Hvala, imaš li možda mailove? Jer sad već čeka na odgovor tjedan i pol....
Printable View
Hvala, imaš li možda mailove? Jer sad već čeka na odgovor tjedan i pol....
Hej Sejla! Ja sam u Pragu, stigla danas. Sutra idem u kliniku. :-) ako treba nesto, javi. Mirne nema al se tvoja prijateljica moze javiti Ivani Vignjevic. Mene je Mirna uputila na nju jer je nema ovaj tjedan. Uglavom..sutra je punkcija kod donorice a onda cekamo transfer. Ako ima nekog u Pragu neka se javi!:-)
Ispravak netocnog navoda..Ivana Veljkovic. :-)
Hvala puno, proslijedila sam joj mailove :-)
Vlatka draga, uživajte u Pragu! Želim puno sreće za uspješnu punkciju i još uspješniji transfer kroz nekoliko dana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: javljaj novosti :-)
Hvala puno, proslijedila sam joj mailove :-)
Vlatka draga, uživajte u Pragu! Želim puno sreće za uspješnu punkciju i još uspješniji transfer kroz nekoliko dana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: javljaj novosti :-)
Ispričavam se za dupli post :oops: net me nešto zeza
Zdravo!dali neko zna dali ce raditi klinika Pronatal u julu mjesecu i kad im pocinje godisnji odmor?hvala unapred
Evo mene sa izvjestajem iz Praga. :-) 18.06. bila punkcija donorice...dobili 9 JS od kojih se oplodilo 7 i 5 je opstalo. Transfer sam imala jucer..2 osmostanicna embrija. Prema rijecima dr jako lijepa. ;-) sve je proslo super, moj endic 13 mm..super inkubator. Imamo jos 3 smrzlica al se nadam uspjehu od prve. Samo da vas upozorim da je transfer bio treci dan iz razloga jer mi je HZZO odobrio samo 3 dana pa su tako i tiskanice E112 bile napravljene. Bila sam malo ljuta i u strahu jer smo to saznali tek u klinici..da to tak funkcionira. Al me doktorica uvjerila da nema straha i da se ne moraju cekat blastice. A s obzirom da su nam se embriji jako lijepo razvili vise nema brige. :-) Samo pozitiva. Eto...i sad cekanje bete do 07.07. :-)
vlatka35....sretno i strpljivo do bete :)
sretno svima koliko vas ima :*
Super vijesti Vlatka :-) bitno je da su vraćeni lijepi embriji koji se pravilno razvijaju, naravno da nije nužno čekati blastice i da one nisu garancija uspjeha (makar je besmisleno da je raniji transfer morao biti zbog tiskanice hzzo-a :roll:) Čekamo novosti i navijamo~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Pozdrav svima na forumu nisam se dugo javljala..evo napokon da svima prenesem radosnu vjest dobila sam svoju prekrasnu curicu tešku 3300 i nakon 11 godina lutanja i čekanja ipak naš san se ostvario.Svima puno sreće u daljim postupcima..i nikad nikad ne odustajte..sve vas puno pozdravljam i volim
Draga sara, čestitke na djevojčici :zaljubljen: uživajte u dugočekanoj i zasluženoj sreći :heart:
voljela bih da se javljam sa lijepim vijestima, ali danas vrištim,u sebi. ljuta sam jer sam upravo dobila još jednu prepreku na putu za prag. danas sam dobila dijagnozu hipotireoza. samo to, za sada. i sada opet upadam u ruke silnim doktorima, a muka mi je od njih (ono, baš mi je muka). dobila sam nešto za piti, ni ne znam kako se zove, i uputnice za dalje. idem dalje, ići ću, ali uffffaaaaaa..... a već smo isplanirali odlazak na kraju ljeta u Prag.
Rominka draga! Nadam se da ćeš sve staviti pod kontrolu i da će sve na kraju ispasti u redu i da ćete ipak na kraju ljeta u Prag!
Draga Rominka, lijepo te opet čitati :) Žao mi je što te muči štitnjača, imam Hashimoto koji je nakon poroda podivljao pa sam malo u hiper malo u hipo....ali bitna je terapija, i kad se pronađe prava doza lijeka tsh će ti biti taman za trudnoću najesen ;-) znam da te pogodilo, ali dobro da se sada otkrilo jer ako ti tsh nije u normali otežano je začeće....
:kiss: :love:
cure hvala :)
znaš sejla da si mi prva pala na pamet jučer :) doktorica mi je govorila, vjerojatno svašta pametno, ali ja nisam ništa čula. nisam drama queen, i do sada sam bila spremna na sve loše nalaze, ali ovo nisam očekivala pa me zapljusnulo, zateklo...iako, sama sam otišla dr jer sam u posljednih tri mjeseca osjećala neke promjene - a nadala sam se klasičnom nalazu (anemija i nedostatak šećera - izgedna glikemija). da, draže mi je znati jer znam što mi je poduzeti, ali da mi je trebala još jedna prepreka, pa nije! dosta mi ih je već, pa nisam na olimpijadi :) ili možda jesam. no, bilo kako bilo, sada se moram informirati i naučiti o hipotireozi kako bih se znala ponašati s tim.
Uz euthyrox se vrlo brzo može normalizirati nalaz i držati hormone pod kontrolom :-) pod terapijom nemam nuspojave, nije mi bilo loše ni kad mi je tsh bio nešto viši od normale, hipo ok podnosim al kad sam bila u hiperu bilo mi je dosta loše....bit će kod tebe brzo sve ok, a od jeseni nek si nam lijepa trudnica ;-)
Cure treba mi jedan savjet od vas koje ste van hr radile oplodnju. Dal ste nakon transfera ostajale jedan dan ili ste odmah isle kuci? Ja se trebam avionom vratit iz makedonije pa zato pitam. Jos sa dr to nisam prokomentirala al htjela bi i od vas cuti misljena i iskustva.
Draga LaraLana, ja sam odmah nakon transfera išla doma. Vožnja autom od 8 sati. U 10 sati je bil transfer, a u 12 smo već krenuli na put. Doktorica mi je rekla da nema straha od putovanja, ako sam suvozač. Čak ni loš autoput od Praga do Brna nije prepreka. I da stvarno nema pravila, govore moji pluseki 8.dt, 9.dt i jedan danas. :-D Sad čekam nalaz bete. :-*
Cestitam i zelim ti skolsku trudnocu:-)
Vlatka draga, čestitam i ovdje :-D :-D :-D čekamo objavu velike bete ~~~~~~~~~~~~ :heart:
LaraLana, mi smo putovali idući dan, oko 11 sati u vlaku. Sretno ~~~~~~~~~~~~~~
Sejlica draga...beta 11.dt. 469! :-):-D
A danas bila kod svoje gin i rekla mi je ne vadit betu prije 07.07. kako su mi napisali u Pragu, da pozitivni testovi ništa ne znače. grrrrrrr
Ma bravo :-D :-D Samo kroz koji dan provjeriti kako se dupla, i to je to :heart:
Ma joooj, većina nas ni približno nije čekala termin vađenja bete iz otpusnog pisma....istina je da prerani testići znaju biti neprecizni, ali lijepo rastuća beta je siguran pokazatelj :-) sretnooooooo
Drage moje
Nisam se dugo javljala ali sam vas puno čitala, Čestitam svima na uspjehu.
Evo ja se javljam iz praga, danas smo imali punkciju i dobili smo 18 zrelih js.
Čekamo sutra koliko će ih se oploditi A onda blastice, prijeti nam hiperstimulacija. A kako se ja osjećam super nadam se da do nje neće doći.
Držite palčeve
Angely, velik broj js, bit će tu jako lijepih embrija za izabrati :-) Čuvaj se bilokakvih naprezanja i bit će sve ok :-) Piši nam novosti, sretno!!!! :heart: :love:
Evo odmaram i čekam da mirna nazove pa nikako.
Uzbuđeni smo jako.
Odlučila sam zbog hiperstimulacije odmarati danas i sutra, u ponedjeljak idemo na pregled pa ćemo znati dali će biti transfera ili ne.
Nadam se da hoće jer ja se Ok osjećam.
Imamo 16 embrija, još ne mogu doći k sebi :)
to je stimulacija :-)
koliko si imala js?
Imala sam 20 folikula, 18 zrelih jajnih stanica i 16 ih se oplodilo.
Stimulacija je bila na rubu hiperstimulacije, sad čekamo ponedjeljak pregled. Ako bude sve Ok imamo transfer 5 dan.
Ako ne bude vraćamo se po njih kad se jajnici odmore.
Svejedno, Sretna sam
Službena beta, današnja, 16dt....8018,39! :-D
Vlatka prekrasna vijest. Evo i ja sam u pragu i čekam transfer. Nadam se da će od naših 16 embrija dovoljno njih stići do blastica. Zbog hiperstimulacije čekamo 5 dan.
Angely..16 embrija! :-) Mora biti dobitno! Navijam za vas! :-D:kiss:
Angely, jel sve ok s obzirom na eventualni hiper? držimo fige za uspješan transfer ~~~~~~~~~~~~
Vlatka draga, to je beturina, i vrlo vjerojatno blizići :zaljubljen: jedva čekam novosti s uzv-a :-D Nadam se da ti nisu još mučnine krenule i da se ok osjećaš. Meni oko 20og dnt beta bila oko 54 000, kažem dr kako puno povraćam, a on meni pa nije ni čudo, pogledajte si betu :lol:
mare77, čestitke na curki i dečku, već na pola trudnoće :zaljubljen: :klap:
Da. Beturina do neba! :-D
Nisu još mučnine počele, osim one od migrene. AL nešto mi se ne jede. :-D
UZ 18.07. Treba sad izdržati dva tjedna.
mare77, sretno do kraja!:zaljubljen:
Sve je Ok curke :)
Nema hiperstimulacije i u srijedu imamo transfer 2 blastice :)
Nadam se da ću i ja kao i Vlatka uskoro uživati u velikoj beti :)
Pozdrav cure,često čitam ovaj forum ali rijetko pišem. Ovaj put vam želim prenijeti svoje iskustvo kako bi vas ohrabrila.
Naime,odlučili smo se za PFC kliniku (odluka je donešena na osnovu iskustava sa ovog foruma),gdje smo dobili 5 embriona,2 vraćena 4 dan a 3 zamrznuta. Nakon 16 dugih dana beta je bila 899,te nakon 3 dana 2789. 14 dana nakon bete kuca jedno srce :-)
Nadam se da će i vama odlazak u predivan Prag donijeti ovako lijepe vijesti....
duskadz
čestitam
jeste li išli o svom trošku ili preko hzzo-a?