Nažalost istina je da ide u mirovinu jer mi on vodi trudnoću i od nove godine ću ići privatno kod njega još tih par mjeseci...
Nažalost istina je da ide u mirovinu jer mi on vodi trudnoću i od nove godine ću ići privatno kod njega još tih par mjeseci...
Pozdrav svima! Imam dva pitanja, ima još vremena do toga, ali ipak da se raspitam na vrijeme-vadim li betu na nuklearnoj? I sljedeće je-mogu li kupiti utrogestane bez recepta?U bilo kojoj apoteci?
Hvala.
Posljednje uređivanje od Darkica : 07.11.2010. at 19:27
Beta se vadi u Poliklinici ( 2 kat )
Kažeš im da je nalaz hitan , tj. za danas pa će biti gotov do 12h... nalaz podižeš u onoj zgradi gdje je hitna... stara zgrada sa velikim stupvima na ulazu.. nadam se da razumiješ...
Za utrogestane sam čula da bi trebala imati napismenu preporuku... ili nalaz gdje ti doktor preporučava utriće - za ovo baš nisam sigurna
a to je po novom da se beta vadi na poliklinici?? ja je vadila na nuklearnoj dobro da znam... a za Utrogestane bi ti trebala tvoja ginekologica dati recept na osnovi nalaza specijaliste kako je vec nasa Mravak napisala eto puno srece svima!!! ja jos cekam vjesticu ali nekako joj se ne žuri hm...![]()
meni frendica neki dan vadila betu na nuklearnoj
ja sam 2.11. vadila na poliklinici, tamo me je ginekolog poslao
meni je frendica prosli cetvrtak vadila na nuklearnoj
lucija83 znam kako ti je...i moja ne stiže još, a PMS u jeku još od jučer...jedva čekam da dođe... nadam se da ćemo se vidjeti u KBC-u...
veliki pozdrav svima...neke vec znaju..ali evo da i svima vama objavim da je moja beta 18dt 8392...danas je pao 1.uzv..i od sada sam trudnicaaaa)))) puse svima
mayica01 ČESTITAM !!!!![]()
mayica01 i mravak (em su obje na m, em su obje trudne) jako ste nas razveselile na ovom topicu sa svojom trudnocom!
Cekamo da se nastavi uspjesan niz trudnica, mozda odmah sljedeca neka takodjer bude sa m, m kao maza957 recimo... (Kakvo bi to tek veselje bilo obzirom da se radi o postupku sa zamrznutim jajnim stanicama!)
Pa odmah zatim Malena72, innu, trigrical, lucija83, Kikica1, Sumskovoce, ranga, mario... (od m do m!)
Zaista vas je puno u postupku i neka vas toliko puno ovaj put i ostvari trudnocu!
mayica01 čestitke od srca!!!![]()
Aurora* hvala na vibricamapusa.
Ja od sutra pijem duphastone 10 dana a kad prokrvarim peti dan ciklusa počinjem piti klomifen i pijem ga do devetog dana... i onda ćemo vjerojatno napraviti transfer ako sve bude u redu sa mojim smrzlićima
Pozdrav svima![]()
Pravit ću se da mi je nick mtigrical
lucija83 kakav ti je bio protokol kad si dobila Gabicu?
i ja sam razmišljala o promjeni nicka u mmmmm...sumskovoce![]()
mayicačestitke od srca!
Kod mene M još ne stiže...a mi na iglama i bez protokola![]()
Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 09.11.2010. at 08:53
Tigrical draga pila sam 3 dana po dva klomifena...
Sumskovoce i ja sam jos na cekanju uf....
Luce znam kako ti je....uf.....već skoro tri godine čekam da NE dođe, pa dođe. Sad kad čekam da DOĐE, ne dolazi.....
Da li su tebi dali lijekove? MM se ne može načuditi zašto mi moramo po lijekove tek na 1dc, zašto nam nisu dali kad smo bili tamo?
