Stranica 9 od 65 PrviPrvi ... 78910111959 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 3229

Tema: inseminacija

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja nisam isla na ultrazvuk drugi dan,samo taj dan AIH ujutro u 11,a navecer sam pocela s utricima 2x2 vaginalno. nemam nikakvih simptoma osim pospanosti,al to je od utrica vjerojatno

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Curke, držim fige da nam uspije...
    Ja sam dobila samo utriće 3 puta po 1 vaginalno. Al tek od sutra moram početi. Danas još kućna radinost. Vama doktor nije preporučio imati odnos tu večer nakon AIH i dan poslije? Za svaki slučaj. Nadam se da ovaj put bude uspjelo jer sad smo se stvarno pripremili- vitamini, čajek, prirodno sazrijevanje folikula (osim štoperice), nadm se da mi neće trebat IVF.
    Ja danas nemam nikakve simptome, malo osjećam nelagodu u trbuhu, ali ne ležim, bila u gradu, pa ću sad odmarat da se ne forsiram. Meni je doktor napisao mirovanje, ali ne treba doslovce ležat dva tijedna. Onak normalno, laganini...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni je dr isto rekao kucnu radinost koliko zelim,samo kod mm su dota spori plivaci tako da necemo forsat svaki dan. Ja bi voljela isto da uspije,al ne nadam se previse. Rekla sam mm da cu zaboravit kad betu moram vadit koliko razmisljam o tom

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i nama rekao da doma doradimo..ma vidjet ćemo,ne nadam se previše,uzela sam bolovanje i domeka samo laganini...više me ništa ne bolucka niti imam pritisak ko jučer i prekjučer...čist sam si super...

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, trebam pomoć, danas je 4.dan od inseminacije, do sad sam bila super, al danas me bolovi rasturaju. Najviše me boli trbuh, ali i glava i noge, ko da me je vlak zgazio... Uzimam samo utrogestan, ali na lijevom jajniku imam cistu. Je l moguće da je cista pukla?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, trebam pomoć, danas je 4.dan od inseminacije, do sad sam bila super, al danas me bolovi rasturaju. Najviše me boli trbuh, ali i glava i noge, ko da me je vlak zgazio... Uzimam samo utrogestan, ali na lijevom jajniku imam cistu. Je l moguće da je cista pukla?
    ej,špelkice draga...ja bih rekla da je u toku nidacija ili ugnježđenje i da se mrvica prima za svoju mamicu..
    ja nažalost imam samo simptome PMS-a...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Haj i ja imam simptome pms-a. Danas ujutro u pol 7 me takva bol probudila ko da cu mengu dobit,al nije mi jos da dobijem 22 dc je nebi jos trebala

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

lastavice i za tebe vrijedi moj prijašnji post kaj sam napisala špelkici...
    mene ništ ne boli ,ni ne probada...ali...imam tisuću prištića po licu...prestrašno...baš ko pred M...
    curke drage,želim vam svu sreću i velike bete...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

vidjet cemo ne nadam se bar previse...ja vjerujem da ce i tebi sreca se osmjehnut i da su ti pristici znak velikog plusa.....oni ti isto znaju bit znak trudnoce,pogledaj pise u prije zaceca

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

a jooooj lastavice...ma da bar imam pritisak ili nešto...to je trajalo samo prva 2 dana...poslije ništa...samo gomila prišteva...kamo sreće kad bi prištevi bili simptom trudnoće...

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, ne želim tražiti simptome, tak sam već bezbroj puta tražila, pogotovo nakon prvog AIH-a, mislim da je za ugnježdenje bebice još rano, a ti bolovi, imala sam ih kod cista i upale jajnika, u zadnje vrijeme skoro jednom mjesečno. Jučer sam bila na nekoj analizi rada organa (bili smo mm i ja) i ispalo je da sam ja bolje iscrpljena nego on, a ja već mj dana ne radim, jedem zdravo i sve, ne znam, tražim razloge svoje neplodnosti, mm-u je rekao da je reproduktivna funkcija očuvana iako on svarno jede puno nezdravije od mene i ne jede doručak, već najviše večeru. Navodno treba jesti svakih par sati (i navečer) da organi dobe hranu, a pogotovo zdravu hranu. Ne znam kolko vjerujete u to, ja sam obično skeptična na sve to, ali ima puno toga u prehrani i zdravom životu...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

špelkice,da istina je da bi svi mi trebali imati 4-5 obroka dnevno(manjih,naravno) i sa puno voća i povrća...bla,bla,bla...ali mislim da to uz današnji tempo života i nije baš moguće...
    btw.ja baš i ne vjerujem u ta razno.razna skeniranja i preglede nekih nazovi medicinara...

e sad...od simptomića još ništa...samo još 2 nova prišta...
    (.)(.) OGROMNE!!!!!šteta kaj je MM na putu,jako bi se veselio...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni i dalje nista od simptoma sve po starom kao da nisam nigdje ni bila,samo me nesto dolje pika kao da cu dobit mengu sto vjerujem da hocu nazalost.al idem dalje u nove pobjede

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, još je prerano za mengu!!!! Nema menge sljedećih 9 mj!!! Kiara79 skužila sam da imamo istu lokaciju

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure, još je prerano za mengu!!!! Nema menge sljedećih 9 mj!!! Kiara79 skužila sam da imamo istu lokaciju

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kiara jel ims kakvih simptoma? Ja mislim da cu mengu dobit

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ne znam lastavice...
    samo (.)(.)...preogromne su...i ništa drugo...
    a kod tebe?

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kod mene ništa od simptoma. Grudi ko i inače....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kod mene isto nista,al jos je rano za simptome...jucer me tak bolilo da sam mislila da cu procurit,a kad ono nisam...ovaj mjesec nisam ni spoting imala. Jedino kaj ja osjetim cice me svrbe

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

joj polala sam s sekinog nicka kod nje sam na kompu cuvam malu Helenu staru tjedan dana

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Melita gdje i kad si išla na AIH...
    kod mene sve po starom cice prevelike...nemam ni grudnjak za takav broj..
    boli glava i od jučer neka temperaturica...
    špelkice...gdje vadiš betu i kad je nalaz gotov...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam lastavica al pisem na sestrin nick jer kod nje cuvam bebu....kad si mjerila temperaturu,ja sam isto mjerla nista od temperature

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

eeeej lastavice..sorry ja glupača nisam skužila..

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ah,da..imam temperaturu samo navečer,ali onak laganu do 37,4..

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vadim betu 8.6.kod nas u bolnici u biokemijskom laboratoriju. Nalaz gotov isti dan u 15 h. Gdje ćeš ti?
    Temperatura je dobar znak....

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i ja ću isto tamo,al sam se nadala da su nalazi prije...dugo mi je do 15 h...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja cu kod sebe u bolnici nalaz mi je gotov za 1 sat jer ih zamolim dojdem u uniformi,usput moram vadit i hormone stitnjace pa cu sve to skupa obavit....Jucer sam bila u takvoj depri tak me pika i boli ko da cu mengu dobit i najradije nisam htjela jucer one vaginalete vise stavljat sve mi to curi ide mi na zivce,al mm me nagovorio nek jos malo izdrzim...jadan mm divim mu se s menom

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Lastavice, znam kak ti je, tak sam ja bila prvi put, propala u neku depru par dana prije vađenja bete, živcirala mm-a, ovaj put se neću bedirati, što bude, bude! Izdrži još malo da se skupa veselimo!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Stalno me nesto boli kao da cu dobit,a nikako vec me to smeta i ide mi na zivce,rekla sam samoj sebi da se necu zivcirat al evo nemogu protiv toga ovih dva tjedna iscekivanja traje ko godina, il nek vise procurim il nek beta bude 200 hi,hi

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Grozni su ti svi simptomi, stvarno ne znaš jel PMS ili ....Meni inače bole jajnici i to dosta prije bete, no ovaj put me nisu baš bolili, više me je nekaj pikalo od stidne kosti pa do vagine, no nažalost nije dobro završilo (pogledaj potpis).

Lastavice, ti si imala spotting?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nisam imala spoting sto me cudi inace ga uvijek imam,al dobro danas je 26 dc tako da mozda jos stigne,nesto me stalno pika i boli me i trbuh i jajnici i glava,sise me bole nisam navikla na to i onda si mislim toliko muke ajme majko

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja se javljam sa simptomima, isto bolovi u grudima, pikanje oko jajnika, kak i obično, nemam ni ja spoting (to je zbog utrogestana, možeš ga koristiti i ako želiš odgoditi menstruaciju koji dan), tek 24 dc. I promjene raspoloženja (plače mi se na svaku sitnicu)...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Haj ja i dalje ne osjecam nikakve simptome danas mi je 27 dc vec sam pomalo nervoza voljela bi da se ova agonija prekine najgore je ovo iscekivanje. Dobro mada je sve skupa jako rano za simptome.Kad sam imala biokemijsku simptome sam imala tek tjedan dana nakon sto mi je kasnila menga

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I ja se javljam sa simptomima, isto bolovi u grudima, pikanje oko jajnika, kak i obično, nemam ni ja spoting (to je zbog utrogestana, možeš ga koristiti i ako želiš odgoditi menstruaciju koji dan), tek 24 dc. I promjene raspoloženja (plače mi se na svaku sitnicu)...
    sve navedeno imam i ja..

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

danas imam temperaturu 37.4 navecer i umor,a u ponedjeljak idem vadit betu

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Haj ja i dalje ne osjecam nikakve simptome danas mi je 27 dc vec sam pomalo nervoza voljela bi da se ova agonija prekine najgore je ovo iscekivanje. Dobro mada je sve skupa jako rano za simptome.Kad sam imala biokemijsku simptome sam imala tek tjedan dana nakon sto mi je kasnila menga
    Lastavice, meni je beta u srijedu pala na 7, kaj misliš kad bi mi mogla doći M? Jučer kao da će početi pa onda ništa.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Zao mi je jako Venera zbog ovakvog ishoda....nažalost nemam iskustva s utricima jer ih sad prvi put koristim tako da ne znam kad nastupa menga nakon prestanka koristenja.Znam kod Duphastona nakon prestanka meni menga dojde za dva dana,a ako je ovo isto progesteron onda bi vjerojatno i s utricima trebala doci....Kakav ti je plan za dalje?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja danas nisam imala mira i baš su me svrbjeli prsti na ova 2 testića kaj imam doma i jedan sam morala popi.....i naravno 0...jel da da je prerano za test,ili...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Upravo sam u drugom postupku za AIH
    3DC end.3mm,na desnom jajniku folikul 11,7/13,9mm dr me je naručio za AIH i folikometriju 8DC.
    Nisam ovaj put dobila nikavu štopericu pijem Klomifen od 3DC do 7DC i čekam ponedjeljak 8DC i AIH.

Zna li mi netko reći da li se moramo suzdržavati od odnosa do ponedjeljka ili ne!?I koliko dugo?!Molim iskusne da mi odgovore!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam u drugom postupku za AIH
    3DC end.3mm,na desnom jajniku folikul 11,7/13,9mm dr me je naručio za AIH i folikometriju 8DC.
    Nisam ovaj put dobila nikavu štopericu pijem Klomifen od 3DC do 7DC i čekam ponedjeljak 8DC i AIH.

Zna li mi netko reći da li se moramo suzdržavati od odnosa do ponedjeljka ili ne!?I koliko dugo?!Molim iskusne da mi odgovore!
    nažalost odgovor je da...pa od danas do ponedjeljka ti je samo 2 dana,jer nakon AIH-a dr.ionak o preporučuju kućnu radinost i u ponedjeljak popodne već možete hopa-cupa do mile volje...

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Zao mi je jako Venera zbog ovakvog ishoda....nažalost nemam iskustva s utricima jer ih sad prvi put koristim tako da ne znam kad nastupa menga nakon prestanka koristenja.Znam kod Duphastona nakon prestanka meni menga dojde za dva dana,a ako je ovo isto progesteron onda bi vjerojatno i s utricima trebala doci....Kakav ti je plan za dalje?
    I danas krenula m, i to vrlo bolna. To je dobar znak, jel tak? Baš me bilo strah pomisliti da bi trebala na kiretažu.

Nemam plan, čekam da se Dr.T vrati, pa ću onda vidjet kaj dalje. Ne znam da li nakon ove biokemijske mogu odmah u postupak!?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

venera,dobro je da je M krenula,pa će se to samo očistiti..mislim da bi morala jedan ciklus pauzirati,pa onda u nove pobjede...
    sretno!!
    ja mislim da ću i ja procurit...baš sam si neka...ne znam,al mislim da ovaj puta ništa..ja imam plan ovaj ciklus pauza i sljedeći nastavljamo,nema predaje...

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kiara, gdje ti ideš u postupke?

Nadam se da nećeš procuriti. Meni je isto ovaj ciklus bio bez veze, sve nešto čudni simptomi i eto barem biokemijska.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja sam na Sv.Duhu...venera biokemijska je dobar znak,zato ovaj mjesec odmori,a sljedeći kreni dalje..

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja isto mislim da nista od ovog AIH mada mi menga nije dosla,al sve me pika i kao da menga hoce,a utrici ju sprecavaju u tome..Nisam radila test,jer sam si sama rekla cekat cu betu pa sta bude bude....Ne znam sta bi mislila o tim biokemijskim to mi je sve bez veze kao svi kazu da je to super jer eto vidljiv je znak da ipak uspijes doci do nekih rezultata,a u knacnici to nije ista samo veliko razocaranje barem meni jer sam ju i ja imala prirodna biokemijska

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Prevela sam česta pitanja o inseminaciji s jedne američke stranice. Mislim da bi moglo biti korisno pacijentima, ali voljela bih i komentare ili sugestije i za druga pitanja na koje bi bilo korisno dati odgovor. Također bilo bi super kad bi postojalo i nekoliko opisa od strane samih pacijentica kako izgleda inseminacija (kako biste objasnili postupak nekom tko nema pojma i nikad nije bio i što biste htjeli da ste znali i sami prije postupka)... Hvala!!!

Česta pitanja o inseminaciji (fertilityplus.org)

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pino,svaka čast na trudu... i hvala ti na ovome...
    napisat ću svoj izvještaj sa AIH-a,ali malo kasnije ili sutra...

ja ću 100% procurit,danas sam prestala sa utrićima i sutra ne idem vaditi betu...čekam mengu ,ovaj ciklus odmaram i onda idemo odmah dalje...
    zaboravila sam napomenuti da sam danas radila testić,i naravno jedna velika 0...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

NEEEEE moras ic vadit betu....test ti moze krivo pokazat. Nekad i beta zna biti jako mala a pozitivan ucinak....i ja danas prestajem s utricima,a u utorak idem vadit betu ja necu ttest radit

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kiara, odi vadit betu......nikad se ne zna!

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kiara, Lastavice, obavezno vadit betu!!! Sretno!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •