bebi, da sutra punkcija, samo da nisu pukli ranije. Javim se ujutro posli punkcije
bebi, da sutra punkcija, samo da nisu pukli ranije. Javim se ujutro posli punkcije
PapigaCapo ma kakvi puko bio ti je čini mi se 17 ,moj je puko što je bio 19 i reko mi je Poljak da će tako bit...
ma nema šanse da je puko .....biće sve ok vidjet ćeš
papigacapo javi kako ti je prošlo!
lara neka te ovo bude najlipši kraj lita!!!!!
bebi ipak puko, al nema veze prisli na aih. Tako da sam sad na cekanju 14dana. Uhh
zeljkice, a znas kako on j....ga pukli? Reka je da je spermio dobar za aih, moglo bi upalit
papigo![]()
PapigaCapo... Držim fige![]()
Betočekalice ja i moj miško se nadamo da ćete nas razveselit za koji dan i držimo vam debele debele,mi smo tu sami i treba nam društvo!morate slušat trudnicu inače znate šta čete dobit!!!!
a i vi ostale koje se spremate u postupak i na vas puno mislimo i želimo vam sreću!
a di su nam Corina i inaa?
evo ja sam u petak u Citu na dogovoru pa vidjećemo šta če dr P reć koji protokol i šta dalje
dobila sam danaz nalaz kariogram uredan muški uredan ženski eto sve je ok i nalazi i trobofilija i imunologija sve sam odradila
još samo da postupak uspije ....još taj detalj je osto
![]()
treba mi broj za narucit se za spermiogram na firulama, znam da pise negdje ali mi se neda sad trazit
i jel bude spermiogram isti dan gotov ?
crvenkapice 77 ja sam kariogram radila u sarajevu jer sam iz bih čekala sam mjsec i 10 dana i to je bilo preko prijatelja a inače ko zna...
imala sam uputnicu za split valjda na firulama ali su me u 6. mj naručili tek za 7. 10. vađenje krvi i tko zna koliko bi još čekala za nalaz ...ipak se raspitaj ako si iz splita
To je taj broj koji je jojo napisala, samo jojo meni mužu nalaz bude uvije isti dan gotov! Od 10-11h se donosi uzorak, a rezultati su oko 13h isti dan, to je sto posto. Tako je mom mužu bilo svaki put kad je radio sperm. dolje, a radio ga je nekoliko puta.
crvenkapice mm je radija kariogram na firulama , krajem 1 mj sam ga naručila i dobija je termin u 3 mj a nalaz je stiga za mj dana.
jojo jel stigla vještica?
sara tak je bilo,ali su to promjenili od 05/2013. Sad su nalazi sutradan...
Papiga neka uspije AIH
bebi sretno u CITO
I svim ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jojo sretno sutra, javi nam stanje! U koliko sati ideš na uzv?
tako se obično i krene po 3 bar sam ja tako,e neće ti uz sigurno počet prije 9 jer ujutro obave vizitu.
Vec mi je lakse, jos sam imala crijevnu virozu tako da me bas ubilo.... A vidit cemo sutra kakvo je stanje!!
draga jojo vidimo se ujutro,ja ču doć nadam se do 9, folikulometrije ti uvik idu prve pa budi tamo bar u 8ipo. Mene od 185cm visine češ lako skužit![]()
sara kad si naručena? sretno
Zeljkice hvala ti, a ja i ti sissy se vidimo ujutro!!!
Sissy i jojo, sretnoooooooooop
Papigice kako si ti? Kada je tvoja beta otprilike? Neka ti je sa srećom, da aih bude uspješan!!!
sara dobro sam. Samo od jucer sam uzasno umorna, al znam da to nema veze sa simptomima, jer je stvarno prerano. Ne bi tila radit test prerano, jer sam ih imala previse pozitivno negativnih, tako da mislim da cu tek na 14dpo piskit neki kineski test, a ako sta pokaze onda cu oni digitalni, on mi je skoro ko beta
I tebi sretno, brzo ce 3.10 iako meni se cini da ce cila vjecnost proc do 25.9
uh nama bi trebalo da bude isti dan gotov spermiogram jer ga moram nositi kod geneticarke taj dan ( da ne dolazim u split 2x ) , tako da ako ih zamolim valjda ce mi napraviti uslugu, valjda .....
a termin se dobije za koliko ?
( jel jos uvijek kod tandare s e nosi ili se daje sestri ? )
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 13.09.2013. at 09:43
Crvenkapice nazovi odma rekla mi je Zdenka da ima termin 1.10 aza nalaz se mozes dogovorit s Tandarom ilitiga ona moze poslat postom
Jojo eto smo se uspile mimoici![]()
Krecem s postupkom cim stigne vjestica a to je za nekih 6 dana .
prije nego sam se nadala , javim detaljemalo kasnije jersam s mobitela
O super Sissy, znači uhvatila si dr. i dogovorila sve!!!
Jojo kako je kod tebe prošlo, ima li folikulića, jel dr. zadovoljna?
Sretno cure!!!
sissy baš mi je krivo da smo se mimoišle. ja sam bila brzo gotova. super da krećeš sa sljedećim ciklusom, onda ćemo se vjerojatno viđati.
sara dr. mi je rekla da vidi dosta malih folikula i dva veća, na svakoj strani po jedan, ali da je prerano bilo šta govorit jer mi je te 6. dan ciklusa, pa ćemo vidit u pon.
Jojo super, bit će tu folikula, narast će ti mali folikuli. Držimza dalje!!!
sara i ti si u dr B? super :D
Mi startamo VALJDA kad meni dođe M. Prvo s AIH,pa ćemo vidit dalje...
Ostalim curkama puno sreće za folikuliće i bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~