sgram ti nije bio bas toliko los da ne bi mogla spontano ostati trudna![]()
![]()
sgram ti nije bio bas toliko los da ne bi mogla spontano ostati trudna![]()
![]()
vec u par slucajeva smo se uvjereili kad je lh trakica pozitivna tako "kasno" u ciklusu, pogotovo vise dana zaredom da je trudnoca iza toga
moja bila pozitivna nekih 5 dana zaredom (i to puno prije ocekivane M), test hcg (pisken isto samo za bubekicu) bio + na 23.d.c. NAVECER, a lh trakicu popiskila i poslije, pa cak i negdje u 2.mj trudnoce, ostalo mi pa iz znatizelje i jos uvijek je pokazivala debelo pozitivno
![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 23.01.2015. at 12:43
A nista onda... kupit cu test pa se cujemo veceras...
Curkeeee imamo + ko kuca!!!! Bio je nakon 20 sekundi vidljiv!!!!! Nemogu vjerovat, sutra ujutro idem kupiti opet test!!! Samo da nije lazno poz!!!
Jeeeeeeeej, joj čestitam ti od srca))))))))
Baš mi je drago![]()
A i Zuzy da nju ne zaboravim!![]()
Sad nemrem docekat ponedjeljak da idem vaditi krv... Sutra ujutro idem opet kupiti test
Ivchica cestitam na pluseku!!! Joj koje uzbuđenje, samo kad se sjetim da sam ga ugledala![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 23.01.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Hvala drage moje!! Sad me panika copila! Jelda da nemre bit lazno pozitivan??
Prvo se dobro proveselite pa onda u pon dalje s betom, pa dr, pa sve ostale slatke muke![]()
I rekla sam ti ! Nema lazno pozitivnih testova!!!!!!
Ti si srceko!! Sad sam se legla i iz mene 1000 emocija!!!muz je sav zbunjen!! Sve ce biti ok i u redu!! Hvala vam curke!!!
Weeeeheeeee cestitam!!!!!
Javi se gin, nije nuzno da vadis betu, mozda ce te samo naruciti na uzv za tjedan-dva![]()
Bravo! Eto, jedan, ali vrijedan!![]()
A jesmo te nanjusile
Divno!!!! Cestitam ti od srca.. sad samo uziiivaj![]()
![]()
Nema potrebe da kupujes jos jedan test.pozitivan je a nije prvi jutarnji urin.to ti valjda sve govori.
Ja se nebi zamarala ni sa betom nego cekaj uzv.
Čestitam![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 24.01.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Evo samo da vam javim da sam napravila jos jedan i opet plus ko kuca!!!! Sretna sam ko malo prase!!! Nemogu vam opisati! Cula sam se sa ginekologicomrekla mi je da u pomedjeljak idem odmah vaditi sve pretrage koje se rade u prvom tromjesjecju i onda sa 8 tjedana pregled! Kak ste vi radile? Kad ste isle?
Prije uzv-a sam vadila samo betu, nakon 1. uzv-a i potvrde da je plod "na mjestu", u 5.tt komplet krvnu sliku i urinokulturu, odmah i stitnjacu jer sam na terapiji, i sad u 14tt opet stitnjaca i na transfuziji krvna grupa, rh i to ( iako to ide i ranije, al ja sam imala upisano iz donorske kartice, pa nismo nasli papir bla pa sam sad morala ipak ic i to vadit)
al dobro meni 1.uzv iso na 4+5tt tak da ti imas vremena sve rijesit do uzva
Jeeeeeeeeeejjj![]()
bas mi je drago
dodji nam i ti na podforum trudnoca i sve sto (do)nosi
![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 24.01.2015. at 13:23
Ivchice30 cestitke od srca!!!![]()
Nema odbrojavanja dok god nisam sve isprovjeravala i dok sve nije na svome mjestu!
U pon beta i krvna slika... i onda u 8 tj na uzv, kada to sve prodje mozmo na odbrojavanje...
Sve ce ti gin objasnit. Vjerojatno ce te poslat na urinokulturu i vadit krv i onda laganini korak po korak... sve stignes i nista nece pobjeci. Ja ne spadam u redovne trudnice pa ne znam kak ide "normalan" redosljed. U prvoj t sam isla na uzv cim sam dobila + pa hematologu pa na vadenje krvi i svaki tj na pregled i kks. i svasta nesta ali to sve ide malo kasnije... sad se opusti uzivaj u svojoj sreci !![]()
i jos jednom vam hvala svima na cestitkama....![]()
Samo jedan i je bitani ja kao ne mogu ostat spontano t pa sam ih 2 puta vec razuvjerila
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 25.01.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Curke,ali ivchica30 nam nije na listi..
ivchice,budeš izdurala još tri tjedna do uzv-a..ja nebi
Al neka sve ide redom kako si zacrtala! Baš mi je drago zbog tebe
Šiškice,dobro došla u ljubice!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od žužy : 25.01.2015. at 11:13
Zuzica ja bi vec sutra na ultrazvuk, ali ginicka mi je napisala prvo pretrage a onda 8 tj ultrazvuk! Pocelo me bockati jucer navecer malo lijevo, malo desno, kao ma ne netko rasteze! Uzas... I sad ujutro opet tak malo bolovi... Pokusavam ne dizati paniku, i ne bojat se, nadam se da je to normalno! Nekako se tjesim da si radi mjesta jer je to tak sve rano! Kaj vi mislite? Jel vama tak bilo?
ivchice,normalno je..sva ta boluckanja,pikanja, su normalna u trudnoči..pogotovo ranoj,sve se proprema za bebinu kućicuznam da se brineš i imaš sto pitanja u glavi...možda da u ponedjeljak rečeš dokt. da pogledate na uzv dali je beba tamo di treba biti,jer trebalo bi se vidjeti več. Čisto da te smiri i da mirnije čekaš iduči pregled.
bolilo me od početka, a tako me boli i sada, samo se mijenjaju jačina i lokacija![]()
cure imam par pitanja ak mi možete pomoći
prvo, ovaj mi je ciklus nekak čudna temp, tj, bila je ujednačena do jučer, onda je skočila, a nije još bila ovulacija, jel može to od klomifena tako biti?
drugo, danas sam već u tri navrata primijetila iscjedak koji je kao bjelance, znači smatram da se o bliži, kad da piškim na lh trakice da to potvrdim?
Mozes odmah pa pratit sad par dana, ali tek kad bude tamnija testna od kontrolne, unutar 24h je O
e pa to me i muči, kad sam ih prije koristila nikad i nije bila baš tamna kao kontrolna ili tamnija, ali sam čitala da se to događa kod PCOS-a
valjda će sad biti tamnija, jer sam ih već ovih dana piškila pa se vidi testna, još uvijek nije tamna, ali tu je
i u koje doba dana je najbolje piškiti?