PapigaCapo bravo za js.bit će to dobro.
transfer mi je u 11.
Printable View
aaaaaaaa Papigice super ,bit će to sve kako treba vidit ćeš!!!!!!!
lara sretno sutra!!!!!!!!!!!
Lara, sretno sutra !!!!!'
PapigaCapo :fige: da na uz bude sve super!!!!!!!!!
sissy i jojo i ja sam sad u KBC-u. Kod kojih ste doktora?
Ja se ne javljam baš,jer sam na čekanju... Ali u četvrtak ću znat više
Papiga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozz cure!
Imamo jedan folikul 17mm, drugi je osta na 14. Endometrij 7-8, dr zadovoljan. Punkcija u sridu jutro, ako ovaj drugi naraste i njega ce srediti. :D. Danas u 21 stoperica.:-D
papigo jedno veliko bravo!!!!!!!:-D
Papigice super super :-D:-D!!!!!!!
A di nam je Lara??????
Ima nas još koje će u kbc ići...i ja ću slijedeći postupak na Firule odradit, al ne znam još točno kada, ne tako brzo. Prvo moram dogovorit pregled u dr. Budimira (kod kojeg sam već jednom i bila).
Splićanka kod kojeg si ti dr.?
Papiga, Lara i ostale sretnoooo!!!
Loly za lijepu betu :fige: i da ti ovi dani što brže prođu.
Drage moje :kiss:
samo da javim, čuvam 2 osmostanične mrvice.
lara neka se sad čvrsto drže za mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Papigice odlično :D :D
sara ja sam u dr. Budimira..
i ja sam Budimirka:)
Lara i Loly sretno i da je odbrojavanje 9mj.počelo :)
Papigice također,da se brzo priključiš
mene lovi lagano uzbuđenje jer se približava start za 4. jedino moram vidit s dr.mogu li pomaknit
jedan ciklus pa da krenem od vještice u 10mj. Toliko sam se uspavala preko ljeta da nisam ni vidila da mi je
papa test od 8mj.lani hm
lara neka se sad čvrsto prime za mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loly kako si nam ti?
Sretno lara :love2:
Željkice :* što misliš na mene. Super sam, ništa ne osjećam, od simptoma ni S, samo jaaaaako često piškim i ponekad lagani pms bolovi, ali gotovo zanemarivi i to je to.Danas sam počela raditi, popodne ću primiti brevacide, pa već razmišljma kad bi mogla otići po beticu :)
Loly:heart:
hvala cure drage na podršci.:kiss:
Loly draga ti nešto kasnije vadiš betu jel tako?!
vidim da su nam datumi u potpisu razmak 2 dana a ti si 5dnt meni tek 1.
lara i loly kako idu dani ......okupirajte misli nekako biće sve dobro
papigacapo jel sutra punkcija ...mnogo sreće ti želim
evo i ja sam u petak u citu dogovor za novi postupak...valjda na sljedećem ciklusu oko 24.10
neka bude polodna jesen za sve nas ....:kiss: za sve cure
bebi, da sutra punkcija, samo da nisu pukli ranije. Javim se ujutro posli punkcije
PapigaCapo ma kakvi puko bio ti je čini mi se 17 ,moj je puko što je bio 19 i reko mi je Poljak da će tako bit...
ma nema šanse da je puko .....biće sve ok vidjet ćeš
papigacapo javi kako ti je prošlo!
lara neka te ovo bude najlipši kraj lita!!!!!
bebi ipak puko, al nema veze prisli na aih. Tako da sam sad na cekanju 14dana. Uhh
zeljkice, a znas kako on j....ga pukli? Reka je da je spermio dobar za aih, moglo bi upalit
papigo :fige:
PapigaCapo... Držim fige:-)
Papiga Capo sretno draga:kiss:
Betočekalice ja i moj miško se nadamo da ćete nas razveselit za koji dan i držimo vam debele debele :fige: ,mi smo tu sami i treba nam društvo!morate slušat trudnicu inače znate šta čete dobit!!!!:-) a i vi ostale koje se spremate u postupak i na vas puno mislimo i želimo vam sreću!
a di su nam Corina i inaa?
evo ja sam u petak u Citu na dogovoru pa vidjećemo šta če dr P reć koji protokol i šta dalje
dobila sam danaz nalaz kariogram uredan muški uredan ženski eto sve je ok i nalazi i trobofilija i imunologija sve sam odradila
još samo da postupak uspije ....:-) još taj detalj je osto :-)
bebi koliko si cekala kariogram da dođe ?
sretno cure :*
treba mi broj za narucit se za spermiogram na firulama, znam da pise negdje ali mi se neda sad trazit
i jel bude spermiogram isti dan gotov ?
crvenkapice 77 ja sam kariogram radila u sarajevu jer sam iz bih čekala sam mjsec i 10 dana i to je bilo preko prijatelja a inače ko zna...
imala sam uputnicu za split valjda na firulama ali su me u 6. mj naručili tek za 7. 10. vađenje krvi i tko zna koliko bi još čekala za nalaz ...ipak se raspitaj ako si iz splita