Stranica 10 od 149 PrviPrvi ... 891011122060110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Super vijesti Vlatka bitno je da su vraćeni lijepi embriji koji se pravilno razvijaju, naravno da nije nužno čekati blastice i da one nisu garancija uspjeha (makar je besmisleno da je raniji transfer morao biti zbog tiskanice hzzo-a ) Čekamo novosti i navijamo~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pozdrav svima na forumu nisam se dugo javljala..evo napokon da svima prenesem radosnu vjest dobila sam svoju prekrasnu curicu tešku 3300 i nakon 11 godina lutanja i čekanja ipak naš san se ostvario.Svima puno sreće u daljim postupcima..i nikad nikad ne odustajte..sve vas puno pozdravljam i volim

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga sara, čestitke na djevojčici uživajte u dugočekanoj i zasluženoj sreći

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

voljela bih da se javljam sa lijepim vijestima, ali danas vrištim,u sebi. ljuta sam jer sam upravo dobila još jednu prepreku na putu za prag. danas sam dobila dijagnozu hipotireoza. samo to, za sada. i sada opet upadam u ruke silnim doktorima, a muka mi je od njih (ono, baš mi je muka). dobila sam nešto za piti, ni ne znam kako se zove, i uputnice za dalje. idem dalje, ići ću, ali uffffaaaaaa..... a već smo isplanirali odlazak na kraju ljeta u Prag.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Rominka draga! Nadam se da ćeš sve staviti pod kontrolu i da će sve na kraju ispasti u redu i da ćete ipak na kraju ljeta u Prag!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga Rominka, lijepo te opet čitati Žao mi je što te muči štitnjača, imam Hashimoto koji je nakon poroda podivljao pa sam malo u hiper malo u hipo....ali bitna je terapija, i kad se pronađe prava doza lijeka tsh će ti biti taman za trudnoću najesen znam da te pogodilo, ali dobro da se sada otkrilo jer ako ti tsh nije u normali otežano je začeće....

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

cure hvala
    znaš sejla da si mi prva pala na pamet jučer doktorica mi je govorila, vjerojatno svašta pametno, ali ja nisam ništa čula. nisam drama queen, i do sada sam bila spremna na sve loše nalaze, ali ovo nisam očekivala pa me zapljusnulo, zateklo...iako, sama sam otišla dr jer sam u posljednih tri mjeseca osjećala neke promjene - a nadala sam se klasičnom nalazu (anemija i nedostatak šećera - izgedna glikemija). da, draže mi je znati jer znam što mi je poduzeti, ali da mi je trebala još jedna prepreka, pa nije! dosta mi ih je već, pa nisam na olimpijadi ili možda jesam. no, bilo kako bilo, sada se moram informirati i naučiti o hipotireozi kako bih se znala ponašati s tim.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Uz euthyrox se vrlo brzo može normalizirati nalaz i držati hormone pod kontrolom pod terapijom nemam nuspojave, nije mi bilo loše ni kad mi je tsh bio nešto viši od normale, hipo ok podnosim al kad sam bila u hiperu bilo mi je dosta loše....bit će kod tebe brzo sve ok, a od jeseni nek si nam lijepa trudnica

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure treba mi jedan savjet od vas koje ste van hr radile oplodnju. Dal ste nakon transfera ostajale jedan dan ili ste odmah isle kuci? Ja se trebam avionom vratit iz makedonije pa zato pitam. Jos sa dr to nisam prokomentirala al htjela bi i od vas cuti misljena i iskustva.

Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Draga LaraLana, ja sam odmah nakon transfera išla doma. Vožnja autom od 8 sati. U 10 sati je bil transfer, a u 12 smo već krenuli na put. Doktorica mi je rekla da nema straha od putovanja, ako sam suvozač. Čak ni loš autoput od Praga do Brna nije prepreka. I da stvarno nema pravila, govore moji pluseki 8.dt, 9.dt i jedan danas. Sad čekam nalaz bete.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cestitam i zelim ti skolsku trudnocu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Vlatka35 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga LaraLana, ja sam odmah nakon transfera išla doma. Vožnja autom od 8 sati. U 10 sati je bil transfer, a u 12 smo već krenuli na put. Doktorica mi je rekla da nema straha od putovanja, ako sam suvozač. Čak ni loš autoput od Praga do Brna nije prepreka. I da stvarno nema pravila, govore moji pluseki 8.dt, 9.dt i jedan danas. Sad čekam nalaz bete.
    Hvala Vlatka i sretno...nek bude skolska

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vlatka draga, čestitam i ovdje čekamo objavu velike bete ~~~~~~~~~~~~

LaraLana, mi smo putovali idući dan, oko 11 sati u vlaku. Sretno ~~~~~~~~~~~~~~

Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Sejlica draga...beta 11.dt. 469!

A danas bila kod svoje gin i rekla mi je ne vadit betu prije 07.07. kako su mi napisali u Pragu, da pozitivni testovi ništa ne znače. grrrrrrr

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sejlica draga...beta 11.dt. 469!

A danas bila kod svoje gin i rekla mi je ne vadit betu prije 07.07. kako su mi napisali u Pragu, da pozitivni testovi ništa ne znače. grrrrrrr
    Ma bravo Samo kroz koji dan provjeriti kako se dupla, i to je to
    Ma joooj, većina nas ni približno nije čekala termin vađenja bete iz otpusnog pisma....istina je da prerani testići znaju biti neprecizni, ali lijepo rastuća beta je siguran pokazatelj sretnooooooo
    Posljednje uređivanje od sejla : 04.07.2014. at 14:10

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Drage moje

Nisam se dugo javljala ali sam vas puno čitala, Čestitam svima na uspjehu.
    Evo ja se javljam iz praga, danas smo imali punkciju i dobili smo 18 zrelih js.
    Čekamo sutra koliko će ih se oploditi A onda blastice, prijeti nam hiperstimulacija. A kako se ja osjećam super nadam se da do nje neće doći.
    Držite palčeve

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Angely, velik broj js, bit će tu jako lijepih embrija za izabrati Čuvaj se bilokakvih naprezanja i bit će sve ok Piši nam novosti, sretno!!!!
    Posljednje uređivanje od sejla : 05.07.2014. at 07:57

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Evo odmaram i čekam da mirna nazove pa nikako.
    Uzbuđeni smo jako.
    Odlučila sam zbog hiperstimulacije odmarati danas i sutra, u ponedjeljak idemo na pregled pa ćemo znati dali će biti transfera ili ne.
    Nadam se da hoće jer ja se Ok osjećam.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Imamo 16 embrija, još ne mogu doći k sebi

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

to je stimulacija

koliko si imala js?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 05.07.2014. at 11:29

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Imala sam 20 folikula, 18 zrelih jajnih stanica i 16 ih se oplodilo.
    Stimulacija je bila na rubu hiperstimulacije, sad čekamo ponedjeljak pregled. Ako bude sve Ok imamo transfer 5 dan.
    Ako ne bude vraćamo se po njih kad se jajnici odmore.
    Svejedno, Sretna sam

Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Službena beta, današnja, 16dt....8018,39!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Vlatka prekrasna vijest. Evo i ja sam u pragu i čekam transfer. Nadam se da će od naših 16 embrija dovoljno njih stići do blastica. Zbog hiperstimulacije čekamo 5 dan.

Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Angely..16 embrija! Mora biti dobitno! Navijam za vas!

mare77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Službena beta, današnja, 16dt....8018,39!
    čestitke na velikoj beti
    moja je 16dt bila oko 4ooo ,sad sam u 22 tjednu...imamo curu i dečka
    s ovako velikom betom isto možeš oćekivati dupliće
    kad je uzv?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Angely, jel sve ok s obzirom na eventualni hiper? držimo fige za uspješan transfer ~~~~~~~~~~~~

Vlatka draga, to je beturina, i vrlo vjerojatno blizići jedva čekam novosti s uzv-a Nadam se da ti nisu još mučnine krenule i da se ok osjećaš. Meni oko 20og dnt beta bila oko 54 000, kažem dr kako puno povraćam, a on meni pa nije ni čudo, pogledajte si betu

mare77, čestitke na curki i dečku, već na pola trudnoće
    Posljednje uređivanje od sejla : 07.07.2014. at 13:42

Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Da. Beturina do neba!

