bok cure
mi nismo uspjeli, zamrznute js su se oplodile, dvije su mi vratili , ali ništa. Sada opet sve ispočetka
Printable View
bok cure
mi nismo uspjeli, zamrznute js su se oplodile, dvije su mi vratili , ali ništa. Sada opet sve ispočetka
mravak, bravo za:heart:
maza975, ajmo dalje, ispočetka, sve dok ne uspije!
(ni nama nije uspjelo ovaj put)
svim curama u startu, postupku i čekalicama koječega, sretno, sretno, sretno!
maza975 , innu :love2:
diabolica čestitam na tvom malom dečkiću i sretnom ishodu...nek vam je veseo i sretan život!
mravak :-D jupi jupi jeee za srčeko, nek se sreća nastavi tako dalje!
tužnice :love2:, doć će i naš trenutak sreće!
sumskovoce moja draga sretno ti bilo, da ti je ovo prvi i dobitni! u istoj smo fazi i ful si me podsjetila na mene...dok su igle daleko jako sam hrabra, al šta su bliže to je frka veća...nadam se da ćemo jednom i biti nagrađene za našu "hrabrost"
ostalima :kiss: i sretno
malo mi je falilo da odustanem od svega (sam postupak i išćekivanje mi je prestreno), ali što ću sad, kao što ste rekla kad sam krenula moram do kraja. Moram čekati 12 mjesec možda bude više sreće
loks i Šumskica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam što prije i bezbolnije prođe to bockanje i da vam ovaj postupak završi sa dobivanjem "glavne nagrade" za 9 mj.!!!:-D
mravak :-D
maza975, innu :love2:
diabolica čestitke od :heart:!!!
Mravak bravo za srčeko malo!!!!
Mravak :-D za srčeko malo!!!!!
maza975, innu :( žao mi je curke....odtugujte i brzo natrag u akciju, bebica vam je suđena, samo je stvar vremena!
diabolica čestitam još jednom i želim ti prekrasno babinje i da uživaš maksimalno u bebici!!!!
Malena72 samo mala opaska, diabolica je pisala za dr. Vlašića, ne za dr. Vlastelića (makar mislim da se sve pohvale mogu primjeniti na obojicu....osim što nam Vlašić ne ide u penziju ;) )
Lucija83 ~~~~~~~~~~ da nam bog (i doktori) daju najljepšeg bebolina....Luciji seku/bracu, a meni i MM-u našu prvu prinovu (ili dvije)
Moja pikica jučer je prošla bez fleke....frendica se ispraksirala već nakon 2. uboda...a danas konkretnije bockanje, 2 Menopura i 1 Decapaptil... moram priznat da jedva čekam....
Sumsko pa ti kao narkić ..jedva čekaš bockanje ! :lol::lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebu ili dvije ;)
:heart:
Sumskovoce iz tvojih usta u Božje uši!!! a vidis ja sam dobila terapiju sa 3 menopura... a bo... i moja pikica prosla super ma nisam nis ni osjetila bezveze sam se bojala... aj javi kako je sa menopurima!!!
Maza975 i Innu odtugujte malo pa u nove bitke!!!!
Diabolica draga mali Andrej je prekrasna beba a ime mi se isto jako sviđa!!!
Mravak draga i ja se nadam da cu opet tu srecu iskusiti sretno dalje!!!
svima mah mah!!!
Lijep pozdrav svima.Inače sam nova na forumu i neznam kome da se obratim pa se nadam da ćete mi vi odgovoriti na moja pitanja. imala sam policistične jajnike te sam u ožujku ove godine radila laparo,sad su se ciklusi unormalizirali( 29-35dana), hormonska slika još uvijek nije baš u najboljem redu(prog smanjen...),suprug ima oligoastheno. Zadnji nalaz mu se poboljšao(od mens argimaxa valjda) pa sad nalaz kaže količina 3,8.Rapidnih 19%,medium8%,slow9% statičnih 64%.Moje pitanje glasi da li je ovo materijal za inseminaciju ili za ivf. Dali i za inseminaciju sada treba proći protokol(pravnik,psiholog...). Koliko se čeka na nju u kbc Rijeka? I s obzirom da dr. Vlastelić ide u penziju kako se mogu prebaciti kod drugog doktora i kojega mi preporučate?Hvala na saslušanju i unaprijed hvala.