Možda zbog uputnice? Ili su mislili da mogu zatrudnit dok čekam postupakako je to razlog...onda stvarno
![]()
Ni ja nisam dobila lijekove duduše nisam ni imala uputnicu...
Sumskovoce nadam se da ti vjestica kasni sa jednim lijepim razlogom!!!!
Naravno da mislim draga uvijek se možemo nečemu nadati pa čuda su moguća a ovaj forum je čisti dokaz!!!!
I kakva je situacija sada??? cure niš se ne javljate??? ja još cekam... madam se da svima ide kako su si zamislili!!
Tigrical?? Sumskovoce??Malena72?? jesam nekog zaboravila??
Evo mene i prijave situacije - od jučer sam pikalica![]()
i cijelo večer sam si gledala malu flekicu na trbuhu i bila jako ponosna na svoju flekicu
![]()
Još danas i sutra Decepaptil, pa od subote Menopur i Decapeptil. Mislila sam da ću se sama bockati, ali čim su mi sestre dale te ampule i šprice u ruke, sva hrabrost je nestala u trenu.
Dogovorila sam se s jednom krasnom frendicom da me ona pika i imam kućni servis svaki dan... Oduševeljenje prvim postupkom je ogromno (sve koje ste bile u postupku sigurno znate o čemu pričam)
i trenutno ni ne razmišljam o ishodu...samo lebdim i uživam...
Sumskovoce bravo za start! Sad ćeš brojati malene flekice, pa onda folikuliće, pa embrijiće...
Sumskovoce bravo!!! GO GO GO !!!
![]()
I ja sam od danas pikalica, vjestica dosla jutros i ja cu kao i naša sumskovoce ici da me pikaju tamo, eto drž te nam fige cure!!!
Mravak
Lucija83Superiška!!!! Vibram iz srca i duše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam je ovaj postupak dobitni. Kad si naručena za folikulometriju? Mene su naručile slijedećeg utorka, 16.11. i to već u 7:30...
Lucija83 sretno!!!
Riječanke samo naprijed !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala draga, prva folikulimetrija mi je 18.11 isto rano ujutro joj nadam se da ce biti dobitni...
Mali Mimi kakvi su vasi planovi??? pusa za tebe!!
Šumsko i lucija83 super curke!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam ovaj postupak bude BINGOOO!!!![]()
Vockica i Lucija, bravo za konačni start! Da vam objema bude i dobitni!
Drage moje riječanke...svratih samo da vas pozdravim i zahvalim na čestitkama koje ste nam uputili....porod nije bio lak, završio je hitnim carskim rezom nakon 12h trudova kad je dr. Vlašić došao i uzeo doslovno stvar u svoje ruke, bebica je bila 6 dana na intenzivnoj njezi ali evo sve je super završilo i sada smo doma, uhodavamo se i uživamo svi skupa u našem malom zamotuljku...cijeli stan miriši po bebolini a to isto želim svima vama....
Maiyce i Mravak baš sam se razveselila kad sam pročitala vaše vesele vijesti....super, to znači da se Rijeka ipak budi i da će i druge cure doći na red samo treba uhvatiti dobar "tajming" i svaka će držati svoju srećicu u svojim rukama....
Na kraju bih samo i ovdje zahvalila dr. Vlašiću na trudu i kompletnom angažmanu na mojem IVF putu do svoje bebice. Dr. Vlašić zaslužuje svaku pohvalu za svoj profesionalan rad i sugeriram svim curama koje se ne mogu odlučiti za kojeg liječnika da je on sigurno pravi izbor. Ja sam imala tu sreću da me pratio od početka IVF-a do samog kraja kada me i porodio. Nikada mu neću moći dovoljno zahvaliti.
Trudničicama želim školsku trudnoću a ostalim trudilicama
šaljemo vam veeeelike pozdrave i puno pusa!
joooj baš mi je žao da si imala tako stresan porod i brigu nakon za Andreja
najvažnije je da je to sve sad iza vas
uživaj u svojoj bebolini i raznoraznim miomirisima :D
cmok
e da,
a da nam napišeš osnovne podatke.....cm, kg i ostalo (ili meni na pp ako ovo nije topić za takve stvari?)
Diabolica ... čestitam ti od srca !!
Uživajte ti i TM u malom zamotuljku !!
![]()
Diabolica cestitke na sinčiću Andreju i od srca Vam želim puno zdravlja i ljubavi. To što si napisala je prekrasno i uživajte.
Također se slažem i stim da je dr. Vlastelić doista prije svega jedan jako dobar čovijek uvijek pun razumijevanja i nadasve kvalitetan dr. Ja na žalost nisam kod njega (išla sam privatno na preglede), a razlog je taj što on odlazi u mirovinu i jako mi je žao zbog toga. No, nadam se da će se naći neko bar upola tako dobar da to sve vodi, jer smatram da u ovome poslu dr. prije svega mora biti human i pristupačan nama kojima je ionako pretežak sav ovaj put do naše sreće.
Lucija83 i sumskovoće sretno i hrabro naprijed!!!)
Mravak kako si nam ti? Kako se osijećaš?
Svim curama veliki pozdrav i puno toplih dobrih vibrica Vam šaljem ********************))
Danas sam presretna jer sam vidjela da mojoj mrvi kuca srce!!
Malalena72 molim te obriši poruke, inbox ti je pun !
Kako su naše pikalice??![]()
bok cure
mi nismo uspjeli, zamrznute js su se oplodile, dvije su mi vratili , ali ništa. Sada opet sve ispočetka
mravak, bravo za
maza975, ajmo dalje, ispočetka, sve dok ne uspije!
(ni nama nije uspjelo ovaj put)
svim curama u startu, postupku i čekalicama koječega, sretno, sretno, sretno!
maza975 , innu![]()
diabolica čestitam na tvom malom dečkiću i sretnom ishodu...nek vam je veseo i sretan život!
mravakjupi jupi jeee za srčeko, nek se sreća nastavi tako dalje!
tužnice, doć će i naš trenutak sreće!
sumskovoce moja draga sretno ti bilo, da ti je ovo prvi i dobitni! u istoj smo fazi i ful si me podsjetila na mene...dok su igle daleko jako sam hrabra, al šta su bliže to je frka veća...nadam se da ćemo jednom i biti nagrađene za našu "hrabrost"
ostalimai sretno
malo mi je falilo da odustanem od svega (sam postupak i išćekivanje mi je prestreno), ali što ću sad, kao što ste rekla kad sam krenula moram do kraja. Moram čekati 12 mjesec možda bude više sreće
loks i Šumskica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam što prije i bezbolnije prođe to bockanje i da vam ovaj postupak završi sa dobivanjem "glavne nagrade" za 9 mj.!!!
mravak
maza975, innu
diabolica čestitke od!!!
Mravakza srčeko malo!!!!!
maza975, innužao mi je curke....odtugujte i brzo natrag u akciju, bebica vam je suđena, samo je stvar vremena!
diabolica čestitam još jednom i želim ti prekrasno babinje i da uživaš maksimalno u bebici!!!!
Malena72 samo mala opaska, diabolica je pisala za dr. Vlašića, ne za dr. Vlastelića (makar mislim da se sve pohvale mogu primjeniti na obojicu....osim što nam Vlašić ne ide u penziju)
Lucija83 ~~~~~~~~~~ da nam bog (i doktori) daju najljepšeg bebolina....Luciji seku/bracu, a meni i MM-u našu prvu prinovu (ili dvije)
Moja pikica jučer je prošla bez fleke....frendica se ispraksirala već nakon 2. uboda...a danas konkretnije bockanje, 2 Menopura i 1 Decapaptil... moram priznat da jedva čekam....
Sumsko pa ti kao narkić ..jedva čekaš bockanje !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebu ili dvije
![]()