Nisu još mučnine počele, osim one od migrene. AL nešto mi se ne jede.
    UZ 18.07. Treba sad izdržati dva tjedna.

mare77, sretno do kraja!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Sve je Ok curke

Nema hiperstimulacije i u srijedu imamo transfer 2 blastice
    Nadam se da ću i ja kao i Vlatka uskoro uživati u velikoj beti

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav cure,često čitam ovaj forum ali rijetko pišem. Ovaj put vam želim prenijeti svoje iskustvo kako bi vas ohrabrila.
    Naime,odlučili smo se za PFC kliniku (odluka je donešena na osnovu iskustava sa ovog foruma),gdje smo dobili 5 embriona,2 vraćena 4 dan a 3 zamrznuta. Nakon 16 dugih dana beta je bila 899,te nakon 3 dana 2789. 14 dana nakon bete kuca jedno srce
    Nadam se da će i vama odlazak u predivan Prag donijeti ovako lijepe vijesti....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

duskadz
    čestitam

jeste li išli o svom trošku ili preko hzzo-a?

Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Čestitke duskadz! Sretno do kraja!

Angely4you, želim ti viisoku betu uskoro!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    duskadz
    čestitam

jeste li išli o svom trošku ili preko hzzo-a?
    Ja sam iz BiH pa smo isli o svom trosku

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

duskadz, čestitke Ajme kako je lijepo što imamo novih čeških trudnica

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj duskadz prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,često čitam ovaj forum ali rijetko pišem. Ovaj put vam želim prenijeti svoje iskustvo kako bi vas ohrabrila.
    Naime,odlučili smo se za PFC kliniku (odluka je donešena na osnovu iskustava sa ovog foruma),gdje smo dobili 5 embriona,2 vraćena 4 dan a 3 zamrznuta. Nakon 16 dugih dana beta je bila 899,te nakon 3 dana 2789. 14 dana nakon bete kuca jedno srce
    Nadam se da će i vama odlazak u predivan Prag donijeti ovako lijepe vijesti....
    čestitam od srca, i mi smo iz Bih bili smo prošle godine u bahceciju u postupku al bezuspješno sadsmo se odlučili za cito, ako ne uspje i mi ćemo u češku..šta je kod vas, kod mog muža je kriptozoospermija(mali broj spermija)

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam od srca, i mi smo iz Bih bili smo prošle godine u bahceciju u postupku al bezuspješno sadsmo se odlučili za cito, ako ne uspje i mi ćemo u češku..šta je kod vas, kod mog muža je kriptozoospermija(mali broj spermija)
    Kod nas je teratozoospermia (morfologija spermija losa)...a ja imam nizak AMH :'(

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Dugo se nisam javljala,ali pratim sve vas na forumu.Cestitam svim trudnicama...I ja se spremam za novi postupak u PFC klinici za mesec dana,ovo mi je cetvrti postupak,pa se nadam da ce ovaj put biti uspesan.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ej cure
    Danas je bio transfer. Zbog hiperstimulacije ipak 1 blastica, ali dobra vijest je što je meni od 16 embrija 14 njih uspjelo dočekati peti dan
    Embriolog se oduševio.
    Tako da idemo sutra doma s jednom mrvicom A 13 ostalih mrvica ćemo ostaviti da još malo uživaju u pragu

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

angely
    super
    super

koliko ti imaš godina?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ines.... imam 33 godine

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Angely mislila sam da si 20-godisnjakinja s obzirom na tako lijep broj bilastica .

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Opet ja.....nije me bilo od 5 mjeseca i premalecne bete

Cestitam svim trudnicama uz zelje za skolskom trudnocom

Mi aBd planiramo sredinom 8 mjeseca opet u PFC, po treci put.....ostala jos 2smrznuta embrija, nadamo se ovaj put uspjesna!

Ima li vas jos koji se pripremaju za Prag??

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hehe Inezs hvala.
    Bila je dobra terapija. Prvi put smo sa slabijom odustali jer nije bilo nikakvog odgovora.
    Amh mi je 44, još uvijek dobra zaliha jajnih stanica. Tako je embriolog rekao.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Angely4you....čestitke. vidim brojčana situacija ista kao kod mene...bit će to super
    duskadz...sretno dalje
    tin...sretno s Citom,bit ce to dobro
    sara69...čestitke na bebici
    Rominka...bit će to dobro sa štitnjačom,malo terapije i skockat češ je
    vlatka35...čestitke i sretno
    PinaColada... držim vam fige za sretnu jesen.

Svima puno sreće,volim čitat ovako lijepe vijesti i kad se svašta događa. mi smo dobro...guramo 33.tjedan,još malo...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Angely, za skorašnji plusić i veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (ja vjerujem u SET )

Lana i PinaColada, sretno cure u novim pobjedama ~~~~~~~~~~~~~~~~

little ivy, lijepo je čuti da ste dobro, već 33 tjedan sretno do samog kraja i lagan porod želim

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dragi naši Česi, poslušajte kasnije emisiju koja je išla jutros na radiju (HRT1).
    Rodina predstavnica je pitala, a HZZO-ova potvrdila da će ubuduće parovima kojima je potrebna donacija gameta/embrija biti omogućeno liječenje u punom iznosu u Belgiji koja ima sličniju zakosku regulativu našoj, ako oni (parovi) to zatraže!
    Javite ovdje jesam li dobro shvatila - možda postanete Belgijanci!

više informacija: http://forum.roda.hr/threads/85514-1...RAVLJE-o-MPO-u
    Posljednje uređivanje od Argente : 15.07.2014. at 15:44

Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

I ja sam shvatila da opće nema problema da se ide u Belgiju. Njima je (navodno) zakonom pokriven trošak cijelog postupka, tako da nema problema za naše pacijente. HZZO će riješiti.. ah..ah...baš vjerujem HZZO-u.
    Baš sam glupa i išla u Prag, a mogla sam vidjeti i Belgiju.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Dragi naši Česi, poslušajte kasnije emisiju koja je išla jutros na radiju (HRT1).
    Rodina predstavnica je pitala, a HZZO-ova potvrdila da će ubuduće parovima kojima je potrebna donacija gameta/embrija biti omogućeno liječenje u punom iznosu u Belgiji koja ima sličniju zakosku regulativu našoj, ako oni (parovi) to zatraže!
    Javite ovdje jesam li dobro shvatila - možda postanete Belgijanci!

više informacija: forum.roda.hr/threads/85514-15-07-2014-u-9-sati-radio-emisija-IZABERI-ZDRAVLJE-o-MPO-u
    Jako zanimljivo, i drago mi je ako je stvarno tako zbog parova koji tek sada kreću, ipak se to ne može usporediti sa sadašnjom situacijom i podmirivanjem tek manjeg dijela troškova....
    Za mene su Prag i praške klinike pojam ali da sam na početku.....

Vlatka35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Daj bože da svima sve plate, dal to bila Belgija il Amerika. Al ja im ne vjerujem. Nažalost..

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Meni ovdje puno toga nije jasno ...puno se toga Zakonom može uskladiti samo da je volje vladajućih... koliko čujemo svaka država ima svoje Zakone bez obzira na EU.Problem anonimnosti darivanja I naknade se isto tako mogu urediti Zakonom I bilo bi lakše da nam ta mizerna sredstva ostanu u državi pa makar u obliku naknade darivateljima, nego da se plaća u inozemstvo. možda griješim ali...ni ja im ništa vise ne vjerujem...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

PRAG je za mene nesto posebno I uvijek ce tako bit jer je moj sin tamo zacet.
    Svaki put kad se na tv ili uopce spomene Prag I Ceska moje poskoci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •