Samo jedan i je bitan ;) i ja kao ne mogu ostat spontano t pa sam ih 2 puta vec razuvjerila ;)
Printable View
Samo jedan i je bitan ;) i ja kao ne mogu ostat spontano t pa sam ih 2 puta vec razuvjerila ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 25.01.2015. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :fige:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :uteg:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Curke,ali ivchica30 nam nije na listi.. :-/
ivchice,budeš izdurala još tri tjedna do uzv-a..ja nebi :aparatic:
Al neka sve ide redom kako si zacrtala! Baš mi je drago zbog tebe :zaljubljen:
Šiškice,dobro došla u ljubice! :-*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzica ja bi vec sutra na ultrazvuk, ali ginicka mi je napisala prvo pretrage a onda 8 tj ultrazvuk! Pocelo me bockati jucer navecer malo lijevo, malo desno, kao ma ne netko rasteze! Uzas... I sad ujutro opet tak malo bolovi... Pokusavam ne dizati paniku, i ne bojat se, nadam se da je to normalno! Nekako se tjesim da si radi mjesta jer je to tak sve rano! Kaj vi mislite? Jel vama tak bilo?
ivchice,normalno je..sva ta boluckanja,pikanja, su normalna u trudnoči..pogotovo ranoj,sve se proprema za bebinu kućicu :-) znam da se brineš i imaš sto pitanja u glavi...možda da u ponedjeljak rečeš dokt. da pogledate na uzv dali je beba tamo di treba biti,jer trebalo bi se vidjeti več. Čisto da te smiri i da mirnije čekaš iduči pregled.
bolilo me od početka, a tako me boli i sada, samo se mijenjaju jačina i lokacija :roll:
cure imam par pitanja ak mi možete pomoći
prvo, ovaj mi je ciklus nekak čudna temp, tj, bila je ujednačena do jučer, onda je skočila, a nije još bila ovulacija, jel može to od klomifena tako biti?
drugo, danas sam već u tri navrata primijetila iscjedak koji je kao bjelance, znači smatram da se o bliži, kad da piškim na lh trakice da to potvrdim?
Mozes odmah pa pratit sad par dana, ali tek kad bude tamnija testna od kontrolne, unutar 24h je O
e pa to me i muči, kad sam ih prije koristila nikad i nije bila baš tamna kao kontrolna ili tamnija, ali sam čitala da se to događa kod PCOS-a
valjda će sad biti tamnija, jer sam ih već ovih dana piškila pa se vidi testna, još uvijek nije tamna, ali tu je
i u koje doba dana je najbolje piškiti?
Meni je dr reko 11h svako jutro, da gledam da bude 2.mokraca... kod pcosa ti je to zeznuto... ja sam mjesecima pratila cijele cikluse (piskila svaki dan) samo da bi naucila kak mi tijelo reagira... i naucila da ako mi se otpocetka do kraja pokazuje testna (nekad cak je znalo pokazat 2,3put bas pozitivno) ovulacije nije bilo (potvrdili uzvom ili krvi)... ako ne pokazuje nista i onda odjednom pokaze svijetlu testnu, koja tamni, dobijem pozitivnu, onda blijedi, pa opet nista.. e u tom slucaju su mi potvrdili i O da je bila...
ok, tenks, pratit ću pa ću vidjeti kak/kad će biti...
Ma sam se opusti, uzivaj, zaboravi i puf eto iznenadjenja ;-)
Drzim ti fige ~~~~~~~~~
Jutroooooo!
Ivchica čestitam na +!
Nisam vam dugo skuhala kavicu, pa evo vruća je, poslužite se.
ivchica :-D
hej žužy, meni se je negdje izgubio jedan dan ciklusa,
dakle danas mi je 7dc,
nije da je nešto bitno, ali eto :)
ivchica, čestitam ti od srca!meni danas 2dc! procurila u avionu na 7000 metara. i to nakon dizanja i nošenja teških kofera. ne znam dal je bila trudnoća ili nije, ali svi simpotmi su bili tu. i još uvijek imam te neke prištiće na areolama...
nisam. vadila sam samo betu, ali nakon što mi je kasnila par dana. bila je negativno. no, naknadno sam pomislila da je možda bila kasna ovulacija...čekala sam da se vratim s puta i odem kod ginića, ali me preduhitrilo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 26.01.2015. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :fige:
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :uteg:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Žužy koliko su tebi inace dugi ciklusi?
orange,evo ispravljeno :-)
kudri,ajde nek je i taj mučni ciklus iza tebe,idemo u nove pobjede! :love2:
Ma vidi mene šta vas vodim... :storma:
Kod mene testić negativni,ma nema te druge sjenčice ni pod razno,mamicu joj njenu..možda se posle pojavi.
Kaj ono moram,bacit ga u smeće pa izvaditi navečer :lol: :aparatic:
Ah...ma ja sam hepi kaj mi je ciklus bio kako treba,a sad samo nek menga dojde pa da mogu dalje.
žužy...graf je super, ciklus dug...jesi pišala?
mene redovito oko O pika jedan od jajnika, ali uvijek me zbunjuje da li se to događa prije, za vrijeme ili nakon O...pa gađam sve okolo-naokolo odnos tada ali vidim da je ustvari full teško odrediti kadaje O točno..
kako je kod vas ostalih koji osjećate O? osjećate prije, za vrijeme ili nakon?
Prije uvijek sam mogla odrediti O,po tom specifičnom pikanju...i obično se poklopilo sa EW-om. I tak mi je bilo evo ovaj ciklus opet,pikalo me baš na 14.dc. na večer. I još dan iza dosta sluzi.
žužy, pa solidan ti je chart :-D
drage moje, evo nas i sa rezultatima bete- 7207 ...Jupiiii
ivchica,super brojka! :-D Primjerena tvojim dpo :-)
da pise da je to mjerilo 5 tjedna....
Evo i mene s pitanje oko O, nemam nikakav EW jos, tek je 8 dc, al me grudi uzasno bole i povecale su se za broj sigurno,jer mi sve iskace iz grudnjaka. MM jos u sub govori zasto nosim taj grudnjak koji mi je mal?! Pa mi nista nije jasno :zbunj:, jel vama simptomi budu tako par dana prije, meni O ugl bude 17-18 dc, samo je prosli mjesec bila 12 dc.
ivchica super, uzivaaj :))
Mislim da je to tek uvod u sve, ali postoji mogucnost da ti O bude i ranije. pogotovo ako kažeš da je jedan mj 17dc, pa 12dc.. Ja osobno imam ''kasnije'' oko 16dc, ali me simptomi krenu prati već oko 11dc, tako da mi je teško išta zaključiti nekad kada to toliko traje i što je u svemu tme baš O. Nekoliko ciklusa nakon biokemijske sam piskila LH trakice samo da vidim mogu li točno uhvatit O, i dva put sam ju baš uhvatila 16dc pa se po tome nekako vodim.. Iako, na kraju pokrivam sve od 10dc do 18dc kako god znam i umijem :lol:
Cice mi krenu oko 5-6 dana prije menge, prije i za vrijeme O nikada..
Pa obicno me bole par dana prije M, nekad dan dva prije O, al nije bas da ovako "buknu" prije O. (nije da bih se bunila da ovako ostanu :mrgreen:) Nemam lh trakice sada pa da upratim, mogla bih od iduceg mj, sad sam jos u zen fazi da se ne zamaram previse :D
Danas sam oko 11 piskila lh trakicu i testna crta je bila blijeda i mislim si,sutra ce biti taman,ali me popodne na poslu stezalo s desne strane dolje, a na desnom jajniku se vidio folikul,pa sam malo prije opet piskila i sad je ful tamna crta, nikad mi nije tak bila, znaci da bi sutra trebala biti o???