Ja se uopce ne zezam, kada sjednem trbuh mi je veci od sisa. Barem imam lijepu kosu a i osobnost mi je kako kazu draga :mrgreen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Printable View
Ja se uopce ne zezam, kada sjednem trbuh mi je veci od sisa. Barem imam lijepu kosu a i osobnost mi je kako kazu draga :mrgreen:
Ajme j-la. Dobro je da tebi nije nista. Strah ces svaldati cim odes u speceraj nogama.
Ja po programu max 39
j-la,i ja sam neki dan izazvala prometnu,oduzela prednost na magistrali i skrenula....sreća da je s druge strane bila spora vozačica tako da mi je samo nastradala tablica i malo iznad ogrebano auto...tresla sam se ko prut,s djecom sam bila...danak nespavanja,jednostavno je nisam vidjela...nakraju me još ta ženska tješila da nema veze,da glavno da je sa nama sve OK...
ja ne stižem ništa,otkad je MM došo doma još gore funkcioniram,nikako se uskladit...sutra krstim malog pa sam bila u frizera,inace se ne bi natjerala izrast obojat...
vježbanje svedeno na minimum,odradim odma najteže vježbe pa eto uspijem stvorit upalicu mišića...
bravo za sve vrijedne!
Uf skulirana, jeza me prosla dok sam procitala. Mogu misliti kako ti je bilo.
Bitno da ste svi dobro. :hug:
Otrcala sam svojih prvih 2:68 u zivotu :-D
(ne racunam ovdje teretana trcanje)
Jako mi se svidjelo. Pejs je 5:25.
Za prvi put sam prezadovoljna :-)
Nemoze se usporedit sa ovim sto se tebi dogodilo skulirana, ali kad vec spominjemo voznju, ja danas kasnim na sastanak na drugi kraj grada i u najvecoj guzvi u centru grada meni se upali ona lampica za temp.motora! Usr..a sam se! Teko kad mi sad zakuha auto usred te guzve i to u petak pred kraj radnog vremena necu ziva doc doma!! Al uspjela je moja stara raga, izvukli smo se ovaj put!!!
Btw, veceras laganije pa samo izazovi, tatin day 4 i 200 preskoka na vijaci.
Skulirana u tvom slučaju je gore što su djeca bila s tobom. Da je N. bila sa mnom juče ujutro bilo bi mi gore.
Sani znala sam da će ti trčanje ići super :-).
Spajka strah me najviše bude kad prolazim na tom dijelu gdje se dogodilo. Vezana sam za auto tako da bi mi bilo bolje sto prije ne misliti na sve buduće situacije.
Svoju vam nezgodu ne mogu opisati, jer me sram i istovremeno me žalosti. Nije bilo drugog auta niti ljudi, na sreću.
j-la ne trebas nam opisivati ali nema te zasto biti sram. Svima se nezgode dogadjaju.
Tigric bravo za izazov!
Tigric kad mi se tako nešto upali u vožnji ili čujem neki zvuk, prvo zovem mm, pa mu opisujem, pa kukam. I tako jedno desetak puta dok ne dođem kući :lool:. Eto kao da mi može popraviti auto preko telefona :lool:.
Inače sam panicar kad čujem nešto u vožnji. Nedavno sam čula neko lupanje na zadnjem točku. Sat vremena sam ga smarala telefonom jer sam mislila da će mi točak otpasti. Na kraju je samo bio zaboden veliki komad željeza koji je lupao od asfalt :lol:.
bravo Sani, bravo!
kris ne budi tako stroga prema sebi
pa što, imaš vise koju kilu
ali si zato čvrsta, predano vježbaš I radiš na sebi
to je najvažnije u cijeloj priči
nek ne misli nitko da meni lako drobiti sa 59 kg :lol: ali ja to mislim
uopče nije bit u mršavosti već u lifestaylu
vježbači zrače dobrom vibrom I to je meni seksi I super
j-la, tako I ja stalno zovem čim se što čuje a mm prilično cool
bitno da tebi nije ništa..
skulirana buide to tako ponekad, doći ćeše ti na svoje...
danas ne mogu ništa od obaveza
I paše mi da odmorim dan dva
Svaki cudnovati zvuk sam posluslala zakljucila iz kojeg dijela auta dolazi a onad ukljucila muziku na kacini koja zaglusuje te zvukove. Dodjem doma prijavim. Pa ako zeli nek ga vozi kod mehanicara a ako ne muzika uvijek moze jos glasnije. Kad sam se sudarila ili kad mi je jednom stao auto kao dama u nevolji nazvala sam MMa pa sam samo cekala. On je sve organizirao. To su rijetke stvari za koje sam plavusa na kvadrat. To sam odlucila.
J-la ja zivim u autu. Zato sam sad kao riba van vode. Kuzim tvoj strah ali mora se ici dalje.
Ja sam sinoc trebala do WG biciklom. Krenula pa sam zakljucila da su mi gume u komi. Vratila se isla napumpati iste i u brzini ostetim ventil. Tuka. Sad sam pravi pravcati pjesak. Nit auta nit bicikla. Inesicin muz ce me nadam se skrpati. Moj je na putu.
Skulirana zao mi je. Super da ste dobro vas troje. Za vjezbanje kazu da sve ima svoje vrijeme. Tvoje je sad setnja.
Spajka :lool:
Ali si u biti u pravu. Ili ce auto stati ili ce ga muzika nadglasati.
Skulirana mogu mislit kako si se prepala.draga bit ce bolje to je tako mala djeca setaj kreci se ipak uspijevas n3sto odradit od vjezbanja.i to je puno.
sani draga pa ti si strasna, b ravo :klap: izvrsno si otrcala. Od tebe definitivno ocekujem dq se prebacis i na trcanje kad ti tako odlicno ide.
Kris daj molim te prekriticna si. Pa sva si ti cvrsta otici ce i taj koji kg viska nosio ga klinac.
spajka nije lose bit pjesqk vidjet ces al daj sredi bicikl on je spas.
idem papat i nq trening dugiiii danas a u takvoj sam guzvi jer sutra putujem. No rekla sam si ne odustajem.od treninga jedino jos nisam.odlucilasto cu s dlakama :lol: rqdije bi cekala depilaciju al morqt cu zilet jer trening je za 45 min :-)
:love: j-la, skulirana
Kris, naravno da frustrira kad ulazes ogroman trud a rezultati su spori. Tesko je odrzati motivaciju a i covjek se pocne pitati sto s njim nije u redu.
Jucer sam trebala lower focus no nisam stigla. Zato ce biti danas.
Jesam cvrsta ispod sala ali to ti lilli znas jer ai probala. To se ne vidi ovako, ajde dok stojim ali kada sjednem, blagi uzas. Trbuh mi stane u saku. Ali necu vise kukati, iz te koze ne mogu. Barem nemam celulita gotovo nista.
Danas mi vaga skace od 80.6 - 82.5
Dobro ste prosle u voznji, sva sreca nije bilo nesto gore. Ja sam suvozac pa cesce mogu promoatrati ponasanje vozaca i strah me, svaki drugi na mobitelu, djeca divljaju ne zavezana, nema autosjedalice...svasta covjek vidi u prometu i mozes voziti i paziti ne znam koliko kada pored tebe neodgovoran vozac:/
Evo me istrcali 18.3 km :-D
sat i 40 min, p.5:28.
jela sam a sad moram skupljat snagu za pakiranje i dr.
Bravo lilli !
Bravo sani za trčanje!
Lili ti ćeš još malo maraton otrčati..
Jučer wo12, danas c3 i gotova sam s BR-om!
:kiss: Kris i plima.
bravo za odradjen BR!!!
Lili svaka čast na paceu i kilometraži! Rasturas!
Kris znam da frustrira slab napredak ali ne odustaj. Rezultati će doći. Vjeruj meni bi bilo svejedno koliko kila imam ako mogu stati u 38.
Plima :dancingfever:! Čestitam!
Ja se trebam zahvaliti Shaun T, Tonyu, Jill i inim sto sam s njima vježbala pa nabila ovo nešto snage da izdržim ovaj danas maraton :lool:. Počeli smo sa raspremanjem ujutro u 7, završili oko 19. I još jednom sam si potvrdila da mrzim rintanje po kući :lool:.
Sutra nastavak od danas :mrgreen:, tako da od vježbanja ništa.
Ma to je strech 38 :mrgreen: opseg bokova mi je 103 ako se dobro sjecam. Bed je kaj je i oko pupka toliko...
Kris i meni se sve razlije kad sjedim, koliko god smršavim uvijek mi ostane kolo od sala i kože.
Otrčala svojih 5,1 km.
Oni prozori su ipak pobjedili. Prijavljujem i ja rintanje.
hi cure
kod mene jučer baš intenzivan dan
ujutro sam napravila palačinke da se opskrbimo energijom, pa sam išla s djecom na Marjan da se veliki dječak okuša u trčanju u dječjoj marjanskoj ligi. Tamo sam vidila i našu Marušku i njenu curicu :heart:
M. je bio drugi u svojoj skupini i cijeli dan je bio silno ponosan na sebe, to nam je bila tema dana :) Morao je past i nagradni sladoled
onda smo doma nešto čalabrcnuli, djeca su se malo igrala, a ja sam uspila ugurat killer legs #3. bilo je pistol squatsa i ovaj put sam samo doticala stolicu :) super su mi ti half pistoli, hvala onom ko nam ih je otkrio, jer prave vjerojatno neću nikad moć, al od ovih half me 3 dana guzica boli :lool:
i onda smo se uputili kod prijatelja na roštilj, di su djeca jurcala, a odrasli se natrpali mesine. Kad smo došli doma, doslovno sam spadala s nogu, baš su me noge užasno bolile. Zaspala koka s pilićima :)
Meni je jucer bio rest
K. je slavila rockas, hrpa klinaca iz vrtica kod nas umjesto u igraonici, pa sam glumila animatoricu 3 sata. Trcali i igrali se na dvoristu, pa racunam ipak malo cardia
Danas imam izazov 9. dan, 50 squats, 35lunges, 40 burpees
Ako stignem ubaciti i bunny slope bit ce savrseno, jer popodne imamo obiteljsku festu
haha rahela, ja sam se odma teme sjetila na onoj temi o teti Mirici koja radi kolutove s djecom, kako ti radiš zvijezde s njima u dvorištu :)
skulirana, bitno da je sve dobro prošlo :)
Sani bravo, rasturaš, ode ti Lilinim stopama ;)
Plima, a što ćeš sad?
Kris, pa vidiš da to ide polako ALI sigurno :)
a tijelo uzima odakle mi su svidi, meni će prije uzeti gram sala s ruke (gdje ga ionako nema) nego s trbuha gdje se može poslužiti samo tako :lol:
ja bome jučer i prekjučer rest, ajd pogodite, klinci pobrali neku trbušnu virozicu izgleda :-(
imunitet je od kozica jako pogođen, sad bojim se, slijedi još daljnje veselje...
uf, willow, držim fige da brzo prođe viroza
prijavljujem body crush 32, sladak i dinamitan, anci bi se svidio :) ja sam skoro pa pratila zuzin ritam, srećom po mene ona je radila pauze da dođe do daha :lool:
willow :taps: sad kad im prođe ta viroza više neće biti bolesni
danas odmaram, osjećam se pretučeno i imam upalu ramena, sutra se nadam započeti focus
Vibre za virozne~~~~~
A valjda ide, nasla sam da sam prosle godine u 7mj imala opseg bokova 119 :mrgreen:.
Danas istezanje sa dragim, jucer sam se nakuhala kod frendova a prijepodne nacistila kod sebe. Sutra se vracam u gym. Jedva cekam!
NLol, al ja i radim, nisam bas dobra majka ko mirica
Ali da, radila sam zvijezde i trcala po poligonu, gredi, preskakivala klackalicu...
Jutros sam odradila izazov i onda jurcala sa svojim klincima po dvoristu
Sad opet cekamo goste
Btw. radila sam tortu od jagoda i mascarponea, 0,5kg mascarponea, 2 bijele cokolade, 0,5l slatkog vrhnja, 2 biskvita od po 5 jaja
Ubila sam se jucer, a i danas cu
Ola curke ja mislila vi se raspisale s odrađenim kad ono i niste baš nešto.
Tang super za tvog dječaka i 2. mjesto :heart:
Ja sam nakon one jurnjave u pet i sub napokon danas doputovala na svoju destinaciju i sad čekam kolegicu predavačica s kojom ću podijelit trening, nisma je uspjela nikako uhvatiit na mail da to napravimo unaprijed da se mogu pravodobno pripremit nego ovako :roll: i još mi kasni na meeting.
Hotelom sam baš zadovoljna, interijerom a najviše lokacijom koju sam birala prema blizini čik pogodite čemu ? :mrgreen:
Cure samo da vas sve pozdravim!
Vibre bubanima!
Rahela puse slavljenici :-*
Tang bravo za djecaka :-)
Bravo za sve izazove i vjezbe. Mi smo danas prosli 12km s djecicom. Bas smo uzivali. Jucer i danas abs izazov.
Willow, skulirana i nisam popamtila tko je jos imao umfale i bolesti, hug, vibram :heart:
Koja nedjelja, trenutno smo na skolskom, muski dio ekipe je dosao ranije na kosarku, ja odradila hiit pa dotrcala do igralista, pa trening za upper na fitness parku i sad na slaju :mrgreen:
rahela ajde mi daj taj recept za tortu od jagoda?
ova mala teroristica ima sad uskoro roćkas a baš sam htjekla nešto s jagodama...
jučer ujutro trčanje, nekih 5,5 km
nmakon toga cjelodnevno bazanje po brdima, branje maslačaka I u krpe u pola 10
pala sam s nogu...
Cubana, 22,30?
Ja se divim summer i tebi na tim vremenima treninga. Ja sam iza 21,30 kao da je netko stisnuo gumb OFF, jedino gibanje koje dolazi u obzir je ono prema krevetu...
Ja isto kao zhang.
Cubana hotel je u blizini onog mog jezera i sume gdje trcim :-)
bravo za trcanje Cubana flopice zhang!
jutro cure,
ja restala cijeli vikend. takav je i bio plan, makar sam u izazovima. odradila sam 5 treninga preko tjedna i vikend je za odmor! makar je bio sve samo ne odmor,..dogovaranja sa majstorima, obiteljska druženja, onaj vjetar koji mi je napuhao glavu, oči i sve kaj se da, kuhanje, pranje..bla bla bla....danas bi mi dobro došao jedan mirni nedjeljni odmor..ali ne, u nove pobjede! prvo posao, pa majstor za kuhinju, pa igranje, peglanje i šećer na kraju dana jedan krasni treningić!do 23:00 ću valjda sve zbaviti.. (peglanje je uvijek opcionalno..)
Ja, nazalost uzimam rest, neplanirani, i od izazova i od trcanja a najvise mi je zao zbog vjezbanja. Sinoc nakon povratka s planinarenja sam osjetila, po tko zna koji put, bol u koljenu.
Boljelo me toliko da sam ledila i stavljala steznik jer mi je doslo da udaram po njemu.
Popila sam tabletu protiv bolova da mogu zaspati. Jutros koljeno oteceno i bolno...:-(
Sani, uh, valjda će brzo proći :ghug:
ja sam konačno na poslu, ajme, jedva sam se digla i odvježbala ujutro,
ja jesam jutarnji tip ali što je prerano, prerano je (za onoga tko se sjetio pomicanja sata evo jedan :twisted: )
MM-a ostavila s djecom (bit će sve ok, valjda je neka 2-dnevna trbušna), a ja na posao, psihički mi treba odmak od doma,
nikad od mene Mirice :lol: