Stranica 97 od 275 PrviPrvi ... 47879596979899107147197 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,801 do 4,850 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja se uopce ne zezam, kada sjednem trbuh mi je veci od sisa. Barem imam lijepu kosu a i osobnost mi je kako kazu draga

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ajme j-la. Dobro je da tebi nije nista. Strah ces svaldati cim odes u speceraj nogama.
    Ja po programu max 39

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

j-la,i ja sam neki dan izazvala prometnu,oduzela prednost na magistrali i skrenula....sreća da je s druge strane bila spora vozačica tako da mi je samo nastradala tablica i malo iznad ogrebano auto...tresla sam se ko prut,s djecom sam bila...danak nespavanja,jednostavno je nisam vidjela...nakraju me još ta ženska tješila da nema veze,da glavno da je sa nama sve OK...

ja ne stižem ništa,otkad je MM došo doma još gore funkcioniram,nikako se uskladit...sutra krstim malog pa sam bila u frizera,inace se ne bi natjerala izrast obojat...
    vježbanje svedeno na minimum,odradim odma najteže vježbe pa eto uspijem stvorit upalicu mišića...

bravo za sve vrijedne!
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 15.04.2016. at 20:19

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uf skulirana, jeza me prosla dok sam procitala. Mogu misliti kako ti je bilo.
    Bitno da ste svi dobro. :hug:

Otrcala sam svojih prvih 2:68 u zivotu
    (ne racunam ovdje teretana trcanje)
    Jako mi se svidjelo. Pejs je 5:25.
    Za prvi put sam prezadovoljna

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Nemoze se usporedit sa ovim sto se tebi dogodilo skulirana, ali kad vec spominjemo voznju, ja danas kasnim na sastanak na drugi kraj grada i u najvecoj guzvi u centru grada meni se upali ona lampica za temp.motora! Usr..a sam se! Teko kad mi sad zakuha auto usred te guzve i to u petak pred kraj radnog vremena necu ziva doc doma!! Al uspjela je moja stara raga, izvukli smo se ovaj put!!!
    Btw, veceras laganije pa samo izazovi, tatin day 4 i 200 preskoka na vijaci.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Skulirana u tvom slučaju je gore što su djeca bila s tobom. Da je N. bila sa mnom juče ujutro bilo bi mi gore.

Sani znala sam da će ti trčanje ići super .

Spajka strah me najviše bude kad prolazim na tom dijelu gdje se dogodilo. Vezana sam za auto tako da bi mi bilo bolje sto prije ne misliti na sve buduće situacije.

Svoju vam nezgodu ne mogu opisati, jer me sram i istovremeno me žalosti. Nije bilo drugog auta niti ljudi, na sreću.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

j-la ne trebas nam opisivati ali nema te zasto biti sram. Svima se nezgode dogadjaju.

Tigric bravo za izazov!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tigric kad mi se tako nešto upali u vožnji ili čujem neki zvuk, prvo zovem mm, pa mu opisujem, pa kukam. I tako jedno desetak puta dok ne dođem kući . Eto kao da mi može popraviti auto preko telefona .
    Inače sam panicar kad čujem nešto u vožnji. Nedavno sam čula neko lupanje na zadnjem točku. Sat vremena sam ga smarala telefonom jer sam mislila da će mi točak otpasti. Na kraju je samo bio zaboden veliki komad željeza koji je lupao od asfalt .

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bravo Sani, bravo!
    kris ne budi tako stroga prema sebi
    pa što, imaš vise koju kilu
    ali si zato čvrsta, predano vježbaš I radiš na sebi
    to je najvažnije u cijeloj priči
    nek ne misli nitko da meni lako drobiti sa 59 kg ali ja to mislim
    uopče nije bit u mršavosti već u lifestaylu
    vježbači zrače dobrom vibrom I to je meni seksi I super

j-la, tako I ja stalno zovem čim se što čuje a mm prilično cool
    bitno da tebi nije ništa..

skulirana buide to tako ponekad, doći ćeše ti na svoje...
    danas ne mogu ništa od obaveza
    I paše mi da odmorim dan dva

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Svaki cudnovati zvuk sam posluslala zakljucila iz kojeg dijela auta dolazi a onad ukljucila muziku na kacini koja zaglusuje te zvukove. Dodjem doma prijavim. Pa ako zeli nek ga vozi kod mehanicara a ako ne muzika uvijek moze jos glasnije. Kad sam se sudarila ili kad mi je jednom stao auto kao dama u nevolji nazvala sam MMa pa sam samo cekala. On je sve organizirao. To su rijetke stvari za koje sam plavusa na kvadrat. To sam odlucila.
    J-la ja zivim u autu. Zato sam sad kao riba van vode. Kuzim tvoj strah ali mora se ici dalje.
    Ja sam sinoc trebala do WG biciklom. Krenula pa sam zakljucila da su mi gume u komi. Vratila se isla napumpati iste i u brzini ostetim ventil. Tuka. Sad sam pravi pravcati pjesak. Nit auta nit bicikla. Inesicin muz ce me nadam se skrpati. Moj je na putu.
    Skulirana zao mi je. Super da ste dobro vas troje. Za vjezbanje kazu da sve ima svoje vrijeme. Tvoje je sad setnja.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Spajka
    Ali si u biti u pravu. Ili ce auto stati ili ce ga muzika nadglasati.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Skulirana mogu mislit kako si se prepala.draga bit ce bolje to je tako mala djeca setaj kreci se ipak uspijevas n3sto odradit od vjezbanja.i to je puno.

sani draga pa ti si strasna, b ravo izvrsno si otrcala. Od tebe definitivno ocekujem dq se prebacis i na trcanje kad ti tako odlicno ide.

Kris daj molim te prekriticna si. Pa sva si ti cvrsta otici ce i taj koji kg viska nosio ga klinac.

spajka nije lose bit pjesqk vidjet ces al daj sredi bicikl on je spas.

idem papat i nq trening dugiiii danas a u takvoj sam guzvi jer sutra putujem. No rekla sam si ne odustajem.od treninga jedino jos nisam.odlucilasto cu s dlakama rqdije bi cekala depilaciju al morqt cu zilet jer trening je za 45 min
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.04.2016. at 09:07

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

j-la, skulirana

Kris, naravno da frustrira kad ulazes ogroman trud a rezultati su spori. Tesko je odrzati motivaciju a i covjek se pocne pitati sto s njim nije u redu.

Jucer sam trebala lower focus no nisam stigla. Zato ce biti danas.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jesam cvrsta ispod sala ali to ti lilli znas jer ai probala. To se ne vidi ovako, ajde dok stojim ali kada sjednem, blagi uzas. Trbuh mi stane u saku. Ali necu vise kukati, iz te koze ne mogu. Barem nemam celulita gotovo nista.
    Danas mi vaga skace od 80.6 - 82.5
    Dobro ste prosle u voznji, sva sreca nije bilo nesto gore. Ja sam suvozac pa cesce mogu promoatrati ponasanje vozaca i strah me, svaki drugi na mobitelu, djeca divljaju ne zavezana, nema autosjedalice...svasta covjek vidi u prometu i mozes voziti i paziti ne znam koliko kada pored tebe neodgovoran vozac:/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo me istrcali 18.3 km
    sat i 40 min, p.5:28.

jela sam a sad moram skupljat snagu za pakiranje i dr.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.04.2016. at 13:08

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bravo lilli !

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bravo sani za trčanje!

Lili ti ćeš još malo maraton otrčati..

Jučer wo12, danas c3 i gotova sam s BR-om!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kris i plima.

bravo za odradjen BR!!!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili svaka čast na paceu i kilometraži! Rasturas!

Kris znam da frustrira slab napredak ali ne odustaj. Rezultati će doći. Vjeruj meni bi bilo svejedno koliko kila imam ako mogu stati u 38.

Plima ! Čestitam!

Ja se trebam zahvaliti Shaun T, Tonyu, Jill i inim sto sam s njima vježbala pa nabila ovo nešto snage da izdržim ovaj danas maraton . Počeli smo sa raspremanjem ujutro u 7, završili oko 19. I još jednom sam si potvrdila da mrzim rintanje po kući .

Sutra nastavak od danas , tako da od vježbanja ništa.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma to je strech 38 opseg bokova mi je 103 ako se dobro sjecam. Bed je kaj je i oko pupka toliko...

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kris i meni se sve razlije kad sjedim, koliko god smršavim uvijek mi ostane kolo od sala i kože.

Otrčala svojih 5,1 km.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Oni prozori su ipak pobjedili. Prijavljujem i ja rintanje.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hi cure
    kod mene jučer baš intenzivan dan
    ujutro sam napravila palačinke da se opskrbimo energijom, pa sam išla s djecom na Marjan da se veliki dječak okuša u trčanju u dječjoj marjanskoj ligi. Tamo sam vidila i našu Marušku i njenu curicu
    M. je bio drugi u svojoj skupini i cijeli dan je bio silno ponosan na sebe, to nam je bila tema dana Morao je past i nagradni sladoled

onda smo doma nešto čalabrcnuli, djeca su se malo igrala, a ja sam uspila ugurat killer legs #3. bilo je pistol squatsa i ovaj put sam samo doticala stolicu super su mi ti half pistoli, hvala onom ko nam ih je otkrio, jer prave vjerojatno neću nikad moć, al od ovih half me 3 dana guzica boli
    i onda smo se uputili kod prijatelja na roštilj, di su djeca jurcala, a odrasli se natrpali mesine. Kad smo došli doma, doslovno sam spadala s nogu, baš su me noge užasno bolile. Zaspala koka s pilićima

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je jucer bio rest
    K. je slavila rockas, hrpa klinaca iz vrtica kod nas umjesto u igraonici, pa sam glumila animatoricu 3 sata. Trcali i igrali se na dvoristu, pa racunam ipak malo cardia
    Danas imam izazov 9. dan, 50 squats, 35lunges, 40 burpees
    Ako stignem ubaciti i bunny slope bit ce savrseno, jer popodne imamo obiteljsku festu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

haha rahela, ja sam se odma teme sjetila na onoj temi o teti Mirici koja radi kolutove s djecom, kako ti radiš zvijezde s njima u dvorištu

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

skulirana, bitno da je sve dobro prošlo

Sani bravo, rasturaš, ode ti Lilinim stopama

Plima, a što ćeš sad?

Kris, pa vidiš da to ide polako ALI sigurno
    a tijelo uzima odakle mi su svidi, meni će prije uzeti gram sala s ruke (gdje ga ionako nema) nego s trbuha gdje se može poslužiti samo tako

ja bome jučer i prekjučer rest, ajd pogodite, klinci pobrali neku trbušnu virozicu izgleda
    imunitet je od kozica jako pogođen, sad bojim se, slijedi još daljnje veselje...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uf, willow, držim fige da brzo prođe viroza

prijavljujem body crush 32, sladak i dinamitan, anci bi se svidio ja sam skoro pa pratila zuzin ritam, srećom po mene ona je radila pauze da dođe do daha

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

willow sad kad im prođe ta viroza više neće biti bolesni

danas odmaram, osjećam se pretučeno i imam upalu ramena, sutra se nadam započeti focus

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Vibre za virozne~~~~~
    A valjda ide, nasla sam da sam prosle godine u 7mj imala opseg bokova 119 .
    Danas istezanje sa dragim, jucer sam se nakuhala kod frendova a prijepodne nacistila kod sebe. Sutra se vracam u gym. Jedva cekam!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

N
    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    haha rahela, ja sam se odma teme sjetila na onoj temi o teti Mirici koja radi kolutove s djecom, kako ti radiš zvijezde s njima u dvorištu
    Lol, al ja i radim, nisam bas dobra majka ko mirica
    Ali da, radila sam zvijezde i trcala po poligonu, gredi, preskakivala klackalicu...
    Jutros sam odradila izazov i onda jurcala sa svojim klincima po dvoristu
    Sad opet cekamo goste
    Btw. radila sam tortu od jagoda i mascarponea, 0,5kg mascarponea, 2 bijele cokolade, 0,5l slatkog vrhnja, 2 biskvita od po 5 jaja
    Ubila sam se jucer, a i danas cu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ola curke ja mislila vi se raspisale s odrađenim kad ono i niste baš nešto.
    Tang super za tvog dječaka i 2. mjesto

Ja sam nakon one jurnjave u pet i sub napokon danas doputovala na svoju destinaciju i sad čekam kolegicu predavačica s kojom ću podijelit trening, nisma je uspjela nikako uhvatiit na mail da to napravimo unaprijed da se mogu pravodobno pripremit nego ovako i još mi kasni na meeting.

Hotelom sam baš zadovoljna, interijerom a najviše lokacijom koju sam birala prema blizini čik pogodite čemu ?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure samo da vas sve pozdravim!

Vibre bubanima!

Rahela puse slavljenici

Tang bravo za djecaka

Bravo za sve izazove i vjezbe. Mi smo danas prosli 12km s djecicom. Bas smo uzivali. Jucer i danas abs izazov.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Willow, skulirana i nisam popamtila tko je jos imao umfale i bolesti, hug, vibram

Koja nedjelja, trenutno smo na skolskom, muski dio ekipe je dosao ranije na kosarku, ja odradila hiit pa dotrcala do igralista, pa trening za upper na fitness parku i sad na slaju
    Posljednje uređivanje od zhang : 17.04.2016. at 19:41

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Hotelom sam baš zadovoljna, interijerom a najviše lokacijom koju sam birala prema blizini čik pogodite čemu ?
    Brojem stepenica?
    Ja sam trčala u 22i30. Malobrojni prolaznici su me u čudu gledali, al nisam htjela preskociti trening,l. Cijeli vikend roštiljam i zderem pa mi je trebalo.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

rahela ajde mi daj taj recept za tortu od jagoda?
    ova mala teroristica ima sad uskoro roćkas a baš sam htjekla nešto s jagodama...

jučer ujutro trčanje, nekih 5,5 km
    nmakon toga cjelodnevno bazanje po brdima, branje maslačaka I u krpe u pola 10
    pala sam s nogu...
    Posljednje uređivanje od flopica : 18.04.2016. at 07:29

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cubana, 22,30?
    Ja se divim summer i tebi na tim vremenima treninga. Ja sam iza 21,30 kao da je netko stisnuo gumb OFF, jedino gibanje koje dolazi u obzir je ono prema krevetu...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja isto kao zhang.
    Cubana hotel je u blizini onog mog jezera i sume gdje trcim

bravo za trcanje Cubana flopice zhang!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.04.2016. at 08:07

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

jutro cure,
    ja restala cijeli vikend. takav je i bio plan, makar sam u izazovima. odradila sam 5 treninga preko tjedna i vikend je za odmor! makar je bio sve samo ne odmor,..dogovaranja sa majstorima, obiteljska druženja, onaj vjetar koji mi je napuhao glavu, oči i sve kaj se da, kuhanje, pranje..bla bla bla....danas bi mi dobro došao jedan mirni nedjeljni odmor..ali ne, u nove pobjede! prvo posao, pa majstor za kuhinju, pa igranje, peglanje i šećer na kraju dana jedan krasni treningić!do 23:00 ću valjda sve zbaviti.. (peglanje je uvijek opcionalno..)

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja, nazalost uzimam rest, neplanirani, i od izazova i od trcanja a najvise mi je zao zbog vjezbanja. Sinoc nakon povratka s planinarenja sam osjetila, po tko zna koji put, bol u koljenu.
    Boljelo me toliko da sam ledila i stavljala steznik jer mi je doslo da udaram po njemu.
    Popila sam tabletu protiv bolova da mogu zaspati. Jutros koljeno oteceno i bolno...

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sani, uh, valjda će brzo proći

ja sam konačno na poslu, ajme, jedva sam se digla i odvježbala ujutro,
    ja jesam jutarnji tip ali što je prerano, prerano je (za onoga tko se sjetio pomicanja sata evo jedan )

MM-a ostavila s djecom (bit će sve ok, valjda je neka 2-dnevna trbušna), a ja na posao, psihički mi treba odmak od doma,
    nikad od mene Mirice

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hej, drage

nije me bilo skoro tjedan dana ovdje :shock:
    baš sam se opustila, malo trčkarala i radila burpees. dosta jela, landrala.

sani, baš mi je žao za koljeno
    a taman sa mse obradovala tvojoj super brzini trčanja! još jedna talentirana!

tang, čestitke i ovdje lijepom dječaku trkaču!
    half pistole i ja baš volim i boli me dupe fakat tri dana! teže je kad samo dodirnem stolicu nego kad sjednem jer kad se ustajem iz sjedećeg, momentum mi pomaže, a kad samo dodirnem, onda su samo mišići na djelu.

summer, super za odrađenu chalene, bravno! tablična summer :D
    i lajkam novu palačinkarnicu, zar si sumnjala?

jučer smo s djecom hodali po medvednici, ubili smo ih

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sani, baš mi je žao. To je neka stara ozljeda od vježbanja ili od trčanja?

Cubana bravo!Super ti ide, tako i treba kad si već dobila gratis premium verziju šteta bi bilo da propadne.
    Meni se baš i ne da pisati u zadnje vrijeme jer samo trčim pa mi to dosadno prijavljivati. Subotu i nedjelju nisam ništa, 1.dc i baš mi nije bilo ni do čega pa sam odmarala, odspavala jučer popodne što nikad ne radim, ali ovako povremeno dobro dođe. Jutros otčala skupa s mm-om. Inače, njegov sat konačno radi a što sve pokazuje, svakakva čudesa, bome je pametan. Kad sat vremena miruje počne mu vibrirati i piše Move!

Danas u Lidlu sportska roba pa kome treba svratite. Ja ću ako stignem otići po koju majicu.
    Posljednje uređivanje od ivana s : 18.04.2016. at 09:43

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sani grlim, nadam se da ce proci brzo.

bravo cure za sve wo

nisam ni ja pisala par dana, sram me napisat da ne trcim
    ali zato sam bila na ktbl radionici i bilo je genijalno!!
    malo sam se izudarala girjom po rukama al nema veze

sinoc sam krenila trcat u 21 pa je cimavica rekla da je nju strah da idem tako kasno, a nesto smo lipo pricale pa sam ostala i pocela vjezbat tek u 22 o.O
    inace mi je kasno ali kad produzi dan neman problema s tim. odradila zwow 57 nakon sto godina i ubacila nakon toga malo girje i half pistolsa sa stolicom (hvala tangerina) pogodite sta me boli danas
    ako ova juzina stane obavezno na trcanje danas!!

lidl sam vec obavila, kupila one majice kratkih rukava, sve ostalo mi je bilo bezveze. oni tank topovi su preprozirni i siroki.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sani, nadam se da će brzo proći.

Alpha cardio - bojala sam se da će biti prelagano ali ok je, ima znoja

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola cure

sani ~~~~~~~~~~~~

ja sam imala bas aktivan vikend iako nije bilo puno vjezbanja
    jucer sam sat i pol igruckala tenis
    kazem to tako jer sam losa, uopce ne znam zasto me zovu (u kompletu s mm koji igra najbolje od nas cetvero) da igram s njima
    i bio je bas cheat vikend, neke proslave rodjendana i slicno

od danas opet u rezimu, krecem sa shaunom i focusom, beta
    bas mu se radujem, zazelila sam ga se
    a sutra cu na trcanje, mozda se opet malo cesce pokrenemo
    i tome se veselim

al prvo da odradim ovaj ponedjeljak, sinoc nikako nisam mogla zaspati, do tri sam se mucila i prevrtala
    pa sam danas malo na rezervi

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure hvala vam na lijepim željama
    Summer bravo za focus i betu Super odluka!

plima fora je alpha, vidjeti ćeš, i nije baš lagana, tj.oznojiti ćeš se itekako.

mb zwow 57 baš lijepo. Super za radionicu! Ako ne prije, na jesen ću i ja na neku. Imam girju doma ali se ne znam baš služiti s njom.
    Znam klasiku ali voljela bih znati više.

ivanas, iskreno, nemam pojma što se događa. Neka mikrotrauma je prisutna, s tim da je u petak bilo moje prvo trčanje, tako da nije od toga.
    Bol sam primjetila pri nizbrdici, nije prvi puta. Traje već par mjeseci, javi se pa nestane.
    Čak mi je i zhang predložila kako da radim čučnjeve i iskorake i koljeno me nije boljelo.
    Ovo je prvi puta da je nateklo i da toliko boli.
    Ledim, nosim steznik i smanjila sam sve na minimum. Koliko mogu, s obzirom na malca doma, a i ostatak ekipe.

Anci neka si se opustila, to je u redu

Willow vibram da virozica brzo prođe. Pohvala za jutarnje vježbanje!

Misliti ćete da sam luda ili da pretjerujem ali danas mi je prvi dan bez vježbanja i već mi fali.
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 18.04.2016. at 14:19

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Joj Sani brz oporavak zelim. Kada popusti bol, mozes raditi na drugim podrucjima, posvetit se istezanju itd. Meni je puno to znacilo.
    Danas sam se vratila u gym i skroz sam odusevljena, ima hrpa novih sprava, jedva cekam. Za danas trening 50min cardio, dio traka a dio bicikl ali sa nekim sjedalom i s time sam se odusevila. Klasican sic me jako nazulja i cak neki put prokrvarim sto mi je cudno jer inace vozim bajs sa muskim sicom. 15km nisam ni osjetila samo sam se oznojila. HR mi se vec u cooldownu od 2min spustio na neku normalu i sa time sam jako zadovoljna. Vjezbe disanja pomazu. Dobre treninge vam zelim.
    Lilli, sretno !

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kris super za povratak u gym!
    Drago mi je što si oduševljena i bravoooo za cardio!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sad vidim da post koji sam napisala za Sani nije objavljen, bit će poklopila sam laptop prije nego je poslan.
    Sani baš to sam i napisala te nizbrdice su jako traumatične za koljena, potkoljenice ma noge kao takve.
    Samo ti ledi i bit će bolje.

Ma vidi ove ivane s kaže trčanje ni ne prijavljuje e pa šta bih onda ja prijavljivala.

MB ja kad god vidim neke najave za DU pomislim na tebe!

Anči bravo za opuštanje, tigrić za rest, Willow za come back to work!

Kris odlično za povratak u gym!!! summer za planove!!

vibrice bolesnima i što brži oporavak!

Jedva čekam današnji trening za poslasticu pa onda slijedi shopping

Ajme kakva shopping ulica je blizu mene, kukulele jadna ti sam ja majko moja
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.04.2016. at 15:38

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    rahela ajde mi daj taj recept za tortu od jagoda?
    ova mala teroristica ima sad uskoro roćkas a baš sam htjekla nešto s jagodama...
    http://www.24sata.hr/lifestyle/anina...arponea-364683#

samo ja nisam radila 3 biskvita, nego 2
    i stavila sam kremfix u kremu, ali očito je jedna vrećica premalo, jer je krema i dalje bila mekana
    al dobro, izdržala je i subotu i ostatke za nedjelju, a onda je sve napravila još čudesa, tako da imamo torte još i za danas, a ja je mogu i žlicom

inače, jutros odrađeno pola izazova, ostatak ću navečer (ili na poslu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •