22+1 => +5kg
20+3 = +4 kg
22 tjedna= +8 kg, moj ginekolog kaže da je to preveč :O
24+4, +2kg (tu ne računam one izgubljene kad sam imala mučnine), onda bi bilo +4kg
Moj dr. kaže definitivno premalo ja i dalje puno jedem i ne dira me to previše jer očito da beba sve to super iskoristi![]()
Danas sam 19+1 i u plusu sam 4 kg. Nadam se da ću do kraja nataložiti još kojih 8 kg max. Imam traume iz prve trudnoće kad sam se udebljala 23 kg pa sad kolko tolko pripazim kaj jedem.
16+1 u plusu sam 4 kg i moja gin nije ništa komentirala....
ma priča gluposti.
jedino ako nemaš ionako previše kila od prije, ali ako si bila prije trudnoće normalne kilaže to je sasvim ok.
ja sam u 22 tjednu imala +7 kg (znam jer imam zapisano kako sam dobivala), u 35 tjednu sam bila +11 kg a u 40 tjednu +14 kg i nisam uopće naticala.
rodila sam bebicu od 3200 g i 52 cm. dakle nije bila velika beba.
7 dana nakon poroda ostalo je još +6 kg. 4 tjedna nakon poroda +4 kg. 7 tjedana nakon poroda još samo +3 kg u odnosu koliko sam imala prije trudnoće, imala sam normlanu kilažu.
normalno, ne prežderavam se, ne trpam slatko itd.. jedem normalno kako sam jela i prije trudnoće i kile lagano, ali sigurno idu dole.
još nisam počela s posttrudničkom gimnastikom, krećem na kurs za 3 tjedna.
Na porod stigla sa +18kg a iz bolnice izašla sa 15 kila manje
Kod kuće u roku 15 dana skinula još kilu i to ne svojom voljom jer jedem kao luda nego bebolinac sve posikii ostalo mi još 2 kg viška
a toliko sam brinula kako ću biti debela mama nakon poroda...
Tončica007 baš mi je drago da su skoro sve otišle... Utješila si me jer se brinem hoće i kako će to sve otić![]()
ajme, Tončica, pa kak ti je toliko otišlo u bolnici?
10+5 tj = 2,5 kg
Mene zanima, inače mi je kilaža cca 48kg, sada imam 50,5kg
i već mi se vidi trbuh, a čitam da se drugim mamama vidi tek oko 14og tjedna.
Čula sam da je to tako kada je mama malo mršavija, da se prije pokaže trbuščić.
Ima li koga da se isto tako rano već malo vidi trbuščić?
14+1 2 kg
Malo sam smršavila... 39+2 a ja u plusu samo 8 kg. Smršavila 2 kg. Rekla mi dr da samo nosim bebu i plodnu vodu....![]()
29+0 tj. +6 kg
i meni se trbuh odmah poceo primjecivati, mnogo prije 14. tjedna, a nisam do sredine 4. mjeseca dobila ni grama.
tek iza 12 tj materica izlazi iz male karlice, tako da se više može vidjeti prije toga salo, nego trudnički trbuh
meni se prije 17 tj nije ništa vidjelo (osim sala)
Vidiš, a meni se u prvoj trudnoći ništa nije vidjelo do gotovo 6tog mjeseca T, a sada od prvog dana trbuh raste![]()
Posljednje uređivanje od Fae : 23.03.2010. at 04:16
evo danas na termin, punih 40 tjedana i + 9 kg
Skoro 19 tj.-dobila 2kile, znaci -3kile
Joj, ja sam nekad bila dobra s matematikom, a sad me strah napisati: 25+3 i u plusu 10 kg (prema vaganju kod dr, moja vaga je nesto milostivija - 8,5 kg) a konacan rezultat je 63 kg!
29+5, +5 kg imam 69 kg na 171 cm
U trudnoci dobila 9kg, izasla iz bolnice s 8kg manje. Sad (5 mjeseci nakon poroda) imam svoju staru kilaza, ali jos uvijek ne stanem u stare hlace visokog struka. Bojim se da nikad i necu...
17+4 i u plusu 3 kg.
ukupno sam dobila 9 kg u trudnoći, sada 12 dana nakon poroda sam -12kg
12+3 / 3kile....
Ovo mi je treća T, uprve dvije sam dobila po 10kg, i to većinu do dvadesetog tjedna....
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 17.04.2010. at 09:03
Meni se čini da sam vas ja sve daleko nadmašila! U 29+1 dobila sam 15 kg![]()
![]()
![]()
25 tj +5 kg druga trudnoća,normalno jedem
a prva trudnoća u isto vrijeme ca.12 kg,do kraja 24 kg
37tj + 12kg16tj +2,5kg
20tj +3,5kg
23 tj + 5kg
27tj +7kg
31tj +9kg
34tj +10,5kg![]()