I danas krenula m, i to vrlo bolna. To je dobar znak, jel tak? Baš me bilo strah pomisliti da bi trebala na kiretažu.
Nemam plan, čekam da se Dr.T vrati, pa ću onda vidjet kaj dalje. Ne znam da li nakon ove biokemijske mogu odmah u postupak!?
Printable View
venera,dobro je da je M krenula,pa će se to samo očistiti..mislim da bi morala jedan ciklus pauzirati,pa onda u nove pobjede...
sretno!!
ja mislim da ću i ja procurit...baš sam si neka...ne znam,al mislim da ovaj puta ništa..ja imam plan ovaj ciklus pauza i sljedeći nastavljamo,nema predaje...
Kiara, gdje ti ideš u postupke?
Nadam se da nećeš procuriti. Meni je isto ovaj ciklus bio bez veze, sve nešto čudni simptomi i eto barem biokemijska.
ja sam na Sv.Duhu...venera biokemijska je dobar znak,zato ovaj mjesec odmori,a sljedeći kreni dalje..
Ja isto mislim da nista od ovog AIH mada mi menga nije dosla,al sve me pika i kao da menga hoce,a utrici ju sprecavaju u tome..Nisam radila test,jer sam si sama rekla cekat cu betu pa sta bude bude....Ne znam sta bi mislila o tim biokemijskim to mi je sve bez veze kao svi kazu da je to super jer eto vidljiv je znak da ipak uspijes doci do nekih rezultata,a u knacnici to nije ista samo veliko razocaranje barem meni jer sam ju i ja imala prirodna biokemijska
Prevela sam česta pitanja o inseminaciji s jedne američke stranice. Mislim da bi moglo biti korisno pacijentima, ali voljela bih i komentare ili sugestije i za druga pitanja na koje bi bilo korisno dati odgovor. Također bilo bi super kad bi postojalo i nekoliko opisa od strane samih pacijentica kako izgleda inseminacija (kako biste objasnili postupak nekom tko nema pojma i nikad nije bio i što biste htjeli da ste znali i sami prije postupka)... Hvala!!!
Česta pitanja o inseminaciji (fertilityplus.org)
pino,svaka čast na trudu...:klap: i hvala ti na ovome...
napisat ću svoj izvještaj sa AIH-a,ali malo kasnije ili sutra...
ja ću 100% procurit:cry:,danas sam prestala sa utrićima i sutra ne idem vaditi betu...čekam mengu ,ovaj ciklus odmaram i onda idemo odmah dalje...
zaboravila sam napomenuti da sam danas radila testić,i naravno jedna velika 0...
NEEEEE moras ic vadit betu....test ti moze krivo pokazat. Nekad i beta zna biti jako mala a pozitivan ucinak....i ja danas prestajem s utricima,a u utorak idem vadit betu ja necu ttest radit
Kiara, odi vadit betu......nikad se ne zna!
Kiara, Lastavice, obavezno vadit betu!!! Sretno!!!!:heart:
ja idem sutra ujutro vadit,trebala sam danas,al mm je trebao auto...dobro dan dva nece nista promijenit il je il nije,al bojim se da ovog pute nije.Samo mi je cudno imala sam jednu prirodnu biokemijsku trudnocu,a sad kad je jos potpomognuto jer plivac nije morao prolazit nikakav put ne uspije nemogu vjerovat
Spelkica,Kiara sretno i vama vibram za veliku betu
Mene zanima da li se menga moze dobit pod terapijom Utrogestana?
moja beta 0...
Kiara, žao mi je .... Al glavu gore, idemo dalje !!!!:love2:
Lastavice, dokkoristiš utrogestan, nema menge
špelkica jesi ti vadila betu dans? Kiara zao mi je jako,al nemoj odustat mali odmor pa opet kad skupis snage
Neke cure znaju procuriti pod utrićima, ali mislim da je to više rijetkost.
kiara, žao mi je, bit će slijedeći put!
ja zadnji put prokrvarila s utricima i to posteno (bio spontani)...
aaaa bas mi je zao aleksandraj
Ja danas isla do sad piskit barem 15 puta stalno imam neki pritisak,a popiskim 4 kapljice vec imam šiziku od toga
Svaka čast lastavice..
Ja bih već davno popiškila test....
sutra idem vadit betu,strah me svega,al nekako sam skulirana sta bude bit ce...nebi voljela previse ocekivat da se previse ne razocaram
mozda je to piskenje pred mengu ko bi ga znao sutra cu vidjet
Kiara, žao mi je. Ali sutra je novi dan......
Lastavice, ma znam, grozno je to očekivanje, držim fige sutra!
haj evo javljam da je moja beta o,idemo dalje u nove pobjede
Lastavice, žao mi je :cry:! Naravno, u nove pobjede !!!! :-D
Ja sam vadila krv, ali je nalaz tek iza 15 h. Al mislim da će biti isti:-(
Nemoj negativno mislit ti si nam jedina ostala da nas razveselis.....
lastavice,draga...žao mi je..
špelkice...ne tak razmišljati..cccc..biti će lijepa beta...
Cure, koja beta !!! Čak 0,78, više nego prošli put! Za možda 20 godina naraste na 50 čak!
Više ne mislim ići na AIH, mislim da nema smisla
hahaha moram se smijat sory sva sam jadna danas,al si me sad lijepo nasmijala...Moja beta je o,1. Ja cu isto dr reci da neidem na AIH to je samo gubljenje vremena.
špelkice draga,jbg...baš mi je žao...
pa kad je već tak onda sam ja najgora...moja beta je molim lijepo 0,0...pa vi izračunajte koliko će tek meni trebati da dođe na 20...hmmmm...teška matematika...ili očito nikad..
Jeste se dogovorile za dalje? Ja još nisam, a vjerujem da brzo ne budem došla na red s obzirom na godišnje i cjelokupnu situaciju na VV i još moram tražit posao.... Imam ja kaj raditi. Al dolazi ljeto pa ćemo malo prirodnjaka pokušavat
hahaha tak je mm rekao ma kaj ce oni nama sad cemo mi poslije menge sami jer vec smo jednom uspijeli pa eto nadamo se da ce nam kucna radinost donijet srecu dok cekamo 9 mjesec. Ja sam od danas na dijeti i sve tablete sam izbacila osim eutiroxa da mi se malo organizam ocisti.Samo sam na vocu i povrcu i vodici hladnoj. U 9 mjesecu opet AIH ako nebude nasa kucna sreca nas posrecila. Ja sam mogla sad u 6 opet al su me zaribali idu na kongres bas kad bi imala postupak tako da radim pauzu
Imam pitanje jer sam malo nestrpljiva :-).
Ginekolog me naručio da dođem pri kraju 8. mj. na Hsg i folikulometriju (za što sam uvjerena da je sve OK) pa da bi on pokušao sa AIH jer smo "granični slučaj AIH-IVF". Da li je praksa da se u istom ciklusu napravi i inseminacija ili ću morati čekati ciklus u 9.mj.? Kakvi lijekovi se ženi daju prije inseminacije? ili može i prirodno?
malo mi nije jasno.....ako ces radit hsg onda bi trebala izvaditi neke nalaze kao npr. briseve i krvnu sliku da se vidi da je sve ok....i hsg se radi poslije menge, ako bude sve ok onda se ceka bar 6mj. ( i tad znaju zene ostat trudne , jer su jajovodi propuhani , ali samo ako su zdravi i citavi,) e onda moze inseminacija......moje iskustvo i misljenje.....ili mozda i ranije ali nikako isti ciklus.......pozzz
a sto se tice aih....neke zene dobivaju klomifen a neke femaru ,a neke i gonal inekcije, moze i u prirodnom ciklusu....sve ovisi....
ne znam jesi ti radila folikulometrije i ciljane odnose,mozda gin. na to misli pa ces to prije inseminacije ....sve to ide prije ivf....
npr. ja sam ovako : ciljani odnosi sa klomifenom 3mj.
hsg.....pa onda 6mj. cekanja pa na laparo, na koji nisam isla jer je mm los spermiogram bio.....preporucen icsi....pa onda ipak
3x inseminacije
ivf
Ocudite, meni je dr. radio 8-i dan hsg rtg i za par dana sam morala doći na UZV i potrefilo mi se da je bio folikul i odmah inseminacija. Nakon hsg-a sam imala nekoliko dana smečkasti iscjedak, čak i nakon inseminacije, ali sve je to ok! Ja sam probala inseminacije prirodno, a i sa klomifenom.
Ja sam briseve, hormone, papu, UZV i kolor dopler odradila i sve je OK. Pratila sam bazalnu temp. godinu dana i uvijek imama ovulaciju (školski grafovi) pa smo ciljali odnose, ali nije išlo. Za sad se zna da je mm-ov nalaz loš (olgo-konc:cca 4 mil/ml-11 mil/ml). Znači nakon Hsg-a 6 mj.!?! Uf...a godine idu...
Venera21 nisam ni vidila tvoj odgovor. A možda će onda i meni tako biti. Damo mi je rekao da će pokušati sa 3 inseminacije pa ako ne ide, onda idemo dalje. Ti si vidim uspijela-čestitam!
Nakon HSG i laparo moj dr nije čekao nikakvih 6 mjeseci (iako je sve ok) već smo odmah išli na AIH nažalost nije uspjelo ali uspjet će:angel: