalo...uf uf uf!Smirila sam se ovih dana, idem brzo raditi ove korake pa cemo vidjeti. Rekao je da vidi 4 folikula, da razumije da je ovulaciju (ako je ima) tesko uhvatiti, pitao me je li netko vec vidio mozebitnu cistu, ja rekla nije.malo pisem kaoticno, s moba. To je sve, for now.iako su statistike takve kakve jesu, ja se nadam cudu..za sad me drzi .optimizam i osmijeh! Vidjet cemo. Pozdrav svima!