Mravak, bravo za ono malo srce šta konačno kuca ispod tvoga!!! Nek ti bude dosadna trudnoća, sa puno shoppinga za mirišljavog smotuljka koji će ti ubrzo biti u naručju! :-D
Miari, tvoje pitanje prepuštam drugim curama!
Sumskovoce, pa ti ko velika s tim bockanjem! Da, narkići...:lol:;-)
snekica draga, ja sam na igli, dakle umanjeno uracunljiva :lol: i danas skuzila :!: da mi to opravdava sve gluposti koje izvodim Inace i na Menopur dobro reagiram, malo sam zedna i (.)(.) zatezu, nista znacajno... Luce,kako ti s Menopurom? Miari, napisem ti pp cim se domognem kompa, ovako na mobu je pre komplicirano...
Sumskovoce evo super ide sve za sad nadam se da i tebi...
Miari dobro nam dosla i jos prija otisla na trudnicki forum!!!
molima vas info gdje se u Rijeci može privatno napraviti beta, hvala
Laboratorij Bulatović na Zametu, preko puta od bivše lokacije Medica. Rade i subotom (ja vadila).
Sretno
I ja sam tamo vadila ujutro oko 7:15. Nalaze ti mogu poslati mailom i gotovi su oko 10:15. Cijena 170 kn!
Jutro curke... moja reakcija na Menopur više i nije tako sjajna...nije katastrofa..ali ipak... promjene raspoloženja su najgori dio priče...malo sam sretna, malo nervozna, malo bih plakala...pa sve opet iznova... Žedna sam nevjerojatno...danas je zadnja pikica, sutra 1. UZV...nadam se da je to sve što se protokola tiče....
Meni nisu htjeli mailom slat :roll: ali su mi na telefon rekli pa sam kasnije išla po nalaz.
Sumskovoce mene je od menopura sve dane glava bolila, onako lagano i podmuklo :-( Ako ti je sutra tek 1. UZV čini mi se da onda nisi još gotova sa boc boc. Ali još par dana pa gotovo, izdržat ćeš ti to ;-)
Drage moje svima vam šaljem trudničke prašine i brdo vibrica da vam ovo budu zadnji postupci :zaljubljen:
Drage moje, evo da se malo javim. Danas sam dobila 12. injekciju decapeptyla; nisam baš očekivala da ću se toliko bockati, a da još nisam ni počela sa stimulacijom (menopurom). Naime, danas mi je 32. dan ciklusa i još ni traga od m., a inače mi uredno stiže svakih 28-30 dana. Docentici je to bilo malo čudno pa sam danas išla na ultrazvuk. Sve izgleda ok. Za svaki slučaj dala mi je i da sutra izvadim betu. Malo je vjerojatno da sam trudna, ali tko zna, i čuda se događaju!!
Što se bockanja tiče, sve pohvale svim sestrama na ginekologiji koje mi redovito svaku večer daju injekcije. Do sada sam zaradila samo jednu modricu, ostali ubodi se ni ne vide. Već se tamo osjećam kao kod kuće i sve sam sestre upoznala :-)
puno sreće želim svima vama na forumu, i koje ste u postupku sada skupa sa mnom, i koje se tek spremate na njega!
ranga nije neuobičajeno da M kasni pod supresijom, meni obavezno svaki put bar koji dan kasni.
Ja za sada nemam nikakve reakcije na menopur osim sto sam malo vise pospana a to ne znam dal je od supresije... Uglavnom potpis na Rangu i ja sam sve sestre upoznala i zbilja su super. prvi ultrzvuk 18-og pa ce mo vidjeti kako stoje stvari.
Tigrical kako stoje stvari kod tebe draga??
Ja sam na igli!
cranky u pravu si, nije gotovo s bockanjem...jučer sam se nadala da je...koji danak neiskustvu :lol:
ranga mislim da svakome malo kasni kad iščekuje postupak...strpljenja malo... a možda si i T... kako bi to bilo lijepo....
tigrical super za tvoj početak!
lucija83 i meni se spava, ali po danu, navečer nakon bockanja ne mogu zaspati do kasno u noć...
Bili smo na 1. uzv, doktor kaže da sam jako dobro reagirala, nije baš mogao izbrojiti folikule jer su još malecki, kaže na lijevom jajniku ih ima puno 5,6,7...nije siguran. I na desnom ih ima... Nastavljam sa istim bockanjem (dec x1 + menopur x 2) do četvrtka, u petak ponavljamo uzv... naravno i MM i ja smo za sada zadovoljni...nadamo se najboljem...
Curke drage...puno sreće nam želim, svima...da nam svima uspije ovaj postupak!!!
Sumskovoce pa to je super draga!!!! srteno dalje!!
drage moje, sutra idemo na dogovor za postupak! držite nam fige!!!
Šumskica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak! vidimo se na kefeliću!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :-* svima!!!
Hvala do neba na potpori!!!! Ljubim vas sve :*
Jučer sam se prvi put sama bocnula..... moja draga frendica se razbolila, meni se nije dalo trčat po domu zdravlja s tim ampulicama i špricama, objašnjavat ljudima šta mi je i šta želim, pa sam drhtavim rukama izvela sve što inače izvodi moja draga "privatna medicinska sestra" , štipnula špekić i bocnula se....nije me uopće peklo, nisam si ni masnicu napravila, bilo je jednostavno savršeno.... danas ću opet...nadam se da će ruke malo manje drhtati....
Bebach, sretno sutra!
Vockice, meni su se prvo bockanje toliko ruke tresle da sam mislila da neću uspjeti pogoditi bilo koje mjesto na trbuhu. Malo od jurnjave po cesti tren prije toga, malo od frke od prvog puta, malo od injekcije... Brrrr, kad se sjetim!
Drage moje pikalice i one koje će to uskoro biti, želim vam svu sreću u ovim postupcima!
Pratim vas redovito i dalje....bez obzira na "baby blues" tu sam sa vama i vibram da vam ovo budu zadnji postupci!
Sumskovoce bravo za samopikanje! Kad uloviš rutinu shvatit ćeš kako je to lagano i koliko je tebi lakše obavit to doma u par minuta nego trčat po ambulantama ili bolnici.
diabolica ti si žena-zmaj! Pusa Andreju - preslatki je!
tigrical skroz si u pravu, puno je lakše to doma obaviti...a od ambulante zazirem u širokom luku zbog straha od prehlada i tuđih bakcila...
diabolica ~~~~~~~~~~~ za što kraći i blaži baby blues i ogromna :* Andreju!
Lucija83 danas je tvoj 1. uzv, javi nam obavezno kako je prošlo...
Mene 2. uzv čeka sutra...nadam se najboljem...možda punkciji uskoro....
hvala vam curke na podršci!!! :-* djelovalo je...sve je prošlo super, napokon krećemo u postupak!!! juuupii jeee! :-D
Šumskica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do svemira i nazad za sutra!!! :-*
Jako volim kad se u Rijeci nešto događa...pozitivna vibra je odmah jača! Znam da se curama koje su dugo u postupku neda stalno pisati, vibrati, skakati, iako jedna drugoj želimo sve najbolje, ali nakon par neuspjeha i par godina ne dijelimo onaj isti početnički entuzijazam.
Sretno svima i onima koje ne pišu, a znamo da su u postupku i mislimo na njih:heart:
evo i mene sa prvog ultrazvuka izvjesce je da i nisam bas dobro reagirala na stimulaciju do sad po 1 folikul na obadva jajnika nastavljamo sa pikanjem do nedjelje onda novi ultrazvuk, javim se tada sretno svima!!!
evo i mene sa prvog ultrazvuka izvjesce je da i nisam bas dobro reagirala na stimulaciju do sad po 1 folikul na obadva jajnika nastavljamo sa pikanjem do nedjelje onda novi ultrazvuk, javim se tada sretno svima!!!
lucija83 ti si isto kod Vlastelića ili? koju stimulaciju imaš?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!!! :-*