U trudnoci dobila 9kg, izasla iz bolnice s 8kg manje. Sad (5 mjeseci nakon poroda) imam svoju staru kilaza, ali jos uvijek ne stanem u stare hlace visokog struka. Bojim se da nikad i necu...
Printable View
U trudnoci dobila 9kg, izasla iz bolnice s 8kg manje. Sad (5 mjeseci nakon poroda) imam svoju staru kilaza, ali jos uvijek ne stanem u stare hlace visokog struka. Bojim se da nikad i necu...
17+4 i u plusu 3 kg.
ukupno sam dobila 9 kg u trudnoći, sada 12 dana nakon poroda sam -12kg
12+3 / 3kile....;-)
Ovo mi je treća T, uprve dvije sam dobila po 10kg, i to većinu do dvadesetog tjedna....
Meni se čini da sam vas ja sve daleko nadmašila! U 29+1 dobila sam 15 kg :-o :-o :-o
25 tj +5 kg druga trudnoća,normalno jedem
a prva trudnoća u isto vrijeme ca.12 kg,do kraja 24 kg
37tj + 12kg :-)Citiraj:
16tj +2,5kg
20tj +3,5kg
23 tj + 5kg
27tj +7kg
31tj +9kg
34tj +10,5kg
36 tjedan + 11 kg - sad sam na 64 kg
34tj +4kg
12+1, - 1 kg
16+2, - 1 kg
20+1 na istoj težini kao prije trudnoće
23+3, + 3
29+0, + 6
30+6, + 8 kg
35 tj +8,5 kg
14tj+3 dobila 0,5 kg a još cijelo vrijeme ležim jer moram se paziti zbog hematoma.
eto mene, fino nakupljam 28+4tj ,+9kg......63kg ( ni tak strašno, kaj ne??)
Ja sam sada punih 34 tjedana i dobila sam 15 kg! Inače na jučerašnjem UZV-u beba je već kao sa 37 tjedana i ima cca 2950!!!
Ma ja sam se tak u pon smijala poslije uzv-a kad mi je dr rekao da beba ima glavu koja odgovara 30tj, dužinu za 29-30tj i težinu za 29tj.....predivno dijete, kaj ne!!!( srećica mamina).....:zaljubljen:
magi7 pravi veliki bebolinko je u tvojoj bušici!! ( sad sam skužila da imamo sličnu priču, iz 4 pokušaja srećice su pokucale)
20+3 tj. +3 kg
+ 5,3 kg, 20+2tj.
Puno mi je, ali si mislim, ak nastavim dobivat po 2 kg mjesečno, to bude na kraju +15, a to je za mene prihvatljivo.
23+3 dobila 5 kg
punih 30. tj, +10.5kg.. Kaze dr da je beba velicine 31 tj..
Evo i mene jučer me vagali sada sam 31+4 i u plusu 3 kg :-) Kaže doktorica sve super jer sam prvih 5 mj povraćala, a sada svaki gram odlazi bebi.
33 tj i + 10 kg ali mi svi govore da imam mali trbuh. Pitam se gdje je nestalo tih 10 kg? Bar 5 je na guzi... :-)
29 tjedna ,+7 kg
danas 38+3 dobila sam samo 6kg...... :) :)
34+4 8 kg...cure to je tako sve relativno.....sve to ovisi o našoj građi, metabolizmu i masu drugih stvari...
Neke frendice koje su manje trudne od mene dobile su već duplo više kg od mene ( i inače su jače), neke kaskaju polako kao i ja...tako da sve to nema veze...glavno da bebice dobro napreduju i da se mi trudnice kvalitetno i raznoliko hranimo.
jao kad samo vidim kako ste malo dobile mene prođe jeza pa ja sam tu najviše dobila
26+2 12kg i biti će toga još....ja stvarno jedem kao luda,a prva trudnoća prošla sa samo 9 kg a rodila u 42 tjednu
Danas 15+0 +1 kg i umirala sam od straha dok vas nisam procitala jer sam mislila da sam premalo dobila.:)
To je tako kad citam sve sto nadjem i kad se ne uklapam u tablice koje kazu da sam do sada trebala biti +2 ili +2,5.
Do 8 tj. sam bila -1 (krvarenje, gubitak jednog blizanca)
10.tj. +1 (odnosno rekla bi 0 jer sam vratila na staro prije trudnoce)
14 tj. +1,5
15 tj. +1 (-0,5 od 14 tj.)
Sto se tice prehrane imam normalan ritam (za mene cak i vise nego obicno)
dorucak (npr. snita kruha s pastetom i probitok jogurtom)
uzina vocka
rucak (npr. krumpir, komad puretine, salata)
uzina vocka
vecera (snita kruha s margarinom i marmeladom i salica mlijeka)
Znaci od pocetka sam, a sad sam u 15 tj., kad se sve zbroji i oduzme +1.
Cijelo vrijeme sam doma, lezim ne bas strogo - malo setnje po stanu, malo sjedenja.
Ajde me utjesite da je to normalno. Treba mi :love2: jer se zbog svih glupih clanaka brinem da li mi beba normalno napreduje zbog moje kilaze.
kad sam došla u rodilište i kad su me vagnuli po nima sam bila +13,5kg.Danas,mjesec dana nakon poroda sam -10kg. Dakle još 4kg za skinuti(sve samo otišlo,nikakve dijete,ništa).Ne brinite cure,sve se to sredi,dojenje učini svoje. :)Citiraj:
16tj +2,5kg
20tj +3,5kg
23 tj + 5kg
27tj +7kg
31tj +9kg
34tj +10,5kg
37tj + 12kg